2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şubat annelerinin doğum öykülerine baktımda kızlar 4600 ve 5000 bebeği normal doğuranlar... bebişi iri olanlara duyrulurrrrr

heyt maşallah ne çatı varmış onlarda.

[
bende dün sağlık ocağındaydım annemi götürmüştüm..aile hekimliği var burda çok iyi ililendi dr..bebek 3-7 günlük arası getir topuk kanı için dedi..ilk altı ay mutlaka anne sütü dedi...sakın pes edip mama verme dedi..emzirme dersleri vericeklermiş orda ondan bahsetti falan..zor gelmesin git yani güzel bilgiler veriyolar..çatı muaynesini bende oldum inş.uygundur senin çatında normal doğumu düşünüyosan..[/QUOTE]

evet bizim sağlık ocağı da çok ilgili, şimdi giyinip gidicem. kalkabilsem net başından. vallaha ben de normal doğum istiyorum ama bakalım benim velet ne istiyor? normal isteyip sezeryan olan çok çünkü. pes etmicez inşallah hiç gelmeyip 2ay sonra sütü gelenler bile oluyormuş..

bende onu sordum canım yaaa ama bir doğar doğmaz alınması gerekiyormuş o kanın, bir de 5 gün sonra. anne sütü aldıktan sonra tekrar bakılıomuş yani. iki defa delcekler bebelerimizi yaaa :sinifsinif:

bunu ilk defa duydum kim söyledi canım sağlık ocağından mı dediler

tıfım şimdi biraz araştırıp okudumda hiç iki kez alınır demiyor ilk 15 gün içinde alınması gerekir diyor neyse soracağım doktorumuza bakalımm........ama cidden önemli bir uygulama...ve şanslıyız önümüzdeki aydan itibaren bu uygulama ile körlük ve sağırlık teşhisi de kunulabilecekmiş erken teşhiss......

hheeee buldum kuşum tıfımm haklısınn..ilk 24 saatte alındıysa 7 gün içinde tekrarlanmalıymış bu test.ama 24 saatten sonra taburcu olmaya yakın alınıp yaplırsa gerk yokmuş.neyse alınsın iki kez bakalım.riske atmayalım.,iyi oldu bu konunun açıldığı...........

merhaba arkadaşlar.aslında ben haziran annesiyim.
2010 haziran anneleri bölümünde tatsızlıklar oldu belki haberiniz vardır ve herkes gitti
kimsecikler kalmadı.
eğer aranıza kabul ederseniz burdan devam etmek istiyorum.
çalışıyorum ve günün her saati burda olamıyorum ama mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…