kız o da var bide bak sahi büyük oğluna yapılmış sanırım tuzlama işi daha onu konuşmadık ama doğumdan sonra yapmaya kalkarsa bilmiom artık kan çıkar sanırsam. hahahahhaaaa
valla ben geline kök söktürebilirim hehehehehe,
valla benim kaynanam yenilerde batmaya başladı bana da kızlar. öncesinde arkadaşın dediği gibi sabredip nakış gibi işledim onu ince ince. çok sevio şuan ama dediğim dedikliği yok muuuuuuuuuu??? ay bide menopoza girio benimki yaaaa artık eşimle muayyen günlerini bilioz ona göre davranıoz, gene heyheyleri üstünde ses etmeyelim dioz..:roflol:
ben direk yok da diyemiyorum belki haklıdır diyorum, nerden bilicem diye tecrübeli kadın sonuçta, ama mesela o da bebeğe 6 ay dolmadan ek besin vermeyi savunuyor, bu kadar ayağa düşmüş artık genel geçer olmuş bir bilgiyi bile nasıl sindirmemiş olur diye düşünmeden edemiyorum ben de bir de son zamanlarda iyice suyuna gidiyorum eskiden bir mesafe vardı şimdi çok yok nasıl net hayırlar derim bilemiyorum,istemediğim bir şey yaşadığımda da acayip sinir olurum kötükedihüso
hehehe seninki hepten coşmuş yok benimkiler o konularda hiç karışmazlar ve çekinirler 6 yaşındaki kızıma bile davranışlarında hala temkinlidir aldıkları çikolatayı bile bana sormadan vermezler....ben bir kere söyledim kuşum sonra sustular ilk kızım doğduğunda..ben çocuk gelişici ve eğitimcisiyim ne nasıl yapılır çok iyi biliyorum sizinkiler de artık mazi oldu dedim...kaydirigubbakcemile3arada ilk zaman lar aaaa uuuu dediği oldu ama hiç taviz vermedim herşey normale döndü...mesela ilk 6 ay hiç su verilmez emiyorsa bebek o ona çok ters gelirdi.ağladıkça bu çocuk susuyor ondan diye diretti.bir gün hiç unutmuyorum o kadar diretti ki yıldım kızımda nasıl ağlıyor ona göre susuzluktan çay kaşığı ile su vermeye kalktı kızım oldu mosmor yutamadı anında rentıpa nasıl yetiştirdiğimi bilmiyorum tıkandı çocukk..sonra o oldu bir daha karışmadı..........
aayyy canım koy ambargonu ne o öyle sakın bide inek sütü ilk 6 ay hiç bir lşeye gerek tok süt yetiyorsa doktorlar yönlendiriyorlar.en iyisi sen doktora onu da al git duysun iyice..........bizimkide 3 ay olunca yavaş yavaş herşeyden verecekmiş..hemde et suyu,inek sütü falan..çocuğumun midesini mahvedecek...klava:kötükedihüso
boşver kuşum almasınlar benimkiler alır ama düşünemezler çok.birde ben slmalarını istemiyorum aman kendi kafalarına göre alıyorlar sonra ben beğenip kullanmıyorum bu sefer eşimle tartışıyoruz......annemede çok kızıyorum otutturur onu kendi köle sanki ayyyyyy.............günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım ben orta direk idare ediyorum geçmişi okudum geldim relax ve tubatuba nın gözü aydın maşallah yavrularına tuba sormuş kontrol ne zaman diye bu perşembe kısmetse bende bugün itibariyle 17 kilo almışım hayırlısı napalım olcak o kadar. doğum yaklaşınca konu lohusalığa gelmiş gökkuşak senin anneden birtanede bende var herşeyi yapar kendini deli gibi yorar kayınvalidemde iki elini bağlar keyif çatar lohusa yatağının yanına bir sandalye koyup gelen gidene bakar tam kraliçe yani gözümün önünde canlanıyor yani geçen gün eşime çattım biraz en azından rahatladım sözde park yatağı onlar alacaktı tık yok barı alıcaz diye laf etmeselerdi. görürsün iki takımın altına bir ayakkabı almadan gelicek annen dedim şaşırdı kaldı benim annemse herşeyimi aldı yetmedi bana alıyor diye eşimede kıyafet aldı. diğer taraf ise tek gelinlerine ilk doğumunda bir lohusa geceliği bile almadı. daha şimdiden alınganlıklar başlıyor neyse.sizde ne var ne yok.
