evet canım benım dr um bebek ılerde gıttıgı ıcın 2 hafta falan erken dogum olabılır dedı.yanı etkılıyomus evet.bebek buyuk oldugu ıcın erken gelmek ısteyebılır dedı dr
evet canım benım dr um bebek ılerde gıttıgı ıcın 2 hafta falan erken dogum olabılır dedı.yanı etkılıyomus evet.bebek buyuk oldugu ıcın erken gelmek ısteyebılır dedı dr
canım benim bebiş 4 aydır gelmeye calısıyor:) bebegin esi asagıda ve kanamam oluyor. yani bebek pelvise inmeden alacaklar. surekli kontroldeyim yani. ama iri bebek olunca tarihte sapma olmuyormus. 40 hafta baz alınıyor. ama sezaryen olursa yani sen tercih edersen yada doktorun isterse onceden alabiliyorlar. suyunu falan kontrol ediyorlar. ama catında bir problem olmazsa normal dogum yine aynı gununde oluyor. ama ozellerde genelde sezaryenle erkenden almak isteyebiliyorlar. baska doktora danısmadan kabul edilmemeli.
benim 4. gebelik olunca ve 7. haftadan beri sorunlu geçince korkuyoruz herşeyden..eşim yaşayabileceği en erken zamanda alınsın bişey olmadan diyor..çokda anlamıyor bu işlerden ama napsın tedirgin..
hazırlıkları bile korka korka yapıyoruz...ama erken gelecekse de hazırlıksız yakalanmak istemiyorum...
NİLAYCIM adım şeyma....ohh valla sizin kuzular tosuncuk gibi +- 300 farketmiyo..benim oğlan 300 gr az olsa kuş kadar olucak...bu arada kabızlık dolayısıyla muzu 1 den fazla yemiyorum ama sütü 3 bardak içiyorum...yok anacım benim oğlana yaramıyo..boyu uzun çıkıyo anca oda doğru ölçülüyosa tabi...
NıLAYCIM adım şeyma....ohh valla sizin kuzular tosuncuk gibi +- 300 farketmiyo..benim oğlan 300 gr az olsa kuş kadar olucak...bu arada kabızlık dolayısıyla muzu 1 den fazla yemiyorum ama sütü 3 bardak içiyorum...yok anacım benim oğlana yaramıyo..boyu uzun çıkıyo anca oda doğru ölçülüyosa tabi...
gözün adyın maşallah kuzuna
Alemsin vallahi:) eksi dusunme artı dusun. :)
hade hayırlıolsun cnm maaşalahhhhh
sagoll canimcimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:
o zamn takma kafana şeyma sulun gibin oğlun olcek işte daha ne istiyon
kız bıde tosun doğuyomuşsun görürüm senı ozamn
enkötüsünü düşünmem lazım...dr.umdan bulaştı..bişey açıklarken öönce enkötü kısmını anlatır..
aaa olmazkı ama iiyi sölesin önce senıde panık edıyodır şimdi
kızlar aranızda sancısı olan varmııı..benim hiç olmadı tamam ağrım var ama sancı yok ole gelip giden türden..ebeler soruyolar bilmiorumki diyorum..kafamçokkarıştı...nst de zaten çıkmıyo..herzaman bu sancı gelip giden türdenmi olmalıki acaba...
kızlar iyi akşamlar ben yarın çalışıyorum yine sabah görüşürüz kendinize ve yavrularına iyi bakın.
valla kadın öyle..ilk tuşeye gittiğimde açılma varsa yatırcam yollayamam yoksa konuşuruz dedi kiii ben 28 haftalıktık nasıl korktum anlatamam..ee 35. haftada açılma olunca ilerlerse doğurtucam dedi...sabah kontrole geldinde zaten sancın yoktu açılmanın ilerlemiceni düşünmüştüm bende dedii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?