günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....:hulya:
günaydııınn...
kızlar artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
temizliğim tamamen bitti...evde silinmeyen yıkanmayan bişey kalmadı walla..
ohhhh..bi rahatladım...darısı yapacakların başına...insanın üstünden bi yük kalkıyor gerçekten..
yalnız moralim çok bozuldu dün gece...eşim ''senin işin zor doğumdan sonra nasıl yatacaksın annemler de geliyor'' dedi...söylediği lafa bakın ya...ben annesinin bize faydası dokunsun diye çağırdım...
ama kendi beni koşturmayı düşünüyor galiba..off neyse bişey bitiyo başka sıkıntı başlıyo işte...
insana hiç rahat yok yaaa....kayınvaldem yapar biçok şeyi saolsuun ama bizim evde biraz çekiniyor galiba...herşeyi yapamıyor...neyse annemi tembihleyeyim de boş bırakmasın gelsin hergün sabahtan..
ay kusura bakmayın saçmaladım böyle ama napıym...canım sıkıldı işte...
bi geçmişe bakayım..kimsecikler de yok zaten...
gunaydin:)
eflatun, takma kafana bebisini alinca kucagina unutursun herseyi :) hem yardim eder anne ve kayinvalideler etmez mi..
TIFF, bu haftadan sonra artik haftada bir cagirir seni doktorun :) randevularin arasi kisaliyor harika, benimki de yarin :)
sen kafanı takma tabi yardım ederler gelmekteki amaçları ogünaydııınn...
ohhhh..bi rahatladım...darısı yapacakların başına...insanın üstünden bi yük kalkıyor gerçekten..
yalnız moralim çok bozuldu dün gece...eşim ''senin işin zor doğumdan sonra nasıl yatacaksın annemler de geliyor'' dedi...söylediği lafa bakın ya...ben annesinin bize faydası dokunsun diye çağırdım...
ama kendi beni koşturmayı düşünüyor galiba..off neyse bişey bitiyo başka sıkıntı başlıyo işte...
insana hiç rahat yok yaaa....kayınvaldem yapar biçok şeyi saolsuun ama bizim evde biraz çekiniyor galiba...herşeyi yapamıyor...neyse annemi tembihleyeyim de boş bırakmasın gelsin hergün sabahtan..
günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....:hulya:
günaydııınn...
günaydın herkeseeeeeee
ANT cım maşallah bebişine kocaman olmuş..İPEKNİL seninkine de maşallah...
haftaya da benim kontrolum var inşallah ben de sizin gibi büyümüş haberleriyle sevinerek gelirim..
sen kafanı takma tabi yardım ederler gelmekteki amaçları o
eşinede maaşallah bizimki gibi rahat bende yardımcı olurum sanada bebişimizede iii bekarız demiyorda ahhhhhhhhh bu erkeekler
umarım canım hayırlı haberlerini alırız
geçen salı randevumda bebişimin az kilo aldığını duyunca çok üzülmüştüm bu hafta kendimi besiye çektim zorla yemenin faydası olurmu bilmiyorum ama umarım bu hafta iiiiiiiiiii olurboshayallersmile
sen kafanı takma tabi yardım ederler gelmekteki amaçları o
eşinede maaşallah bizimki gibi rahat bende yardımcı olurum sanada bebişimizede iii bekarız demiyorda ahhhhhhhhh bu erkeekler
umarım canım hayırlı haberlerini alırız
geçen salı randevumda bebişimin az kilo aldığını duyunca çok üzülmüştüm bu hafta kendimi besiye çektim zorla yemenin faydası olurmu bilmiyorum ama umarım bu hafta iiiiiiiiiii olurboshayallersmile
ne kadar kilo almıştı cnm bebişin?? benimkide az kilo alıo maraz olcek die üzülüyorum ama bundan daha iyi de beslenemem heralde. yapcak bişi yokkk.. bakalım bugün kaç çıkcak 500 gr alsa bari iki haftada.. :sm_confused:
doğumdan sonra annenin psikolojisinin değiştiğini duymuştum düşünsene sana bağlı bir can daaha sorumluluklar artıyo düzen değişiyo bide buna çok biliş çeve eklenince olan da anneciğe oluyo inş biz yaşamayız sağlıkla atlatırız o dönemidekızlar size mart 14 gibi doğum yapan görümcemden bahsetmet istiyorum
sanırım lohusalık onu oldukça yordu bebişin herşeyine kafasını taktığını kendini çok yıprattığını öğrendim meme emmiyor bizimki ağlıyormuş, bebiş ağladı ağla,sıkıntısı var ağla, kakasını yapmadı ağla,....
ona çok üzüldüm hemde korktum arkadaşlar bizim bebişlerimiz için güçlü olmamız gerekiyor belki annenin huzursuzluğundan bebişde sıkıntı oluyor şimdiden kendimizi hazırlayalım güçlü olalım guclubacismile
kızlar size mart 14 gibi doğum yapan görümcemden bahsetmet istiyorum
sanırım lohusalık onu oldukça yordu bebişin herşeyine kafasını taktığını kendini çok yıprattığını öğrendim meme emmiyor bizimki ağlıyormuş, bebiş ağladı ağla,sıkıntısı var ağla, kakasını yapmadı ağla,....
ona çok üzüldüm hemde korktum arkadaşlar bizim bebişlerimiz için güçlü olmamız gerekiyor belki annenin huzursuzluğundan bebişde sıkıntı oluyor şimdiden kendimizi hazırlayalım güçlü olalım guclubacismile
iki haftada 320 gr almış
önceki 3 haftada 820 almıştı ah bizimkide 500 alsa perşembeye kadarboshayallersmile
benim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?