2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende nisan annelerine baktım...allahım hergün bi bebek haberi...allah bizede göstersin o günleri inş...şimdi azcık kaçıyorum duş falan alayım...sakın kaçmayın haaa...

ant kuşum sen iyice ilerledin yaa 38. haftadasınn...bir arkadaş işte bebiş 4 günlük daha... senin gibiydi açılma başladı ve bebk zayıff istirahat verdi doktor 40 haftayı doldurdu bebiş....36 da 2800 bebek.3800 doğdu 40. haftada...seninde öyle olur inşallahh......

Evetttt, biraz önce işlerim bitti, biraz ne olmuş ne bitmiş diye baktım geçmişe... Benim kazaya, geçmşi olsun diyenlere çok teşekkür ederim.
Elvoscan, doktoruna güveniyorsan bu kadar takılma derim. Biliyorum demesi kolay, ben de normal doğum istiyorum, ama hayırlısı da diyorum. Ölçümlerle ilgili bir hafta ileri iki hafta geri doktorum hiç takılma diyor. Genel olarak yorum yapıyor, ben kağıda bakmıyorum bile... Sağ salim doğsunlar, sağlıklı olsunlar, dileğim bu... 300 gram eksik ya da fazla telafi edilecek şeyler diye düşünüyorum...
Ayşesinem' cim, annenin tavrına, yaklaşımına üzüldüm gerçekten... Biraz bana benimkinin bazı hallerini anımsattı, sürekli olmamakla birlikte benimkinin de bu şekil iniş çıkışı vardır. Hala çalışıyor ve asla torun bakma sevdalısı falan değil. Ben temmuzda şehrin çok merkezinden, çekmeköy' e taşındım. ınsanların zahmet edip gelmesi gerekiyor biraz... Bahane oldu şimdi herkese, fizana gittik diye... Annenin niye böyle seninle uğraştığını bilemiyorum. diğer kardeşlerine de böyle mi, yazdıysan kaçırmışım.. Moralini yüksek tutmaya çalış. Arkadaşlara ben de katılıyorum, niye hep onlar üzlmesin diye uğraş veriyorsun ki? bence ağlamayana meme yok, ne hissettiğini en azından belli et. Bu halimle ben de çok zorlanıyorum gelmeye de... Belki de hep senden almaya alıştılar !

anlıyorum seni aysecimm...sen çok ödün vermişsin biraz geri çek bak kendinii..belli et kırıldığını sende eleştir...ki oda görsün eksikleriniii...özlet kuşum kendiniii...........
öyle oldu herhalde canım ya boşverdim ben de artık, arad bir takılıyor işte kafama bi yerden patlak verince

aysesinemk, cok uzuldum haline ama tum bunlara ragmen ayaklari uzerinde durabilen, kendini bilen birisin anladigim kadariyla. O yuzden birakma kendini, uzulsen de ustesinden geleceksin herseyin.

sağolun kızlar çok teşekkür ederim, işte insan annesini anlatamıyor, bana garip gelir ailesini anlatıp dert yanan insanlar, sonuçta onlar seniin ailen sana onlardan yakın kimse olamaz diye ama birikti mi de böyle anlatıp rahatlamak istiyor insan, çok rahatlatınız beni, hiç değilse ben gereksiz alınganlık faln yapmadığmı biliyorum kimseyi üzmediğim için de mutlyum, üzen olmak beni daha çok üzerdi

çok çok teeşkkr ediyorum herkese tekrar
Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün inşallah

aysesinemk üzme kendini valla okudukça acaip üzüldüm, bazan çok eleştirici olabiliyor anneler kusursuz istiyorlar evlatlarını kendileri kusursuzmuş gibi ama bebişin doğsun onu çok sevecek göreceksin ilişkiniz de çok değişecek kayınvaldeni kıskanıyor da olabilir ikisinide aynı şekilde idare etmek daha zor yani annenle çok iyiysin kayınvaliden kıskanıyor kayınvalidenle çok iyiysen annen kıskanıyor başkaları için yaşamayı bırakıp biraz da kendimiz için yaşamalıyız üzme kendini beynindeki hücreleri öldürme boş yere şımart kendini tam tersine bu dönem en çok şımarmaya ihtiyacımız olan bir dönem

kızlar merhabalar......

aysecim sıkma canını ..sende bundan sonra ona göre davranırsın..bebeğinin gelişini düşün ..

