herkese merhaba....dün geceden beri kalça kemiklerim ve leğen kemiklerim ağrıyor,sizlerdede var mı?
günaydın tontişş uykusuz anneler...
bende gece kaç kere kalktım zor uyuyorum kalkınca yaşlılar gibi ayaklarım yanıyo topuklarıma basamıyorum yorulmuşummm ufff uffffherşey bebişleriçin napalımmm gülü sevince dikenini görmüyoruzzz...
günaydın hanımlar yeni bitirdim geçmişi nasılsınız bakalım cmts günü nasıl geçiyor ben işteyim 4,30 çıkıcam annemlere gidicem yarında emirgana gezmeye gidicez bu mevsimde mükemmel oluyor lalelerle dolu bayılıyorum birdaha gidemem ancak seneye neyse. salı işte son günüm çarşamba raporumu alıcam perşembede kontrolum var dr da bakalım. aynı kattaki doktorlardan biri katı meyve sıkıcağı almış bana sabah odama koymuş essenso diye bir marka esse mağzalarından almış hiç duymamıştım daha önce ben bebek doğduktan sonra philps almayı düşünüyordum bileniniz varmı kullanışlı olurmu acaba.
slmlar
evet hersey bebislerimiz icin gun sayiyorum vallahiii normal hayatima donmek icin :kedi:guclubacismile
var canim var olmami cokten beridir hemde bilmiyorumkismile:CüvCüv:
selam hepinize kızlar nasılsınız. ağrılar uykusuzluk herkesin şikayeti artık ama az kaldı bütün sıkıntılarımız geçicek meleklerimizi kucaklıycaz inşallah. bunların hepsi değer onlar için.
benim kasıkta çok ağrı oluyo resmen bebeğim çıkıcakmış gibi hissediyorum bir kaç gündür yürüyüşüm değişti garip garip yürüyorum :))))
bende öyleyim canım ,penguen gibi oldum,,,bu arada senin muaynelerin sıklaştımı yoksa 15 te bir mi gidiyorsun?
canım 15te bir gidiyorum. bu cuma ayın 16sında randevum var ondan sonra 1 hafta arayla gidicem bi aksilik çıkmaza bebişim erken gelmezse :))
gelmezler inşallah canım...
inşallah canım bakalım 36 ya girdik kısmet artık çok az kaldı. benim korkular felaket durumda gündüzleri değilde geceleri bi korku geliyo bana anlatamam bakalım nasılolcak
bende öyleyim canım,doğum yaklaştıkça korkuyorum,hayırlısı bakalım,normalden de sezeryan dan da acayip korkuyorum....
slmlar arkadaslar hepiniz iyisiniz insaAllah,herkes ayni durumdan muzdarip anlasilan geceleri uyku problemi(o kadar uyaniyorum birde uzun uzun ruyalar pesimi birakmiyor,etkileniyorum) ayy benim bebisim bu gece costu zaten agrilarimdan uyuyamiyordum birde masaAllah butun gece kipir kipir hic uyumadi ,durmadi benide uyutmadi...yavrum birde hickirik tutuyor hissediyorum sizinkilerdede oluyormu?buarada vajinam muthis agriyor son 3-4gundur resmen kramplar giriyor ayagimi bile kipirdatamiyorum gece sagdan sola dondurmuyor agrisi...neyse cok sukretmek lazim Allah hayirlsiyla sag-salim bebislerimizi kucagimiza vermeyi nasil etsin insaAllah...
inşallah canım bakalım 36 ya girdik kısmet artık çok az kaldı. benim korkular felaket durumda gündüzleri değilde geceleri bi korku geliyo bana anlatamam bakalım nasılolcak
her ikisindende valla korkuluyo. düşündükçe ağlıyasım geliyo hem biranönce bebeğime kavuşmak istiyorum hemde korkuyorum. hayırlısı hepimiz için.
slmlar arkadaslar hepiniz iyisiniz insaAllah,herkes ayni durumdan muzdarip anlasilan geceleri uyku problemi(o kadar uyaniyorum birde uzun uzun ruyalar pesimi birakmiyor,etkileniyorum) ayy benim bebisim bu gece costu zaten agrilarimdan uyuyamiyordum birde masaAllah butun gece kipir kipir hic uyumadi ,durmadi benide uyutmadi...yavrum birde hickirik tutuyor hissediyorum sizinkilerdede oluyormu?buarada vajinam muthis agriyor son 3-4gundur resmen kramplar giriyor ayagimi bile kipirdatamiyorum gece sagdan sola dondurmuyor agrisi...neyse cok sukretmek lazim Allah hayirlsiyla sag-salim bebislerimizi kucagimiza vermeyi nasil etsin insaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?