ya kızlar ben bunu önceden araştırmıştım biraz. topuktan kan alımı aslında ilk seferde gereksizmiş. o kandan bakılan hormonlara bebek en az 48 saat anne sütü aldıktan sonra bakılabiliomuş fakat devlet bunu yasal olarak her hastaneye yaptırdığı için bu kurala tabimiş. ama bende bu iki kere kan alınmasına sıkılıyorum açıkçası, kuşakcımm sen bi sor çocuk doktoruna ve neden gerektiğini tam anlamıyla öğren de ona göre hareket edelim olma mı?olumunekankayizsmile
evet öyle görünüyor tıfım ama hastanede yapılandan falan ruhumuz duymaz yapılırr........en iyisi sağlık ocağındada tekrarlatmak.çünkü dediğin gibi bebek proteinli gıda aldıktan sonrası önemliymiş.3-4 günlükken götürmek lazım sağlık ocağınaaa......ben yine sorunca paylaşırım kuşumm.......7.günü geçemeyecekmiş kızlarrr...........
merhaba arkadaşlar.aslında ben haziran annesiyim.
2010 haziran anneleri bölümünde tatsızlıklar oldu belki haberiniz vardır ve herkes gitti
kimsecikler kalmadı.
eğer aranıza kabul ederseniz burdan devam etmek istiyorum.
çalışıyorum ve günün her saati burda olamıyorum ama mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum
2010 haziran anneleri bölümünde tatsızlıklar oldu belki haberiniz vardır ve herkes gitti
kimsecikler kalmadı.
çalışıyorum ve günün her saati burda olamıyorum ama mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum
kimsecikler kalmadı.
evet öyle görünüyor tıfım ama hastanede yapılandan falan ruhumuz duymaz yapılırr........en iyisi sağlık ocağındada tekrarlatmak.çünkü dediğin gibi bebek proteinli gıda aldıktan sonrası önemliymiş.3-4 günlükken götürmek lazım sağlık ocağınaaa......ben yine sorunca paylaşırım kuşumm.......7.günü geçemeyecekmiş kızlarrr...........
kontrole gıttıgımızde hastanedeysek eger hepimiz soralım çocuk doktorlarına bakalım ne diyecekler bende zaten tanışmak istiyordum doktor ile banada bahane olur bu sayede
banada dün sağlık ocağından öyle dediler zaten..hastanede alınıcak sonra 3-7 gün arası biz burda alıcaz diye..
kimsecikler kalmadı.
hoş geldın canım haziran annesi olsanda sanırım mayısta doğum yapıcaksın bizimde nisanda doğum yapan arkadaşlarımız var. haziran annelerinde ne oldu bilmem ama gel bizde sorun yok şimdilik inş. olmaz da
.buyrunnnnnnnnn...hoşgeldin...
tabi hoşgeldinnn.......şöyle bir duyum aldık ama ben tam olarak ne oldu bilmiyorumm..ama merak ettim şimdi..herkesi dağıtacak kadar ne olduuu........
kontrole gıttıgımızde hastanedeysek eger hepimiz soralım çocuk doktorlarına bakalım ne diyecekler bende zaten tanışmak istiyordum doktor ile banada bahane olur bu sayede[/
Ayrıyeten gıdıp cocuk doktoruna mı sorucaz o nasıl olcak kendı doktorumuz bılmez mı
taam kuşumcum valla çok makbule geçcek haberdar et bizi..
ben kaçıyorum kızlar anamdayım accayip yemek yidim çatlıcem.. gidip uzanayım biraz.. öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii..:enbuyukkk:
kontrole gıttıgımızde hastanedeysek eger hepimiz soralım çocuk doktorlarına bakalım ne diyecekler bende zaten tanışmak istiyordum doktor ile banada bahane olur bu sayede[/
Ayrıyeten gıdıp cocuk doktoruna mı sorucaz o nasıl olcak kendı doktorumuz bılmez mı
hastaneden aramışlar eşimi,kan değerlerim normalmiş,idrar yollarımda enfeksiyon varmış,yarında ilaç yazdımak için gitcem yine,eşim de bebek nasıl peki diye sormuş :) asistan da bu anneyle ilgili bir test bebekle ilgili değil demiş,çok güldüm ya :)şaşkın kocam benim,suyumuz az diye test yaptılar sanıyormuş,halbuki rutin kan idrar testimiz sadece aynı güne denk geldi tesadüfen yani :)
hastaneden aramışlar eşimi,kan değerlerim normalmiş,idrar yollarımda enfeksiyon varmış,yarında ilaç yazdımak için gitcem yine,eşim de bebek nasıl peki diye sormuş :) asistan da bu anneyle ilgili bir test bebekle ilgili değil demiş,çok güldüm ya :)şaşkın kocam benim,suyumuz az diye test yaptılar sanıyormuş,halbuki rutin kan idrar testimiz sadece aynı güne denk geldi tesadüfen yani :)
hee şaşkınım benim,saol canımhehehehee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazık yaa onlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlarr......geçmiş olsun kuşummm........
saol canım,aslında vajinal ağrılarımın ve akıntımın artmasının sebebi bu olabilir yüksek ihtimalle,ilaçlarımı kullanırsam geçer inşallah,nedense duyunca rahatladım birden,günah keçisi ilan ettim idrar yolları enfeksiyonumu,herşeyin sebebi sensin kötükedihüsogeçmiş olsun canımm..ilacını ihmal etme bana dr.um antibiyotiği mutlaka kullan enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğum ve düşük kilolu doğuma sebep olabilir demişti..napsın aklı oğlunda babasınında...inş. o sorununuzda geçer..
hee şaşkınım benim,saol canım
saol canım,aslında vajinal ağrılarımın ve akıntımın artmasının sebebi bu olabilir yüksek ihtimalle,ilaçlarımı kullanırsam geçer inşallah,nedense duyunca rahatladım birden,günah keçisi ilan ettim idrar yolları enfeksiyonumu,herşeyin sebebi sensin kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?