2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuşum benim de hiç dengeli değil kilo alıyor ama..kafası seninde genetiktir..son haftalar daha çok toparlar ama tatlıyı kes ve sadece ona yaRAYACAK ŞEYLER YE.....benim ilk kızımda kafa iki hafta geride çıkmıştı hemde son haftalarda doktorumuz genetik dedi..valllahi doğduğunda bize herşeyi normal görünüyordu çok da sağlıklıydıı....üzülme boş yereee.............
geçmiş olsun canımmm....dinlen bol bol....
hayırlı olsun odanız kuşum.....bekliyoruz foto.....
ooohhhh kuşum seninki doğsun sonra zevkle yaparsın kuşummm............
balık yiyemediğim için kullanıyorum canım..daha önce pulse kullandım..şimdide marinkap aldım...çok fayde etmiyo demekki benim kullandıklarım..
marincap falan çok klasik haplar kuşum onlAR..EFA KULLAN BENCE ..ben efa daily kullanıyorum.birde efa nın bir büyük boyu var bence onu almalısın sen bir kutu anca bitirirsin zaten onun omega 3 oranı daha fazla..........

olur kuşum dahaa..bence kesme derim vitaminleri ben emzirirken bile devAM EDECEĞİMMM..........keçi boynuzu etkiliymiş evet portakal suyna karıştırıp iç daha etkili olsun kuşum.......

elvoscan cnm benim bebeğin göbeği iki hafta geriden geliyo eğer bu 3 haftalık gerilemeye kadar çıkarsa 37. haftada sezeryanla alcaz dedi..doğduktan sonra toparlanır falan dedi..beslenmemle alakası varmıdır diye sordum hani yetersizmi besleniyorum gibisinden oda onunla herhangi bi alakası yok bebeğe giden damarlarda sorun olabilir yada yapısal bi sorun olabilir dedi.eşimde 2300 gr doğmuş bakalım haftada bir kontrole gitcez..

benim de vitaminim bitti ne bitt idiye sorduğunda kan ilacımı söylemiştim ama vitamin aklıma gelmedi devamı var zannediyordum sorsam mı almalı mıyım diye yoksa 21inde randevumuz var onu mu beklesem?

hayırlısı elvancım bebeğinin orada sıkışmasından iyidir..b ak benim de pozisyon normal ilki normal diye normal hedefliyorduk ama olamayacak gibi...çünkü iri olacak dedi...her türlüsünde bir şey var yannniiii.lütfen takılma kuşumm..sezeryanda ne var alacaksın kucağına 1 günde iyileşeceksin arkadaşımı hep söylüyorum bugün konuştuk daha 20 kilo aldı bebeüği 6 aylık eski formuna girebildi sezeryandan sonra ve dikişlerinin belli bile olmadığnı artık söylüyorr.....genciz daha kuşum hepsinden çabuk toparlanırızz...aaaaa kızacam sana baakkkk....klava:

benim de vitaminim bitti ne bitt idiye sorduğunda kan ilacımı söylemiştim ama vitamin aklıma gelmedi devamı var zannediyordum sorsam mı almalı mıyım diye yoksa 21inde randevumuz var onu mu beklesem?
bence al bebişler bana doktor doğuma kadar kullancan dedi ghastaneden üşenirsen sağlıkocağıda yazıyo ilaçları

ayşecim bence sorma al bir kutu daha kullann...emzikliliktede kullanınn........

annene gelince kırıldığını belli et derim ben..böyle sessiz kalırsan kaale alınmamaya devam edersin canımm..kız kardeşine de çok kızdımm o işi varsa gitsin gelmesin..ne demek o. yaa ..haklısın ama üzülmee..sesini çıkar belli et..sana gelmiyorsa niye gidiyorsun her hafta gitmeyiver o soruncada hep ben geliyorum birAZDA SEN GEL DE CANIMM........

ant bak altınova hastanesinde epidural varmış bak istersena.s.

evet gördüm canım..çokta yaygınmış...ama neşeye öyle alıştımkiii...görsen o sert mizaçlı kadın şimdi okadarsıcak okadar güleryüzlüki anlatamam...inş. değişmezde...artık nasip olursa 2. çocuğa giderim..yerimseniben

acaba bırakmadan ona devam ettin diyemi bilmem çok soğuk geliyodu bana bişey sormaya çekiniyodum iyi ne güzel memnunsun sen

acaba bırakmadan ona devam ettin diyemi bilmem çok soğuk geliyodu bana bişey sormaya çekiniyodum iyi ne güzel memnunsun sen

olabilir canım sormuştu epey önce burdamı yapıcaksın doğumu die...çokta ilgili saolsun..bir sürüde hastası var artık randevu almak çok zor..düşün 1 nisanda 20 nisana kadar full doluydu..

