2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim kociş de korkuyooo kaydirigubbakcemile3
b de ben cesaretlendiriyorum ama korkuyo çoook belliii delikafadulden
ama bizim dr un sitesinde yazıyo 34.haftadan sonra yasaklıyoruz diye bizde 33 deyiz yani yasak gelmek üzere....
ya bi de lohusalık var bu adamlar napcekkkk delikafadulden

yazik ya dediigin gibi birde lohusalik var oooo baya bir beklicekler zemuszemus

selam kızlar nasılsınız ben yorgunum valla.dahada yorulcam aksama mısafır vatr.temızlık yapıyorum.daha pasta borakte yapıcam bıde kac saat onların hızmetı oooff oooof kızlar cok calısmam lazım cookkkk

maşallah canım oğluna
bak o kadar minik minik dedin, oğluşun seni kilo alarak mutlu etti...
doğuma kadar 3500 bile olur o annesi, artık haftada 200-250 gr alıyorlarmış...

canım bire bir de gördün mü biz de beğenmiştik bu arabayı satıcının beceriksizliğiyle yanlış oto koltuğunu mu mont etmeye çalıştı bilimyorum ama araba üsütünde oto koltuğu çok ilerde duruyordu nerdeyse normal arabanının önbarının üstünde denge kaybeder diye düşündük yani sürerken bebeğe ulaşmak bile zordu direk netten alma demek isityuorum yani
canım o da dediğin gib belki ilgi çekmek istediğinden yapmıştır pozitif davranmaya çalış, hatta yardım iste bence oğlundan gel şimdi de sileleim diye birlikte bişey yamış olursunuz, çizmesinden pek de hoşlanmadığını da anlamış olur bu arada
kızlar ne kadar aralıklarla dr a gidiyorsunuz beni ayda bir çağırıyor dr
ben de ayda bir gidiyorum bir muaynehanede bir sonraki randevuyu veriyor zaten son 3 hafta için randevularımı toptan verdi son gittiğimde 21 nisandan sonra her hafta gideceğim nst için randevudan bir saat önce özellikle tok gelmemi de söylediler

kızlar sizinde karnınız aşağıya indi mi beni her gören karnın aşağıya inmiş artık doğurursun diyor ama daha 2 haftam var
iki hafta bişey değil söyledikleri akşama doğuracağın değildir zaten, onu şöyle anlama imkanımız oluyormuş daha rahat nefes almaya başlayacakmışız mide yanmaları falan kalmıyormuş, ama her deneni de dinleme bana da dediler yuh dedim içimden 1,5 ay var daha ve karnım yanı ağzımda olabilir bundan daha yukarda olursa

vuslat
ilişkinin işe yarayacağını doğumu rahatlattığını ben de daha önce duymuştum, ve benim de eşim aman bişey olmasın diye dokunmuyo bile bana hatta ben arada bir saldırıyorum artık kendisine sositosositoama dur deyip duruyor, e duryoruz biz de mecburen açıkçası ben hamile kaldıktan sonra daha ilgili oldum okuduğum kadarıyla böyle libido değişimleri olabiliyormuş bebeğe zarar verme ihtimali olumsuz yönde etkileyebileceği gibi hamile kalma korkusunun olmamamsı da arttırabiliyormuş lsteği
belki eşinde de bu sebeple artmıştır ilgi
bence korkma ama istemiyorsan o da anlayışla karşılayabilir

antcım gözün aydın, ay benim oğlumun iyi haberlerini almış kdaar oldum ben kilosunu senn kadr önmsemiyorum ya benim oğlumun 3 kiloyu geçtiğini söyleseler bu kdar sevinmezdm herhalde maşallah oğluşuna, Allah hepimizin evlatlarını sağ sağlim versin kucaklarımıza inşallah

ben de dün doktordaydım, benim minik de 2420 falan olmuş, geçen sefer zayıftı şimdi haftasıyla uyumlu Allaha şükür... dr 3 kiloyu geçer, 50-51 cm civarı da boyu olur dedi ki o da bana yeter :)) Allah hepimize sağlıkla kuağımıza almayı nasip etsin...
15 gün sonra çatı muayenesi olacağım, sezeryane karar verirsek 7-9 mayıs arası olur dedi. bakalım hayırlısı inşallah...

