2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar opuyorumnanaktan

Bana izin yaramadı kızlar çalışırken daha iyi dinleniyordum, evde sürekli gelen giden işde bitmiyor sizlerden uzak kaldım arada giriyorum okuyup yazamadan çıkıyorum maşallah dördüncü bebeğimizde gelmiş

herkese selam kaçgündür doğru düzgün giremiyorum biraz geçmişe baktım günü belli olanlşar gözünüz aydın bende bugün gittim dr ağrılarım srtleşmem felan vardı muayene etti nst ye bağladı şükür açılma sancı yok çok eğilip kalkmışsan ondan olabilir dedi dedim yok hiç ağilip kalkmadım sadece birhaftadır tyemizlik yapıyorum ooo ne yaptın sen sonayda hiç öle şeylerle uğraşmamanız lazım dedi üç haftayat magnezyumu kullqan üç hafta sonra gel dedi normaslde sezeryan tarihim 13 mayıs üç hafta sonra değişmezse

selammm....valla üzülüyorum size dinlenebilmek için izne çıkmayı iple çekiyosunuz ama dinlenemiyosunuz...allah yardımcın olsun..

selaaaaaamm.. kocişi beklerken bi kk yapayım dedim:) artık ne yemek ne ütü ne temizlik hiç bişi yapasım yok yaa.. yoruluyorum hemen.

kızlar geçen yazmıştıom hatırlarsanız tayin meselemiz vardı belli oldu bartın bu hafta eşim gidip bakacak gideceğimiz yer kesin belli olacak ozaman hemen taşınmamız gerekecek nasıl olcak bilmem bir aydan azbir zamanım kalacak nasıl taşınacaz nerde doğum yapacam gittiğim yerde yapamam iazmitte snnemlerde kalsam eşim olmadan bu halde istemiyorum ay çok zor yaa bide bu halimla nasıl taşınacam

benimde eger degişmezse 14 mayısss:)))

hayırlı olsun doğum tarihiniz inş...temizlik konusunda benim gibi free olun kızlar uğraşmayın okadar...yorulmaya gerek yok nasıl olsa yine aynısı olucak kocişleri çalıştırın biraz...ben öyle yapıyorum..

hayırlı olsun yeni yeriniz benim eşim de bartınlı bu arada canım son aya gelmesi kötü olmuş artık annenlerden kayınvalidenlerden yardım alcan sen bebekle koşturamazsın malum. Allah yardımcınız olsun eşinin mesleği neydi? süreyi uzatamıyosunuz dimi?

Allah yardımcın olsun canım ailenden birileri gelemez mi yardım etmeye? yani eşinin olduğ yerde ol o seinin olduğun yerde olamıyorsa mümkünüse eğer

amanın 2 ayak 1 papuçççç:) ama annenler varmıs orda kalırsın eşin o gun yanında olur. allah yardımcınız olur hiç kafana takma. artık hersey cok kolay. hem tayin diyorsun. memur galiba. oyleyse zaten onunda dogum izni var kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…