kızlar yazdıklarınıza bakayım dedim...herkes pek bi dertli...
AYSESıNEM canım yaşadıklarına çok üzüldüm...çok içim burkuldu inan...lütfen üzme kendini..ben senin üzülmene üzüldüm çünkü...
hepsi geçecek bitecek...bebeğini kollarına alınca bambaşka bir dünyaya gireceksin merak etme...
kafaya çok fazla taktığın şeyleri artık umursamaz hale geleceksin belki de...
herkeste oluyor böyle sıkıntılar işte...hiiiç yaşamayan varmı...tabi yok...ya annesinden ya kayınvaldesinden dertli herkes...
takma kafaya...bebişni düşün..üzme kendini...

kızlar bir şey sorucam doğumdan önce süt yapıcı bitki aylarına başlıyacakmısınız. çok etkiliymiş gerçekten ben tarih belli olursa 10-15gün önceden başlamayı düşünüyorum. milupanın var. geçen gün kuzenim içerken tattım tadıda çok güzel şeker koymaya bile gerek yok yani

ELVOSCAN sen de kafanı karıştırma...benim bebiş 35 haftalıkken 2200 grdı..ki ben buna sevindim kilo almış diye...
hatta zyıf diye biara başka doktora gittim..kafası ilerde...göbeği geride...birsürü şey söyledi...
ama kendi doktorum sadece biraz ufak olacak sorun yok diyor..ben de takmıyorum artık..
yalnız şu keçiboynuzu pekmezini nasıl yiyorsunuz...ben kokusuna bile dayanamıyorum...eğer gerçekten faydası olacaksa ben de deniym...aslında kansızlığıma da iyi gelir...bi zorlasam mı kendimi..

önceden içince etkisi oluyrmuymuş ki..ben doğumdan sonra içtim hep..ama öyle milupanın falan değil...
rezene içiyordum kaynatıp...hatta rezene-ıhlamur-anason karışımı hem süt yapıyor hem de bebeğin gazını önlüyor..tavsiye edrim..

rezenede içicem onua biliyorum ama senin dediğinide içerim yeterki süt olsun bebeğime yarasın sorun değil. birde nane çayı çok önemliymiş zeka ve beyin gelişimini çok etkiliyormuş ben onuda içicem sıcakta elimde kaynak çaylarla yaşıyacağım yani.

buna bir bakın kızlar...deneyin faydası vardır herhalde...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-haftal305k-a287305rl305klar305-kadar-54.html

ben hazır şeyler içmem onun yerine bol bol komposto içmeyi düşünüyorum hem daha sağlıklı olur mmemlekete gidecez o kadar ağaç var evin önünde yapar içerim değişik değişik

walla ben de öyle yapıcam..çevremdekilerin ''sütün olsun şunu ye bunu ye'' sözlerine de kanmıycam...boşu boşuna kilo aldırıyorlar insana...

walla ben de öyle yapıcam..çevremdekilerin ''sütün olsun şunu ye bunu ye'' sözlerine de kanmıycam...boşu boşuna kilo aldırıyorlar insana...

ne yediğimiz kadar ne kadar düzenli yediğimizde önemli sabah erkenden kahvaltı yapmalıyız eğer öğlenden sonraya kalırsak akşamüstü süt olmuyor. ben bebekli kişilerle çok kaldım biliyorum. öğün atlamak geç yemek sütü azaştıyor ve bebek aç olduğundan huysuzlanıyor.

buna bir bakın kızlar...deneyin faydası vardır herhalde...

ayyy ben karsılastırınca kafam allak bullak oluyor???? biiz 27+'da 1200grmdık 30+'da 2100 gr cıktı. dr iri bebek dedi. 3 haftada 900 gr almıstı. şimdi 33+ oldum yarın gidicem doktora yine 900 aldıysa 3000 gr olmus olacak??? dr iri dedi ama cok mu iri sizce? offf rahatsıxzlıgımdan uzun suredir yatıyorum ben. sanırım ondan bukadar buyuyo. bebişi buyusun isteyenler sol yana yatın dinleninnnnn....

inş. canımyaaa..yarın azçok belli olur...kaç kilo doğacağı..

maşallah canım bebeğine..ya naparsak yapalım aslında kişiden kişiye değişiyo..inanırmısın ben evde olduğum için hep yatıyorum soluma tv karşısında akşam ediyorum vitaninli şeylerde yiyorum ama bebeğim hep sata uyumlu hiç geçmedi..inş. seninki böyle devam eder...bu arada hep böyle 900 alırsa baya iri olur senin kuzu daha 33.haftadasın çünkü..

selam anneler,,doktordan geldim sadece nts yapildi ve karindan elle muayenem oldu bebegim kafasi asagidaymis cok sevindim normal dogum icin uygun yani bu arada gecem kabus gibi gecti ..haa birde cok kiloalmisimm yahuu inanamiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…