ben perşembe gitcem kuşum.........hay allahım yaaaa bazen direnemio işte insan boş bulunuo. işte her kafadan ses çıkmasını istemiom ben yoksa gelsin yatsın kalsın istediği kadar, misafiri severim. ama o öle diil böle derse bilmiom artık hehehheee:roflol:
hemşom senin jale zamanın ne zaman?
aayyy canım koy ambargonu ne o öyle sakın bide inek sütü ilk 6 ay hiç bir lşeye gerek tok süt yetiyorsa doktorlar yönlendiriyorlar.en iyisi sen doktora onu da al git duysun iyice..........
boşver kuşum almasınlar benimkiler alır ama düşünemezler çok.birde ben slmalarını istemiyorum aman kendi kafalarına göre alıyorlar sonra ben beğenip kullanmıyorum bu sefer eşimle tartışıyoruz......annemede çok kızıyorum otutturur onu kendi köle sanki ayyyyyy.............
ben perşembe gitcem kuşum.........
arkadaş doğum yaptı dedim ya tıff o da jimerde çok memnun kalmış...epidural normalle de çok rahat ettim diyo.....
ay maaşallah kuzuuum yaaa, bizede kısmet olsun öle doğumlar inşşşş.. bende heveslendim bak. doğum ücretini sordun mu ne sen hiç?
bugün kontrolüm var kızlar çok heyecanlanlıyım..........32. haftadayım ya sizce doğum ile ilgili konuşur mu dr???
slm kızlar bugün oğluşumun odası geldi herşey tam istediğim gibi rabbime şükürler olsun...
ama illa can sıkıcı şeyler oluyo kayınvalideme canım sıkıldı zorlada olsa geldi bakmaya bi güle güle kullansın bile demedi yaaa sinir oldum pazara gidecektik beraber evden çıkalım diye kırk takla attı resmen ki okadar da bende olmalarından memnuniyetimi dile getiriyorum istiyorum ki gelsin ama yok elinde anahtarı teli hadi hadi diye çıktık evden çocuğumun odasına bile doya doya bakamadım
çok canım sıkıldı düşünüyorum doğumda ne yapacaklar gurbette olmakne zormuş yaa kusura bakmayın konunun dışına sarktım ama kimseyle dertleşemiyorum bi szi varsınız ki iyi ki varsınızzz....başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin...
bugün kontrolüm var kızlar çok heyecanlanlıyım..........32. haftadayım ya sizce doğum ile ilgili konuşur mu dr???
benimki 32. haftada bunu konuşmak için henüz erken demişti canım. a.s
arkadaş özel sigortalı kuşumm..onun işi rahattt............ama bende çok sevindim.bide doğumdan çokmış hemen arıyor benim kızım geldi diye sesi canlı...ayyy darısı başımıza bende normal yapacam kara verdimm.....1 saatte fırtlatıp sonra rahat edecem allahın izniylee..........
hahahhaaa delüüü.. nasıl fırlatcan kısss 1 saatteee??:roflol::roflol::roflol:
tıff bana hiç öyle demedi kuşummm hep konuşuyoz gerçi ben sık boğaz ediyorum kadını.....baş edemiyomu anlamadım yahuuu........yada benim ikinci ilki normal zaten falan ondan mı bilmiyorum çok detaya girmiyor zaten.bende gıcık oluyorum bazenn........
slm, ben 36 dayım hala daha konuşmuyor benim uyuz doktor :))
slm, ben 36 dayım hala daha konuşmuyor benim uyuz doktor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?