2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9ay 10güne katlanamıyoruz..benim ablamın kaynanası gibi 12 ayda doğursak napardık acaba...kadın 12 ayda doğurduğunu idda ediyoda...kaydirigubbakcemile3...delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
ay koptum gülmekten neye dayanaraktan öle bişey demiş
askerlkmi bu eskiden 12 aydı şimdi 9 aya insin sempatiksalakcinni

9ay 10güne katlanamıyoruz..benim ablamın kaynanası gibi 12 ayda doğursak napardık acaba...kadın 12 ayda doğurduğunu idda ediyoda...kaydirigubbakcemile3...delikafadulden

nasıl ya 12 ay da ne demek 9 ayı 10 gün geçse drlar alıyor bebeği afedersiniz ama kendi kakasını yutuyormuş o zaman

valla bilmiyorum kzılar nezaman konusu açılsa vallahada billahada ben sonerimi 12 ayda doğurdum diyo...kaydirigubbakcemile3..nekadar olmaz günü geçse kakasını yiyo bebekler desekte yok kabul etmiyo..benden iyimi bilceniz diyo..

hahahahah

şeyma sen bıde bana sor
daha dün sancı kramp ve kasılma yüzünden hast gittim acil e
ama nst de bi halt çıkmadı utandım millet naz yapıyo diycek dedım şimdi
canım kimler gidiyordur oraya naz diye algılamazlar bence

benim adetimde sancım olmazdı ozaman bu sancıda ağrı oluyo kasıklarda ondan sanırım..sürekli olan bi ağrı...ayyy üzüldüm valla halime zır cahilim bu konuda.....
ikinci d deneyimlerini konuşturursun şekerim

genel olarak yaptigim arastirmalarda erkekler kizlardan once doguyor tabbii birazda kalitsaldir ama ne bileyim tavsanlar ne guzel 32 gunde doguruyo hehehehe :))))))
delikafaduldensırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şey
farelerde 1 haftadaaaaa...

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:roflol::roflol:

iki ay gecikmiştir adeti üstüne hamile kalınca son adetinden hesaplamıştır, yapmıştır bişey bi da ha öyle doğursana diye gaza getirin :)

o kişi düzenli adet olmuyordur gebe kalmadan öncede bir kaç ay olmamıştır o yüzden 12 ay hesaplamış olabilir

tabe cnm biliyomda dalga geçiyom işte artık napım baktım strese girerek bişey olmuyo espiriye vuruyom bende

o kişi düzenli adet olmuyordur gebe kalmadan öncede bir kaç ay olmamıştır o yüzden 12 ay hesaplamış olabilir

canım şimdi albümlerınde gördüm o melek senın mı yaaa
ne kadar tatlı bi bebişmiş öle oğlun allah bağışlasın maaşallah süphanallah

teşekkürler canım inşallah sende hayırlısıyla al bebişini kucağına çok tatlı oluyorlar

ay kızlar bu arada benkaçıyom sancılarım gelmeye başladı yine
biraz dinlenıyım bari
kendınıze ii bakın erkenden doğurmayın haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…