2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydınn opuyorumnanaktan

Bebişini gören annelerin kuzucuklarına
kızlar ben son bir kaç gündür sıkıntılıyım kasılmalar özellikle akşamları arttı hareket etmektede zorlanıyorum ağlamak geliyor içimden, yavaş yavaş ev işlerini falan halletmeye başladım ama çalışırken inan rahatmışım hem sizlerle düzenli görüşüyor hemde bu kadar yorulmuyordum. ışten ayrılalı 10 gün oldu ben hala dinlenmeye vakit bulamadım boshayallersmile

kızlar bana doktor bu çatlak meselesinin de genetik olduğunu söylemişti, anne abla çatlamışsa sen de çatlarsın demişti..ben krem almıştım onu sürüyorum aklıma geldikçe..genelde unutuyorum ama..şimdilik çatlak yok ama son haftalarda iyice gerilince olabilirmiş karında

ben çaşamba günü doktora gidicem..32 haftalık oluyoruz..kaç gram olması lazım bebişin..bu aralar endişeleniyorum biraz acaba iyimidir kilosu diye..27+5 ken 1200 gramdı..

benimde ağrılarım arttı canım,kasıklarım ve kalça kemiklerim ağrıyor,özelliklede gece uykumda döndüğümde kasıklarımdaki kemikler ayrılıyormuş gibi oluyor...

benimde ağrılarım arttı canım,kasıklarım ve kalça kemiklerim ağrıyor,özelliklede gece uykumda döndüğümde kasıklarımdaki kemikler ayrılıyormuş gibi oluyor...

Benımde kalca kemıklerım fena ya topallıyorum resmen once sol taraftı sımdı sagda da basladı

bizim evde net var ama eşim izin vermiyo evde sık girmeme bizimki kablosuz internet daha zararlı diye artık kaçamak apıcam bende napım dediğin gibi alıştık bu düzene
Tugba canım senınle gunumuz aynı crs calısıp mı cıkacaksın oluyo mu oyle
canım evet 21 nisanda günüm bitiyo iş görmezlik raporunu verip o gün akşama kadar çalışıp bırakacağım inş sen nasıl yapmayı düşünüyosun ben devlette çalışıyorum çalışabilir raporumda 21 nisana kadar yazıyo

Canım benım crs kontolum var o gun sorucam doktora 31+6 da calısabılır almıstım raporda 5 hafta yazıyo ıyıce bakmadım tarıh varmı bılmıyorum. Benım de devlet tubıtaktayım crs olursa cok sevınırım

kasılmayla birlikte iç daraltısı çok kötü zaten yere oturmak zulüm, ben bir hafta öncesi önce böyle değildim hareketlerim gayet seriydi şimdi böyle kalmak zoruma gidiyor bilmiyorumkismile

Ohhh ne güzel işlerini bitirmişin, üzerinden yük kalkma duygusunu bilirim :)) .bu kocalar da bazen nasıl konumlanacaklarıı şaşırıp kalıyorlar. Bu çok özel bir durum, sonuçta, kimse kırılmayacak, darılmayacak. Anlayışlı olması gerekenler onlar...

günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....
:hulya:

Güzel haberler bekliyoruz...

Hafta sonu burnum kanadı benim de... Doktoruml konuştum, rastlanabilir bir durummmuş. Kan sayımı yaptırdık... Trombositlere baktı (kanın pıhtılaşmaşı) bir sorun yokmuş neyse ki :))) Yalnız son bir kaç gündür bende inanılmaz bir uyku hali... sürekli uyumak istiyorum, hep yorgun hissediyorum... böyle hisseden var mı? :uhm:

selam arkadaşlar.uzun zamandır görüşemiyoruz..arkadaşlarımızın bazıları anne olmuş bile..hayırlısıyla bizde olacağız inşallah.. tuğba bende seninle aynı tarihlerde çalışamaz raporu alacağım..bir sıkıntın yok değil mi? benim hiç sancı falan yok.yeni bel ağrısı başladı.çünkü çok büyüdü.sola yatmaktan sol kolum kangren gibi..birde özlemco arkadaşımız gibi banada gündüzleri uyku basıyor..

aklıma gelmişken ******* arkadaşımız vardı.nickinimi değiştirdi.ona rastlayamadım..

Özlemco, geçmiş olsun... ben de her daim yorgunum ama uyuyamıyorum, zombi gibiyim sempatiksalakcinni

ben çaşamba günü doktora gidicem..32 haftalık oluyoruz..kaç gram olması lazım bebişin..bu aralar endişeleniyorum biraz acaba iyimidir kilosu diye..27+5 ken 1200 gramdı..
28+0da 1350 grdı canım,32de 2165 grdı ama kilosuna göre endişelenme bence,kilo gösterge değil

eyvahedigeldismileValla kızlar, uyanıyorum, kahvaltı ediyorum, yatsam yine uyurum... Ben de anlamadım bu işi

kızlar yarın benim işte son gününm :lepi:
ohhhhhhhhh ne güzel
darısı başımıza da benim aklıma bişey takıldı nisan27de ben tam 37. haftaya gireceğim o gün çalışacakmıyım yoksa 26sındamı bırakacağım bir bilgin var mı? bide dilekçemi yazıyoruz çalışabilir raporum bittiği için 16 haftalık doğum iznine ayrılmam hususunda gibi bişey mi???????????bilmiyorumkismile
canım bazı sitelerde bu değerlerin alt üst sınırları var oradan bakabilirsin
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
sat gir bi kontrol et bakalım
Benımde kalca kemıklerım fena ya topallıyorum resmen once sol taraftı sımdı sagda da basladı
canım bende penguen gibiyim resmen ama yürüyüşlere başladım başlayalı baya rahatladım daha düzgün yürüyorum daha da iiiiiiiiii hissediyorumguclubacismile

eyvahedigeldismileValla kızlar, uyanıyorum, kahvaltı ediyorum, yatsam yine uyurum... Ben de anlamadım bu işi

sürekli yorgunum bende ama yatıncada uyuyamıyorum başım felan dönüyor
bide kızlar ben sağıma yatıyorum sola dönüp bacaklarım arasına yastık koyuyorum 5 dk sonra tektar sağdayım bebişim benim yüzümden besinsiz kalıyor çok üzülüyorum:gitme:

günaydın annişler iyi haftalar hepinize. doktordan geldim bende devlet hastanesine gittim çok iyi değildi ne bebeğimi gösterdi ne kilo ne boy söylemedi. doğum yapıcağım hastaneyi değiştirsem mi diye düşünmüştüm ondan gittim ama epidural yokmuş normal olursa orda yapamam yani. bebişleri görenlere maş. ben çıkıcam hemen uykum var akşam görümcemlerde kaldım uyku nedir unuttum ondan yatayım dinleneyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…