selam kızlar. canım çooook sıkkın daha tam geçmişe bakamadım ama kafa büyüklüklerinden bahsetmişsiniz.
bugün kontrolüm vardı. çatıma falan baktı doktor. bugün sata göre tam 36haftalık oldum. 34 haftalık gitmişken bebeğim 600gr ma yakın almıştı. bu sefer ise anca200gr almış. ve göbek çevresi 35haftalık çıktı. kafa ise 39haftalık. yani kafamız 3hafta önden gidiyor. çatıma baktı. (daha doğrusu bakmaya çalıştı çünkü kendimi kastım ve canım acıdı. 4parmak falan sokuyor. kesesi patlamasın falan dedim. yani saçmaladım. doktorda yok kese daha içerde dedi. parmaklarla ölçüyorlar yani) neyse çatı orta halli. ne çok dar ne geniş. ama kafası büyük olduğu için doktorum çok zorlanacak doğumları önermiyoruz dedi. zaten benim de moral sıfırlandığı için haftaya cuma karar verelim seninle dedi. zaten hastanemde çok kalabalıktı. sıra bana gelsin diye epey bekledim onun da stresi oldu. bebiş 2.860 olmuş. ben 3ü geçmişimdir diye düşünüyordum. o da kafasının büyüklüğünün yaptığı bir ağırlık. gittim et aldım. bu hafta protein destekli yemek yiyeyim karnı büyüsün diye düşündüm. 2haftadır tatlıya sardım kendi popomu büyüttüm çünkü ve vicdan azabı yaptım işte böyle. sizinde canınızı sıktım. mafoldumben
s_g canım mertbebe de fiyatı artmıs arabanın bız alırken kampanya vardı...
teşekkür ederim canımm......geçer canı m seninkide balık yağı kullanıyormusun ant.inan çok etkisi oluyor.bir arkadaşımdada denedik biz.şimdi bendede .birde tomurcuk ta aynısını kullanıyor sanırım onundA BEBİŞİN KİLOSU ÇOK İYİYDİ..HEMEN BAŞLADERİM BEN...gökkuşak maş. kızına tombikmiş..darısı benim oğlanın başına...3 ü bulur inş. doğuma kadar..
selam kızlar. canım çooook sıkkın daha tam geçmişe bakamadım ama kafa büyüklüklerinden bahsetmişsiniz.
bugün kontrolüm vardı. çatıma falan baktı doktor. bugün sata göre tam 36haftalık oldum. 34 haftalık gitmişken bebeğim 600gr ma yakın almıştı. bu sefer ise anca200gr almış. ve göbek çevresi 35haftalık çıktı. kafa ise 39haftalık. yani kafamız 3hafta önden gidiyor. çatıma baktı. (daha doğrusu bakmaya çalıştı çünkü kendimi kastım ve canım acıdı. 4parmak falan sokuyor. kesesi patlamasın falan dedim. yani saçmaladım. doktorda yok kese daha içerde dedi. parmaklarla ölçüyorlar yani) neyse çatı orta halli. ne çok dar ne geniş. ama kafası büyük olduğu için doktorum çok zorlanacak doğumları önermiyoruz dedi. zaten benim de moral sıfırlandığı için haftaya cuma karar verelim seninle dedi. zaten hastanemde çok kalabalıktı. sıra bana gelsin diye epey bekledim onun da stresi oldu. bebiş 2.860 olmuş. ben 3ü geçmişimdir diye düşünüyordum. o da kafasının büyüklüğünün yaptığı bir ağırlık. gittim et aldım. bu hafta protein destekli yemek yiyeyim karnı büyüsün diye düşündüm. 2haftadır tatlıya sardım kendi popomu büyüttüm çünkü ve vicdan azabı yaptım işte böyle. sizinde canınızı sıktım. mafoldumben
teşekkür ederim canımm......geçer canı m seninkide balık yağı kullanıyormusun ant.inan çok etkisi oluyor.bir arkadaşımdada denedik biz.şimdi bendede .birde tomurcuk ta aynısını kullanıyor sanırım onundA BEBİŞİN KİLOSU ÇOK İYİYDİ..HEMEN BAŞLADERİM BEN...
GÖZÜN AYDIN CANIM .......sağlıklıymış bebişin en önemlisi...moralin sıfırlanmasın kuşumm..sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza.....kilosuda gayet iyi bebişinin...dahane olsun kızz.bence 3500 doğar son haftalar sadece bebişlere gidiyorr..........
aysesinemk üzülme cnaım bizde de aynı durum var sadece işleri olduğunda ararlar. benim birde kız kardeşim var nişanlı. düğün teleşına girdi arayıp sormuyı hoş ondan öncede aramıyordu ya neyse. işi olunca ararlar sadece bende üzülüyorum pazar günü hem ağladım hem banyo temizledim benim kaderim kötü yazılmış ilk baştan diye.
cnm bende şuan 33+3haftalık hamileyim benim bebeğiminde göbeği iki hafta geriden takip ediyo..dr eğer bu şekilde devam ederse 37.haftasında bebeği alcağını söledi sezeryanla bilmiyorumkismile bide idrar yolu enfeksiyonuda çıktı bende benimde canım çok sıkıldı hayırlısıyla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi...
