ben de sevemedim emzirme sütyenlerini, bir tane önden açılan ayyıldız lohusa sütyeni aldım o güzeldi, bir de dediğin gibi balenli dolgusuz önden açılan normal sütyen aldım. denedim normal olan da gayet kullanışlı gibi görünüyor...
şimdiden güle güle kullansın küçük prensesler :))
bende bir kaç tane önden açılan alacağım bir tane lohusa sütyeni....öyle kullanırım bide yaz çünkü incecik badilerle çıkacağız hiç sevmem öyle penye sütyeni.......kaydirigubbakcemile5hehehe sevindim şimdiiikaydirigubbakcemile3
bu arada şu tablet suni sancılar konuşulmuş ben geçen yıl zorunlu kürtaj olmak durumunda kalmıştım bana ondan vermişlerdi fitil halinde inanılmaz bir şey anında sancıyı başlatıyor onun sayesinde kürtajın kolay olduğunu rahmin kendi kendini temizlediğini söylemişti doktor 3cm açılmıştı o zaman normal doğum yapabilirmişim dedim öyle sancı çekiyorsun terliyorsun falan ama sonrasında da yeniden doğmuş gibisin, doğumun her iki türünden de korkulmaması lazım bence her halukarda allah o gücü veriyor ben sezeryanı biliyorum başkası normal doğumu biliyor ama ortak bir payda varki o bebeğimizi bize koklattıklarındaki duygu başka bambaşka
ne güzel hem tanışmış olursunuz kaydirigubbakcemile5
evet alkisalkisalkisalkisalkisalkisevet canım güzel olur ayarlayabilirsek,
ben de bir tane aldım bir tane de emzirme badisi aldım am banada pek kullanılabilir bişey gibi gelmedi bi askısı var sanki beni taşıyacak ne kadar ağır olabilir ki bir göğüs iki parmak lastiğe ihtiyaç duysun ben loyanın nbb'nini önden açılan bi südyenini almıştım hamile kalmadan onun duruşu hiç olmamıştı bna bir dha denemedim önden açılan südyen ama şimdi her markanının modelini denerim olmadı yandan açılanlar var sırt dekolteli giymek için onlar bile denenebilir bunlarla hiç bişey giyemez insankızlar ya benim bir tek emzirme sütyenim kaldı oda onları hiç sevmemeden kaynaklanıyor anane sütyeni gibi.onun yerine yine balenli ama önden açılan sütyenlerden kullanmak istiyorum normal olanı bir tek evde kullanırımmm.....alışamayacağım yani...ne dersiniz....???
evet alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de bir tane aldım bir tane de emzirme badisi aldım am banada pek kullanılabilir bişey gibi gelmedi bi askısı var sanki beni taşıyacak ne kadar ağır olabilir ki bir göğüs iki parmak lastiğe ihtiyaç duysun ben loyanın nbb'nini önden açılan bi südyenini almıştım hamile kalmadan onun duruşu hiç olmamıştı bna bir dha denemedim önden açılan südyen ama şimdi her markanının modelini denerim olmadı yandan açılanlar var sırt dekolteli giymek için onlar bile denenebilir bunlarla hiç bişey giyemez insan
Selam kızlar ,
emzirme sütyenimi bende hala almadım açıkcası almayıda düşünmüyorum benim görümcem iç çamaşırları üzerine iş yapıyor bir kaç önden açılan modellerden toparlamış gelmiş hem şık hemde kullanışlı, kızlar birde ben şuan sütyen takınamıyorum zorunlu olmadıkca acayip sıkıntı yapıyor
Selam kızlar ,
emzirme sütyenimi bende hala almadım açıkcası almayıda düşünmüyorum benim görümcem iç çamaşırları üzerine iş yapıyor bir kaç önden açılan modellerden toparlamış gelmiş hem şık hemde kullanışlı, kızlar birde ben şuan sütyen takınamıyorum zorunlu olmadıkca acayip sıkıntı yapıyor
Ben de rahatsız oluyorum ama calıstıgım ıcın mecbur takıyorum.
takın südyenlerinizi iki beden büyük alın ama takın hem vaktinden önce süt gelebilir takmazsanız hem de sarkar dahakolay
ben hafta sonundan beri kullanıyorum ama dediğiniz gibi penye olduğu için hem çok kalın lastikli hemde nine sütyeni gibi.
slm kızlar
bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım
valinizimi hazırlamam lazım geç kaldım
ama içimde hiç heves yok çok kötü bi haber aldım bikaç gün önce
arkadaşımın bebeği ölü doğdu( herşey anlamlız gelio şimdi mafoldumben
allah herekse hayırlı doğumlar nasip etsin inş
slm kızlar
bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım
valinizimi hazırlamam lazım geç kaldım
ama içimde hiç heves yok çok kötü bi haber aldım bikaç gün önce
arkadaşımın bebeği ölü doğdu( herşey anlamlız gelio şimdi mafoldumben
allah herekse hayırlı doğumlar nasip etsin inş
amin canım Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ama böyle üzülmekle olmaz bebeğini de üzme
böyle şeyler yaşayabilyor insan, doğumdan sonra da bir sürü bebek ölümü olabiliyor, daha bugün 3 kez bebeklerini kaybeden bi anne merhaba dedi bize topikte, çocuklarını kaybeden anneler var genç insanlar ölüyor hiçbiri kolay değil, ama hayat devam ediyor
Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?