kevser gözün aydın bende haftaya çarşamba inş hayırlısıyala biter
kızlar yarın benim işte son gününm :lepi:
Kızlar günaydınn opuyorumnanaktan
Bebişini gören annelerin kuzucuklarına
kızlar ben son bir kaç gündür sıkıntılıyım kasılmalar özellikle akşamları arttı hareket etmektede zorlanıyorum ağlamak geliyor içimden, yavaş yavaş ev işlerini falan halletmeye başladım ama çalışırken inan rahatmışım hem sizlerle düzenli görüşüyor hemde bu kadar yorulmuyordum. İşten ayrılalı 10 gün oldu ben hala dinlenmeye vakit bulamadım boshayallersmile
benimde ağrılarım arttı canım,kasıklarım ve kalça kemiklerim ağrıyor,özelliklede gece uykumda döndüğümde kasıklarımdaki kemikler ayrılıyormuş gibi oluyor...
bizim evde net var ama eşim izin vermiyo evde sık girmeme bizimki kablosuz internet daha zararlı diye artık kaçamak apıcam bende napım dediğin gibi alıştık bu düzeneseninde az kalmış tugba çarşamba raporumu almaya gidicem perşembede kontrolum var yani iki gün daha hastaneye gelicem ama engeç öğlende işim bitmiş olacak bana zor gelen sizden ayrılmak hersabah burda olmaya o kadar alıştım ki evde net yok annemlere gittikçe giricem sadece işte yazmaya benzemeyecek yani.benneyaptımki
canım evet 21 nisanda günüm bitiyo iş görmezlik raporunu verip o gün akşama kadar çalışıp bırakacağım inş sen nasıl yapmayı düşünüyosun ben devlette çalışıyorum çalışabilir raporumda 21 nisana kadar yazıyoTugba canım senınle gunumuz aynı crs calısıp mı cıkacaksın oluyo mu oyle
bizim evde net var ama eşim izin vermiyo evde sık girmeme bizimki kablosuz internet daha zararlı diye artık kaçamak apıcam bende napım dediğin gibi alıştık bu düzene
canım evet 21 nisanda günüm bitiyo iş görmezlik raporunu verip o gün akşama kadar çalışıp bırakacağım inş sen nasıl yapmayı düşünüyosun ben devlette çalışıyorum çalışabilir raporumda 21 nisana kadar yazıyo
benimde ağrılarım arttı canım,kasıklarım ve kalça kemiklerim ağrıyor,özelliklede gece uykumda döndüğümde kasıklarımdaki kemikler ayrılıyormuş gibi oluyor...
günaydııınn...
kızlar artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
temizliğim tamamen bitti...evde silinmeyen yıkanmayan bişey kalmadı walla..
ohhhh..bi rahatladım...darısı yapacakların başına...insanın üstünden bi yük kalkıyor gerçekten..
yalnız moralim çok bozuldu dün gece...eşim ''senin işin zor doğumdan sonra nasıl yatacaksın annemler de geliyor'' dedi...söylediği lafa bakın ya...ben annesinin bize faydası dokunsun diye çağırdım...
ama kendi beni koşturmayı düşünüyor galiba..off neyse bişey bitiyo başka sıkıntı başlıyo işte...
insana hiç rahat yok yaaa....kayınvaldem yapar biçok şeyi saolsuun ama bizim evde biraz çekiniyor galiba...herşeyi yapamıyor...neyse annemi tembihleyeyim de boş bırakmasın gelsin hergün sabahtan..
ay kusura bakmayın saçmaladım böyle ama napıym...canım sıkıldı işte...
bi geçmişe bakayım..kimsecikler de yok zaten...
günaydın herkeseeeeeee
bugün bizim randevu günümüz bakalım bugün neler olacak.. hayırlı bir hafta diliyorum tüm anneciklereeee....:hulya:
28+0da 1350 grdı canım,32de 2165 grdı ama kilosuna göre endişelenme bence,kilo gösterge değilben çaşamba günü doktora gidicem..32 haftalık oluyoruz..kaç gram olması lazım bebişin..bu aralar endişeleniyorum biraz acaba iyimidir kilosu diye..27+5 ken 1200 gramdı..
ohhhhhhhhh ne güzelkızlar yarın benim işte son gününm :lepi:
canım bazı sitelerde bu değerlerin alt üst sınırları var oradan bakabilirsinben çaşamba günü doktora gidicem..32 haftalık oluyoruz..kaç gram olması lazım bebişin..bu aralar endişeleniyorum biraz acaba iyimidir kilosu diye..27+5 ken 1200 gramdı..
canım bende penguen gibiyim resmen ama yürüyüşlere başladım başlayalı baya rahatladım daha düzgün yürüyorum daha da iiiiiiiiii hissediyorumguclubacismileBenımde kalca kemıklerım fena ya topallıyorum resmen once sol taraftı sımdı sagda da basladı
eyvahedigeldismileValla kızlar, uyanıyorum, kahvaltı ediyorum, yatsam yine uyurum... Ben de anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?