kuşum benim de hiç dengeli değil kilo alıyor ama..kafası seninde genetiktir..son haftalar daha çok toparlar ama tatlıyı kes ve sadece ona yaRAYACAK ŞEYLER YE.....benim ilk kızımda kafa iki hafta geride çıkmıştı hemde son haftalarda doktorumuz genetik dedi..valllahi doğduğunda bize herşeyi normal görünüyordu çok da sağlıklıydıı....üzülme boş yereee.............yoook karnı 35 haftalık. toplamda 36haftayı geçiyor. ama 3ünün ortalaması alındığı için kafa nedeniyle 36yı geçiyor. ama bebekte asıl önemli olan tüm 3 organında haftasıyla uyumlu olması. mesela ben senin yerinde olsam, kilosuna takılmazdım çünkü karın çevresi haftasıyla uyumlu çıkmış. başı 1hafta geride çıkmış. o da genetik bir durum. hergüün avuçla ceviz yiyorum o mu bu kafayı büyütüyor bilmem ama sana cevizi tavsiye ederim.
geçmiş olsun canımmm....dinlen bol bol....selam annişler nasılsınız...
geçmişe bakamadım henüz herkes iyidir umarım..
benim ağrılarım çok rahatsız ediyo ayakta durmakta zorlanıyorum. uzanmaktayım genelde.
tahlil sonuçlarımı aldım kanım çok düşük çıktı halsizliğim ondanmış meğerse.
hayırlı olsun odanız kuşum.....bekliyoruz foto.....SLM KIZLAR OKU OKU BİTİREMEDİM AYYYY bayanssulusmile
hayırlı cumalar bu arada...
bebişlerni görenlere maşallah
bende oğluşumun mobilyalarını siliyorum bugün yerleştireceğim inş.
akşam eşime kızdım daha var ne telaş yapıyosun abarttın iyice evişi değil mi bilmem ne bende küstüm yattım..benim zaten burada kimsem yok yardım edeck herşeyimi kendim yapıyorum bi de onun hizmetinden de taviz vermiyorum adamhala anlamıyo halimi gün geçtikçe ağırlaşıyorum diyorum anlamıyo ne kendi ne ailesiiiklava:
şimdi yerleştiricem kilitlicemkapıyı tavır yapıcamm :dilcikar:
ooohhhh kuşum seninki doğsun sonra zevkle yaparsın kuşummm............Kızlar ben kacıyorum kollarım cok yoruldu:) Ant. tesekkür ederim. bu arada bebek odalarınıza baktım cok guzel olmus hayırlı ve saglıklısıyla kullansınlar insallah:) Dogrusu için de burulmuyor degilbenim odam daha bombosss ((( olunca alıcam artık. sizinkilerden de biraz fikir çalıcam tabi:)
marincap falan çok klasik haplar kuşum onlAR..EFA KULLAN BENCE ..ben efa daily kullanıyorum.birde efa nın bir büyük boyu var bence onu almalısın sen bir kutu anca bitirirsin zaten onun omega 3 oranı daha fazla..........balık yiyemediğim için kullanıyorum canım..daha önce pulse kullandım..şimdide marinkap aldım...çok fayde etmiyo demekki benim kullandıklarım..
gökkuşak ben efa daly diye balık yağı içiyorum gün aşırı ama benim yavru dün 36+0 da 2600 çıktı bana az geldi dr elevit ve kalsiyumu bırak demir ve balık yağını iç sadece dedi ama zaten 10 tane falan ilaçları kaldı bitiricem ben onları akşamda burda okudum keçiboynuzu pekmezine başladım azıcık bana çeksin oğlan ben 4 kilo doğmuşum en azından 3300 falan olsun kuzum.
teşekkür ederim tuğbacım. geçmişi okudun mu bilmem ama, sen de ben de normal doğum istiyordukk yaa, benimki 28. haftadan beri uygun pozisyondaydı ama seninki anca bu hafta normal pozisyona geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. yine de yetmiyor canım. kafa büyük olduğu için sezeryana yönlendirdi hafiften bugün doktorum. haftaya net karar vercez. offf doğum pozisyonunu alması normal doğum için yeterli değilmiş yaniii :bbo:
ant bak altınova hastanesinde epidural varmış bak istersena.s.GÖKKUŞAK çpk saol yarın ondan alayım bari..doğuma kadar nekadar büyürse kardır..
bence al bebişler bana doktor doğuma kadar kullancan dedi ghastaneden üşenirsen sağlıkocağıda yazıyo ilaçlarıbenim de vitaminim bitti ne bitt idiye sorduğunda kan ilacımı söylemiştim ama vitamin aklıma gelmedi devamı var zannediyordum sorsam mı almalı mıyım diye yoksa 21inde randevumuz var onu mu beklesem?
