benimde 1 gögsümde 3 adet tırnak izi gibi bişey olustu.(( artmaz insallah. annem goguste olusan catlakların kalıcı olmadıgını soyledi biraz sevindim. bide benimde kaburgam kırılcak gibi cok ani tekmeler yiyorum. morardı sanıyorum bakıyorum:) bişey yok:)
ben harita gibi oldum ya göbeğimi kremliyordum hatta bitirdim kremi yenidini alacağım bugün yarın göbeğim çatlamadı ama göğüsleri belim çatladı şimdi de bacaklarım çatlayacak gibi oluyor ve göğsümdekiler artıyor kaşınıyorlar faln umarım dediğin gibi göğüstekiler geçiciidr çnkü artık göğsümün altı değil üstü de çatlıyor azıcık dekolte bişey bile giyemem bunlar çatlak halini alırsa
evet, hareketler cok sertlesti artik, benimki sagdan soldan bisey cikarmaya basladi. diz, ayak, topuk, dirsek bilemiyorum artik.
bir de uzatiyor sonra yukari, asagi, saga sola surtuyor, cikinti olusuyor gozle goruluyor haha :))
bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..
teknolojinin tum imkanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem
hahahhahaa salla tatlım boşverrrrrrr.. ben henüz çatlamadım ama sanırım doğumdan sonra ortaya çıkıcak benimkiler, öle umuyorum..:dilcikar:
salladim zaten artik :) zaten bu saatten sonra victoria's secret modeli olacak halim yoktu, bununla yasayabilirim diye dusunuyorum
benimde 1 gögsümde 3 adet tırnak izi gibi bişey olustu.(( artmaz insallah. annem goguste olusan catlakların kalıcı olmadıgını soyledi biraz sevindim. bide benimde kaburgam kırılcak gibi cok ani tekmeler yiyorum. morardı sanıyorum bakıyorum:) bişey yok:)
kızlar yarın benim işte son gününm :lepi:
inşallah annenin dediği gibi olur ve yok olur bu çatlaklar kaydirigubbakcemile2
tekme konusunda benimki de fena değil, oradan buradan dövüyor valla beni aklinialirimsmile
kevser gözün aydın bende haftaya çarşamba inş hayırlısıyala biterkızlar yarın benim işte son gününm :lepi:
iyişallah atlatırız gerçi insanın önceki piskolojiside etkili oluyordur sadece bebeğe odaklanmakta yanlış kendimizi de düşünmeliyiz arada kaçamaklar yapmalı bunu yapmak hem bebeğime hem bana iyi gelecek diye düşünmeli yoksa doğunca iyice sapıtırızdoğumdan sonra annenin psikolojisinin değiştiğini duymuştum düşünsene sana bağlı bir can daaha sorumluluklar artıyo düzen değişiyo bide buna çok biliş çeve eklenince olan da anneciğe oluyo inş biz yaşamayız sağlıkla atlatırız o dönemide
drun kontrollerini yapmıştır önemli görmediğinden söylememiştir buyuk ihtimalle hayırlısı olsunbenim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)
umud ediyorum ben de de ya bakmayı beceremezsem korkusu var hayırlısı olsun güçlü olmalı hazırlıklı olmak en önce amaç olmalılohusa depresyonundan ben de korkuyorum aslında, inşallah psiklojimiz bozulmaz, sağlıklı ve güçlü oluruz...
ya sağa dönüp yattığımdan dedim onu değiştirdim eşim yoktu yanımda onun eksikliğinden dedim bu hafta yanımdaydı yemeyide arttırdım artık çok alır umarım 300 gr daha alırsa çok üzülcembenimde öyle canım yaaa aynı bak 350 gr falan almıştı 15 günde. ama son haftalarda ultrason doğru ölçüm vermiyormuş. bakalım bgün kaç çıkıcak..
özel bişey yapmışlar mı benim annem de üç çocuk doğurmuş ben bildim bilelei karnı böyle dikiş izi gibi izlidir hiç de geçmemiş gibi her yeri var hem de benim karnım küçük olurdu diyor daha az çatlaması lazım herhalde ?annem 3 defa gorumcem 4 defa dogum yaptı. ikiside goguste catlak kalmıyor diye israr etti. karında olusanlarında bir kısmı geciyormus derin olanlar kalıcı oluyormus. oyle dediler. hatta karnını acıp gosterdi gorumcem suralarda buralarda vardı ama gecti diye gercekten suan yok????
geçmiş olsun caınm kısmet bazıları hiç krem sürmeden çatlamadan kurtarıyor bende günde 2 defa sürüyorum ama sürekli kaşınıyor yakında belirtiler başlar hayırlısı ne yapalımbayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..
teknolojinin tum ikanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem
canım bildiğim kadarıyla 10 günün zararı olmaz aşı kartındada en az bir ay sonra diyor şu tarihler arası demiyor sen rahat ol 3. doz içinde en az 6 ay sonra diyor unutmaOhh ne guzel yaa bazıyerlerde boyle saglık ocaklarından arayıp soruyo hatta gelıyolar.Ben tetanoz asımın 2.dozunu gununden 10 gun sonra yaptırabıldım hıcbısey bıle demedıler gecıktın fılan dıye
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrGünaydınnnnn :1hug:
umarımmmmmmm güneşli günler herkeseHerkese günaydın iyi bir hafta dilerimopuyorumnanaktan
günaydınlargünaydınnnnnn hamilişşşşşlerrrrrrr :)))))))))))))))))))))))
kevser gözün aydın bende haftaya çarşamba inş hayırlısıyala biter
özel bişey yapmışlar mı benim annem de üç çocuk doğurmuş ben bildim bilelei karnı böyle dikiş izi gibi izlidir hiç de geçmemiş gibi her yeri var hem de benim karnım küçük olurdu diyor daha az çatlaması lazım herhalde ?
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?