2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum şeklini konuştun mu doktorunla canım?

hayır canım konuşmadım henüz her sorduğumda dur daha var diyo ama bu sefer konuşuruz galiba. ben kararsızım bilemiyorum. çevremdekiler annam kayınvalidem eşim ve çoğu kişi epidural sezeryan ol diyolar kafam karışıyo benimde bakalım doktorum ne diycek CADIARZU

insan kendini ne kadar sakinleştirmeye çalışsadakorku yine oluyor...Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

benimki normal gibi gözüküyor ama bakalım,,,bir dahaki muaynemde çatı muaynesi yapar herhalde,tabii birde bebeğin kilosu vs. önemli,bu sefer gittiğimde kafa ölçüsü büyüktü,Aman yaaa ne zor işmiş

ya arkadaslar birde sormayin son haftalarimiz ruhen ve fiziken zaten zor durumdayken ya ayiptir soylemesi esime laf anlatamiyorum malum konuda siz nasil ikna ediyosunuz?yurtdisinda yasadigim icin yani burdaki doktorlarin umrunda degil soruyorsun ne zaman kesmek lazim?ne zaman birakalim oooo hic onemi yok son gune kadar yapabilirsiniz!!!diyorlar e simdi tabiki doktor oyle dedigi icin esimde diyorki demekki sorun yokmus!ahh ah birde bu derdim var...onun yuzunden bol bol kusuyoruz bu donem:):):)napiyim canim hicbisey istemiyor birde cok korkuyorum bisey olacak diye...TR'de ki doktorlarin tavsiyesi nedir bu konuda?

benim doktorum geçen hafta itibariyle yasakladı ama zaten biz uzun zaman önce bitirmiştik...

canım bizim doktorumuz bu konuda bişey söylemedi ama benim eşim çok korktuğu için uzuun zamandır bana yaklaşmıyo hatta ben istesem bile kaydirigubbakcemile3
sende eşine artık son zamanların olduğunu canının çok yandığını rahatsızlığını falan belirtsen ikna olmazmı doktorlar normal diyebilir ama sen rahatsızsın eşin bunu anlamazmı

kızlar ben çıkıyorum sırtım çok ağrıdı uzanayım görüşürüz... opuyorumnanaktan

benim drum 1 buçuk ay kala bırak dedi çünkü rahimde kasılmalar olabiliyormuş

ya anliyor anlamasina da iste belkide kendine soz geciremiyordur o da...zorlamiyor ama ben hissediyorum cok morali bozuluyor daha negatif oluyor kasitli yapmasa bile neyse anlicak napalim birde benimkide tam tersine daha bir duskun oldu hamilelik doneminde belkide diyorum vucudum catladi patladi sismanladim bazen uzuluyorum ya beni komplekse girmesin diye mi yapiyor acaba diye dusunuyorum :kedi:

eşine deki kk da sordu TR deki doktorlar yasaklamış herkesealkisalkisalkiso zaman korkar istemediğini anlar...

slm kızlarrrrr...bugün randevum vardı malum..oğlyuşumun yüzünü göremedim aşağı inmiş baya ama haberler iyi küçül kuzum 3048 gr olmuş.. çok mutluyum 19 nisanda tekrar gidicez eğer o güne kadar doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatıcak dr.um 20 nisanda falan..epidural olucam inş....hepinizi öpyorum ablam geldiiii...4-5 yokum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn

en son ki beraberliğimde yanma olunca ertesi günkü kontrolde dr a sormuştum dr da dediki ilişkiyi bırak artık yapma sende dedi. ogün tam olarak 34+4 günlüktüm o günden sonra bıraktık dün ben dedim hadi diye özledim kocamı yahu gerçi kasık kısımlarım acıyor ama olsun diye yok dedi kocam doğurcan artık daha neler sen desende yapmam dedi.anlayışlı olması bile yetti. sende söyle kocanı göğüsler bile rahim kasılması yaparken cinsellik nasıl tetiklemez de.

canim benim hadi gozun aydin masaAllah tosun olmus tosun...Allah hayirlisiyla saglicala kucaklarimiza almayida nasip etsin kuzucuklarimizi...sende kendine ii bak opuyorumnanaktan

haklisinda iste burdaki doktorlarin vurdumduymazligi son gune kadar yapabilirsin hatta son gunlerde resmen esinizi kullanin cunku dogumunuz kolay olur iliskiye girdikce diyorlar yani demekki yollar aciliyor,anlamiyorum bunlarin saglik sistemini boshayallersmile

maşallah canım oğluşuna,artık rahat bir nefes alabilirsin annesi 3 kg yu geçmiş,kocaman olöuş,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

oradaki doktorlar tehlike görmemişlerdir canım,sen takma bence sonuçta senin ne istediğin önemli,ilişkide kendini kasabilirsinde,buda seni sıkıntıya sokar eşine bu şekilde belirt bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…