hahahahah
şeyma sen bıde bana sor
daha dün sancı kramp ve kasılma yüzünden hast gittim acil e
ama nst de bi halt çıkmadı utandım millet naz yapıyo diycek dedım şimdi
hahah ii doğurtturmamış senı kızzz
bak 37 yı bitirmek üzeresın allahın izniyle
hava atsaydın drunaaa
sancisiz ve agrisiz gunum yokk kiiii((
nasıl peki sancın..girip çıkan bi ağrımı...ağrı bende de var kasık bel karın ama sancı yok..
o dediklerin de var ve adet sancisi gibi cok yogun bugun dr sordum normal dedii ozellikle geceler kabuss canim eyvahedigeldismile:umursamaz:bilmiyorumkismile
banada gülüyo ebeler..sancı nasıl olcak bilmiyorumki diyorum..şimdiye kadar olmadı diyorum..valla deneyimsiz olmak çok zor..
epidural istiyorum die 38. haftada heran doğuma alabilir valla geçen konrolde ole dedi..yarın ne dicek bakalım..
benim adetimde sancım olmazdı ozaman bu sancıda ağrı oluyo kasıklarda ondan sanırım..sürekli olan bi ağrı...ayyy üzüldüm valla halime zır cahilim bu konuda.....
banada gülüyorlardır kesınnn her hafta ordayımmm delüü diolardır banaaa
hayırlısı olsun cnm benımde 38+3 te olcem inşşşş
yaaaa az kalmış ozman ayın kaçına denk geliyo..
ay drum hala tam bı tarıh vermedı ne desem yalan olur dioo
37de karar vercek herhalde ama 38+3 ayın 27 28 ine denk gelıyo bakalım heyecanla bekliyoz bizde
GULUMSE kız senı duyanda yenı hamiş sancak
sende doğurmak üzeresın hahahah
benimde 40. hafta 26 nisanda doluyo bakarsın peşpeşe doğururuz...
ayyy canim yaaa ne bileyim gunler gecmek bilmiyorr artik kuzumu elime almak istiyorum bir taraftan da dogum korkusu:kedi:eyvahedigeldismile garip bisey yaa,,sag salim olur hersey insallahh:Saruboceq:
genel olarak yaptigim arastirmalarda erkekler kizlardan once doguyor tabbii birazda kalitsaldir ama ne bileyim tavsanlar ne guzel 32 gunde doguruyo hehehehe :))))))
büyük kardeşime fazla telafi edici bir tavrı var ama küçük kardeşime de aynı mesafeyi yaşattığını düşünüyorumBen temmuzda şehrin çok merkezinden, çekmeköy' e taşındım. İnsanların zahmet edip gelmesi gerekiyor biraz... Bahane oldu şimdi herkese, fizana gittik diye... Annenin niye böyle seninle uğraştığını bilemiyorum. diğer kardeşlerine de böyle mi, yazdıysan kaçırmışım.. Moralini yüksek tutmaya çalış. Arkadaşlara ben de katılıyorum, niye hep onlar üzlmesin diye uğraş veriyorsun ki? bence ağlamayana meme yok, ne hissettiğini en azından belli et. Bu halimle ben de çok zorlanıyorum gelmeye de... Belki de hep senden almaya alıştılar
aysesinemk üzme kendini valla okudukça acaip üzüldüm, bazan çok eleştirici olabiliyor anneler kusursuz istiyorlar evlatlarını kendileri kusursuzmuş gibi ama bebişin doğsun onu çok sevecek göreceksin ilişkiniz de çok değişecek kayınvaldeni kıskanıyor da olabilir ikisinide aynı şekilde idare etmek daha zor yani annenle çok iyiysin kayınvaliden kıskanıyor kayınvalidenle çok iyiysen annen kıskanıyor başkaları için yaşamayı bırakıp biraz da kendimiz için yaşamalıyız üzme kendini beynindeki hücreleri öldürme boş yere şımart kendini tam tersine bu dönem en çok şımarmaya ihtiyacımız olan bir dönem
kızlar merhabalar......
aysecim sıkma canını ..sende bundan sonra ona göre davranırsın..bebeğinin gelişini düşün ..
canım, boşverdim ,üzülmek bi işe yaramıyor şöyle telkin ediyorum kendimi hamilelik duygusallığını yaşıyorum herhalde şimdiye kadar hiç olmuyordu, şimdi herşey dert gibi yetiştiremeyeceğim diye telaş yapıyorum belki de o stres yapyodur, amaaaaannnn herşey olur dedim, boyacının işi de bitmemiş daha, evde uyuyamayacağız, kayınvalidem evini açıyor bize yarın iş yapacağız,kızlar yazdıklarınıza bakayım dedim...herkes pek bi dertli...
AYSESİNEM canım yaşadıklarına çok üzüldüm...çok içim burkuldu inan...lütfen üzme kendini..ben senin üzülmene üzüldüm çünkü...
hepsi geçecek bitecek...bebeğini kollarına alınca bambaşka bir dünyaya gireceksin merak etme...
kafaya çok fazla taktığın şeyleri artık umursamaz hale geleceksin belki de...
herkeste oluyor böyle sıkıntılar işte...hiiiç yaşamayan varmı...tabi yok...ya annesinden ya kayınvaldesinden dertli herkes...
takma kafaya...bebişni düşün..üzme kendini...
soğuk iç canım, öyle de işe yarar, buzlu çay gibi olurrezenede içicem onua biliyorum ama senin dediğinide içerim yeterki süt olsun bebeğime yarasın sorun değil. birde nane çayı çok önemliymiş zeka ve beyin gelişimini çok etkiliyormuş ben onuda içicem sıcakta elimde kaynak çaylarla yaşıyacağım yani.
farelerde 1 haftadaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?