Ayşesinem hepımızde var boyle seyler normal zaman olsa belkı bu kadar alınmayız ama hamılelıkte ınsan beklıyo en yakınlarında ılgı alaka.Ne yapalım zorla kımseye bısey yaptıramayız.Benımde annemın rahatsızlıkları var pek ılgılenmıyo gelıp gıdemıyo evde uzak bızım 4 kızız bız evde bı bekar var o annemı baglıyo kızlarına gıtme etme sızın dertlerınızden bıktım mecburmuyuz fılan dıyo ınsan alınıyo bıkere agladım hatta onlardayken geldı ozur dıeldı ama ne gelır ne eder evıme ablam desen bırı calısıyo bırı evde oda hıc gelmıyo herkes kendı aılesını bahane edıyo bı sekılde kısmeyı zorlayamıyosun.kayınvaldem de uzak araba olmadan gelemıyolar dogru durust bıseyde yapmadılar bı arabayla anakucagının parsını verdıler bıze bıde kayınvaldem ufaktefek bıseyler aldı veremdı bıle dogumda elı bosmu gelcekmıs bılmem ne eskı adetler ıste napıcan bende dertlıyım yanııı:gitme:
GÖZÜN AYDIN CANIM .......sağlıklıymış bebişin en önemlisi...moralin sıfırlanmasın kuşumm..sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza.....kilosuda gayet iyi bebişinin...dahane olsun kızz.bence 3500 doğar son haftalar sadece bebişlere gidiyorr..........
ayşe sinem üzme kendini bir taraftan görürken bir taraftan göremiyor insan kimisinin annesi çok yapıyor kimimin kaynanası her insan bir olmuyor kimi anne kendi evladı bile olsa gamsız olabiliyor bizdede eşimin taraftan tık yok çokk canım sıkılıyor ama ne gelir elden. bu saatten sonra kimseyi değiştiremiyoruz malesef sen kendine kocana ve cocuğuna bak gerisi boş sana artık onlardan fayda var.canını sıkma boşuna bebeğin olunca bütün enerjini ve dikkatıni ona vereceksin unutma iki kişilik hayatımızın sonuna geliyoruz artık cift değil çekirdek aile olacağız bizim için bir dönüm noktası olacak bebeklerimizin doğumu ve ölene kadar iki kişi olmayacağız bizde anne olacağız en önemlisi bundan güzeli varmı.
gökkuşak ben efa daly diye balık yağı içiyorum gün aşırı ama benim yavru dün 36+0 da 2600 çıktı bana az geldi dr elevit ve kalsiyumu bırak demir ve balık yağını iç sadece dedi ama zaten 10 tane falan ilaçları kaldı bitiricem ben onları akşamda burda okudum keçiboynuzu pekmezine başladım azıcık bana çeksin oğlan ben 4 kilo doğmuşum en azından 3300 falan olsun kuzum.
elvan gözün aydın maşallah oğluşuna
teşekkür ederim tuğbacım. geçmişi okudun mu bilmem ama, sen de ben de normal doğum istiyordukk yaa, benimki 28. haftadan beri uygun pozisyondaydı ama seninki anca bu hafta normal pozisyona geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. yine de yetmiyor canım. kafa büyük olduğu için sezeryana yönlendirdi hafiften bugün doktorum. haftaya net karar vercez. offf doğum pozisyonunu alması normal doğum için yeterli değilmiş yaniii :bbo:
canım benim annem de aynı şeyi söyledi banabiyerde anneler de haklı, biz nasıl oluruz bilemem ama, bebekliğinden beri bak besle büyüt. büyüyünce de artık onlar rahat etmek sorumluluklardan kurtulmak istiyor olabilirler. ,
benim 2arkadaşım var aysesinem senin durumunda olan. kaynanaları yağdırıyor anneler bakıyor. hatta birtanesinin annesi doğumu haftasonuna getir işten izin almak zorunda kalmayım demişti. arkadaşlarım sanki kendi anneleri almış gibi bir sürü bebek eşyası alıp bohçaladı bebek bohçası yaptı, kayınvalidelerine de annem yaptı dediler laf olmasın diye. olmazsa sen de öyle birşey yap.
hayırlısı olsun elvan bak nilayında büyük çıkıyodu normale döndü herşey normal sezeryan artık hayırlısı neyse o olsun bakalım bebşin keyfi nasıl dicek önemli olan ikinizide sağlığıteşekkür ederim tuğbacım. geçmişi okudun mu bilmem ama, sen de ben de normal doğum istiyordukk yaa, benimki 28. haftadan beri uygun pozisyondaydı ama seninki anca bu hafta normal pozisyona geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. yine de yetmiyor canım. kafa büyük olduğu için sezeryana yönlendirdi hafiften bugün doktorum. haftaya net karar vercez. offf doğum pozisyonunu alması normal doğum için yeterli değilmiş yaniii :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?