bizim kociş de korkuyooo kaydirigubbakcemile3
b de ben cesaretlendiriyorum ama korkuyo çoook belliii delikafadulden
ama bizim dr un sitesinde yazıyo 34.haftadan sonra yasaklıyoruz diye bizde 33 deyiz yani yasak gelmek üzere....
ya bi de lohusalık var bu adamlar napcekkkk delikafadulden
yazik ya dediigin gibi birde lohusalik var oooo baya bir beklicekler zemuszemus
slm kızlarrrrr...bugün randevum vardı malum..oğlyuşumun yüzünü göremedim aşağı inmiş baya ama haberler iyi küçül kuzum 3048 gr olmuş..çok mutluyum 19 nisanda tekrar gidicez eğer o güne kadar doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatıcak dr.um 20 nisanda falan..epidural olucam inş....hepinizi öpyorum ablam geldiiii...4-5 yokum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
canım bire bir de gördün mü biz de beğenmiştik bu arabayı satıcının beceriksizliğiyle yanlış oto koltuğunu mu mont etmeye çalıştı bilimyorum ama araba üsütünde oto koltuğu çok ilerde duruyordu nerdeyse normal arabanının önbarının üstünde denge kaybeder diye düşündük yani sürerken bebeğe ulaşmak bile zordu direk netten alma demek isityuorum yanikızlar oto koltundan konuşmuşsunuz benim oğlumdan kalma fortbebem var fakat yaza gelceği için kullanamam oğlumdada bu aylarda bırakmıştım çok sıcak oluyo içi çünki onun için bende oto koltuğu alayım dedim el kadar bebe elde taşınmaz bebek arabasıyla bir olsun istedim bay bi aradım hem oto koltuğu hem araba hafif olsun araba kolay katlanıp taşınsın vs derken sunny baby nin storm bebekn arabasını buldum çok hoşuma gitti oto koltuğu acayip hafif netten alıcam normalde 300 ve üstü fiyatta ama minik babyde indirimde 239 tl oto koltuğu alacaklara tavsiye ederim çok hafif arabada öle link veya resim ekleyemedim
canım o da dediğin gib belki ilgi çekmek istediğinden yapmıştır pozitif davranmaya çalış, hatta yardım iste bence oğlundan gel şimdi de sileleim diye birlikte bişey yamış olursunuz, çizmesinden pek de hoşlanmadığını da anlamış olur bu aradaben çıokayım artık çok yorgun ve keyifsizim heyheyler üstümde gece oğlumun kulağı ağırdı sabahı sabah ettik uyumadan sabah dr gidip geldim o ararada eşime sinirlendim derken eve geldik mutfağı toplamaya koyuldum biara oğlabna bakayım dedim aman bakmasaymışım odasının duvarını çizmiş yarıdan aşağıya hiç yapmazdı öle şeyler ne olduysa bu gün kardeşine bişeler aldık opndanmı yaptı ne normalde kızmazdım bukadar ama bu ahlimle iki günde zor silmiştim bi gün temiz kaldı öle elle çıkacak gibi dedğil mecbur cifla fırçalanacak ay çok yazıp kafanızı şişirdim galiba ama çok üzüldüm kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar
ben de ayda bir gidiyorum bir muaynehanede bir sonraki randevuyu veriyor zaten son 3 hafta için randevularımı toptan verdi son gittiğimde 21 nisandan sonra her hafta gideceğim nst için randevudan bir saat önce özellikle tok gelmemi de söyledilerkızlar ne kadar aralıklarla dr a gidiyorsunuz beni ayda bir çağırıyor dr
iki hafta bişey değil söyledikleri akşama doğuracağın değildir zaten, onu şöyle anlama imkanımız oluyormuş daha rahat nefes almaya başlayacakmışız mide yanmaları falan kalmıyormuş, ama her deneni de dinleme bana da dediler yuh dedim içimden 1,5 ay var daha ve karnım yanı ağzımda olabilir bundan daha yukarda olursakızlar sizinde karnınız aşağıya indi mi beni her gören karnın aşağıya inmiş artık doğurursun diyor ama daha 2 haftam var
canım bire bir de gördün mü biz de beğenmiştik bu arabayı satıcının beceriksizliğiyle yanlış oto koltuğunu mu mont etmeye çalıştı bilimyorum ama araba üsütünde oto koltuğu çok ilerde duruyordu nerdeyse normal arabanının önbarının üstünde denge kaybeder diye düşündük yani sürerken bebeğe ulaşmak bile zordu direk netten alma demek isityuorum yani
ben bi mağazada görmüştüm daha önce iyice baktım sağına soluna söktüm taktım arabayı katladım hoşuma gitti otokoltuğuda çok hafif arabada katlanınca hafif ve taşıması kolay fiyatı orda 300 dü nette 239tl ye bulmuşken netten alayım dedim ben aslında aynı markanın üç teker olanını alcakdım onuda mağazada görünce vazgeçtim çok ağır ve tekerleri büyüktü sen neden beyenmedin acaba benim gözümden kaçan bişeymi oldu
canım hayırlı olsun miniğine dinlemek işe yaramışben de dün doktordaydım, benim minik de 2420 falan olmuş, geçen sefer zayıftı şimdi haftasıyla uyumlu Allaha şükür... dr 3 kiloyu geçer, 50-51 cm civarı da boyu olur dedi ki o da bana yeter :)) Allah hepimize sağlıkla kuağımıza almayı nasip etsin...
