2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet adimlarim biraz kisaldi ama o kadar etkilenmedim ben

kızlar meraba uzun zamandır giremiyorum arkadaştan bakıp çıkıyorum netim by hafta bağlanacak inşallah herkesler iyidir umarımm.

Benim bildigim kadariyla gunun gecince doktorlar iliskiyi oneriyorlar daha cok, cunku dogumu baslatiyor. Ondan once de yapma demiyorlar ama tabi ne coklukta yaptigina bagli.

Ben iliski sirasinda cok zorlaniyorum, canim aciyor mantardan dolayi. Bir de bazi kadinlarda hamilelikte orasi sertlesiyor ve hassaslasiyormus, sanirim benim de oyle. O yuzden ara verdik. Bakalim.......

ya arkadaslar cok ilginc sanirim sorun bende hepiniz kocalarinizi kovalamissiniz ben tam tersine hic istemedim bende tuhaf bir isteksizlik oldu yani istesem bile hep tedirgindim ama belkide psikolojiktir cunku benim ilk bebegim dusmustu bilincalti olabilir hep birsey olacak korkusu vardi hamileligimi ogrendigim ilk gunden bu yana neyse hayirlisi saglik olsun

arkadaslar buarada bi arkadasim bugun apar topar doguma gitti normal dogum yapacakti ve daha 1hafta 10gun filan vardi ama idrarinda protein yuksek cikmis ve suni sanci ile bugun dogum yaptiracaklar Allah yardimcisi olsun....bakalim noldu aricam birazdan..buarada sanirim son gunlerde bu protein yukseliyormus idrar tahlillerinde belli oluyormus

KISLARR ne yapıyosunuz benimkociş maç izliyo bende karşısında szlere bakayım deidimmm...
vuslat Allah yardımcısı olsun arkadaşının ve hepimizin...

sıkıntıdan patlıyorum
dişimin ağrısı tuttu yine
parmaklarım şişti acıo ellerim
çığlık atmak istiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süt içeyim bari

iyi geceler kızlar ben de patlıyorum sıkıntıtıdan eşim hala gelmedi işten
ben ve kızım bekliyoruz bütün gece tek başına daha zor geçiyor
bi de son haftalar stres sıkıntı biraz da doğum korkusu üst üste geldi galiba..

iyi pazarlar kizlar.....maalesef kimsecikler yok topik bombos nerdesinizzzz?sanirim pazar keyfi yapiyorsunuz..benimde misafirim gelicek bugun sabahin nurunda kalktim,bi bakayim dedim mayis annelerinden ne haber?ama kimse yok..neyse gorusmek uzereee

dun kontrole gittim diyet işe yaramısss:) bebişim cok kilo almamıs:) gecen defa 3 haftada 900 gr almıstı bu defa 3 haftada 450 gram almıs:) 33+1de 2560 gorundu:) 47 cm. sat'a daha yakın cıktı yani:)

güzel pazarlar olsun:)
ben gene dayanamayıp süpürge çamaşır genel temizlik kaptırmışım kendimi
hafta içi kadın alıcam halbuki bi de ona temiz ev bırakma derdindeyim:):)
güneş kaybolmuş bu pazar ben de evden çıkıp biraz kafa dağıtmayı düşünüyodum:s

dun kontrole gittim diyet işe yaramısss:) bebişim cok kilo almamıs:) gecen defa 3 haftada 900 gr almıstı bu defa 3 haftada 450 gram almıs:) 33+1de 2560 gorundu:) 47 cm. sat'a daha yakın cıktı yani:)

hadi gozun aydin canim masaAllah bebisine...
Allah saglicakla kucaklarimiza almayida nasip eylesin insaAllah....

ya cok hossun niye yoruyorsun kendini bosu bosuna madem kadin gelicek haftaici,
yorma kendini bebisini dusun,cik yuruyus yap bari illaki duramiyorsun yerinde:) beni ev isleri cok yoruyor,bugun aksama misafirim gelicek esime yaptiricam supurgeyi filan

nekadar guzel sıkılınca gezecegim diyebiliyorsunuz(( benim yat yat her yerim agırıyor( 5 aydır yatıyorum. doktora gitmek bile heyecanlandırıyor beni:) ama bildigim bişey var bebişim olur olmaz sokak sokak gezecegimmmm:) cok sıkılıyoru"mmm cooookkkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…