2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ne guzel havalar guzel diy mi oralarda..buralar malum herzaman ki gibi kapali ic karartici hos guzel olsada iki dak yurusem ayaklarim popoma yapisiyor eheheheheh :)))

evet hersey bebislerimiz icin gun sayiyorum vallahiii normal hayatima donmek icin :kedi:guclubacismile

gunaydin tatlim bende kati meyve sikacagi alacagim cok lazim olacak aklimda henuz net bisey yok ama sanirim tefale bakicam burada:tomato:

selam hepinize kızlar nasılsınız. ağrılar uykusuzluk herkesin şikayeti artık ama az kaldı bütün sıkıntılarımız geçicek meleklerimizi kucaklıycaz inşallah. bunların hepsi değer onlar için.
benim kasıkta çok ağrı oluyo resmen bebeğim çıkıcakmış gibi hissediyorum bir kaç gündür yürüyüşüm değişti garip garip yürüyorum :))))

bende öyleyim canım ,penguen gibi oldum,,,bu arada senin muaynelerin sıklaştımı yoksa 15 te bir mi gidiyorsun?

bende öyleyim canım ,penguen gibi oldum,,,bu arada senin muaynelerin sıklaştımı yoksa 15 te bir mi gidiyorsun?

canım 15te bir gidiyorum. bu cuma ayın 16sında randevum var ondan sonra 1 hafta arayla gidicem bi aksilik çıkmaza bebişim erken gelmezse :))

inşallah canım bakalım 36 ya girdik kısmet artık çok az kaldı. benim korkular felaket durumda gündüzleri değilde geceleri bi korku geliyo bana anlatamam bakalım nasılolcak

bende öyleyim canım,doğum yaklaştıkça korkuyorum,hayırlısı bakalım,normalden de sezeryan dan da acayip korkuyorum....

slmlar arkadaslar hepiniz iyisiniz insaAllah,herkes ayni durumdan muzdarip anlasilan geceleri uyku problemi (o kadar uyaniyorum birde uzun uzun ruyalar pesimi birakmiyor,etkileniyorum) ayy benim bebisim bu gece costu zaten agrilarimdan uyuyamiyordum birde masaAllah butun gece kipir kipir hic uyumadi ,durmadi benide uyutmadi...yavrum birde hickirik tutuyor hissediyorum sizinkilerdede oluyormu?buarada vajinam muthis agriyor son 3-4gundur resmen kramplar giriyor ayagimi bile kipirdatamiyorum gece sagdan sola dondurmuyor agrisi...neyse cok sukretmek lazim Allah hayirlsiyla sag-salim bebislerimizi kucagimiza vermeyi nasil etsin insaAllah...

bende öyleyim canım,doğum yaklaştıkça korkuyorum,hayırlısı bakalım,normalden de sezeryan dan da acayip korkuyorum....

her ikisindende valla korkuluyo. düşündükçe ağlıyasım geliyo hem biranönce bebeğime kavuşmak istiyorum hemde korkuyorum. hayırlısı hepimiz için.

iyiyiz canım sağol,,,vajina ağrısı bendede başladı,kemiklerim ayrılıyor zannediyorum,3 gün önce doktor kontrolüm vardı normal dedi...benim kızımıda hıçkırık tutuyor,,,ciğerleri gelişiyor bebişlerimizin

inşallah canım bakalım 36 ya girdik kısmet artık çok az kaldı. benim korkular felaket durumda gündüzleri değilde geceleri bi korku geliyo bana anlatamam bakalım nasılolcak

canim benim sorma o korkular hepimizde var ama iste rahat olmak gerekiyor kendimizi teskin edelim insaAllah ,ben hep bebegim dogmus kucagima almisim hic bir problem yok diye hayal ediyorum zemuszemus

selam canım. hep aynı şikayetler valla sağa sola dönmek mümkün değil yinede şükür dediğin gibi. bebişlerede maşallah artık çıkıcaz diye isyanmı çıkarıyolar napıyolar durdurmak mümkün değil :)))
sağlıklı olsunlar hareketli olsunlarda çekeriz biz napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…