2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahah

şeyma sen bıde bana sor
daha dün sancı kramp ve kasılma yüzünden hast gittim acil e
ama nst de bi halt çıkmadı utandım millet naz yapıyo diycek dedım şimdi

banada gülüyo ebeler..sancı nasıl olcak bilmiyorumki diyorum..şimdiye kadar olmadı diyorum..valla deneyimsiz olmak çok zor..

nasıl peki sancın..girip çıkan bi ağrımı...ağrı bende de var kasık bel karın ama sancı yok..

o dediklerin de var ve adet sancisi gibi cok yogun bugun dr sordum normal dedii ozellikle geceler kabuss canim eyvahedigeldismile:umursamaz:bilmiyorumkismile

o dediklerin de var ve adet sancisi gibi cok yogun bugun dr sordum normal dedii ozellikle geceler kabuss canim eyvahedigeldismile:umursamaz:bilmiyorumkismile

benim adetimde sancım olmazdı ozaman bu sancıda ağrı oluyo kasıklarda ondan sanırım..sürekli olan bi ağrı...ayyy üzüldüm valla halime zır cahilim bu konuda.....

banada gülüyo ebeler..sancı nasıl olcak bilmiyorumki diyorum..şimdiye kadar olmadı diyorum..valla deneyimsiz olmak çok zor..

epidural istiyorum die 38. haftada heran doğuma alabilir valla geçen konrolde ole dedi..yarın ne dicek bakalım..

banada gülüyorlardır kesınnn her hafta ordayımmm delüü diolardır banaaa
hayırlısı olsun cnm benımde 38+3 te olcem inşşşş

GULUMSE kız senı duyanda yenı hamiş sancak
sende doğurmak üzeresın hahahah

ayyy canim yaaa ne bileyim gunler gecmek bilmiyorr artik kuzumu elime almak istiyorum bir taraftan da dogum korkusu:kedi:eyvahedigeldismile garip bisey yaa,,sag salim olur hersey insallahh:Saruboceq:

benimde 40. hafta 26 nisanda doluyo bakarsın peşpeşe doğururuz...

evet valla belli olmaz dediğin gibi doğumdaş olur bizimkiler bazen aklıma geliyo sizden biriyle aynı gün doğum yapabilirim die

ayyy canim yaaa ne bileyim gunler gecmek bilmiyorr artik kuzumu elime almak istiyorum bir taraftan da dogum korkusu:kedi:eyvahedigeldismile garip bisey yaa,,sag salim olur hersey insallahh:Saruboceq:

haklısın valla ben çok tırsağım bazen orda kalsın diom bazende ay ne zman gelcek bu veledın doğum günü diommmzemuszemus

genel olarak yaptigim arastirmalarda erkekler kizlardan once doguyor tabbii birazda kalitsaldir ama ne bileyim tavsanlar ne guzel 32 gunde doguruyo hehehehe :))))))

benim daha çok var doğuma ama çok endişeliyim umarım sağ salim doğar kızım günler biran önce geçse de zamanında hayırlısı ile kucağıma alsam

destek olan moral veren herkese tüm anneciklerimize çooook teşekkür ederim. bir de nezle başladı şimdi. uzanıyorum. herkese iyi akşamlaaar....

büyük kardeşime fazla telafi edici bir tavrı var ama küçük kardeşime de aynı mesafeyi yaşattığını düşünüyorum

kızlar merhabalar......

aysecim sıkma canını ..sende bundan sonra ona göre davranırsın..bebeğinin gelişini düşün ..

canım, boşverdim ,üzülmek bi işe yaramıyor şöyle telkin ediyorum kendimi hamilelik duygusallığını yaşıyorum herhalde şimdiye kadar hiç olmuyordu, şimdi herşey dert gibi yetiştiremeyeceğim diye telaş yapıyorum belki de o stres yapyodur, amaaaaannnn herşey olur dedim, boyacının işi de bitmemiş daha, evde uyuyamayacağız, kayınvalidem evini açıyor bize yarın iş yapacağız,
sağolasınız herşey için
soğuk iç canım, öyle de işe yarar, buzlu çay gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…