2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada şu tablet suni sancılar konuşulmuş ben geçen yıl zorunlu kürtaj olmak durumunda kalmıştım bana ondan vermişlerdi fitil halinde inanılmaz bir şey anında sancıyı başlatıyor onun sayesinde kürtajın kolay olduğunu rahmin kendi kendini temizlediğini söylemişti doktor 3cm açılmıştı o zaman normal doğum yapabilirmişim dedim öyle sancı çekiyorsun terliyorsun falan ama sonrasında da yeniden doğmuş gibisin, doğumun her iki türünden de korkulmaması lazım bence her halukarda allah o gücü veriyor ben sezeryanı biliyorum başkası normal doğumu biliyor ama ortak bir payda varki o bebeğimizi bize koklattıklarındaki duygu başka bambaşka

bende bir kaç tane önden açılan alacağım bir tane lohusa sütyeni....öyle kullanırım bide yaz çünkü incecik badilerle çıkacağız hiç sevmem öyle penye sütyeni.......kaydirigubbakcemile5hehehe sevindim şimdiiikaydirigubbakcemile3

bence de öyle canım, zaten önden açılanların da pek farkı yok lohusa sütyenlerinden hem daha rahat ve şık görünüyorlar bayanssulusmile

haklısın canım sonuçta herkes doğuruyor ama insan bilmediği şeyden korkuyor...

ne güzel hem tanışmış olursunuz kaydirigubbakcemile5

evet canım güzel olur ayarlayabilirsek,
evet alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de bir tane aldım bir tane de emzirme badisi aldım am banada pek kullanılabilir bişey gibi gelmedi bi askısı var sanki beni taşıyacak ne kadar ağır olabilir ki bir göğüs iki parmak lastiğe ihtiyaç duysun ben loyanın nbb'nini önden açılan bi südyenini almıştım hamile kalmadan onun duruşu hiç olmamıştı bna bir dha denemedim önden açılan südyen ama şimdi her markanının modelini denerim olmadı yandan açılanlar var sırt dekolteli giymek için onlar bile denenebilir bunlarla hiç bişey giyemez insan

Allahın izniyle gelecek ay bu zamanlarda bir kısmımız bebeğine kavuşmuş, bir kısmımız da kavuşmak üzere olacak, o zaman tüm endişelerimiz korkularımız hayırlısıyla bitmiş olacak inşallah, Allah hepimize güzel kolay ve gönlümüzce doğumlar nasip etsin....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 katılıyorum sanaa....şık olanlardan deneyeceğim bendeee.....yoksa normal kullanacağım bu gidişleee........kaydirigubbakcemile3hiç sevemedim yaaa...

Selam kızlar ,
emzirme sütyenimi bende hala almadım açıkcası almayıda düşünmüyorum benim görümcem iç çamaşırları üzerine iş yapıyor bir kaç önden açılan modellerden toparlamış gelmiş hem şık hemde kullanışlı, kızlar birde ben şuan sütyen takınamıyorum zorunlu olmadıkca acayip sıkıntı yapıyor

selam,
ben de çok rahatsız oluyorum evde hiç takmıyorum valla :)) bir tek dışarı çıkarken takıyorum...

Ben de rahatsız oluyorum ama calıstıgım ıcın mecbur takıyorum.

takın südyenlerinizi iki beden büyük alın ama takın hem vaktinden önce süt gelebilir takmazsanız hem de sarkar dahakolay

slm kızlar

bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım

valinizimi hazırlamam lazım geç kaldım

ama içimde hiç heves yok çok kötü bi haber aldım bikaç gün önce

arkadaşımın bebeği ölü doğdu ( herşey anlamlız gelio şimdi mafoldumben

allah herekse hayırlı doğumlar nasip etsin inş

aayyyyy allah korusunnn.....ama sen bozma moraliniii...büyükmüydü bebek.......
hepimizin hakkında hayırlısı.............

amin canım Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ama böyle üzülmekle olmaz bebeğini de üzme
böyle şeyler yaşayabilyor insan, doğumdan sonra da bir sürü bebek ölümü olabiliyor, daha bugün 3 kez bebeklerini kaybeden bi anne merhaba dedi bize topikte, çocuklarını kaybeden anneler var genç insanlar ölüyor hiçbiri kolay değil, ama hayat devam ediyor
Allah sabır versin

ya çok üzücü bir durum, Allah sabır versin arkadaşına ve ailesine.. neden ölü doğum olmuş peki?

çok haklısın canım hayat devam ediyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…