doğum şeklini konuştun mu doktorunla canım?
hayır canım konuşmadım henüz her sorduğumda dur daha var diyo ama bu sefer konuşuruz galiba. ben kararsızım bilemiyorum. çevremdekiler annam kayınvalidem eşim ve çoğu kişi epidural sezeryan ol diyolar kafam karışıyo benimde bakalım doktorum ne diycek CADIARZU
ya arkadaslar birde sormayin son haftalarimiz ruhen ve fiziken zaten zor durumdayken ya ayiptir soylemesi esime laf anlatamiyorum malum konuda siz nasil ikna ediyosunuz?yurtdisinda yasadigim icin yani burdaki doktorlarin umrunda degil soruyorsun ne zaman kesmek lazim?ne zaman birakalim oooo hic onemi yok son gune kadar yapabilirsiniz!!!diyorlar e simdi tabiki doktor oyle dedigi icin esimde diyorki demekki sorun yokmus!ahh ah birde bu derdim var...onun yuzunden bol bol kusuyoruz bu donem:):):)napiyim canim hicbisey istemiyor birde cok korkuyorum bisey olacak diye...TR'de ki doktorlarin tavsiyesi nedir bu konuda?
ya arkadaslar birde sormayin son haftalarimiz ruhen ve fiziken zaten zor durumdayken ya ayiptir soylemesi esime laf anlatamiyorum malum konuda siz nasil ikna ediyosunuz?yurtdisinda yasadigim icin yani burdaki doktorlarin umrunda degil soruyorsun ne zaman kesmek lazim?ne zaman birakalim oooo hic onemi yok son gune kadar yapabilirsiniz!!!diyorlar e simdi tabiki doktor oyle dedigi icin esimde diyorki demekki sorun yokmus!ahh ah birde bu derdim var...onun yuzunden bol bol kusuyoruz bu donem:):):)napiyim canim hicbisey istemiyor birde cok korkuyorum bisey olacak diye...TR'de ki doktorlarin tavsiyesi nedir bu konuda?
canım bizim doktorumuz bu konuda bişey söylemedi ama benim eşim çok korktuğu için uzuun zamandır bana yaklaşmıyo hatta ben istesem bile kaydirigubbakcemile3
sende eşine artık son zamanların olduğunu canının çok yandığını rahatsızlığını falan belirtsen ikna olmazmı doktorlar normal diyebilir ama sen rahatsızsın eşin bunu anlamazmı
eşine deki kk da sordu TR deki doktorlar yasaklamış herkesealkisalkisalkiso zaman korkar istemediğini anlar...
cok hossun iyi fikir denemek lazimopuyorumnanaktan
slm kızlarrrrr...bugün randevum vardı malum..oğlyuşumun yüzünü göremedim aşağı inmiş baya ama haberler iyi küçül kuzum 3048 gr olmuş..çok mutluyum 19 nisanda tekrar gidicez eğer o güne kadar doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatıcak dr.um 20 nisanda falan..epidural olucam inş....hepinizi öpyorum ablam geldiiii...4-5 yokum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
en son ki beraberliğimde yanma olunca ertesi günkü kontrolde dr a sormuştum dr da dediki ilişkiyi bırak artık yapma sende dedi. ogün tam olarak 34+4 günlüktüm o günden sonra bıraktık dün ben dedim hadi diye özledim kocamı yahu gerçi kasık kısımlarım acıyor ama olsun diye yok dedi kocam doğurcan artık daha neler sen desende yapmam dedi.anlayışlı olması bile yetti. sende söyle kocanı göğüsler bile rahim kasılması yaparken cinsellik nasıl tetiklemez de.
slm kızlarrrrr...bugün randevum vardı malum..oğlyuşumun yüzünü göremedim aşağı inmiş baya ama haberler iyi küçül kuzum 3048 gr olmuş..çok mutluyum 19 nisanda tekrar gidicez eğer o güne kadar doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatıcak dr.um 20 nisanda falan..epidural olucam inş....hepinizi öpyorum ablam geldiiii...4-5 yokum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
haklisinda iste burdaki doktorlarin vurdumduymazligi son gune kadar yapabilirsin hatta son gunlerde resmen esinizi kullanin cunku dogumunuz kolay olur iliskiye girdikce diyorlar yani demekki yollar aciliyor,anlamiyorum bunlarin saglik sistemini boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?