a.selam evet yeni bir hafta ve ben hiç memnun değilim.ben dün geceden beri ara ara sürekli kusuyorum sanki yeni hamilelik yaşıyormuşum gibi ,üstüne birde başım ağrıyor mafoldumben
kızlar hangi çatlak kreminden memnunsunuz diye sorsam ben bir değişiklik olsun isityorum da benimki bitti fena da değildi ama ne biliyim yenisini farklı almak isituyorum
bu arada bebe yağını zaten kullanıyorum farklı olarak bebe yağını duş sonrası çatlak kremini akşam kullanıyorum, yağ değil de krem arıyorum yani
kızlar hangi çatlak kreminden memnunsunuz diye sorsam ben bir değişiklik olsun isityorum da benimki bitti fena da değildi ama ne biliyim yenisini farklı almak isituyorum
bu arada bebe yağını zaten kullanıyorum farklı olarak bebe yağını duş sonrası çatlak kremini akşam kullanıyorum, yağ değil de krem arıyorum yani
selam kızlar 1 hafta oldu izine ayrılalı evde boya, temizlik derken daha izinimden hiç birşey anlamadım pc'yi açmak için ancak fırsat buldum. geçmişe bakamadım ama gamzede doğurmuş canım allah bebişini sağlıkla,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
geçen pazartesi doktora gittik bizde paşanın keyfi gayet yerinde 3200 gr 52 cm olmuş.
ben biraz geçmişe bakınayım neler olmuş?
canım ben chicconun mamma donna setini almıştım,karın için,göğüsler için ve bacaklar için 3 ayrı krem vardı setin içinde
herkese merhaba hanımlar
bı selam verip çıkcam hemen
dra gitcem bugün hazırlanmam lazım inş ii haberler gelirim dua edın
çünkü yıne tansıyonum çok yüksek 2 ye çıkardım ilaçlarımı bu gidişle 3e çıkcak galiba
2 hafta dayanabilseydım mukemmel olcaktı
canım geçmiş olsun,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
herkese merhaba hanımlar
çünkü yıne tansıyonum çok yüksek 2 ye çıkardım ilaçlarımı bu gidişle 3e çıkcak galiba
cnm allah bağışlasın maaşalahh kuzuna kocaman olmuşşş
kızlar ben zeytinyağ kullanıyorum, henüz çatlağım yok. çokkk iyi geliyor hem de doğal.
canım imkanın varsa iki yudum ılık süt içsen oda sıcaklığında biraz da yürüsen işe yarayabilirmidem inanılmaz yanıyor şu anda gaviscon da içtim banamısın demedi...off yaaa,
canım kurutma makinalarında her ürünü kurutamıyorsun, bir de zaten kış oldu mu evi nemlendirmek için hava nemlendiriciler kullanılıyor ya da havlu vs bişeyler koyuluyor, hem nemlendirmek için bir cihaz çalıştırmak hem bazı ürünleri kurutmak için bir cihaz çalıştırmak bunların harcadığı enerji vs doğaya bu kadar yük olmamak lazım bence hem aile bütçenizi de desteklemiş olur ikisini aynı anda cihazsız yaparak
yazın da özellikle güneş ışığında kurutmak lazım diyorlar bebeğin eşyalarını, ben terasta gölgede kurutuyordum kendi çamaşırlarımı şimdi balkona şu tellerden aldım
canım o enerji doğumda işimize yarayacakmış o yüzden kendiniz içok yormayın enerjim var diye doğuma saklayın diyorlar aklında bulunsun:asigim:
herkese merhaba hanımlar
hadi hayırlı haberlerle dön. dönünce bize yaz.
benimde göğüslerim hariç bir çatlağım olmadı,göğüslerim 75 ti 90 oldular sanırım ondan çatladılar...:kedi:
yaaa benimkiler okadar fark etmedi. inşallah doğumdan sonra büyür. büyük göğüslü olmak nasıl bir his ben de öğrenmek istiyoruuuum ohaoldumsmile
midem inanılmaz yanıyor şu anda gaviscon da içtim banamısın demedi...off yaaa,
süt iç derler ama kesin denemişsindirr
bende cuma günü gittim doktoruma oğlum 2750 olmuş bizde 36+3 teydik ozaman.normal doğum olmasını istediğim için çatı muayinesi yaptı.biraz sıkıntılıymış kemik yapım ama çokta engelliyecek durumda değilmiş sanırım.son ana kadar normal olması için bekliyecez bakalım bir sıkıntı çıkmazsa.bu arada normal de epüdüralli önermiyor doktorum sezeryanda epüdiral yaparım dedi bakalım haylısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?