inşallah canım,çok saolinşallah suyunda azalma yoktur ve bebeğin de çookk iyidir... aslında doktorlar kiloya falan hep iyi diyorlar ama biz takıyoruz işte
ohh ne güzel beni doktor mayıs başı gel dedi ama ben nisan sonu gitcem inş inş sendede sorun çıkmaz suyu falan normal çıkarbenim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)
selam kızlarrrrrrrrrrr doğuran yokmu hala
canım söyle sen de kocana onlar hizmet görmeye değil bana yardıma geliyorlar de bişey beklemezkler sen merak etme faln diye şimdiden hazırla ki sonra germesin ortalığıgünaydııınn...
kızlar artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
temizliğim tamamen bitti...evde silinmeyen yıkanmayan bişey kalmadı walla..
ohhhh..bi rahatladım...darısı yapacakların başına...insanın üstünden bi yük kalkıyor gerçekten..
yalnız moralim çok bozuldu dün gece...eşim ''senin işin zor doğumdan sonra nasıl yatacaksın annemler de geliyor'' dedi...söylediği lafa bakın ya...ben annesinin bize faydası dokunsun diye çağırdım...
ama kendi beni koşturmayı düşünüyor galiba..off neyse bişey bitiyo başka sıkıntı başlıyo işte...
insana hiç rahat yok yaaa....kayınvaldem yapar biçok şeyi saolsuun ama bizim evde biraz çekiniyor galiba...herşeyi yapamıyor...neyse annemi tembihleyeyim de boş bırakmasın gelsin hergün sabahtan..
ay kusura bakmayın saçmaladım böyle ama napıym...canım sıkıldı işte...
bi geçmişe bakayım..kimsecikler de yok zaten...
canım söyle sen de kocana onlar hizmet görmeye değil bana yardıma geliyorlar de bişey beklemezkler sen merak etme faln diye şimdiden hazırla ki sonra germesin ortalığı
ipeknilcim kolay gelsin bizde de büyük temzlk kısmı bitti perdeler faln kaldı .!.:senin de işler kolaylanmış baya, evet insan rahatlıyor, üstünden yük kalkıyor ... kalan işlerin için de kolay gelsin canım...
canım söyle sen de kocana onlar hizmet görmeye değil bana yardıma geliyorlar de bişey beklemezkler sen merak etme faln diye şimdiden hazırla ki sonra germesin ortalığı
ipeknilcim kolay gelsin bizde de büyük temzlk kısmı bitti perdeler faln kaldı .!.:evet yaa haklısın eşimi hazırlamam lazım dediğin gibi...
az önce kapı çaldı sağlık ocağından hemşire geldi...kız sen daha doğurmadın mı dedi..
doğumdan hemen sonra görüşürüz zaten ben seni ararım bebeğin aşılarına başlarız dedi..
evet yaa haklısın eşimi hazırlamam lazım dediğin gibi...
az önce kapı çaldı sağlık ocağından hemşire geldi...kız sen daha doğurmadın mı dedi..
doğumdan hemen sonra görüşürüz zaten ben seni ararım bebeğin aşılarına başlarız dedi..
sağlık ocakları ne kadar ilgili değil mi, ben hiç böyle beklemiyordum :)) benim ebe de cepten falan arayıp hatırımı soruyor :)) o da aynısını söyledi, aşılarını falan ben arayıp söylerim sana diyor :ecrin_bebek:
ayrıca eşini de şimdiden hazırlasan iyi olur bence de, ben ufak ufak hazırlıyorum valla , benim de kayınvalidemler gelecek, sanırım baya da kalırlar...
bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..
teknolojinin tum imkanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem
bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..
teknolojinin tum imkanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem
benim şimdilik karnımda olmadı ama son haftada bile çatlayabiliriz tabi,,, yalnız çok az göğsümde var, onları da ihmal etmiştim kremlemiyordum ondan oldu sanırım :CüvCüv:
genetik deyip gecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?