ehliyet varda evlendikten sonra değiştirmemiştim...:mymeka:
aahhh ahhh seni o zaman mecbur koşturacan kuşum....bak eşin halletsin işlemleri sen bir imza atacaksın okadar.......
su içmekle çokda doğru orantılı değil sanırım,çünkü cumadan beri günde en az 4lt su 1 1.5 lt de sıvı tükettim ama yine de 2ml daha azalma olmuş,öncesinde de ortalama 2 3 lt sıvı tüketiyordum,akıntılarınıza ve bebeğin hareketlerine dikkat edin kızlar,birde belki benim ihmalim de oldu,belki değil aslında %80lerde benim ihmalim,doktor 4. 5.ay gibi akıntım var diye fitil vermişdi,suyun azalıp erken doğum yapmak zorunda kalırsın demişti,bende akıntım çok değil diye kullanmamıştım,eşim hatırlattı dün böyle böyle demişti dr sen o fitili kullanmamıştın demişdi,şimdi daha çok vicdan azabı duyuyorum.
bizimki de onu diyor işte ama dikkat etmek lazım heleki ilk yıl kesinlikle inek sütü verilmemeli ek besine 6 aydan sonra başlanıyor da 1yıldan önce alınan inek sütü kansızlık sebebi oluyorbizimkide 3 ay olunca yavaş yavaş herşeyden verecekmiş..hemde et suyu,inek sütü falan..çocuğumun midesini mahvedecek...klava:kötükedihüso
ehliyet varda evlendikten sonra değiştirmemiştim...:mymeka:
canım evlilik cüzdanın işe yarar herhalde onu götürsen yetmez mi?bide herşeyi acele yaparım die laf ederler..bak ehliyeti salladım değiştirmedim şimdi uğraşcam biton...yollarda doğurmazsam iyidir..
bizimki de onu diyor işte ama dikkat etmek lazım heleki ilk yıl kesinlikle inek sütü verilmemeli ek besine 6 aydan sonra başlanıyor da 1yıldan önce alınan inek sütü kansızlık sebebi oluyor
canım evlilik cüzdanın işe yarar herhalde onu götürsen yetmez mi?
canım belirtileri nelerdir bilmiyorum ama doktor bana kendini çok yormuşsun ondandır dedi,hemen korkma bişey olmaz,bebek hareketlerini izle,azalma oldumu?günde 10un altında olmaması gerekiyormuşayyy gerçektenmi ya?doktor son kontrolümde banada baktı ve akıntın çok diye fitil verdi bende kullanmadım.prospektüsünde çok zorunlu olmadıgı sürece kullanmayın falan yazınca bende akıntıdan çok rahatsız olmuyorum diye kullanmadım...ay korktum şimdieyvahedigeldismile kontrolümede 10 gün var..kızlar başka belirtileri neki?
kızlar kimse yokmu benim soru havada kaldı yahu!!!açılması olanların,suyu azalanların şikayetleri neydi ki?
canım belirtileri nelerdir bilmiyorum ama doktor bana kendini çok yormuşsun ondandır dedi,hemen korkma bişey olmaz,bebek hareketlerini izle,azalma oldumu?günde 10un altında olmaması gerekiyormuş
benimde vajinamda ağrı oldu,özellikle ev taşıdığım zaman,3gün sürekli ağırdı
ben açılmayı sorduğunu görmemişim canımyaa...benim şikayetim karın sertleşmesiydi...birde bikaçggün önce misafirim gelmişti yorulmuştum artı bide vajinada sızlama olmaya başlamıştı bununla ilgisi varmı bilmiyorum ama bunların sonucunda açılma açıktı...
benimde vajinamda ağrı oldu,özellikle ev taşıdığım zaman,3gün sürekli ağırdı
bende vajinamda agrı hissediyorum ama çok dayanılmıycak gbi degil...neyse ya ben fitilimi kullanıyım bari...(ya bide hamilelikte ilaç kullanılmaz derler ben hayatım boyunca kullanmadığım ilaçları son 1 senemde kullandım ev ecze deposu gbi ne ararsan var..)
evet canım hepimize çok geçmiş olsun gerçektenacemi olduğumuz için bilemiyoruzki ne anlama geldiğini..ben kişisel temizlik yapmıştım tahriş olmuştur die pudra döküp duruyodum..kimin aklına gelirki..neyse çok geçmiş olsun artık yatarak dinlenerek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bebişler için.zamanında gelsinler inş..
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım ben orta direk idare ediyorum geçmişi okudum geldim relax ve tubatuba nın gözü aydın maşallah yavrularına tuba sormuş kontrol ne zaman diye bu perşembe kısmetse bende bugün itibariyle 17 kilo almışım hayırlısı napalım olcak o kadar. doğum yaklaşınca konu lohusalığa gelmiş gökkuşak senin anneden birtanede bende var herşeyi yapar kendini deli gibi yorar kayınvalidemde iki elini bağlar keyif çatar lohusa yatağının yanına bir sandalye koyup gelen gidene bakar tam kraliçe yani gözümün önünde canlanıyor yani geçen gün eşime çattım biraz en azından rahatladım sözde park yatağı onlar alacaktı tık yok barı alıcaz diye laf etmeselerdi. görürsün iki takımın altına bir ayakkabı almadan gelicek annen dedim şaşırdı kaldı benim annemse herşeyimi aldı yetmedi bana alıyor diye eşimede kıyafet aldı. diğer taraf ise tek gelinlerine ilk doğumunda bir lohusa geceliği bile almadı. daha şimdiden alınganlıklar başlıyor neyse.sizde ne var ne yok.
hay allahım yaaaa bazen direnemio işte insan boş bulunuo. işte her kafadan ses çıkmasını istemiom ben yoksa gelsin yatsın kalsın istediği kadar, misafiri severim. ama o öle diil böle derse bilmiom artık hehehheee:roflol:
benim ve eşimin tüm sülalesi bana neredeyse komşu. herkes kuzenler özellikle doğurda mıncıklayalım diyor. offff ben acayip evhamlı oldum. yeni doğan bebek mıncıklanırmı öpülürmü, bir de loğusa olduğumuz için hep uyumamız lazım. ama ben hem gelen gidenden hem de mıncıklarlar korkusundan sanırım uyuyamıyacam. şimdiki kabusum buuu
3gibi sağlık ocağında kontrolüüm var of çok zor geliyor gitmek. cuma günü doktor kontrolüm var. çatım sağlam mı bakacak doktor ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?