2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol ciicm tşk ederim

hayırlısı olsun cnm sen iice dinlenmene bakkk

kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar cebimi. takiplerim nasıl bebekte ya da bende sorun var mı, bebeğin hareketleri normal mi diye sordular. birde bebek doğduktan sonra 5. gün topuğundan kan almak için sağlık ocağına gelmem gerektiğini söylediler. sizi de böyle soruşturuyolar mı yaaa beni hiç rahat bırakmadılar valla.. evde bulamazlarsa cebi arıolar, cepten ulaşamazlarsa eve geliolar o derece yaneee..akannehir

Son düzenleme:

sıkıntı yapma canım benim..35 haftalık olduğunda bebek artık hazır oluyor dünyaya...sen ona kilo aldıracak şeyler ye bol bol...
9. ay kilo alıyor organ gelişimi neredeyse tamam oluyor....

aynen canım benıde arıyolar hemde kaç kere
dr kontrollerınnasıl bebğın kılosu nasıl her bişeylerı soruyolar banada dediler doğumda 1 hafta sonra gelcen die ama antibiyotık kullanıyosan onu 2 gün önceden kescen sonra getircen bebiş dediler

sağol ciicm tşk ederim

hayırlısı olsun cnm sen iice dinlenmene bakkk
saol canım yataktan çıkmıyorum ama çok sıkılıyorum

sıkıntı yapma canım benim..35 haftalık olduğunda bebek artık hazır oluyor dünyaya...sen ona kilo aldıracak şeyler ye bol bol...
9. ay kilo alıyor organ gelişimi neredeyse tamam oluyor....
sıkıntı yapmam bebeğe daha kötü ama insan düşünmeden de edemiyor,günde 2yumurta 2de muz yemeye başladım,sütümü yogurdumuda ihmal etmiyorum,son aya kadar 7kilo aldım,bu hızla yersem bu ayda 7kilo alırım :)oğluşum gelişsinde ben varil de olsam sorun değil,ciğer geliştirici iğne vuruldum zaten ama doktor 35den sonra problem olmaz dedi

Canım su içmiyor musun doktor bana 3 lt dedı ıcıyo muyum bılmem ama ona dıkkat et bence kendını de yorma

Canım su içmiyor musun doktor bana 3 lt dedı ıcıyo muyum bılmem ama ona dıkkat et bence kendını de yorma
su içmekle çokda doğru orantılı değil sanırım,çünkü cumadan beri günde en az 4lt su 1 1.5 lt de sıvı tükettim ama yine de 2ml daha azalma olmuş,öncesinde de ortalama 2 3 lt sıvı tüketiyordum,akıntılarınıza ve bebeğin hareketlerine dikkat edin kızlar,birde belki benim ihmalim de oldu,belki değil aslında %80lerde benim ihmalim,doktor 4. 5.ay gibi akıntım var diye fitil vermişdi,suyun azalıp erken doğum yapmak zorunda kalırsın demişti,bende akıntım çok değil diye kullanmamıştım,eşim hatırlattı dün böyle böyle demişti dr sen o fitili kullanmamıştın demişdi,şimdi daha çok vicdan azabı duyuyorum.

tomurcuk 2165 di cuma günü kontrolde,mhtp cevizi normalde çk severdim,gebeliğin başından beri hiç yiyemedim,düşününce bile miğdem bulanıyor,tiksindim neden bilmiyorum

ağol canım darısı başınıza inş.çok heveslendim ama bi taraftan üzüldüm yani takmadan olmuyo ama bebişim için rahat olucam...

sağol canım hepimizin bebişleri inş.
üzülmadim desem yalan akşam eşimede söledim o da takma boşver dedi Allah tan huylarını biliyor ailesinin..beklenti değil benim ki ama oğlu yani onun çok uzalk bi kişi değil ki aman neyse boşvereyim dimi...

inş.canım çok sağol hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle kullansın aldıklarımızı..
çok doğru söylüyorsun canım daha yeniyim ya ondan zamanla bende aşarım bazı şeyleri inş.ama senin adına sevindim güzel işlemişsin ben işlesem de anlamaz benim ki sanmam yani...normalde iyi anlaşırız ama bizimkilerde kıskançlık var görümcemin kızında olmayan şeyler bende oluyo şimdi diye kıskıançlık yapıyorlar eşimle o kanıdayız...neyse hayırlısı arık aşacağız bunları...

sağol canım teş.ederim..rahatlamaya çalışıyorum canım takmıcam ama dün taktmmm ayy sanırım hala takıyorum kendime çok kızıyorum bu yönden ama yok bebişm için takmıcam..

bu arada ilginiz desteğiniz için çok teş.ederim...

slm kızlarr..keyifler iyidir inş..benim canım sıkkın yaa kimliğimi kaybetmişim tam zamanında yani..ben olmadanda bişey yapmıyolarmış..heryerde uzakta..muhtarlık nufüs müdürlüğü vergi dairesi napıcam benyaa...

selam kızlar geçmişi okudum muhabbet koyulaşmış yine kaynanaların kulakları çınlamış.

benim kaydım yok kuşum ama yaptırıcam yakında aşılar içinnn..........

allah kolaylık versin canımmm...........zor şu prosedür işlerr.............ehliyet yokmu onu kullan kabul edilirse doğumdan sonra çıkarırsın..................

ehliyet varda evlendikten sonra değiştirmemiştim...:mymeka:

merhaba güzel anneler;

bebişlerini görenlerin gözü aydın,büyüyorlar artık maşallah...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…