2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 puanlık bir kozmetik sorusu daha yüz temizleyicim de bitti onu da değiştirmek istiyorum aslında ondan da memnunum ama arada değiştirerek cildimin sürekli aynı ürüne bağlı kalmasını da engellemem gerekiyor diye düşünüyorum bir de değişiklik işte bayanssulusmile normal karmadan kuruya dönük bi cildim var hassasız biraz buna benzer cilt tipi olup ben şu üründen memnunum diyen birileri var mı ?

canimm cok gecmi olsun benimde kasik agrilarim kemiklerim heryerim agriyor ve enteresandir garip bulantilarim basladi yeni hamile kalmis gibi tarih tekerrur mu ediyor ne yahuu:kedi:eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

sanada çok geçmiş olsun canım.valla sağ salim bi atlatsak şu dönemi ne güzel olucak.

geçmiş olsun canım...

teşekkürler canım.

çok geçmiş olsun hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider yeterki kontrol altında tutulsun
midem inanılmaz yanıyor şu anda gaviscon da içtim banamısın demedi...off yaaa,
çok geçmiş olsun biraz daha mı içsen ben öle yapıyorum işe yaramayınca limonu azaltmak işe yarıyor bi dene ekşi ve baharatlar beni fenalaştırıyor çok sevsemde

maaşallah ah bende normal doğum istiyorum ama o çatı muayenesi ürkütüyor beni hayırısı olsun canın acıdımı?:kedi:

ben rok 'un ürünlerini kullanıyorum tavsiye edebilirim.

ıspartada olduğumdan ve 2 haftadır kullandığım rozense ürünlerini tavsiye ederim alerjik ciltlerede uygun temizleme jeli ve toniği çok güzel kremlerinin işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum henüz ama jelini istersen 10 kere kullan rahatsız etmiyor doğal gül ürünleri http://www.rosense.com/default.asp
bayanssulusmileaklinialirimsmile

ben rok 'un ürünlerini kullanıyorum tavsiye edebilirim.
sağol canım
bu arda bana lansinohtan numune geldi küçücük, ama zaten az gerekir dedikleri için ürünü almıyım diyorum ihtiyaç olursa bulunur herhalde eczaneden hemen
bugün kozmetikle ilgili ihtiyaçlarımı karşılamaya adadım kendimi bunları tamamlıyım eve gidip perdelerime bi çare bulmaya çalışcam ama enerji toplamam lazım, stor perde temizleyen var mı kızlar amma çok soru sordum bugün ama işime yarayacak bi sürü marka adını bi kenara yazdım gidince hepsine bakıcam hangisi daha güvenilir, uygun gelirse onu denycem

herkese selam,umarım hersey yolundadır keyifler iyidir opuyorumnanaktan
bel agrısı ve uykusuzluk dısında biz iyiyiz çok şükür

çok yoğun gül kokuyor mu?
kokusuz bişeyler arıyorum da rosensi de duydum daha önce güzel bi şeye benziyor yerli de

kızlar benide en çok ürküten çatı muayinesiydi valla acıdı biraz ama ben utanmaktan çokta hissedemedim.doktor sanırım parmaklarını makas şekinde yaptı.bir öyle bir böyle çevirdi hissetim yani.ama korktuğum kadar büyük bir acı değildi.yandı daha çok.sizde kormayın napalım mecbur katlanacaz bide normal olmasını iistiyozz ona nasıl dayanacaksakeyvahedigeldismile

hadi ben de soru sorayım.
doğumdan sonra göğüs temizliğimizi nasıl yapıcaz?
yine pamukla su kullanıcaz sanırım.bebekler için aldıgımız unibabynin yenidoğan ıslak mendılını bu iş için kullansak mı acaba? ne dersiniz?

bir de ben sebamed ürünlerini aldım yalnız banyo sıvısı almadım.bebegın göbegı düştükten sonra banyo yaptırırken vucudunu saç sampuanıyla mı yıkamak daha iyi yoksa bebek sabunuyla mı?
bu tur kımyasalları haftada 2 seferden fazla kullanmayın diyorlar gerçi.diğer zamanlar sadece su ve bezle yapın banyosunu diyorlar

benim doktorum da sürekli kasma kendini serbest bırak diyip durdu. gerçekten sıkıcı bir durum. ama 1 2 dakika sürüyor.

