2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu hafta ben de bebişi görmeye gidicem çok özledim
habire videolarını açıp ekrandan seviyorum yaramaz kızımı
en son gittiğimizde yüzünü saklamıştı açana kadar beklicem bu sefer çok merak ediyorum

canım haklısın yatmak gerçekten çok sıkıcı ama bebeğin ve senin sağlığın söz konusuyla
seve seve katlanmak lazım hem sen de diyosun doğum olunca alırsın bebeğini kucağına
için rahat gezersin yaz da geliyo herkes cıvıl cıvıl tam zamanında doğuruyoruz aslında:):)

hadi gozun aydin canim masaAllah bebisine...
Allah saglicakla kucaklarimiza almayida nasip eylesin insaAllah....

sagol canım. benim bebbisin esi asagıda diye kanamam oluyor ve surekli yatıyorum. hiç egzersiz yapamadıgım içinde sekerim biraz yuksek cıktı. ne yesem bebişe yarıyordu. gerci cokda yiyemiyorum ama. cunku acıkamıyorumki hep yatıyorum:) bebiş bi ara tosun gibi oluunca doktor sıfır seker sıfır yag sıfır tuz dedi:) 3 hafta uyguladım işe yaradı :) allah hepimize nasip etsin insallah. şimdide eşim bebişin odası için alısverişe gitti:) bende yapa yalnız kaldım:) siz odanızı ne renk yaptınız?? boyadınız mı?

evet cok sanslıyız. :) yazzz bebişleri olacak bebişlerimizz :)

herkeslere ii pazarlar dilliyorummm:asigim:

ne güzel kızlar doğum tarihlerınız bell iolmuş allah hayırlısnı nasip etsın
kuzularınıza maaşalahhh
sağlıkl agelsınler inşalahhhhhh

eğer idrarda çıkan proteıne yüksek tansiyonda eklenırse gebelik zehirlenmesıdır cnm ama neden almak için o kadar acele etmişler anlamadım ilaçla bekletebilirlerdi
benım 32.haftada idrarda proteın çıkmıştı ama ilaçla düzenlendi allaha şükürler olsun şimdide o risk kalktı bile
allah arkadaşı bağışlasın bebişini zemuszemus

dun kontrole gittim diyet işe yaramısss:) bebişim cok kilo almamıs:) gecen defa 3 haftada 900 gr almıstı bu defa 3 haftada 450 gram almıs:) 33+1de 2560 gorundu:) 47 cm. sat'a daha yakın cıktı yani:)

maşallah bebeğine
kimimiz kilo alsın diye çabalıyoruz, kimimiz almasın diye

evet canım herkesin derdi baska:) peki anneler nekadar kilo aldı? ben 14 kilo aldım bu ayda 1 kilo daha alırsam 15le tamamlarım herhalde...

doktorun tartısına göre 13, kendiminkine göre 14 kilo almışım. ben de inşallah 15 le tamamlarım :CüvCüv:

doktorun tartısına göre 13, kendiminkine göre 14 kilo almışım. ben de inşallah 15 le tamamlarım :CüvCüv:

normal degil mi? benim arastırdıgım kadarıyla ideal kilo bu ama tabi tam emin degilim? gerci cok almıs olsam da dert etmezdim ama... onemli olan bebişler...

normal degil mi? benim arastırdıgım kadarıyla ideal kilo bu ama tabi tam emin degilim? gerci cok almıs olsam da dert etmezdim ama... onemli olan bebişler...

bence 15 kilo pek fena değil, ilk gittiğim dr 9-10 kilo almalısın demişti aslında :))) tabi canım, önemli olan bebeklerin sağlığı, kiloyu bir şekilde veririz nasıl olsa :CüvCüv:

slm epeydir uğrayamıyorum annemler geldi. çok oturamıyorum. hamileliğim çok güzel gidiyor derken 2 gündür gece gündüz dişim ağrıyor dayanamıyorum. başıma vurdu eğer geçmezse yarın dişçiye gideceğim Allah kimseye yaşatmasın canımdan bezdim

çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşirsin...

geçmiş olsun canım...

günaydııınn...
kızlar artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
temizliğim tamamen bitti...evde silinmeyen yıkanmayan bişey kalmadı walla..
ohhhh..bi rahatladım...darısı yapacakların başına...insanın üstünden bi yük kalkıyor gerçekten..
yalnız moralim çok bozuldu dün gece...eşim ''senin işin zor doğumdan sonra nasıl yatacaksın annemler de geliyor'' dedi...söylediği lafa bakın ya...ben annesinin bize faydası dokunsun diye çağırdım...
ama kendi beni koşturmayı düşünüyor galiba..off neyse bişey bitiyo başka sıkıntı başlıyo işte...
insana hiç rahat yok yaaa....kayınvaldem yapar biçok şeyi saolsuun ama bizim evde biraz çekiniyor galiba...herşeyi yapamıyor...neyse annemi tembihleyeyim de boş bırakmasın gelsin hergün sabahtan..
ay kusura bakmayın saçmaladım böyle ama napıym...canım sıkıldı işte...
bi geçmişe bakayım..kimsecikler de yok zaten...

günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…