nekadar guzel sıkılınca gezecegim diyebiliyorsunuz(( benim yat yat her yerim agırıyor ( 5 aydır yatıyorum. doktora gitmek bile heyecanlandırıyor beni:) ama bildigim bişey var bebişim olur olmaz sokak sokak gezecegimmmm:) cok sıkılıyoru"mmm cooookkkk.....
hadi gozun aydin canim masaAllah bebisine...
Allah saglicakla kucaklarimiza almayida nasip eylesin insaAllah....
canım haklısın yatmak gerçekten çok sıkıcı ama bebeğin ve senin sağlığın söz konusuyla
seve seve katlanmak lazım hem sen de diyosun doğum olunca alırsın bebeğini kucağına
için rahat gezersin yaz da geliyo herkes cıvıl cıvıl tam zamanında doğuruyoruz aslında:):)
slm kızlarrrrr...bugün randevum vardı malum..oğlyuşumun yüzünü göremedim aşağı inmiş baya ama haberler iyi küçül kuzum 3048 gr olmuş..çok mutluyum 19 nisanda tekrar gidicez eğer o güne kadar doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatıcak dr.um 20 nisanda falan..epidural olucam inş....hepinizi öpyorum ablam geldiiii...4-5 yokum kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn
ben de dün doktordaydım, benim minik de 2420 falan olmuş, geçen sefer zayıftı şimdi haftasıyla uyumlu Allaha şükür... dr 3 kiloyu geçer, 50-51 cm civarı da boyu olur dedi ki o da bana yeter :)) Allah hepimize sağlıkla kuağımıza almayı nasip etsin...
15 gün sonra çatı muayenesi olacağım, sezeryane karar verirsek 7-9 mayıs arası olur dedi. bakalım hayırlısı inşallah...
arkadaslar buarada bi arkadasim bugun apar topar doguma gitti normal dogum yapacakti ve daha 1hafta 10gun filan vardi ama idrarinda protein yuksek cikmis ve suni sanci ile bugun dogum yaptiracaklarAllah yardimcisi olsun....bakalim noldu aricam birazdan..buarada sanirim son gunlerde bu protein yukseliyormus idrar tahlillerinde belli oluyormus
dun kontrole gittim diyet işe yaramısss:) bebişim cok kilo almamıs:) gecen defa 3 haftada 900 gr almıstı bu defa 3 haftada 450 gram almıs:) 33+1de 2560 gorundu:) 47 cm. sat'a daha yakın cıktı yani:)
maşallah bebeğine
kimimiz kilo alsın diye çabalıyoruz, kimimiz almasın diye
evet canım herkesin derdi baska:) peki anneler nekadar kilo aldı? ben 14 kilo aldım bu ayda 1 kilo daha alırsam 15le tamamlarım herhalde...
doktorun tartısına göre 13, kendiminkine göre 14 kilo almışım. ben de inşallah 15 le tamamlarım :CüvCüv:
normal degil mi? benim arastırdıgım kadarıyla ideal kilo bu ama tabi tam emin degilim? gerci cok almıs olsam da dert etmezdim ama... onemli olan bebişler...
slm epeydir uğrayamıyorum annemler geldi. çok oturamıyorum. hamileliğim çok güzel gidiyor derken 2 gündür gece gündüz dişim ağrıyor dayanamıyorum. başıma vurdu eğer geçmezse yarın dişçiye gideceğim Allah kimseye yaşatmasın canımdan bezdim
slm epeydir uğrayamıyorum annemler geldi. çok oturamıyorum. hamileliğim çok güzel gidiyor derken 2 gündür gece gündüz dişim ağrıyor dayanamıyorum. başıma vurdu eğer geçmezse yarın dişçiye gideceğim Allah kimseye yaşatmasın canımdan bezdim
evet canım herkesin derdi baska:) peki anneler nekadar kilo aldı? ben 14 kilo aldım bu ayda 1 kilo daha alırsam 15le tamamlarım herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?