2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3

one yaaaa ayyyy...onlara göre yemeğin suyundan falan veriir mutlaka değil mi??

kayınvalidemin akrabalardan biri hiç unutmam o da gelin ama ezik.4 aylık bebeğe muz veriyordu yaa........

hay allahım yaaaa bazen direnemio işte insan boş bulunuo. işte her kafadan ses çıkmasını istemiom ben yoksa gelsin yatsın kalsın istediği kadar, misafiri severim. ama o öle diil böle derse bilmiom artık hehehheee:roflol:

hemşom senin jale zamanın ne zaman?

bizimkide 3 ay olunca yavaş yavaş herşeyden verecekmiş..hemde et suyu,inek sütü falan..çocuğumun midesini mahvedecek...klava:kötükedihüso
aayyy canım koy ambargonu ne o öyle sakın bide inek sütü ilk 6 ay hiç bir lşeye gerek tok süt yetiyorsa doktorlar yönlendiriyorlar.en iyisi sen doktora onu da al git duysun iyice..........
boşver kuşum almasınlar benimkiler alır ama düşünemezler çok.birde ben slmalarını istemiyorum aman kendi kafalarına göre alıyorlar sonra ben beğenip kullanmıyorum bu sefer eşimle tartışıyoruz......annemede çok kızıyorum otutturur onu kendi köle sanki ayyyyyy.............
ben perşembe gitcem kuşum.........

arkadaş doğum yaptı dedim ya tıff o da jimerde çok memnun kalmış...epidural normalle de çok rahat ettim diyo.....

ay maaşallah kuzuuum yaaa, bizede kısmet olsun öle doğumlar inşşşş.. bende heveslendim bak. doğum ücretini sordun mu ne sen hiç?

bugün kontrolüm var kızlar çok heyecanlanlıyım..........32. haftadayım ya sizce doğum ile ilgili konuşur mu dr???

ay maaşallah kuzuuum yaaa, bizede kısmet olsun öle doğumlar inşşşş.. bende heveslendim bak. doğum ücretini sordun mu ne sen hiç?

arkadaş özel sigortalı kuşumm..onun işi rahattt............ama bende çok sevindim.bide doğumdan çokmış hemen arıyor benim kızım geldi diye sesi canlı...ayyy darısı başımıza bende normal yapacam kara verdimm.....1 saatte fırtlatıp sonra rahat edecem allahın izniylee..........

günaydın bacılar bakıyorumda kaynanalardan yana dertler dökülmüşşşş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşasın gelınlerın kardeşliğiii:lepi::lepi:

canım öncelikle hayırlı olsun bebenın odası allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsın
ay allah aşkına takma kafana kaynananı bu günlerının keyfını çıkar hayatım boşverr relaxx ollll

bugün kontrolüm var kızlar çok heyecanlanlıyım..........32. haftadayım ya sizce doğum ile ilgili konuşur mu dr???

sanmam canım doğumla ilgili konuşacağını eğer normal düşünüyosan çatı muayenesını bekler
sezeryansada daha erken der 32 çok erken kıı ben dün drdaydım benımle konuşmadı 35 haftalığım çok üzüldüm daha erken dedieyvahedigeldismile

benimki 32. haftada bunu konuşmak için henüz erken demişti canım. a.s

tıff bana hiç öyle demedi kuşummm hep konuşuyoz gerçi ben sık boğaz ediyorum kadını.....baş edemiyomu anlamadım yahuuu........yada benim ikinci ilki normal zaten falan ondan mı bilmiyorum çok detaya girmiyor zaten.bende gıcık oluyorum bazenn........

hahahhaaa delüüü.. nasıl fırlatcan kısss 1 saatteee??:roflol::roflol::roflol:

hahahhaaa delüüü.. nasıl fırlatcan kısss 1 saatteee??:roflol::roflol::roflol:

fırtlatırım bennn.........olumunekankayizsmile kısss durr şurda gaza gelmişim ne güzelll..ilki öyle oldu benim kuşum da cidden hastaneyegittim 1-1.5 saatte geldi kızımm....buda öyle olsun inşallahhh hiç anlamadan şöylee geliversinn.......

yok kızzz benim de öle çok detaya girmio makinalı tüfek gibi ezbere çat çat çat konuşuo sonra sorunuz var mı dio? hönkkk! die kalıoz aklımıza sorcak bişi gelmio, abondene olup çıkıoz ordan. hahahhaha..:roflol:

kızlar cevaplarınız için saolun.......
benim erken doğum riskim vardı hep..geçen ay ortalama olarak 2 hafta ilerde gidiyor doğum biraz öne çekilebilir demişti.. yatağı falan hazır değil,kıyafetleri yıkanmadım daha....
doğmu merak ediyorum bir sürü şey atlatım bu nedenle sezeryan olabilirim diye düşünüyorum..ama öncaki doğumum normal olmuştu..

ay bu arada bende dün drdaydım
bebemı çok beğendı dr çok sağlıklı kıpır kıpır yerınde durmuyo dedi 2700 gr olmuş boyunu hiç sölemıyo zaten yanıltıcı diooo
renkliyle baktıkk pek net diildi yine ama burnu ve ağzı çok güzel görünüyodu
minnacık ve çok güzel burnu var dedi dr
bana benzıyo gıbı geldı oğlum bakalım artık
ama doğum için sordum konuşmadı daha erken şimdiden çağırma bebkını dedi haftaya yıne kontroldeyız bakalım artık hayırlısı

Ben de 32 haftalık rapor almaya gıttıgımde konusmadı doktor ben sordum bası asagıda mı dıye evet bu normal dogum sansını yükseltiyo dedi o kadar.haftaya gıtcem bakalım bısey dıycek mı

slm, ben 36 dayım hala daha konuşmuyor benim uyuz doktor :))

hehehhekaydirigubbakcemile5
benımkıde konuşmuyor erken dıoo kı ben sezeryan istiyomm yaneee
haftaya yine var kontrolum ümitliyim belki o zamn konuşur yoksa doğuracam zatıı iki haftam kalmış oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…