günaydın bııdıklarrrrrrrrrrr :CüvCüv::CüvCüv:
oku oku bitiremedim ben bi sayfa okuom siz iki sayfa yazıonuz yetişemeyince son sayfaya zıpladım geldim beyaaaaaaa hahhahahaaa ne var ne yok bakimmmmmmmmmmmmmmm tatlı annişlerrrr! benim bebeğimle randevuma tam 1 haftam kaldı bugün 11. haftamıza girdik. ama bulantılar çok fena kızlar yaaa geç başladı benim geç bitcek galibaaaaaaaaaa...:uhm::uhm::uhm:
kızlar ben hala cevap bekliyorum ama kimsecikler bişey yazmamış. herhalde ciddiye alan olmadı beni. neyse canınız sağolsun. bakarım ben başımın çaresine. bebişimle birlikte ...
hoşçakalın kızlar.. kendinize iyi bakın.... listenizden çıkartın beni.... senağlama
Hoşgeldin canım erken başladı benim amaa aynennnnnnnn bulantılar tam gaz devam maşşsositososito
artık bulantımla yaşamaya alıştım:mymeka:
offff deme canım yaaaa insan herşeye alışıyor cidden. benim de hep geceleri oluodu 7 den sonra ama dün sabahtan bi başladı teeeeee yatana kadar valla yaaaaa.. hatta ilk kez kusma noktasına geldim. çok zor bişimiş yaaaa..
bide benim sağ kalçama kramp girio hep, bebiş sağa yerleşince o kısma ağrı girermiş. sağdan sağdan seviom bebişi. sizde kalça krampı yaşayan varmı? benim 20 gündür felan var o ağrı..
offff deme canım yaaaa insan herşeye alışıyor cidden. benim de hep geceleri oluodu 7 den sonra ama dün sabahtan bi başladı teeeeee yatana kadar valla yaaaaa.. hatta ilk kez kusma noktasına geldim. çok zor bişimiş yaaaa..
bide benim sağ kalçama kramp girio hep, bebiş sağa yerleşince o kısma ağrı girermiş. sağdan sağdan seviom bebişi. sizde kalça krampı yaşayan varmı? benim 20 gündür felan var o ağrı..
O da varr sağolsun 2-3 haftadır bebişim soldan vuruyokaydirigubbakcemile3
benim sol kalçama giriyo ağrı hatta öyleki bazen ayağa kalktığımda yürüyemiyor gibi oluyorum bi an.:sm_confused:
Günaydınn canımcım; site adını vermek yasak galiba ama ben kı:içelim:saca itiraf deyim:))
oo kızlar noluyorsunuz yaa..11.haftadan sonra coştunuz, geçmesi lazım bulantıların...klava:derin derin nefes alın canlarım, havasız kalmayın olduğunuz yeri sürekli havalandırın...
6. haftadan beri bulantı çekiyorum...uzman oldum artık...:bbo:
yok be tatlım geçmiyoooooo:gitme:
canım dedem dün anneme demiş ki yüzde yüz oğlu olcak oğlanlar çok eziyet çektirirler anneye diye..sağlıklı olsun da ..belki bugün doktor amcamız söyler cinsiyetini.... bu arada benim midem acayip yanıyor kızlar..:1no2:
hıhh tamam yaaa, ay kafayı yiycektim bulamadım bi türlü kaydirigubbakcemile3
bende çok sıkı takip ediyordum orayı artık KK ya transfer oldum :)
oo kızlar noluyorsunuz yaa..11.haftadan sonra coştunuz, geçmesi lazım bulantıların...klava:derin derin nefes alın canlarım, havasız kalmayın olduğunuz yeri sürekli havalandırın...
canım dedem dün anneme demiş ki yüzde yüz oğlu olcak oğlanlar çok eziyet çektirirler anneye diye..sağlıklı olsun da ..belki bugün doktor amcamız söyler cinsiyetini.... bu arada benim midem acayip yanıyor kızlar..:1no2:
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi boş bence.
benimde midemde çok yanma var hatta dün gece resmen alev aldı sandım.biraz maden suyu içtim ama pek faydası olmuyor.napmamız lazım hiç bilmiyorum
kalçam kasığım belim sanki heryerden vuruyor banada soldan soldan amaaa akşam başladı tam gaz devam ediyoruz buğünde
Boğa Burcu (21 Nisan-21 Mayıs)
Yönetici Gezegeni: Venüs
Türü: Dişi, negatif
Grubu: Toprak, sabit
Boğa burcunda doğan çocuklar sessiz ve sakin tiplerdir. Bebekken bile huysuzluk etmezler, durup dururken ağlamazlar, sanki bilgece bir bakışla gözlerini dikerler çevrelerine. Tabii beklenmedik anlarda yarattıkları yaygaralara da dayanmak zordur. Genellikle yapmak istemedikleri bir şey için ısrar edildiğinde olay çıkarırlar. Bu çocuk rahatsız edilmeyi, zorlanmayı istememektedir ve bu onun en doğal hakkıdır. Sevgiye doymayan bir yapısı vardır bir de. Sürekli ona sarılmanızı, kucağınıza almanızı, teskin etmenizi, güzel ve tatlı sözler söylemenizi ister. Tatlılıkla istenen her şeyi de müthiş bir olgunlukla kabul eder.
Yani ona birkaç tatlı sözle istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz. Olumsuz özellikleri de vardır elbette... Mesela okumayı ve ders çalışmayı pek sevmez. Onu ders çalışmaya ikna etmek için türlü oyun geliştirmeniz gerekebilir. Onun güzel şeylere ilgi duyduğunu hiç unutmayın. Böylelikle onu baştan çıkarıp gönülsüz olduğu şeyleri yapmaya ikna edebilirsiniz.
hıhh tamam yaaa, ay kafayı yiycektim bulamadım bi türlü kaydirigubbakcemile3
bende çok sıkı takip ediyordum orayı artık KK ya transfer oldum :)
Nidah en sıcakkanlı burçmuş boğa.Boğalarımız olucak bizim sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?