gözün aydın canım.....az lalmış seninde çok.......
yyaa 37 den sonra doğuyor bunlar zaten benim ilkinde öyle yaptı kızlar doktorum hep sonra sonra dedi ben ısrarla sezeryan istiyordum oda normal savunuyordu ...38 haftaya kadar bir şey demedi.38 de tuşe yaptı 2 cm açıklık var dedi.cumartesi di .pazartesi hastaneye toplan gel.yatış yapalım dedi.hala normal demiyor bana korkuyorum diye..pazar gecesi suyum geldi...pazartesi sabah 9:30 da doğdu bebişim.
benim de 32.hatfaya kadar doğuma 38de karar veririz diyordu,32.hafta gittiğim de suyumuz azaldığından 16sında ki randevuya hazırlıklı gel,doğumunu yapabiliriz dedi,daha çok erken ama 4günde 2ml daha azalmış suyumuz,inşallah bu hızla devam etmez,yoksa gerçekten 35.haftada doğum gözükcek bana
benim de 32.hatfaya kadar doğuma 38de karar veririz diyordu,32.hafta gittiğim de suyumuz azaldığından 16sında ki randevuya hazırlıklı gel,doğumunu yapabiliriz dedi,daha çok erken ama 4günde 2ml daha azalmış suyumuz,inşallah bu hızla devam etmez,yoksa gerçekten 35.haftada doğum gözükcek bana
kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar cebimi. takiplerim nasıl bebekte ya da bende sorun var mı, bebeğin hareketleri normal mi diye sordular. birde bebek doğduktan sonra 5. gün topuğundan kan almak için sağlık ocağına gelmem gerektiğini söylediler. sizi de böyle soruşturuyolar mı yaaa beni hiç rahat bırakmadılar valla.. evde bulamazlarsa cebi arıolar, cepten ulaşamazlarsa eve geliolar o derece yaneee..akannehir
saol canım yataktan çıkmıyorum ama çok sıkılıyorumsağol ciicm tşk ederim
hayırlısı olsun cnm sen iice dinlenmene bakkk
sıkıntı yapmam bebeğe daha kötü ama insan düşünmeden de edemiyor,günde 2yumurta 2de muz yemeye başladım,sütümü yogurdumuda ihmal etmiyorum,son aya kadar 7kilo aldım,bu hızla yersem bu ayda 7kilo alırım :)oğluşum gelişsinde ben varil de olsam sorun değil,ciğer geliştirici iğne vuruldum zaten ama doktor 35den sonra problem olmaz dedisıkıntı yapma canım benim..35 haftalık olduğunda bebek artık hazır oluyor dünyaya...sen ona kilo aldıracak şeyler ye bol bol...
9. ay kilo alıyor organ gelişimi neredeyse tamam oluyor....
su içmekle çokda doğru orantılı değil sanırım,çünkü cumadan beri günde en az 4lt su 1 1.5 lt de sıvı tükettim ama yine de 2ml daha azalma olmuş,öncesinde de ortalama 2 3 lt sıvı tüketiyordum,akıntılarınıza ve bebeğin hareketlerine dikkat edin kızlar,birde belki benim ihmalim de oldu,belki değil aslında %80lerde benim ihmalim,doktor 4. 5.ay gibi akıntım var diye fitil vermişdi,suyun azalıp erken doğum yapmak zorunda kalırsın demişti,bende akıntım çok değil diye kullanmamıştım,eşim hatırlattı dün böyle böyle demişti dr sen o fitili kullanmamıştın demişdi,şimdi daha çok vicdan azabı duyuyorum.Canım su içmiyor musun doktor bana 3 lt dedı ıcıyo muyum bılmem ama ona dıkkat et bence kendını de yorma
ağol canım darısı başınıza inş.çok heveslendim ama bi taraftan üzüldüm yani takmadan olmuyo ama bebişim için rahat olucam...canım benim bebeğin ii günlerde mutlulukla yaşasın odasında inş. kim bilir ne kadar heveslendin. bende aynı heyecanı yaşıyorum. sanırım bu aralar bizi bizden başka kimse anlayamaz kolay kolay.böyle durumları kendimize dert etmememiz gerek ama olmuyor işte. yine de stress yookk.. yavrularımızı düşünelim mutlu olalım =)
canım benim hayırlı olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullannsın bebişin inşallah...
