2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet, hareketler cok sertlesti artik, benimki sagdan soldan bisey cikarmaya basladi. diz, ayak, topuk, dirsek bilemiyorum artik.

bir de uzatiyor sonra yukari, asagi, saga sola surtuyor, cikinti olusuyor gozle goruluyor haha :))

annem 3 defa gorumcem 4 defa dogum yaptı. ikiside goguste catlak kalmıyor diye israr etti. karında olusanlarında bir kısmı geciyormus derin olanlar kalıcı oluyormus. oyle dediler. hatta karnını acıp gosterdi gorumcem suralarda buralarda vardı ama gecti diye gercekten suan yok????

evet, hareketler cok sertlesti artik, benimki sagdan soldan bisey cikarmaya basladi. diz, ayak, topuk, dirsek bilemiyorum artik.

bir de uzatiyor sonra yukari, asagi, saga sola surtuyor, cikinti olusuyor gozle goruluyor haha :))

evet bazen rahmimden cıkmıs da içimde dolasıyor sanıyorum. cok komik gorunuyorum karnım bir uzuyor bir yusyuvarlak oluyor. bazende girintili cıkıntılı:)

bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..

teknolojinin tum imkanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem

hahahhahaa salla tatlım boşverrrrrrr.. ben henüz çatlamadım ama sanırım doğumdan sonra ortaya çıkıcak benimkiler, öle umuyorum..:dilcikar:

hahahhahaa salla tatlım boşverrrrrrr.. ben henüz çatlamadım ama sanırım doğumdan sonra ortaya çıkıcak benimkiler, öle umuyorum..:dilcikar:

salladim zaten artik :) zaten bu saatten sonra victoria's secret modeli olacak halim yoktu, bununla yasayabilirim diye dusunuyorum

Arkadaslar ben hamılelıkte deıl ama daha onceden cok kılo almıstım o zaman kalcamda ve gogsumde catlaklar olusmustu ve hepsı kaldılar

salladim zaten artik :) zaten bu saatten sonra victoria's secret modeli olacak halim yoktu, bununla yasayabilirim diye dusunuyorum

Ayyyy ben cok kafama takıyorum vallahi(( gerci çatlakla alakası yok bunun bundan oncede victoria's secret modeli olamazdım ama bi dergi kapak kızı olabilirdim:)))) ben eski halime donmek için elimden geleni ardıma koymayacagım:)))) yılmayacagımmm:))))

inşallah annenin dediği gibi olur ve yok olur bu çatlaklar kaydirigubbakcemile2
tekme konusunda benimki de fena değil, oradan buradan dövüyor valla beni aklinialirimsmile

inşallah annenin dediği gibi olur ve yok olur bu çatlaklar kaydirigubbakcemile2
tekme konusunda benimki de fena değil, oradan buradan dövüyor valla beni aklinialirimsmile

kızlar bende direttim. kilo ile olan çatlaklara benzemiyor gebelik catlakları diye iddia ettiler. dogumdan sonra annenin bedeni kendini yeniliyormus. oyle dediler . bende coookkkkk inanmak istedim. derin catlaklar kalacak bosuna ümitlenme dediler. Umarım haklıdırlarrr...

iyişallah atlatırız gerçi insanın önceki piskolojiside etkili oluyordur sadece bebeğe odaklanmakta yanlış kendimizi de düşünmeliyiz arada kaçamaklar yapmalı bunu yapmak hem bebeğime hem bana iyi gelecek diye düşünmeli yoksa doğunca iyice sapıtırız
benim kontrollerim 2haftadır haftada bire düşdü,ama geçen hafta gittiğimde ne kilosunu sordum,nede benim kilomu,direkt suyuna odaklanmışdık,yarınki kontrolde hepsine bakayım :)
drun kontrollerini yapmıştır önemli görmediğinden söylememiştir buyuk ihtimalle hayırlısı olsun
lohusa depresyonundan ben de korkuyorum aslında, inşallah psiklojimiz bozulmaz, sağlıklı ve güçlü oluruz...
umud ediyorum ben de de ya bakmayı beceremezsem korkusu var hayırlısı olsun güçlü olmalı hazırlıklı olmak en önce amaç olmalı
benimde öyle canım yaaa aynı bak 350 gr falan almıştı 15 günde. ama son haftalarda ultrason doğru ölçüm vermiyormuş. bakalım bgün kaç çıkıcak..
ya sağa dönüp yattığımdan dedim onu değiştirdim eşim yoktu yanımda onun eksikliğinden dedim bu hafta yanımdaydı yemeyide arttırdım artık çok alır umarım 300 gr daha alırsa çok üzülcem
eyvahedigeldismile

özel bişey yapmışlar mı benim annem de üç çocuk doğurmuş ben bildim bilelei karnı böyle dikiş izi gibi izlidir hiç de geçmemiş gibi her yeri var hem de benim karnım küçük olurdu diyor daha az çatlaması lazım herhalde ?
:uhm:

bayanlar, catlak durumlariniz nasil, benim gobek deligimin alt kisimlarinda olusmaya basladilar..

teknolojinin tum ikanlarini seferber etmeme, kirkpinar gurescileri gibi yaglanmama ragmen oldu valla...
genetik deyip gecicem
geçmiş olsun caınm kısmet bazıları hiç krem sürmeden çatlamadan kurtarıyor bende günde 2 defa sürüyorum ama sürekli kaşınıyor yakında belirtiler başlar hayırlısı ne yapalım
Ohh ne guzel yaa bazıyerlerde boyle saglık ocaklarından arayıp soruyo hatta gelıyolar.Ben tetanoz asımın 2.dozunu gununden 10 gun sonra yaptırabıldım hıcbısey bıle demedıler gecıktın fılan dıye
canım bildiğim kadarıyla 10 günün zararı olmaz aşı kartındada en az bir ay sonra diyor şu tarihler arası demiyor sen rahat ol 3. doz içinde en az 6 ay sonra diyor unutma
Günaydınnnnn :1hug:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese günaydın iyi bir hafta dilerimopuyorumnanaktan
umarımmmmmmm güneşli günler herkese
günaydınnnnnn hamilişşşşşlerrrrrrr :)))))))))))))))))))))))
günaydınlar

kevser gözün aydın bende haftaya çarşamba inş hayırlısıyala biter

seninde az kalmış tugba çarşamba raporumu almaya gidicem perşembede kontrolum var yani iki gün daha hastaneye gelicem ama engeç öğlende işim bitmiş olacak bana zor gelen sizden ayrılmak hersabah burda olmaya o kadar alıştım ki evde net yok annemlere gittikçe giricem sadece işte yazmaya benzemeyecek yani.benneyaptımki

yok canım genetik sanırmmmm????? bende tam anlamıs degilim. bildiğim tek b işey var. fazla su tuketmek catlagı azaltıyor. krem falan bahane diyorlar ama ben yinede suruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…