2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde sola yatmakdan sol tarafım çökdü,oğlumda dengelemek için hep sağdan dövüyor,sağolsun oda sağımı göçertti,bayağa çürüğe çıkdım anlıycağınız,birde sürekli yatmam gerekiyor ya,inadına hareket edesim,yürüyesim geliyor,2haftadır yatıyorum çokkkk sıkıldımmmm artıkkk

herkese günaydınlarrrrrr............
ant ..... ipeknil ...... gözünüz aydın canımmm.....tıfıımm hayırlı haberlerini bekliyorum..benim göbek de kızlar öyle bir fırladı ki öne doğruuu..........kocaman benimde hareketlerim çok kısıtlanıyor.ve çok uykum gelmeye başladı benimde son aylar öyle olurmuş ama.....

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
seras, psilokum, ipeknil, Zeliha, zeynoxx42, gokkusak, devrimim, papatya2060, ozlemco, tugba, arcak81, aysesinemk
kalabalığız halbuki ama kimse bişiy yazmıyor küsmüyüz kızlarakannehir

ben hep sağıma yatıyorum sola yatıp uyumam imkansız. dr yan yatıcaksın ne yön olursa fark etmez dedi yüz üstü yada sırt üstü yatmazsan gerisi boş dedi. bende birde bahar alerjisi var. burnum tıkanıyor sola yattım mı uyumam ımkansızlaşıyor. üzülme bu yüzden

:) bende sürekli yattığım için uykuya düşdüm sanıyordum,demekki normalmiş,gebeliğin başına döndük desenize

ben de sola yatıyorum ama gece uyandığımda genelde sağ tarafımda buluyorum kendimi :))

çok sağol canım ...

aynısını benim doktorum da söyledi, sadece uzun süreli sıt üstü yatma, yan yat dedi ama internette hep sol tarafınıza yatın diyor...

benim doktorum kesinlikle sola yatmalısın demişti. 30 haftalıktan beri öyle yatıyorum..sol parmaklarım bile şiş..diğer taraflara sönünce kızım devrimin oğlu gibi halaya başlıyor..

bende çok uyuyorum dün hele 1 de kalktık 3,5 ta ger i yattım 6 da kalktım 11 de yattım sonra uyuyamadım 1 e kadar ama olsun çok iyi dinlendim şu an evde olsam gene uyurum ah ah ah

ben sürekli bilgisayar başında değilim canım, ara ara gidip geliyorum :))

Zeliha iyi uykular fırsat varken dinlenin nasılsa vaktimiz olmayacak

geçmişler olsun yatmak zor bilirim bende 3 ay yatmıştım bir süre sonra alışıyor insan ama yinede çok zor soluna nasıl yatıyorsun ben bir türlü beceremedim uykumda bir yol lütfen

kızlar bebeklerinizin tekmeleri canınızı yakıyormu?birde böyle nasıl anlatsam taklamı atıyor ne yapıyor bilemiyorum ama sanki içimde biri asitli bir içeceğin kapağını açıyor sonrada cumburlop düşüyor,o hareketi günde 3 4kez yapıyor ama o çok canımı yakıyor,ayrıca o an nefes almakda zorlanıyorum

evet canım benimki de yapıyor, bazen ciddi ciddi canımı acıtıyor sıpa balık gibi dolanıyorlar içerde artık yerleri de daraldı tabi :))

aynısını benim doktorum da söyledi, sadece uzun süreli sıt üstü yatma, yan yat dedi ama internette hep sol tarafınıza yatın diyor...

söyleyen dr benim kuzenin doktoru ama ona öyle bir şey dememiş. zaten sola yatınca nabız yükseliyor uykuya dalmak zorlaşıyor. hamileliğin dışında da kimse sorsam aynı şei söylüyor. ana damarlar sağda sola yatınca serbest kalıp daha iyi kan pompalıyormuş tek farkı bu yani. ama yeteri kadar kan gidiyor bebişime demek ki dr haftası ile uyumlu dedi.

benimki ayaklarını uzatırken sanki kıtır kıtır ses geliyor..bazen ayaklarını mideme dayıyor o zaman çok rahatsız oluyorum.kıprayıp duruyor sürekli, bazen sıçrıyor.ama pozisyon değişikliği pek yok.yeri dar zaten.kafası doğum pozisyonunda.bazen çıkacak sanıyorum kendini çok gerdirince aşağıya baskı oluyor..

günaydın kızlar, okuduklarıyla yaşadıkları aynı olunca insan bir hoş oluyor tıpa tıpaynı şeyleri yaşıyorum uyku, tekmelerin acıtması, nefes almakta zorluk hepsi aynı

yok canım genetik sanırmmmm????? bende tam anlamıs degilim. bildiğim tek b işey var. fazla su tuketmek catlagı azaltıyor. krem falan bahane diyorlar ama ben yinede suruyorum.
ben de hem sürüyorum hem içiyorum ama bana mısın demiyor genetik işte alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

artık vücut dinlenmeye çekilmek isityor, sen de direnme dinlen bence, benim de daha önce burnum kanamıştı damarlar inceliyormuş hamilelik boyunca esnekleşiyormuş o yüzden daha hassas oluyorlarmış sürekli nemli tutmaya çalışacakmışız sonlunum yollarını

ya bişey sorcam kızlar bir ara internetten bir link paylaşmıştınız kimdi şu an tam hatırlamıyorum bebek nevresim takımları ile ilgili geriye dönüp baktım bulamadım yeniden verirmisinin bayağı uygun ve güzel şeyler vardı hatırlıyorum ben kendim arıyorum bulamadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…