2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy gerçektenmi ya?doktor son kontrolümde banada baktı ve akıntın çok diye fitil verdi bende kullanmadım.prospektüsünde çok zorunlu olmadıgı sürece kullanmayın falan yazınca bende akıntıdan çok rahatsız olmuyorum diye kullanmadım...ay korktum şimdieyvahedigeldismile kontrolümede 10 gün var..kızlar başka belirtileri neki?

bizimkide 3 ay olunca yavaş yavaş herşeyden verecekmiş..hemde et suyu,inek sütü falan..çocuğumun midesini mahvedecek...klava:kötükedihüso
bizimki de onu diyor işte ama dikkat etmek lazım heleki ilk yıl kesinlikle inek sütü verilmemeli ek besine 6 aydan sonra başlanıyor da 1yıldan önce alınan inek sütü kansızlık sebebi oluyor

ehliyet varda evlendikten sonra değiştirmemiştim...:mymeka:

bide herşeyi acele yaparım die laf ederler..bak ehliyeti salladım değiştirmedim şimdi uğraşcam biton...yollarda doğurmazsam iyidir..
canım evlilik cüzdanın işe yarar herhalde onu götürsen yetmez mi?

aaa doğru aslında kimlikteki bütüb bilgiler var orda....

kızlar kimse yokmu benim soru havada kaldı yahu!!!açılması olanların,suyu azalanların şikayetleri neydi ki?

canım belirtileri nelerdir bilmiyorum ama doktor bana kendini çok yormuşsun ondandır dedi,hemen korkma bişey olmaz,bebek hareketlerini izle,azalma oldumu?günde 10un altında olmaması gerekiyormuş

kızlar kimse yokmu benim soru havada kaldı yahu!!!açılması olanların,suyu azalanların şikayetleri neydi ki?

ben açılmayı sorduğunu görmemişim canımyaa...benim şikayetim karın sertleşmesiydi...birde bikaçggün önce misafirim gelmişti yorulmuştum artı bide vajinada sızlama olmaya başlamıştı bununla ilgisi varmı bilmiyorum ama bunların sonucunda açılma açıktı...

canım belirtileri nelerdir bilmiyorum ama doktor bana kendini çok yormuşsun ondandır dedi,hemen korkma bişey olmaz,bebek hareketlerini izle,azalma oldumu?günde 10un altında olmaması gerekiyormuş

sagol canım ya...yok çok şükür hareketli o yönden rahatladım...

benimde vajinamda ağrı oldu,özellikle ev taşıdığım zaman,3gün sürekli ağırdı

acemi olduğumuz için bilemiyoruzki ne anlama geldiğini..ben kişisel temizlik yapmıştım tahriş olmuştur die pudra döküp duruyodum..kimin aklına gelirki..neyse çok geçmiş olsun artık yatarak dinlenerek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bebişler için.zamanında gelsinler inş..

benimde vajinamda ağrı oldu,özellikle ev taşıdığım zaman,3gün sürekli ağırdı

bende vajinamda agrı hissediyorum ama çok dayanılmıycak gbi degil...neyse ya ben fitilimi kullanıyım bari...(ya bide hamilelikte ilaç kullanılmaz derler ben hayatım boyunca kullanmadığım ilaçları son 1 senemde kullandım ev ecze deposu gbi ne ararsan var..)

bende çok kullandım mecbur napalım..2 kere idrar yollarım enfeksiyon oldu ve antibiyotik kullandım..sonra başka bi enfeksiyon ilacı daha...yanlız bendeki ağrı değil sızıydı..doğum yerinde tam olarak..

evet canım hepimize çok geçmiş olsun gerçekten

kız anaları ile erkek anaları farklı oluyor. hikayelerimiz ortak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…