takma kafaya böyle şeyleri...kayınvaldeler ne kadar iyi olursa olsun illa bazı hareketleri zorumuza gidiyor...boşveeerr...kimseden fazla bişey beklememek lazım..sonunda hayal kırıklığı oluyor...
benim kayınvaldem ve kayınpederim de doğuma bikaçgün kala gelicekler...ben de eminim sıkıntı yaşıycam...Allah için kayınvaldem kızı gibi sever beni çok iyi anlayışlıdır...
ama biyerde mutlaka canımızı sıkıyorlar...ben de umursamıycam...ben iyi olayım bebeğim iyi olsun bu bana yeter....sen de öyle düşün..herşeyden önemlisi bebeğinin sağlığı...
bakarsın bebeğinin odasına doya doya büyütürsün içinde inşallah...
canım öncelikle oğluşunun odası hayırlı olsun içine sinmesi çok önemli ne güzel sağlıklı mutlu günlerde kullansın inşallah, kayınvaldene de sıkma canını düşüncesizlik etmiş öyle herkesi ve herşeyi ciddiye alır önemsersek kendimize yaparız, insan büyüyüp olgunlaştıkça başkalarının kendini kolay kolay üzmesine izin vermiyo çünkü bir bakmışsınbaşka bir gün herşey düzelmiş olabiliyor ama o anda biz stres yapıp üzüldüğümüzde beynimizde bir sürü hücre ölüyo herkesin seni bu kadar kolay üzmesine izin verme yani bu hemen olmuyo çünkü ben de çok ince düşünceli bir insanım ama inan bir süresonra başarıyorsun ve benim yeni felsefem beni sıkan mutsuz eden insanlarla çok fazla diyaloğa bile girmemek ha bunu kayınvalden içinyapamazsın çünkü yanıbaşındadır veya bir telefon kadar yakındır ama önemsememeye çalış bir bakmışsın başka bir gün gönlünü alıvermiş, ben kayınvaldemle gerçekten çok iyi anlaşıyorum ama inan bana nakış işler gibi eğittim ona karşı hislerimin samimi olduğuna inandırdım onu bozulduğum şeyler olmadımı oldu ama çok çocuk gibi oluyorlar yani kendi annemizle de zaman zaman çatışıyoruz deyip sindirebiliyor işte insan
günaydın bacılar bakıyorumda kaynanalardan yana dertler dökülmüşşşş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşasın gelınlerın kardeşliğiii:lepi::lepi:
canım öncelikle hayırlı olsun bebenın odası allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsın
ay allah aşkına takma kafana kaynananı bu günlerının keyfını çıkar hayatım boşverr relaxx ollll
sanmam canım doğumla ilgili konuşacağını eğer normal düşünüyosan çatı muayenesını bekler
sezeryansada daha erken der 32 çok erken kıı ben dün drdaydım benımle konuşmadı 35 haftalığım çok üzüldüm daha erken dedieyvahedigeldismile
benim kaydım yok kuşum ama yaptırıcam yakında aşılar içinnn..........kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar cebimi. takiplerim nasıl bebekte ya da bende sorun var mı, bebeğin hareketleri normal mi diye sordular. birde bebek doğduktan sonra 5. gün topuğundan kan almak için sağlık ocağına gelmem gerektiğini söylediler. sizi de böyle soruşturuyolar mı yaaa beni hiç rahat bırakmadılar valla.. evde bulamazlarsa cebi arıolar, cepten ulaşamazlarsa eve geliolar o derece yaneee..akannehir
slm kızlarr..keyifler iyidir inş..benim canım sıkkın yaa kimliğimi kaybetmişim tam zamanında yani..ben olmadanda bişey yapmıyolarmış..heryerde uzakta..muhtarlık nufüs müdürlüğü vergi dairesi napıcam benyaa...
benim kaydım yok kuşum ama yaptırıcam yakında aşılar içinnn..........
allah kolaylık versin canımmm...........zor şu prosedür işlerr.............ehliyet yokmu onu kullan kabul edilirse doğumdan sonra çıkarırsın..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?