2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoş geldın canım haziran annesi olsanda sanırım mayısta doğum yapıcaksın bizimde nisanda doğum yapan arkadaşlarımız var. haziran annelerinde ne oldu bilmem ama gel bizde sorun yok şimdilik inş. olmaz da

.buyrunnnnnnnnn...hoşgeldin...

tabi hoşgeldinnn.......şöyle bir duyum aldık ama ben tam olarak ne oldu bilmiyorumm..ama merak ettim şimdi..herkesi dağıtacak kadar ne olduuu........

Benım haberım yok ama hosgeldın canım senın haftana yakın arkadaslar var bızde de.Ben kendı adıma paylasıma acıgım. Senın gbı ben de calıstıgım ıcın acık olsada sıte yazamıyorum sureklı ama takıp edıyorum yazılanları

hoş geldın canım haziran annesi olsanda sanırım mayısta doğum yapıcaksın bizimde nisanda doğum yapan arkadaşlarımız var. haziran annelerinde ne oldu bilmem ama gel bizde sorun yok şimdilik inş. olmaz da

.buyrunnnnnnnnn...hoşgeldin...

tabi hoşgeldinnn.......şöyle bir duyum aldık ama ben tam olarak ne oldu bilmiyorumm..ama merak ettim şimdi..herkesi dağıtacak kadar ne olduuu........

hoşbulduk arkadaşlar.teşekkürler hepinize
aslında bende tam olarak bilmiyorum ama sanırım ufak bir konu büyüyüp bu hale gelmiş
çoğu arkadaşda tepki olarak üyeliğini iptal ettirdi

Aysey hoşgeldin...

Arkadaslar, sağlık ocağı ikinci kez topuktan kan alacak diyorsunuz, ben sağlık ocağına hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum... Hastanede alınacak kanı, eee sonra bir daha mı hataneye gideceğiz. Yoksa bu devletin prosedür işi mi* Arkadaşlarımdan hatırladığım kadarıyla, onlar, muhtara çocuğun sonucunu bildirmeleri mi ne gerekti, kayda geçmek için... Yani çift işlem yapılmadı.. Ben de bir araştırayım bakimmm

ona sormak gelmedı aklıma onada sorarız

bizim mayıs annelerinden faryal de sanırım ilk çocuğunda sorun çıkmış arama yaparken o çıktı şimdi onada sorarız. o tekrar vermiş sorun çıkınca onun bilgisi vardır. ama iki kere verilcek gibi duruyor en erken 24saat sonra yapılırsa tek sefer oluyormuş. zaten enzimlerle ilgili yani bebeğin beslenmesi gerekiyor bakalım hastaneden ne diyecekler

hastaneden aramışlar eşimi,kan değerlerim normalmiş,idrar yollarımda enfeksiyon varmış,yarında ilaç yazdımak için gitcem yine,eşim de bebek nasıl peki diye sormuş :) asistan da bu anneyle ilgili bir test bebekle ilgili değil demiş,çok güldüm ya :)şaşkın kocam benim,suyumuz az diye test yaptılar sanıyormuş,halbuki rutin kan idrar testimiz sadece aynı güne denk geldi tesadüfen yani :)

hehehehee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazık yaa onlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlarr......geçmiş olsun kuşummm........

geçmiş olsun canımm..ilacını ihmal etme bana dr.um antibiyotiği mutlaka kullan enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğum ve düşük kilolu doğuma sebep olabilir demişti..napsın aklı oğlunda babasınında...inş. o sorununuzda geçer..

hehehehee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazık yaa onlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlarr......geçmiş olsun kuşummm........
hee şaşkınım benim,saol canım

saol canım,aslında vajinal ağrılarımın ve akıntımın artmasının sebebi bu olabilir yüksek ihtimalle,ilaçlarımı kullanırsam geçer inşallah,nedense duyunca rahatladım birden,günah keçisi ilan ettim idrar yolları enfeksiyonumu,herşeyin sebebi sensin kötükedihüso

Devrimim karnında küçülme oldumu hiç bizim komşunun suyu azaldığında öyle olmuştu ama onun nedeni belirlenememişti idrar yolu enfeksiyonu geçerse inşallah hepsi geçecek onca su içmene rağmen nasıl oldun çünkü genelde az su içenlerde oluyor, neyseki nedeni belli olunca rahatlıyor bir nebze insan valla burdan böyle okuyunca hepsi bizde de olan şeyler insan doktora gitmemek için kendini zor tutuyor

kızlar yaa benimde sık sık çok fena sertleşiyor karnım 5 dk kalıyor çöyle sonra rahatlıyor ama çok korkuyorum......çok oturuyorum ben mecburen ona bağlıyorum ama.doktoruma söyleyeyim bakalım ..şöyle bir hareket ediyor sertçe sonrA SERTLEŞıYOR ÇOK FENAAA..TAŞ GıBı KORKMAYA BAŞALDIMMM.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…