hadi yaaa onlarda haklı şimdi bir şey der son anda değişiklik olur başka türlü olurr..falan temkinli davranıyordur........
ay bu arada bende dün drdaydım
bebemı çok beğendı dr çok sağlıklı kıpır kıpır yerınde durmuyo dedi 2700 gr olmuş boyunu hiç sölemıyo zaten yanıltıcı diooo
renkliyle baktıkk pek net diildi yine ama burnu ve ağzı çok güzel görünüyodu
minnacık ve çok güzel burnu var dedi dr
bana benzıyo gıbı geldı oğlum bakalım artık
ama doğum için sordum konuşmadı daha erken şimdiden çağırma bebkını dedi haftaya yıne kontroldeyız bakalım artık hayırlısı
benim normal doğumu çok istediğimi biliyor, bence o yüzden hiç yorum yapmıyor..gerçi kendi nedeni de şu.. çok erkenmiş, konuşmanın bi anlamı yokmuş. 37 den sonra belli olurmuş.. ama çoğu doktor konuşuyor..
maşallahhhhh kuzucuğa...
yok kızzz benim de öle çok detaya girmio makinalı tüfek gibi ezbere çat çat çat konuşuo sonra sorunuz var mı dio? hönkkk! die kalıoz aklımıza sorcak bişi gelmio, abondene olup çıkıoz ordan. hahahhaha..:roflol:
evet hayatım benımkıde öle dıyoo daha çok erken 37 yı beklemek en iisi dioo o zaman kesın ve ney bi şeyler söleyebılırmışşşşşş
şimdi ne dersem yalan olur dedı
Selammmm, ben geldim...opuyorumnanaktan
gözün aydın canım.....az lalmış seninde çok.......ay bu arada bende dün drdaydım
bebemı çok beğendı dr çok sağlıklı kıpır kıpır yerınde durmuyo dedi 2700 gr olmuş boyunu hiç sölemıyo zaten yanıltıcı diooo
renkliyle baktıkk pek net diildi yine ama burnu ve ağzı çok güzel görünüyodu
minnacık ve çok güzel burnu var dedi dr
bana benzıyo gıbı geldı oğlum bakalım artık
ama doğum için sordum konuşmadı daha erken şimdiden çağırma bebkını dedi haftaya yıne kontroldeyız bakalım artık hayırlısı
yyaa 37 den sonra doğuyor bunlar zaten benim ilkinde öyle yaptı kızlar doktorum hep sonra sonra dedi ben ısrarla sezeryan istiyordum oda normal savunuyordu ...38 haftaya kadar bir şey demedi.38 de tuşe yaptı 2 cm açıklık var dedi.cumartesi di .pazartesi hastaneye toplan gel.yatış yapalım dedi.hala normal demiyor bana korkuyorum diye..pazar gecesi suyum geldi...pazartesi sabah 9:30 da doğdu bebişim.benim normal doğumu çok istediğimi biliyor, bence o yüzden hiç yorum yapmıyor..gerçi kendi nedeni de şu.. çok erkenmiş, konuşmanın bi anlamı yokmuş. 37 den sonra belli olurmuş.. ama çoğu doktor konuşuyor..
evet hayatım benımkıde öle dıyoo daha çok erken 37 yı beklemek en iisi dioo o zaman kesın ve ney bi şeyler söleyebılırmışşşşşş
şimdi ne dersem yalan olur dedı
nilay seninle aramızda 1 gün var..:)
ayyy aynı ciddennn.....sıralıyo hemen sonr a evet soru? diyo kalıyoruz öyle bende sorcak bir şeyim yoksa hemen sizce sezeryan mı yapalım normal mi.? diyorum uyuz oluyor zaten...eşim başlıyor normal olsun olsun diye oda etkilenip tabi normal olursa daha iyi olur diyor falan...ama cidden deneyimli doktorumuz şükürr..........seviyomda bazen kızıyomm.....ama başıda çok kalabalık ki kadının nereye yetişcek..herkese aynı şeyleri nlatmaktan gık gelmiştir artık............
he kızzz bende seviom caleyi, hem bide alışkanlık oldu sanırım gide gele artık aile gibi olduk, samimi buluyorum ben. dediğin gbi alanında da uzman ve deneyimli bir doktor, güveniyorum da.. gerisi boş zaten daha ne olcak dimi kuşumnaniknanik
merhaba koca göbüşlüleerrrr
merhaba koca göbüşlüleerrrr
gece sabaha kadar bebişimin doğuşunu gördüm rüyamda kızlaarr
içim kıpır kıpır kaynıyo :))
kızlar gamzenin günü varmış daha niye erken almış doktor bileniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?