benim de vitaminim bitti ne bitt idiye sorduğunda kan ilacımı söylemiştim ama vitamin aklıma gelmedi devamı var zannediyordum sorsam mı almalı mıyım diye yoksa 21inde randevumuz var onu mu beklesem?
ant bak altınova hastanesinde epidural varmış bak istersena.s.
acaba bırakmadan ona devam ettin diyemi bilmem çok soğuk geliyodu bana bişey sormaya çekiniyodum iyi ne güzel memnunsun senevet gördüm canım..çokta yaygınmış...ama neşeye öyle alıştımkiii...görsen o sert mizaçlı kadın şimdi okadarsıcak okadar güleryüzlüki anlatamam...inş. değişmezde...artık nasip olursa 2. çocuğa giderim..yerimseniben
acaba bırakmadan ona devam ettin diyemi bilmem çok soğuk geliyodu bana bişey sormaya çekiniyodum iyi ne güzel memnunsun sen
bence al bebişler bana doktor doğuma kadar kullancan dedi ghastaneden üşenirsen sağlıkocağıda yazıyo ilaçları
ayşecim bence sorma al bir kutu daha kullann...emzikliliktede kullanınn........
annene gelince kırıldığını belli et derim ben..böyle sessiz kalırsan kaale alınmamaya devam edersin canımm..kız kardeşine de çok kızdımm o işi varsa gitsin gelmesin..ne demek o. yaa ..haklısın ama üzülmee..sesini çıkar belli et..sana gelmiyorsa niye gidiyorsun her hafta gitmeyiver o soruncada hep ben geliyorum birAZDA SEN GEL DE CANIMM........
ben ibriktirip yazyomuşum o yüzden arada sessz kalmışım:kedi: ne uzun yazmışım öylehuu huu kızlar nie kimse bişey yazmıyo..
benim de vitaminim bitti ne bitt idiye sorduğunda kan ilacımı söylemiştim ama vitamin aklıma gelmedi devamı var zannediyordum sorsam mı almalı mıyım diye yoksa 21inde randevumuz var onu mu beklesem?
alym ozaman ben de vitaminimi
ne biliyim işte artık içimden de gelmiyor pek, benim evime gidiş geliş arabasız problem oluyor problem olmasın onlara diye daha yol üsüt diy gelip geçerken bile uğruyorum ama artık ondan bile memnun olduğundan şüpheliyim, ben de kızıyorum dediğin gibi sürekli kayırılmasından da sıkılyorum kardeşimin yani çocuk olsa da böyle bişey yapsa anlarsın ama
bebeğin odasına tek kişilk yatak aldık bi tane öncesinden belk isen gelrisen bebeği bakmaya faln dedim arada, benim çocuklarım var gelip de kalamam öyle dedi
en üküçk kardeşim de 18 yaşında onun yeribenim için çok farklıdır zaten o bile duydu da biz kendimize bakarız herhalde dedi
neyse
işte düşündükçe kırılıyorum ha olmazsa olmaz mı olur, ben zaten dediğim gibi uzun süredir öyle anne falnla geçirmedim zamanımı etrafımda birileri olduğu zaman rahat edemiyorum yalnız daha iyi hissederim ama herkes burda kayınvalidesiyle anlaşamayışını anlatırken benimkinin bana annemden yakın davranması ki kusursuz mu kayınvalidem değil tabi ki ben de kusursuz değilim ama demek ki çekilmez de değilim, insan kendi çocuğuna böyle olabilir mi?
herşeyim batıyor, sen iyi değilsin kocan iyi, çok konuştun çok çalıştın, çok susutun, kin besledin, çok kilo aldın veremeyeceksin, bencil davranma, Çok hırslısın bilmem ne oysaki insan kendini az çok tanır, annemin ANlattığı insanla uzaktan yakından alakam yok o kdar kötü biri değilim ki kötü bile olsam annesi insanı dünyanın iyisi görmez mi, herkes takdir ederken, gıpta edip tebrik ederken benim anneme yaranamama garip geliyor
offf yine dertlendim
neyse zaten birazdan çıkıp eve gidicem öyle böyle toparlarız etrafı herşey bittiğinde oğlumun odası hazırlamak için istediğimden çok vaktim olacak belki de , onları yıkayıp ütüleyip sevicem, bugün çalışanlardan biri fanatik cimbomlu tulum almış oğluma doğuştan fanatik, ben alacaktım da babamız beşiktaşlı diye ona izin vermiştim istersen sen al diye baba oğul daha rahat takılırlar dedim ama geç kaldı, ufacık çoraplar da almışlar
bende nisan annelerine baktım...allahım hergün bi bebek haberi...allah bizede göstersin o günleri inş...şimdi azcık kaçıyorum duş falan alayım...sakın kaçmayın haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?