Sinem, benim libidom da çoook uzun zamandır sıfırın altında falan, evet herkes farklı oluyor bu dönemlerde :kedi:

canım hayırlı olsun miniğine dinlemek işe yaramış
Sinem, benim libidom da çoook uzun zamandır sıfırın altında falan, evet herkes farklı oluyor bu dönemlerde :kedi:
eşinin ki de seniinkiyle aynı durumdaysa sorun yok da tutmuyosa kolay değildir ikiniz içinde herhalde, açıkçası bence pek iyi değil birbirine tutmayınca anlayış gösteriyor tabi herkes birbirine ama sonuçta içten gelen bişeyler bastırılmış olduğu için duygulara davranışlara da yansıyordur bence, ben yansıtmamaya çalışıyorum ama yeni ergenler gibiyim birisi öpüşse ah ah diye iç geçiriyorum

sağol canım, evet dinlenmek yaramış miniğime :))

eşimin libidosu da aynı benim gibi ya da bana çaktırmıyor bilemiyorum :kedi:

gördüysen tamam canım
benim bahsettiğim zaten üç tekerlekli modeliydi, oto koltuğunu üstüne taktı(bu da bu arabanın dedi başka bi arabadan çıkartıp taktı ) ama genelde oto koltuğu arabanın da oturulacak yerine monte ediliyor ya, bunun ki daha yukarı ve ileriye monte ediliyordur dengesiz duruyordu

Sinem, boya badana işleriniz bitti mi? bugün de bizim ev boyanıyor, yardım etmeye kalktım ama kötü oldum, annemlere kaçtım...

maşallah canım bebeğine,büyüyorlar artık;Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Ant hayırlı olsun canım çok sevindim oğluşun büyümüş. bak akıllı senin oğlun bekliyor iyice büyüyüp çıkıcam diyor.

ilişki olayına gelincede ben hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim. ve o günden beri kocam benden kaçıyor. korkuyorum diyo başkada bir şey demiyor. bu yüzden çok tartıştık kavga ettik ama nafile huyundan vazgeçmedi. benim yüksek olan isteklerim hamilelikle çoğalınca çok kere küs yatağa girdik yada ben anlasın diye ayrı yattım ama dedim ya boşuna çabaladım. bende alıştım artık. ama intikamım acı olucak doğumdan sonra 40 gün geçsin görücem onu :jeyyar:

Benim esim de benden kacti basindan beri neredeyse :) Istek artmasi bende de oldu baya zorlandim sorma :) hahah neyse, tahmini dogum tarihinden 40-45 gun sonralarda bir gune randevu verdik birbirimize bakalim hahaha:)

Sinem, boya badana işleriniz bitti mi? bugün de bizim ev boyanıyor, yardım etmeye kalktım ama kötü oldum, annemlere kaçtım...

yok canım bAhsetmiştim bizim evin çatı katıyla ilgili sorunu vardı ya
ordan kalma arazları gidermek için üç gündür tekrar tekrar iş yaptırıyoruz ustaya kaçıp gidecek diye korkuyorum artık lmaz: Allahtan yapcak çok işi var bizim apartmanda da gitmiyor sonradan yaptığı yerler üç aşağı beş yukarı olmuş dedik o tarafları toparladık biraz arada oturup dinlenip biz dinlendik boyacı çalıştı o dinlendi biz çalıştık nasıl olsa toptan temizlik yapamıycaz diye eşimi bekliyoruz şimdide gelsin ki itsin mobilyaları yerine o zaman da bir posta temizlik yapıcaz yatılabilir bir hale gelsin ev diye salona dokunamıyoruz usta yarın da zımpara yapacağı için
her yer her tarafa girecek yine yapsak da o yüzden çok ağır değil şimdilik işler kıvır zıvırlarla iş var onları da kaldıramıyoruz çünkü yerleri çatı katı orası da sıva yapıldı iki 3 gün de o kururmuş göçebe gibiyiz herşeyimiz ayakta
senin kaçman iyi olmuş halledilir işler sen kendini yorma ben de biraz yorulsam hemn oturuyorum

Kızlar oturmadan gelıyorum ama anladımkı artık tek basına bı yere gıtmesem ıyı olacak yuruyemıyıyorum yaa resmen.eskıden ne kadar hızlı yuruyodum kıms eyetısemıyodu bıle sımdı azcık buyuk adım atcam karnım gerılıyo ızın vermıyo sızd emı oylesınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…