2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşgeldin canım erken başladı benim amaa aynennnnnnnn bulantılar tam gaz devam maşşsositososito

artık bulantımla yaşamaya alıştım:mymeka:

Sesicim aşk olsun.Ben 445. sayfada cevap yazmıştım sana.Sabah çok erken saatte yazmışsın.9 9:30dan sonra toparlanıyo millet.Geçmişi de herkes okumuyo.Şurda hepimiz arkadaş olduk.Bir yazımıza cevap verilmedi diye küsüp gitmek olsa kimsenin kalmaması lazım burda.Hassasız hepimiz ama birbiimize yapmayalım böyle.Benim de sana küsmem lazım ozaman.Benim yazdığımı niye ciddiye almadın diye

Hoşgeldin canım erken başladı benim amaa aynennnnnnnn bulantılar tam gaz devam maşşsositososito

artık bulantımla yaşamaya alıştım:mymeka:

offff deme canım yaaaa insan herşeye alışıyor cidden. benim de hep geceleri oluodu 7 den sonra ama dün sabahtan bi başladı teeeeee yatana kadar valla yaaaaa.. hatta ilk kez kusma noktasına geldim. çok zor bişimiş yaaaa..
bide benim sağ kalçama kramp girio hep, bebiş sağa yerleşince o kısma ağrı girermiş. sağdan sağdan seviom bebişi. sizde kalça krampı yaşayan varmı? benim 20 gündür felan var o ağrı..

O da varr sağolsun 2-3 haftadır bebişim soldan vuruyokaydirigubbakcemile3

benim sol kalçama giriyo ağrı hatta öyleki bazen ayağa kalktığımda yürüyemiyor gibi oluyorum bi an.
:sm_confused:

kalçam kasığım belim sanki heryerden vuruyor banada soldan soldan amaaa akşam başladı tam gaz devam ediyoruz buğünde

oo kızlar noluyorsunuz yaa..11.haftadan sonra coştunuz, geçmesi lazım bulantıların...klava:derin derin nefes alın canlarım, havasız kalmayın olduğunuz yeri sürekli havalandırın...
6. haftadan beri bulantı çekiyorum...uzman oldum artık...:bbo:

canım dedem dün anneme demiş ki yüzde yüz oğlu olcak oğlanlar çok eziyet çektirirler anneye diye..sağlıklı olsun da ..belki bugün doktor amcamız söyler cinsiyetini.... bu arada benim midem acayip yanıyor kızlar..:1no2:

ay sorma mıde sorunuda aynı senınle dogru duzgun bıse yıyemıyorum
kramp olayıda benım belımın aşağısına kuyruk sokumuna dogru agrı gırıyo bazen uzanıp kalkınca yuruyemıyorum valla ılk bı ıkı adımda

O da varr sağolsun 2-3 haftadır bebişim soldan vuruyokaydirigubbakcemile3

benim sol kalçama giriyo ağrı hatta öyleki bazen ayağa kalktığımda yürüyemiyor gibi oluyorum bi an.
:sm_confused:

aynen yaaa nefesimi kesiyo böle kaskatı kalıveriom olduğum yerde.. toto ağrısı hiç bişeye benzemiomuş valla hahhahahahaaa:roflol::roflol:

Günaydınn canımcım; site adını vermek yasak galiba ama ben kı:içelim:saca itiraf deyim:))

hıhh tamam yaaa, ay kafayı yiycektim bulamadım bi türlü kaydirigubbakcemile3
bende çok sıkı takip ediyordum orayı artık KK ya transfer oldum :)

Boğa Burcu (21 Nisan-21 Mayıs)

Yönetici Gezegeni: Venüs
Türü: Dişi, negatif
Grubu: Toprak, sabit

Boğa burcunda doğan çocuklar sessiz ve sakin tiplerdir. Bebekken bile huysuzluk etmezler, durup dururken ağlamazlar, sanki bilgece bir bakışla gözlerini dikerler çevrelerine. Tabii beklenmedik anlarda yarattıkları yaygaralara da dayanmak zordur. Genellikle yapmak istemedikleri bir şey için ısrar edildiğinde olay çıkarırlar. Bu çocuk rahatsız edilmeyi, zorlanmayı istememektedir ve bu onun en doğal hakkıdır. Sevgiye doymayan bir yapısı vardır bir de. Sürekli ona sarılmanızı, kucağınıza almanızı, teskin etmenizi, güzel ve tatlı sözler söylemenizi ister. Tatlılıkla istenen her şeyi de müthiş bir olgunlukla kabul eder.

Yani ona birkaç tatlı sözle istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz. Olumsuz özellikleri de vardır elbette... Mesela okumayı ve ders çalışmayı pek sevmez. Onu ders çalışmaya ikna etmek için türlü oyun geliştirmeniz gerekebilir. Onun güzel şeylere ilgi duyduğunu hiç unutmayın. Böylelikle onu baştan çıkarıp gönülsüz olduğu şeyleri yapmaya ikna edebilirsiniz.

oo hadi bakalımm hayırlısı ilk oglu olacak anne haberini de senden alırız belkikaydirigubbakcemile3 mide yanmasına ne iyi gelir kiCADIARZU geçmiş olsun canm

ora neresi ben annamadıı:uhm:

valla doğru dion tatlım sen uzmanlığını bulantılar konusunda yaptın valla. benim 8. haftada başladı ve hep geceleriydi. ay geçsin gitsin gali bunlar yaaa elimi karnıma koyup tek kelam etmedim hala çocuğumla. bulantılar bitsin die bekliom o zaman kendime gelcem sankim..:uhm:

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi boş bence.

benimde midemde çok yanma var hatta dün gece resmen alev aldı sandım.biraz maden suyu içtim ama pek faydası olmuyor.napmamız lazım hiç bilmiyorum

Nidah en sıcakkanlı burçmuş boğa.Boğalarımız olucak bizim sositososito

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi boş bence.

benimde midemde çok yanma var hatta dün gece resmen alev aldı sandım.biraz maden suyu içtim ama pek faydası olmuyor.napmamız lazım hiç bilmiyorum

Mide yanmasına 3 yudum süt iyi diyolar

kalçam kasığım belim sanki heryerden vuruyor banada soldan soldan amaaa akşam başladı tam gaz devam ediyoruz buğünde

benimde sol tarafımda tam kalcamda değilde daha çok kasıklarımda ağrı oluyor.bazen regli sancısı gibi bişi oluyor.

eşim boğa burcudur o kadar iyi mizacı vardır ki hep boğa burcu bi bebeğim olsun istedim, rabbim nasip etti şükürler olsun. boğa burcunu bebek ya da yetişkin sevgiyle besleyebilirsiniz kızlar. onu sadece sevin başka bişey istemez o.a.s.

Canımm ciddi misin:)) Ayy ben de çok sıkı takipçisiyim oranın hem de 7 yıldır:)) Demek sen de itirafçısın:)) Kızz valla pek bi sevindim şimdi niyeyse:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…