bende nisan annelerine baktım...allahım hergün bi bebek haberi...allah bizede göstersin o günleri inş...şimdi azcık kaçıyorum duş falan alayım...sakın kaçmayın haaa...
öyle oldu herhalde canım ya boşverdim ben de artık, arad bir takılıyor işte kafama bi yerden patlak verinceanlıyorum seni aysecimm...sen çok ödün vermişsin biraz geri çek bak kendinii..belli et kırıldığını sende eleştir...ki oda görsün eksikleriniii...özlet kuşum kendiniii...........
ayşe bak bebeğini düşün canım az kaldı yolculuğun bitmesine düzenimiz değişecek kafan karışık normalde tahammül edeceğin şeylere edemiyosun artık ama bebeğini düşün onun eksiklerini tamamla eşinle iyi ol bebğinle sende aile olcaksın şimdi anne olacaksın kafanı takıp kendini üzme boşvermeye bak
aysesinemk, cok uzuldum haline ama tum bunlara ragmen ayaklari uzerinde durabilen, kendini bilen birisin anladigim kadariyla. O yuzden birakma kendini, uzulsen de ustesinden geleceksin herseyin.
kızlar bir şey sorucam doğumdan önce süt yapıcı bitki aylarına başlıyacakmısınız. çok etkiliymiş gerçekten ben tarih belli olursa 10-15gün önceden başlamayı düşünüyorum. milupanın var. geçen gün kuzenim içerken tattım tadıda çok güzel şeker koymaya bile gerek yok yani
önceden içince etkisi oluyrmuymuş ki..ben doğumdan sonra içtim hep..ama öyle milupanın falan değil...
rezene içiyordum kaynatıp...hatta rezene-ıhlamur-anason karışımı hem süt yapıyor hem de bebeğin gazını önlüyor..tavsiye edrim..
ELVOSCAN sen de kafanı karıştırma...benim bebiş 35 haftalıkken 2200 grdı..ki ben buna sevindim kilo almış diye...
hatta zyıf diye biara başka doktora gittim..kafası ilerde...göbeği geride...birsürü şey söyledi...
ama kendi doktorum sadece biraz ufak olacak sorun yok diyor..ben de takmıyorum artık..
yalnız şu keçiboynuzu pekmezini nasıl yiyorsunuz...ben kokusuna bile dayanamıyorum...eğer gerçekten faydası olacaksa ben de deniym...aslında kansızlığıma da iyi gelir...bi zorlasam mı kendimi..
ben hazır şeyler içmem onun yerine bol bol komposto içmeyi düşünüyorum hem daha sağlıklı olur mmemlekete gidecez o kadar ağaç var evin önünde yapar içerim değişik değişikkızlar bir şey sorucam doğumdan önce süt yapıcı bitki aylarına başlıyacakmısınız. çok etkiliymiş gerçekten ben tarih belli olursa 10-15gün önceden başlamayı düşünüyorum. milupanın var. geçen gün kuzenim içerken tattım tadıda çok güzel şeker koymaya bile gerek yok yani
rezenede içicem onua biliyorum ama senin dediğinide içerim yeterki süt olsun bebeğime yarasın sorun değil. birde nane çayı çok önemliymiş zeka ve beyin gelişimini çok etkiliyormuş ben onuda içicem sıcakta elimde kaynak çaylarla yaşıyacağım yani.
walla ben de öyle yapıcam..çevremdekilerin ''sütün olsun şunu ye bunu ye'' sözlerine de kanmıycam...boşu boşuna kilo aldırıyorlar insana...
buna bir bakın kızlar...deneyin faydası vardır herhalde...
ant kuşum sen iyice ilerledin yaa 38. haftadasınn...bir arkadaş işte bebiş 4 günlük daha... senin gibiydi açılma başladı ve bebk zayıff istirahat verdi doktor 40 haftayı doldurdu bebiş....36 da 2800 bebek.3800 doğdu 40. haftada...seninde öyle olur inşallahh......
ayyy ben karsılastırınca kafam allak bullak oluyor???? biiz 27+'da 1200grmdık 30+'da 2100 gr cıktı. dr iri bebek dedi. 3 haftada 900 gr almıstı. şimdi 33+ oldum yarın gidicem doktora yine 900 aldıysa 3000 gr olmus olacak??? dr iri dedi ama cok mu iri sizce? offf rahatsıxzlıgımdan uzun suredir yatıyorum ben. sanırım ondan bukadar buyuyo. bebişi buyusun isteyenler sol yana yatın dinleninnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?