15 gün sonra çatı muayenesi olacağım, sezeryane karar verirsek 7-9 mayıs arası olur dedi. bakalım hayırlısı inşallah...
eşinin ki de seniinkiyle aynı durumdaysa sorun yok da tutmuyosa kolay değildir ikiniz içinde herhalde, açıkçası bence pek iyi değil birbirine tutmayınca anlayış gösteriyor tabi herkes birbirine ama sonuçta içten gelen bişeyler bastırılmış olduğu için duygulara davranışlara da yansıyordur bence, ben yansıtmamaya çalışıyorum ama yeni ergenler gibiyim birisi öpüşse ah ah diye iç geçiriyorumSinem, benim libidom da çoook uzun zamandır sıfırın altında falan, evet herkes farklı oluyor bu dönemlerde :kedi:
canım hayırlı olsun miniğine dinlemek işe yaramış
eşinin ki de seniinkiyle aynı durumdaysa sorun yok da tutmuyosa kolay değildir ikiniz içinde herhalde, açıkçası bence pek iyi değil birbirine tutmayınca anlayış gösteriyor tabi herkes birbirine ama sonuçta içten gelen bişeyler bastırılmış olduğu için duygulara davranışlara da yansıyordur bence, ben yansıtmamaya çalışıyorum ama yeni ergenler gibiyim birisi öpüşse ah ah diye iç geçiriyorum
ben bi mağazada görmüştüm daha önce iyice baktım sağına soluna söktüm taktım arabayı katladım hoşuma gitti otokoltuğuda çok hafif arabada katlanınca hafif ve taşıması kolay fiyatı orda 300 dü nette 239tl ye bulmuşken netten alayım dedim ben aslında aynı markanın üç teker olanını alcakdım onuda mağazada görünce vazgeçtim çok ağır ve tekerleri büyüktü sen neden beyenmedin acaba benim gözümden kaçan bişeymi oldu
güzel o zmn işte , çok da kurcalama senin işine geliyorsasağol canım, evet dinlenmek yaramış miniğime :))
eşimin libidosu da aynı benim gibi ya da bana çaktırmıyor bilemiyorum :kedi:
ben de dün doktordaydım, benim minik de 2420 falan olmuş, geçen sefer zayıftı şimdi haftasıyla uyumlu Allaha şükür... dr 3 kiloyu geçer, 50-51 cm civarı da boyu olur dedi ki o da bana yeter :)) Allah hepimize sağlıkla kuağımıza almayı nasip etsin...
15 gün sonra çatı muayenesi olacağım, sezeryane karar verirsek 7-9 mayıs arası olur dedi. bakalım hayırlısı inşallah...
Ant hayırlı olsun canım çok sevindim oğluşun büyümüş. bak akıllı senin oğlun bekliyor iyice büyüyüp çıkıcam diyor.
ilişki olayına gelincede ben hamileliğimi 4 haftalıkken öğrendim. ve o günden beri kocam benden kaçıyor. korkuyorum diyo başkada bir şey demiyor. bu yüzden çok tartıştık kavga ettik ama nafile huyundan vazgeçmedi. benim yüksek olan isteklerim hamilelikle çoğalınca çok kere küs yatağa girdik yada ben anlasın diye ayrı yattım ama dedim ya boşuna çabaladım. bende alıştım artık. ama intikamım acı olucak doğumdan sonra 40 gün geçsin görücem onu :jeyyar:
Sinem, boya badana işleriniz bitti mi? bugün de bizim ev boyanıyor, yardım etmeye kalktım ama kötü oldum, annemlere kaçtım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?