ya çok üzücü bir durum, Allah sabır versin arkadaşına ve ailesine.. neden ölü doğum olmuş peki?
amin cnm
doğum esnasında kakasını yemiş ve zehirlenmiş
slm kızlar
bugün bebeğin çamaşırlarını yıkadım
valinizimi hazırlamam lazım geç kaldım
ama içimde hiç heves yok çok kötü bi haber aldım bikaç gün önce
arkadaşımın bebeği ölü doğdu( herşey anlamlız gelio şimdi mafoldumben
allah herekse hayırlı doğumlar nasip etsin inş
amin cnm
doğum esnasında kakasını yemiş ve zehirlenmiş
Allah korusun yaa off valla acayip moralim bozulduueyvahedigeldismilemafoldumben
canım gece bende uyuyamıyorum ac kalkıyorum hep sonra uykum açılıyo dön dur hep 5 de kalkıyorum 7 y buluyo uyumamsim, bence uyuyabilmen çok güzel maşallahben uyuyamıyorum hem gündüz hem gece, herhalde benim oğlan çok yaramaz olacak beni uykusuzluğa alıştırıyor aylardır
evdeyim canım amaevde işin olmadan dinlenmek süper bi şeymişş zemuszemusaynen şu 37 ye kaadar böyleymiş sanırım şu an işteyim ama zor duruyom ayakta yatsam uyurum mışıl mışıl evdeysen yat canım ya bak keyfine
hoş geldin iyiyiz canı sen nasılsın?
benimde devamlı bir uyku halim var ama midemden dolayı uyuyamıyorum 3-4 gündür,uyuyabiliyorsan ne güzel işte,bol bol enerji toplarsın...
slm kızlar
bende canım aklımdan çıkaramıyorum
üzülmeyin sizde hepimizin bebişi var üzmeyelim bebişleri
allah herkesin hakkında hayırlısı versin :Saruboceq:
slm kızlar
çok üzücü gerçekten düşüncesi bile korkunç ama taktir ilahi işte..en iyisi konuyu dağıtayım ben..bazı arkadaşlarım bana bebek arabası için erken dediler ilk 6 ay hiç gerek yok diyorlar, sadece puset almam yeterliymiş. bende travel sistem oluyor ya puset-araba takım öyle almak istiyordum. hafta sonu baktık istediğim model ve marka çok pahalı geldi..sizler nasıl aldınız, ne yaptınız?
çok üzücü gerçekten düşüncesi bile korkunç ama taktir ilahi işte..en iyisi konuyu dağıtayım ben..bazı arkadaşlarım bana bebek arabası için erken dediler ilk 6 ay hiç gerek yok diyorlar, sadece puset almam yeterliymiş. bende travel sistem oluyor ya puset-araba takım öyle almak istiyordum. hafta sonu baktık istediğim model ve marka çok pahalı geldi..sizler nasıl aldınız, ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?