2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol tatlım,uykuda bunun imkanı yok gibi bişey,zaten gece 8 9 kez,belki daha fazla solumdamıyım yok sağımdayım,bilmem ne diyip kendimi düzeltiyorum,birde eşimde bana sarılıp uyuyor,o biraz iyi oluyor,en azından belime destek oluyor
bana doktor gün içinde hep sola yatcaksın dedi,ama gece ayarlıyamazsın ama sola dönük kalmaya çalış demişti,hem reflü sıkıntısı da azalıyor sola dönünce

belim falan cok agrimiyor, sismelerim de yok, yuruyusum de normal hala :)

ama geceleri ter icinde kaliyorum 2 saatte bir ates basiyor menopozlu gibi oldum yahu? var mi aranizda benim gibi olan

birde biz babasıyla oğluşu seviyoruz,tam babasının avcunun içine tekme atıyor,sonra ayağıyla babasının avcunu itiyor,eşim elini yukarı çekiyor,bu defa oraya yapıyor aynı hareketi,belki sinir oldugundan itmeye çalışıyordur bilmiyorum ama iletişim kurmak onunla mükemmel bir duygu,başta tesadüf sanmıştık ama artık tesadüf olmadıgını anladık

canım 31 + 6 da aldığın rapor gününün tarihi üzerinden 35 (5 hafta ) gün sayıp 36. gün çalışamaz raporu alıyorsun o çalışamaz raporu aldığın günden itibaren 21 (3 hafta) gün sayıyorsun 21 gün içerisinde doğum olmazsa ek 10 gün almamız gerekiyor, bu 31+6 dan itibaren 35 günden az çalışıyorsan bir günyada 5 gün ne kadar az çalışırsan doğum sonrası eklenecek 35 gününden aynen kesiliyor

merhaba hanımlar nasılsınız bebişler ve siz
biz yeni kahvaltı ettik kızımla..bugün 34.haftaya girdik
çok heyecanlıyım ve biran önce dogsun istiyorum meleğimm

Benım 23 nısana gelıyo 35 ıncı gunde o yuzden canım artık doktora sorucam buyuk ıhtımal 22 sı calısıcam tugbayla gunumuz aynı o 21 i deyınce ben sormak ıstedım oluyomu acaba dıye

kızlar yemege ğidiyorum
proteyin alalım bebişlere
sizlerede afiyet olsunnnnnnnnncokacimcoook

selam kızlar

PSİLOKUM canım sen dr.ahmet yılmaza gidiyordun dimi?

aynı durum bizdede var ve muhteşem.resmen cevap veriyor sanki :))

kızlar benimde son çalışma günüm 22 nisana denk geliyo hesaplamalarıma göre.ertesi gün 23 nisan.tatil.doktorda pazartesi veririz 26 nisanda hem günleriniz yanmamaış olur dedi. o zaman 37 haftayı geçiyor. sgk da bir problem olmaz değil mi? bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

Canım sen benden 2 gun oncesın ben 32 hafta raporumu 31+6 da aldım benım 23 nısan gelıyo 37 hafta raporum senın alabılmen lazım bence ya 21 ya 22 sı

arcak alırım almasınada sgk da gün ile ilgili bazı problemlerim var. part time çalıştığım için.dolayısıyla ayın 26sı daha işime yarar.ama diyorum illede 37 haftalıkken olcaktı günü kaçırmışsınız falan derler diye.belli olmaz sgk nın işleri..çok ayrıntılı inceliyorlar..

Evet, bu harika bir duygu, bunu bana da, babasına da yapıyor... şimdiden mest oluyoruz, bizi tanıyor diye :)))

bende 2 aydır ona gidiyorum sen nasıl memnunmusun? sanırım aynı zamanda izne çıkıcaz.

canım çok memnunum.garantici bir doktordur işi riske atmaz. güzel bilgilendirir.sakindir..hamile kalmadan önceden beri ona gidiyorum..inşallah doğumuda güzelce atlatırız.hepimiz için hayırlısı olsun..

canım çok memnunum.garantici bir doktordur işi riske atmaz. güzel bilgilendirir.sakindir..hamile kalmadan önceden beri ona gidiyorum..inşallah doğumuda güzelce atlatırız.hepimiz için hayırlısı olsun..

inşallah canım bana hala doğum hakknda bilgi vermedi bu c.tesi randevum var.bebk normal doğum pozisyonunda.bu gidişimde altan bakıcak mı ki ?sana baktımı yada doğum hakkında bilgi verdimi?

az kaldı annesi Allah ın izniyle,yatmak gerçekten zor bende en başlarda yatmıştım düşük tehlikem vardı,Allah ın izniyle sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alalım,o zaman unuturuz hepsini...

ama geceleri ter icinde kaliyorum 2 saatte bir ates basiyor menopozlu gibi oldum yahu? var mi aranizda benim gibi olan[/QUOTE]

canım bende çok sıcaklıyorum geceleri ve çok çabuk terliyorum...

selam kızlar 1 hafta oldu izine ayrılalı evde boya, temizlik derken daha izinimden hiç birşey anlamadım pc'yi açmak için ancak fırsat buldum. geçmişe bakamadım ama gamzede doğurmuş canım allah bebişini sağlıkla,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
geçen pazartesi doktora gittik bizde paşanın keyfi gayet yerinde 3200 gr 52 cm olmuş.
ben biraz geçmişe bakınayım neler olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…