2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ANT cım maşallah bebişine kocaman olmuş..ıPEKNıL seninkine de maşallah...
haftaya da benim kontrolum var inşallah ben de sizin gibi büyümüş haberleriyle sevinerek gelirim..

geçmiş olsun cnm seni işleri kolaylamışsın ne güzel darısı başıma artık. bende 20 sinde kadın alıcam ondan sonra karnımı tutup beklemeye başlarım artık heralde..

gunaydin:)

eflatun, takma kafana bebisini alinca kucagina unutursun herseyi :) hem yardim eder anne ve kayinvalideler etmez mi..

TIFF, bu haftadan sonra artik haftada bir cagirir seni doktorun :) randevularin arasi kisaliyor harika, benimki de yarin :)

ciddi misin canım yaaa? artık haftada bir mi gidiyoruz yaani?? iyice heyecanlandım bakkk iyi oldu söylediğin hehehheeeaklinialirimsmile

günaydın hanımlar nasılsınız eflatun geçmiş olsun işler bitti rahata eriştin biz pisis daha bende haftaya başlıcam annem yengemi ve görümcemi çağırcam haber bekliyorlar bende izne çıkınca temizlicekler beni. ee naptınız hafta sonu nasıl geçirdiniz ne var ne yok

günaydınlar annişlerrrrrrrrrrrrrrr
hafta sonunuz iyi geçti iyişallah
eğitime gitmeden bir okuyayım kim neler yapmışzemuszemus

sen kafanı takma tabi yardım ederler gelmekteki amaçları o
eşinede maaşallah bizimki gibi rahat bende yardımcı olurum sanada bebişimizede iii bekarız demiyorda ahhhhhhhhh bu erkeekler
günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....
:hulya:

umarım canım hayırlı haberlerini alırız
geçen salı randevumda bebişimin az kilo aldığını duyunca çok üzülmüştüm bu hafta kendimi besiye çektim zorla yemenin faydası olurmu bilmiyorum ama umarım bu hafta iiiiiiiiiii olurboshayallersmile

ne güzel işlerini bitirmişsin, darısı başımıza. bizde hafta sonu boya badana vardı, temizliğin bir kısmı bitti, en geç yarına bizimki de biter inşallah...

günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....
:hulya:

bebeğinin güzel haberlerini bekliyoruz...

ANT cım maşallah bebişine kocaman olmuş..İPEKNİL seninkine de maşallah...
haftaya da benim kontrolum var inşallah ben de sizin gibi büyümüş haberleriyle sevinerek gelirim..

inşallah senin bebişin de büyümüştür canım, benim minik yine çok büyümemiş ama haftasına uyumlu bu sefer kilosu Allaha şükür...

ben de geçen sefer kilo almamış diye besiye çekmiştim kendimi, seninki de büyümüştür annesi...

ne kadar kilo almıştı cnm bebişin?? benimkide az kilo alıo maraz olcek die üzülüyorum ama bundan daha iyi de beslenemem heralde. yapcak bişi yokkk.. bakalım bugün kaç çıkcak 500 gr alsa bari iki haftada.. :sm_confused:

günaydın kızlar bebeişlerini görenlerin gözleri aydın olsun eflatun ohh rahatlamışsındır ne güzel ben izni bekliyorum izne çıkınca yaparım yavaş yavaş artık

kızlar size mart 14 gibi doğum yapan görümcemden bahsetmet istiyorum
sanırım lohusalık onu oldukça yordu bebişin herşeyine kafasını taktığını kendini çok yıprattığını öğrendim meme emmiyor bizimki ağlıyormuş, bebiş ağladı ağla,sıkıntısı var ağla, kakasını yapmadı ağla,....
ona çok üzüldüm hemde korktum arkadaşlar bizim bebişlerimiz için güçlü olmamız gerekiyor belki annenin huzursuzluğundan bebişde sıkıntı oluyor şimdiden kendimizi hazırlayalım güçlü olalım guclubacismile

iki haftada 320 gr almış
önceki 3 haftada 820 almıştı ah bizimkide 500 alsa perşembeye kadarboshayallersmile

doğumdan sonra annenin psikolojisinin değiştiğini duymuştum düşünsene sana bağlı bir can daaha sorumluluklar artıyo düzen değişiyo bide buna çok biliş çeve eklenince olan da anneciğe oluyo inş biz yaşamayız sağlıkla atlatırız o dönemide

benim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)

lohusa depresyonundan ben de korkuyorum aslında, inşallah psiklojimiz bozulmaz, sağlıklı ve güçlü oluruz...

iki haftada 320 gr almış
önceki 3 haftada 820 almıştı ah bizimkide 500 alsa perşembeye kadarboshayallersmile

benimde öyle canım yaaa aynı bak 350 gr falan almıştı 15 günde. ama son haftalarda ultrason doğru ölçüm vermiyormuş. bakalım bgün kaç çıkıcak..

benim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)

inşallah suyunda azalma yoktur ve bebeğin de çookk iyidir... aslında doktorlar kiloya falan hep iyi diyorlar ama biz takıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…