saol tatlım,uykuda bunun imkanı yok gibi bişey,zaten gece 8 9 kez,belki daha fazla solumdamıyım yok sağımdayım,bilmem ne diyip kendimi düzeltiyorum,birde eşimde bana sarılıp uyuyor,o biraz iyi oluyor,en azından belime destek oluyorZeliha iyi uykular fırsat varken dinlenin nasılsa vaktimiz olmayacak
geçmişler olsun yatmak zor bilirim bende 3 ay yatmıştım bir süre sonra alışıyor insan ama yinede çok zor soluna nasıl yatıyorsun ben bir türlü beceremedim uykumda bir yol lütfen
canım görüşürüz kendine ve bebişe dikkat etben çıkıyorum kızlar, görüşürüz...
Canım benım crs kontolum var o gun sorucam doktora 31+6 da calısabılır almıstım raporda 5 hafta yazıyo ıyıce bakmadım tarıh varmı bılmıyorum. Benım de devlet tubıtaktayım crs olursa cok sevınırım
canım 31 + 6 da aldığın rapor gününün tarihi üzerinden 35 (5 hafta ) gün sayıp 36. gün çalışamaz raporu alıyorsun o çalışamaz raporu aldığın günden itibaren 21 (3 hafta) gün sayıyorsun 21 gün içerisinde doğum olmazsa ek 10 gün almamız gerekiyor, bu 31+6 dan itibaren 35 günden az çalışıyorsan bir günyada 5 gün ne kadar az çalışırsan doğum sonrası eklenecek 35 gününden aynen kesiliyor
birde biz babasıyla oğluşu seviyoruz,tam babasının avcunun içine tekme atıyor,sonra ayağıyla babasının avcunu itiyor,eşim elini yukarı çekiyor,bu defa oraya yapıyor aynı hareketi,belki sinir oldugundan itmeye çalışıyordur bilmiyorum ama iletişim kurmak onunla mükemmel bir duygu,başta tesadüf sanmıştık ama artık tesadüf olmadıgını anladık
afiyet olsunnnkızlar yemege ğidiyorum
proteyin alalım bebişlere
sizlerede afiyet olsunnnnnnnnncokacimcoook
evet ya cevap veriyor sıpa mükemmell bişey :)selam kızlar
PSİLOKUM canım sen dr.ahmet yılmaza gidiyordun dimi?
aynı durum bizdede var ve muhteşem.resmen cevap veriyor sanki :))
kızlar benimde son çalışma günüm 22 nisana denk geliyo hesaplamalarıma göre.ertesi gün 23 nisan.tatil.doktorda pazartesi veririz 26 nisanda hem günleriniz yanmamaış olur dedi. o zaman 37 haftayı geçiyor. sgk da bir problem olmaz değil mi? bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
eceyas şimdi gördüm canım yazını.evet ahmet yılmaz'a gidiyorum..
birde biz babasıyla oğluşu seviyoruz,tam babasının avcunun içine tekme atıyor,sonra ayağıyla babasının avcunu itiyor,eşim elini yukarı çekiyor,bu defa oraya yapıyor aynı hareketi,belki sinir oldugundan itmeye çalışıyordur bilmiyorum ama iletişim kurmak onunla mükemmel bir duygu,başta tesadüf sanmıştık ama artık tesadüf olmadıgını anladık
bende 2 aydır ona gidiyorum sen nasıl memnunmusun? sanırım aynı zamanda izne çıkıcaz.
canım çok memnunum.garantici bir doktordur işi riske atmaz. güzel bilgilendirir.sakindir..hamile kalmadan önceden beri ona gidiyorum..inşallah doğumuda güzelce atlatırız.hepimiz için hayırlısı olsun..
az kaldı annesi Allah ın izniyle,yatmak gerçekten zor bende en başlarda yatmıştım düşük tehlikem vardı,Allah ın izniyle sağ sağlim sağlıkla kucağımıza alalım,o zaman unuturuz hepsini...benimde sola yatmakdan sol tarafım çökdü,oğlumda dengelemek için hep sağdan dövüyor,sağolsun oda sağımı göçertti,bayağa çürüğe çıkdım anlıycağınız,birde sürekli yatmam gerekiyor ya,inadına hareket edesim,yürüyesim geliyor,2haftadır yatıyorum çokkkk sıkıldımmmm artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?