canım ben de özellikle hamileliğimden beri kozmetik olarak sadece sebamedin yüz temizleme için likit sabununu kullanıyorum.ph dengelediği için
bir de sadece dısarı cıktıgımda gunes koruyucu sprey sıkıyorum yuzume.onun dısında kozmetik grubundan oje bile kullanmadım.

hihoyyyt kendi sütümüzden sürüp kurumasını beklemek gerekiyormuş açıkta diyebiliyorum
vücuda da eğer saç ve vücut şampuanı yazmıyorsa şampuan sürmek pek de mentıklı gelmiyor bana ama ne olur bilimyorum onları da organik bulabilirsem organik almak istiyorum ben oğluşuma
bebek bezimizi şu kararsız kaldığım bambu bezlerden aldım bir set sadece
kullanmayı başarabilirsem bir set daha alacağım hiç hazırbez kullanmayacağım böylece

gecen nette gördüm göğüs temizleme mendili yazıyordu o yuzden aklıma geldi
o zaman mendile gerek yok, ben de sadece sütten sürüp kurumaya bırakıyım

banyosu için bu konuyu bi arastırayım bakalım organik bişiler ne olabilir
sen de bişi bulursan bizimle paylasırsan sevınırım valla
selam canım hoşgeldin

saolasın canım hosbuldum opuyorumnanaktan

Merhaba Tatlım,

Gögüs temizliği için karbonatlı su çok öneriliyor. Her emzirmeden sonra karbonatlı suya batırdığın pamukla silersen, pamukçuk oluşumunu da engelliyormuşun... Mendiller de işe yarayabilir tabi...

Ben de sebamed ürünleri aldım, sampuan aynı zamanda vucud sampuanı olarak ta kullanılıyor, onun için ayrı bir ürün almadım, bir de sebamed'in bebe yağı ve 99 diye pişik önleyici krem. Sebamed piyasadaki en iyilerden biri ve bebeğe zarar vermeyi göze alacaklarını düşünmüyorum. bir de Mustela çok öneriliyor... 99 markası ise %99 doğal olarak iddia ediliyor. Görecez artık :)))

selam Özlemcim opuyorumnanaktan
gene bi yandan ütü mü yapıyorsun yoksa

pamukçuk olayını ben de duymustum, hijyene dikkat etmezsek pamukcuk yuzunden bebegın agzında yaralar cıkıyormus ve bebege cok sıkıntı yaratıyormus.inşallah böyle bişi yasamayız

evet benım de senelerdir guvenerek kullandıgım bi markadır.ben cok memnunum o yuzden bebek için de tercihim oldu.bebe yagı almadım onun yerine losyon almıştım.ama almam gerekecek vucuduna ilk zaman kullanmasam da saçında konak olusursa yağ surup bekletip taramak lazımmıs.
99 hiç duymadıgım bi marka bi arastıralım bakalım.bir de bir tek farklı marka pişik önleyici krem olarak nivea yı tercih etmiştim.iyi oldugunu duydugum için.yalnız gecenlerde kıvamına bi baktım.çok yağlı elden kolay cıkmıyo.daha hafif ve sürümü kolay bişey daha alasım var.sebamedin pişik önleyicisi nasıl? sürümü çok yağlı ve kalın mı?

güneş koruyucunun da retinol vit a e içermemesine dikkat et çok kullanıyorsan ama çok kulanmıyorsan o da sorun olmaz
ben zaten renkli kozmetik kullanmıyorum pek, onun dışında yüz temizleyici ve nemlendirici basit ürünler tercih ediyorum kompleks ürünlerden kaçınmaya çalışıyorum çok petrol türevi içermeyen şeyler seçiyorum faln doğal kolay olur:lepi:

Ütü işini yarım bıraktım valla, ben sebamedin pişik önleyicisini almadım. 99 sadece eczanelerde var. Şimdi biraz uzanıyorum ben, gözlerim kapanıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…