2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hangi çatlak kreminden memnunsunuz diye sorsam ben bir değişiklik olsun isityorum da benimki bitti fena da değildi ama ne biliyim yenisini farklı almak isituyorum
bu arada bebe yağını zaten kullanıyorum farklı olarak bebe yağını duş sonrası çatlak kremini akşam kullanıyorum, yağ değil de krem arıyorum yani

Son düzenleme:

slm cnm ben fito krem kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim :))

canım ben chicconun mamma donna setini almıştım,karın için,göğüsler için ve bacaklar için 3 ayrı krem vardı setin içinde

Ben banyo sonrası, bebe yağı ile badem yağı karışımımı sürüyorum, ayrıca Mustela' nın kremini kulllanıyorum canım.

herkese merhaba hanımlar
bı selam verip çıkcam hemen
dra gitcem bugün hazırlanmam lazım inş ii haberler gelirim dua edın
çünkü yıne tansıyonum çok yüksek 2 ye çıkardım ilaçlarımı bu gidişle 3e çıkcak galiba
2 hafta dayanabilseydım mukemmel olcaktı

cnm allah bağışlasın maaşalahh kuzuna kocaman olmuşşş

canım ben chicconun mamma donna setini almıştım,karın için,göğüsler için ve bacaklar için 3 ayrı krem vardı setin içinde

kızlar ben zeytinyağ kullanıyorum, henüz çatlağım yok. çokkk iyi geliyor hem de doğal.

valla ben Clarins in Huile Tonic ini ve Catlak Kontrol Kremini kullaniyorum, cok kaliteli nemlendiriciler, ama ben catir patir catliyorum bilemedim :)

kızlar ben zeytinyağ kullanıyorum, henüz çatlağım yok. çokkk iyi geliyor hem de doğal.

benimde göğüslerim hariç bir çatlağım olmadı,göğüslerim 75 ti 90 oldular sanırım ondan çatladılar...:kedi:

nilaycım geçmiş olsun
kızlar toptan teşekkürler
ozlemco ben de mustella kullanıyorum ama biraz yaspışkan bi hissi var
midem inanılmaz yanıyor şu anda gaviscon da içtim banamısın demedi...off yaaa,
canım imkanın varsa iki yudum ılık süt içsen oda sıcaklığında biraz da yürüsen işe yarayabilir

selam güzel anneler bebişlerini görenlerin gözü aydın.Rahatsız olan arkadaşlarada geçmiş olsun dilerim.

ooo hiç böyle düşünmemiştim. ama az önce balkon yıkadım 2odamı sildim. bugünlük yeter ozaman bukadar.

dalin jel bebeyağını kullanıyorum hep nemli kalıyor. bazen de arasıra badem kayısı zeytinyağı kakao yağı kullanıyorum. ama kokusu beni bayıltııyor.

bende cuma günü gittim doktoruma oğlum 2750 olmuş bizde 36+3 teydik ozaman.normal doğum olmasını istediğim için çatı muayinesi yaptı.biraz sıkıntılıymış kemik yapım ama çokta engelliyecek durumda değilmiş sanırım.son ana kadar normal olması için bekliyecez bakalım bir sıkıntı çıkmazsa.bu arada normal de epüdüralli önermiyor doktorum sezeryanda epüdiral yaparım dedi bakalım haylısı

Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,maşallah kocaman olmuş bebişin....

teşekkür ederim kızlar biraz küçük ama olsun herhalde 3 kg bulur doğumu yeter oda sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…