canimm cok gecmi olsun benimde kasik agrilarim kemiklerim heryerim agriyor ve enteresandir garip bulantilarim basladi yeni hamile kalmis gibi tarih tekerrur mu ediyor ne yahuu:kedi:eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım...
çok geçmiş olsun hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider yeterki kontrol altında tutulsunherkese merhaba hanımlar
bı selam verip çıkcam hemen
dra gitcem bugün hazırlanmam lazım inş ii haberler gelirim dua edın
çünkü yıne tansıyonum çok yüksek 2 ye çıkardım ilaçlarımı bu gidişle 3e çıkcak galiba
2 hafta dayanabilseydım mukemmel olcaktı
cnm allah bağışlasın maaşalahh kuzuna kocaman olmuşşş
çok geçmiş olsun biraz daha mı içsen ben öle yapıyorum işe yaramayınca limonu azaltmak işe yarıyor bi dene ekşi ve baharatlar beni fenalaştırıyor çok sevsemdemidem inanılmaz yanıyor şu anda gaviscon da içtim banamısın demedi...off yaaa,
bende cuma günü gittim doktoruma oğlum 2750 olmuş bizde 36+3 teydik ozaman.normal doğum olmasını istediğim için çatı muayinesi yaptı.biraz sıkıntılıymış kemik yapım ama çokta engelliyecek durumda değilmiş sanırım.son ana kadar normal olması için bekliyecez bakalım bir sıkıntı çıkmazsa.bu arada normal de epüdüralli önermiyor doktorum sezeryanda epüdiral yaparım dedi bakalım haylısı
10 puanlık bir kozmetik sorusu daha yüz temizleyicim de bitti onu da değiştirmek istiyorum aslında ondan da memnunum ama arada değiştirerek cildimin sürekli aynı ürüne bağlı kalmasını da engellemem gerekiyor diye düşünüyorum bir de değişiklik işte bayanssulusmile normal karmadan kuruya dönük bi cildim var hassasız biraz buna benzer cilt tipi olup ben şu üründen memnunum diyen birileri var mı ?
10 puanlık bir kozmetik sorusu daha yüz temizleyicim de bitti onu da değiştirmek istiyorum aslında ondan da memnunum ama arada değiştirerek cildimin sürekli aynı ürüne bağlı kalmasını da engellemem gerekiyor diye düşünüyorum bir de değişiklik işte bayanssulusmile normal karmadan kuruya dönük bi cildim var hassasız biraz buna benzer cilt tipi olup ben şu üründen memnunum diyen birileri var mı ?
sağol canımben rok 'un ürünlerini kullanıyorum tavsiye edebilirim.
ıspartada olduğumdan ve 2 haftadır kullandığım rozense ürünlerini tavsiye ederim alerjik ciltlerede uygun temizleme jeli ve toniği çok güzel kremlerinin işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum henüz ama jelini istersen 10 kere kullan rahatsız etmiyor doğal gül ürünleri http://www.rosense.com/default.asp
bayanssulusmileaklinialirimsmile
kızlar benide en çok ürküten çatı muayinesiydi valla acıdı biraz ama ben utanmaktan çokta hissedemedim.doktor sanırım parmaklarını makas şekinde yaptı.bir öyle bir böyle çevirdi hissetim yani.ama korktuğum kadar büyük bir acı değildi.yandı daha çok.sizde kormayın napalım mecbur katlanacaz bide normal olmasını iistiyozz ona nasıl dayanacaksakeyvahedigeldismile
kendi sütümüzden sürüp kurumasını beklemek gerekiyormuş açıkta diyebiliyorumhadi ben de soru sorayım.
doğumdan sonra göğüs temizliğimizi nasıl yapıcaz?
yine pamukla su kullanıcaz sanırım.bebekler için aldıgımız unibabynin yenidoğan ıslak mendılını bu iş için kullansak mı acaba? ne dersiniz?
bir de ben sebamed ürünlerini aldım yalnız banyo sıvısı almadım.bebegın göbegı düştükten sonra banyo yaptırırken vucudunu saç sampuanıyla mı yıkamak daha iyi yoksa bebek sabunuyla mı?
bu tur kımyasalları haftada 2 seferden fazla kullanmayın diyorlar gerçi.diğer zamanlar sadece su ve bezle yapın banyosunu diyorlar
herkese selam,umarım hersey yolundadır keyifler iyidir opuyorumnanaktan
bel agrısı ve uykusuzluk dısında biz iyiyiz çok şükür
gecen nette gördüm göğüs temizleme mendili yazıyordu o yuzden aklıma geldihihoyyyt
kendi sütümüzden sürüp kurumasını beklemek gerekiyormuş açıkta diyebiliyorum
vücuda da eğer saç ve vücut şampuanı yazmıyorsa şampuan sürmek pek de mentıklı gelmiyor bana ama ne olur bilimyorum onları da organik bulabilirsem organik almak istiyorum ben oğluşuma
bebek bezimizi şu kararsız kaldığım bambu bezlerden aldım bir set sadece
kullanmayı başarabilirsem bir set daha alacağım hiç hazırbez kullanmayacağım böylece
selam canım hoşgeldin
hadi ben de soru sorayım.
doğumdan sonra göğüs temizliğimizi nasıl yapıcaz?
yine pamukla su kullanıcaz sanırım.bebekler için aldıgımız unibabynin yenidoğan ıslak mendılını bu iş için kullansak mı acaba? ne dersiniz?
bir de ben sebamed ürünlerini aldım yalnız banyo sıvısı almadım.bebegın göbegı düştükten sonra banyo yaptırırken vucudunu saç sampuanıyla mı yıkamak daha iyi yoksa bebek sabunuyla mı?
bu tur kımyasalları haftada 2 seferden fazla kullanmayın diyorlar gerçi.diğer zamanlar sadece su ve bezle yapın banyosunu diyorlar
Merhaba Tatlım,
Gögüs temizliği için karbonatlı su çok öneriliyor. Her emzirmeden sonra karbonatlı suya batırdığın pamukla silersen, pamukçuk oluşumunu da engelliyormuşun... Mendiller de işe yarayabilir tabi...
Ben de sebamed ürünleri aldım, sampuan aynı zamanda vucud sampuanı olarak ta kullanılıyor, onun için ayrı bir ürün almadım, bir de sebamed'in bebe yağı ve 99 diye pişik önleyici krem. Sebamed piyasadaki en iyilerden biri ve bebeğe zarar vermeyi göze alacaklarını düşünmüyorum. bir de Mustela çok öneriliyor... 99 markası ise %99 doğal olarak iddia ediliyor. Görecez artık :)))
güneş koruyucunun da retinol vit a e içermemesine dikkat et çok kullanıyorsan ama çok kulanmıyorsan o da sorun olmazcanım ben de özellikle hamileliğimden beri kozmetik olarak sadece sebamedin yüz temizleme için likit sabununu kullanıyorum.ph dengelediği için
bir de sadece dısarı cıktıgımda gunes koruyucu sprey sıkıyorum yuzume.onun dısında kozmetik grubundan oje bile kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?