2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)
ohh ne güzel beni doktor mayıs başı gel dedi ama ben nisan sonu gitcem inş inş sendede sorun çıkmaz suyu falan normal çıkar

canım söyle sen de kocana onlar hizmet görmeye değil bana yardıma geliyorlar de bişey beklemezkler sen merak etme faln diye şimdiden hazırla ki sonra germesin ortalığı

[QUOTE=ipeknilcim kolay gelsin bizde de büyük temzlk kısmı bitti perdeler faln kaldı, bir de apartmann işler ievden çıktılar ya ama epey rahatladm
bebeişlerini gören annelre göüzünüz aydn diyorm
bebişşlere de maşallah

günaydın gamze daha yok bakalım bekliyoruz sen nasılsın duru nasıl rahat hareket edebiliyormusun dikişler rahatsızlık veriyormu benim kerata hala ters sonum sezeryan gibi bekliyoruz bakalım

bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..

teknolojinin tum imkanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem

Ohh ne guzel yaa bazıyerlerde boyle saglık ocaklarından arayıp soruyo hatta gelıyolar.Ben tetanoz asımın 2.dozunu gununden 10 gun sonra yaptırabıldım hıcbısey bıle demedıler gecıktın fılan dıye

bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..

teknolojinin tum imkanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem

Bende de su an yok catlak ama benım bbeıs yukarda oldugu ıcın kaburgamın altı acıyo sanırım orası catlıycak cok gergın resmen acıyo yırtılmıs gıbı

genetik deyip gecicem

benim şimdilik karnımda olmadı ama son haftada bile çatlayabiliriz tabi,,, yalnız çok az göğsümde var, onları da ihmal etmiştim kremlemiyordum ondan oldu sanırım :CüvCüv:

benim şimdilik karnımda olmadı ama son haftada bile çatlayabiliriz tabi,,, yalnız çok az göğsümde var, onları da ihmal etmiştim kremlemiyordum ondan oldu sanırım :CüvCüv:

benimde 1 gögsümde 3 adet tırnak izi gibi bişey olustu. (( artmaz insallah. annem goguste olusan catlakların kalıcı olmadıgını soyledi biraz sevindim. bide benimde kaburgam kırılcak gibi cok ani tekmeler yiyorum. morardı sanıyorum bakıyorum:) bişey yok:)

genetik deyip gecicem

ben harita gibi oldum ya göbeğimi kremliyordum hatta bitirdim kremi yenidini alacağım bugün yarın göbeğim çatlamadı ama göğüsleri belim çatladı şimdi de bacaklarım çatlayacak gibi oluyor ve göğsümdekiler artıyor kaşınıyorlar faln umarım dediğin gibi göğüstekiler geçiciidr çnkü artık göğsümün altı değil üstü de çatlıyor azıcık dekolte bişey bile giyemem bunlar çatlak halini alırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…