2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kiloyu niye dert ediyonuzki bence normlal doğsun kilolu bebeklerin doğumları daha zor olmazmı doğsunlar emziririz inş tombik olurlar benim kuzum normal kiloda doktor kilolu doğmaz dedi sağlıklı olsunda kilo önemli değil

selam anneler,,doktordan geldim sadece nts yapildi ve karindan elle muayenem oldu bebegim kafasi asagidaymis cok sevindim normal dogum icin uygun yani bu arada gecem kabus gibi gecti ..haa birde cok kiloalmisimm yahuu inanamiyorummm
gözün adyın maşallah kuzuna

canım doktor bana diyet verdi. 2 aydır sıfır tuz sıfır seker cok az yag. kepek ekmek. içim curudu vallahi ot yemekten:) saka bir yanada gozum herseyde herkes yiyor ben yutkunuyorum( zaten uzun suredirde yataktayım. oynatmaya az kaldı ama allah bana degişik bir sabır verdi galiba. 2 dk yerimde duramam ben aslında. cok buyuk bir sınavdan geciyorum sanırım:) yinede guluyorum. zaten cok kiloluda degilim ama bebek alıyor işte ne yesem. o da sakıncalı diye dr engellemek istedi. tosun olmasın diye. :) bakalım umarım normallesmiştir. benim bebegin heryeri 1.5 hafta onden kosuyor:) işte her bebek ayrı oluyor??? ayrıca oglusummm olacakk:)

ya ben zaten 2800 ü geçse rahatlıcam..benim yeğenim erken doğmuştu 1980 gr. ve uzun bi süre kucağımıza alamadık çocuğu minnacıktı..ondan yoksa 3500-4000 lerde gözüm yok yani..doğurması açısından da

gecer merak etmeeee.... tosunda olur. :)))

canım bu linki karşılaştırın diye değil arkadaş kilo aldırıcı bebekler için oln sütü içmiş ya ona bakın diye verdim...
karşılaştırınca kafası karışıyor insanın..

:1closedeyes:
canım bu linki karşılaştırın diye değil arkadaş kilo aldırıcı bebekler için oln sütü içmiş ya ona bakın diye verdim...
karşılaştırınca kafası karışıyor insanın..

ewet ben gozlerimi kapadımmm:1closedeyes: :)

s-g canım bebeğine maşallah ..bebeğinin ilerden gitmesinin doğum tarihini değiştireceği ile ilgili bişey söledimi dr???

kızlar ultrason yanılma payı bırakıyo zaten tamamen dogru deılkı o olcumler.benım ablama 3200 falan dogar dedı dr 3600 dogru .bı arkadasımada 4500 olu demıslerdı oda 3900 dogdu .hata payı cok yuksek 200-300 gr rahar farkedıyo tabı nadırde olsa tutanlarda var ama ona gore degerlendırmemek gerek bence.
banada dr son 2 aydır hep 10-15 gun ılerde gorunuyo kılolu bıraz dıyo ama ben kesın gozuyle bakmıyorum.33+5 te 2600 du.bende 3 kıloyu gecsınde dıyorum yeter.bakımıda cok zor oluyo kucuk bebegın hepımızınkıne allah saglık versınde gerısı onemlı deıl o kadar aslınsa..

s-g canım bebeğine maşallah ..bebeğinin ilerden gitmesinin doğum tarihini değiştireceği ile ilgili bişey söledimi dr???

evet canım benım dr um bebek ılerde gıttıgı ıcın 2 hafta falan erken dogum olabılır dedı.yanı etkılıyomus evet.bebek buyuk oldugu ıcın erken gelmek ısteyebılır dedı dr

canım benim bebiş 4 aydır gelmeye calısıyor:) bebegin esi asagıda ve kanamam oluyor. yani bebek pelvise inmeden alacaklar. surekli kontroldeyim yani. ama iri bebek olunca tarihte sapma olmuyormus. 40 hafta baz alınıyor. ama sezaryen olursa yani sen tercih edersen yada doktorun isterse onceden alabiliyorlar. suyunu falan kontrol ediyorlar. ama catında bir problem olmazsa normal dogum yine aynı gununde oluyor. ama ozellerde genelde sezaryenle erkenden almak isteyebiliyorlar. baska doktora danısmadan kabul edilmemeli.

Evet son zamanlar için bebeğin yeri daralıp sıvısı azaldıgından doktorlar tam ölçemiyormuş zaten + 500
-500 dıyolar verdıkelrı kılodan

evet canım benım dr um bebek ılerde gıttıgı ıcın 2 hafta falan erken dogum olabılır dedı.yanı etkılıyomus evet.bebek buyuk oldugu ıcın erken gelmek ısteyebılır dedı dr

saol canım...
benim erken doğum riskimde var ya o nedenlede merak ediyorum...gerçi dr da biraz erkene alabilir doğumu diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…