destek olan moral veren herkese tüm anneciklerimize çooook teşekkür ederim. bir de nezle başladı şimdi. uzanıyorum. herkese iyi akşamlaaar....
genel olarak yaptigim arastirmalarda erkekler kizlardan once doguyor tabbii birazda kalitsaldir ama ne bileyim tavsanlar ne guzel 32 gunde doguruyo hehehehe :))))))
farelerde 1 haftadaaaaa...
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
heheh çokhoş valaaa
ay bu dahada hoştu kız bizde öle olup fare kadar bi şey doğurmayalımda :1ninca:
9ay 10güne katlanamıyoruz..benim ablamın kaynanası gibi 12 ayda doğursak napardık acaba...kadın 12 ayda doğurduğunu idda ediyoda...kaydirigubbakcemile3...delikafadulden
9ay 10güne katlanamıyoruz..benim ablamın kaynanası gibi 12 ayda doğursak napardık acaba...kadın 12 ayda doğurduğunu idda ediyoda...kaydirigubbakcemile3...delikafadulden
destek olan moral veren herkese tüm anneciklerimize çooook teşekkür ederim. bir de nezle başladı şimdi. uzanıyorum. herkese iyi akşamlaaar....
nasıl ya 12 ay da ne demek 9 ayı 10 gün geçse drlar alıyor bebeği afedersiniz ama kendi kakasını yutuyormuş o zaman
canım kimler gidiyordur oraya naz diye algılamazlar bencehahahahah
şeyma sen bıde bana sor
daha dün sancı kramp ve kasılma yüzünden hast gittim acil e
ama nst de bi halt çıkmadı utandım millet naz yapıyo diycek dedım şimdi
ikinci d deneyimlerini konuşturursun şekerimbenim adetimde sancım olmazdı ozaman bu sancıda ağrı oluyo kasıklarda ondan sanırım..sürekli olan bi ağrı...ayyy üzüldüm valla halime zır cahilim bu konuda.....
delikafaduldensırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şeygenel olarak yaptigim arastirmalarda erkekler kizlardan once doguyor tabbii birazda kalitsaldir ama ne bileyim tavsanlar ne guzel 32 gunde doguruyo hehehehe :))))))
farelerde 1 haftadaaaaa...
valla bilmiyorum kzılar nezaman konusu açılsa vallahada billahada ben sonerimi 12 ayda doğurdum diyo...kaydirigubbakcemile3..nekadar olmaz günü geçse kakasını yiyo bebekler desekte yok kabul etmiyo..benden iyimi bilceniz diyo..
valla bilmiyorum kzılar nezaman konusu açılsa vallahada billahada ben sonerimi 12 ayda doğurdum diyo...kaydirigubbakcemile3..nekadar olmaz günü geçse kakasını yiyo bebekler desekte yok kabul etmiyo..benden iyimi bilceniz diyo..
o kişi düzenli adet olmuyordur gebe kalmadan öncede bir kaç ay olmamıştır o yüzden 12 ay hesaplamış olabilir
canım kimler gidiyordur oraya naz diye algılamazlar bence
ikinci d deneyimlerini konuşturursun şekerim
delikafaduldensırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis:roflol::roflol:
o kişi düzenli adet olmuyordur gebe kalmadan öncede bir kaç ay olmamıştır o yüzden 12 ay hesaplamış olabilir
selam herkese
selam herkese
tabe cnm biliyomda dalga geçiyom işte artık napım baktım strese girerek bişey olmuyo espiriye vuruyom bende
canım şimdi albümlerınde gördüm o melek senın mı yaaa
ne kadar tatlı bi bebişmiş öle oğlun allah bağışlasın maaşallah süphanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?