bence al bebişler bana doktor doğuma kadar kullancan dedi ghastaneden üşenirsen sağlıkocağıda yazıyo ilaçları

alym ozaman ben de vitaminimi

ne biliyim işte artık içimden de gelmiyor pek, benim evime gidiş geliş arabasız problem oluyor problem olmasın onlara diye daha yol üsüt diy gelip geçerken bile uğruyorum ama artık ondan bile memnun olduğundan şüpheliyim, ben de kızıyorum dediğin gibi sürekli kayırılmasından da sıkılyorum kardeşimin yani çocuk olsa da böyle bişey yapsa anlarsın ama
bebeğin odasına tek kişilk yatak aldık bi tane öncesinden belk isen gelrisen bebeği bakmaya faln dedim arada, benim çocuklarım var gelip de kalamam öyle dedi
en üküçk kardeşim de 18 yaşında onun yeribenim için çok farklıdır zaten o bile duydu da biz kendimize bakarız herhalde dedi
neyse
işte düşündükçe kırılıyorum ha olmazsa olmaz mı olur, ben zaten dediğim gibi uzun süredir öyle anne falnla geçirmedim zamanımı etrafımda birileri olduğu zaman rahat edemiyorum yalnız daha iyi hissederim ama herkes burda kayınvalidesiyle anlaşamayışını anlatırken benimkinin bana annemden yakın davranması ki kusursuz mu kayınvalidem değil tabi ki ben de kusursuz değilim ama demek ki çekilmez de değilim, insan kendi çocuğuna böyle olabilir mi?
herşeyim batıyor, sen iyi değilsin kocan iyi, çok konuştun çok çalıştın, çok susutun, kin besledin, çok kilo aldın veremeyeceksin, bencil davranma, Çok hırslısın bilmem ne oysaki insan kendini az çok tanır, annemin ANlattığı insanla uzaktan yakından alakam yok o kdar kötü biri değilim ki kötü bile olsam annesi insanı dünyanın iyisi görmez mi, herkes takdir ederken, gıpta edip tebrik ederken benim anneme yaranamama garip geliyor
offf yine dertlendim
neyse zaten birazdan çıkıp eve gidicem öyle böyle toparlarız etrafı herşey bittiğinde oğlumun odası hazırlamak için istediğimden çok vaktim olacak belki de , onları yıkayıp ütüleyip sevicem, bugün çalışanlardan biri fanatik cimbomlu tulum almış oğluma doğuştan fanatik, ben alacaktım da babamız beşiktaşlı diye ona izin vermiştim istersen sen al diye baba oğul daha rahat takılırlar dedim ama geç kaldı, ufacık çoraplar da almışlar

anlıyorum seni aysecimm...sen çok ödün vermişsin biraz geri çek bak kendinii..belli et kırıldığını sende eleştir...ki oda görsün eksikleriniii...özlet kuşum kendiniii...........

ayşe bak bebeğini düşün canım az kaldı yolculuğun bitmesine düzenimiz değişecek kafan karışık normalde tahammül edeceğin şeylere edemiyosun artık ama bebeğini düşün onun eksiklerini tamamla eşinle iyi ol bebğinle sende aile olcaksın şimdi anne olacaksın kafanı takıp kendini üzme boşvermeye bak

bende nisan annelerine baktım...allahım hergün bi bebek haberi...allah bizede göstersin o günleri inş...şimdi azcık kaçıyorum duş falan alayım...sakın kaçmayın haaa...

bende nisan annelerine baktım...allahım hergün bi bebek haberi...allah bizede göstersin o günleri inş...şimdi azcık kaçıyorum duş falan alayım...sakın kaçmayın haaa...

ayy amin inş. allahın gücüne gitmesin ama sıkıldım ben bu hamilelikten yani zor iş ve çok uzun sürüyor ikinci için çok uzun süre düşünücem sanırım. hatta akşam taşıyıcı anne bulalım dedim. bilmiyorumkismile

aysesinemk, cok uzuldum haline ama tum bunlara ragmen ayaklari uzerinde durabilen, kendini bilen birisin anladigim kadariyla. O yuzden birakma kendini, uzulsen de ustesinden geleceksin herseyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…