sürekli yorgunum bende ama yatıncada uyuyamıyorum başım felan dönüyor
bide kızlar ben sağıma yatıyorum sola dönüp bacaklarım arasına yastık koyuyorum 5 dk sonra tektar sağdayım bebişim benim yüzümden besinsiz kalıyor çok üzülüyorum:gitme:
benimde sola yatmakdan sol tarafım çökdü,oğlumda dengelemek için hep sağdan dövüyor,sağolsun oda sağımı göçertti,bayağa çürüğe çıkdım anlıycağınız,birde sürekli yatmam gerekiyor ya,inadına hareket edesim,yürüyesim geliyor,2haftadır yatıyorum çokkkk sıkıldımmmm artıkkk
herkese günaydınlarrrrrr............
ant ..... ipeknil ...... gözünüz aydın canımmm.....tıfıımm hayırlı haberlerini bekliyorum..benim göbek de kızlar öyle bir fırladı ki öne doğruuu..........kocaman benimde hareketlerim çok kısıtlanıyor.ve çok uykum gelmeye başladı benimde son aylar öyle olurmuş ama.....
ben hep sağıma yatıyorum sola yatıp uyumam imkansız. dr yan yatıcaksın ne yön olursa fark etmez dedi yüz üstü yada sırt üstü yatmazsan gerisi boş dedi. bende birde bahar alerjisi var. burnum tıkanıyor sola yattım mı uyumam ımkansızlaşıyor. üzülme bu yüzden
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
seras, psilokum, ipeknil, Zeliha, zeynoxx42, gokkusak, devrimim, papatya2060, ozlemco, tugba, arcak81, aysesinemk
kalabalığız halbuki ama kimse bişiy yazmıyor küsmüyüz kızlarakannehir
benimde sola yatmakdan sol tarafım çökdü,oğlumda dengelemek için hep sağdan dövüyor,sağolsun oda sağımı göçertti,bayağa çürüğe çıkdım anlıycağınız,birde sürekli yatmam gerekiyor ya,inadına hareket edesim,yürüyesim geliyor,2haftadır yatıyorum çokkkk sıkıldımmmm artıkkk
kızlar bebeklerinizin tekmeleri canınızı yakıyormu?birde böyle nasıl anlatsam taklamı atıyor ne yapıyor bilemiyorum ama sanki içimde biri asitli bir içeceğin kapağını açıyor sonrada cumburlop düşüyor,o hareketi günde 3 4kez yapıyor ama o çok canımı yakıyor,ayrıca o an nefes almakda zorlanıyorum
aynısını benim doktorum da söyledi, sadece uzun süreli sıt üstü yatma, yan yat dedi ama internette hep sol tarafınıza yatın diyor...
Zeliha iyi uykular fırsat varken dinlenin nasılsa vaktimiz olmayacak
ben de hem sürüyorum hem içiyorum ama bana mısın demiyor genetik işte alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3yok canım genetik sanırmmmm????? bende tam anlamıs degilim. bildiğim tek b işey var. fazla su tuketmek catlagı azaltıyor. krem falan bahane diyorlar ama ben yinede suruyorum.
artık vücut dinlenmeye çekilmek isityor, sen de direnme dinlen bence, benim de daha önce burnum kanamıştı damarlar inceliyormuş hamilelik boyunca esnekleşiyormuş o yüzden daha hassas oluyorlarmış sürekli nemli tutmaya çalışacakmışız sonlunum yollarınıHafta sonu burnum kanadı benim de... Doktoruml konuştum, rastlanabilir bir durummmuş. Kan sayımı yaptırdık... Trombositlere baktı (kanın pıhtılaşmaşı) bir sorun yokmuş neyse ki :))) Yalnız son bir kaç gündür bende inanılmaz bir uyku hali... sürekli uyumak istiyorum, hep yorgun hissediyorum... böyle hisseden var mı? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?