2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kimseye evlat acısıne göstermesin, annemin bi sözü var sürekli derki "siz benim acımı örün ben sizinkini görmeyim der" hakikaten çok doğru Allah sabırlar versin :Saruboceq:

ay inanmıyorum ne zor bir sınav allah kimseye vermesin hemen müdahale edilince kurtarılamıyormu ya ne kötü bir durum gerçekten evlat acısı zor rabbim hepimizi korusun bebişlerimizi bize bağışlasın

cok uzuldum canim llah sabirlar versin arkadasina off ya allah korusun dusunmek istemiyorum..sakincasi yoksa ne kadarlikti arkadasin ve sebebi neymis:kedi:eyvahedigeldismilemafoldumben

benimde bir kaybım var. gerci dogmadan sonlandırıldı. eminim bu soylediginiz daha buyuk bir acıdır. ama lütfen moralinizi bozmayın. bunu herkes için soyluyorum. olacak seylerin onune gecemiyorsun. ama her yasadıgın hayata dair cok sey ogretiyor. umarım boyle acılarla sınamaz allah bizi. surekli içimizi temiz tutmamız ve bazı seylerden korkmak yerine guclu olmamız lazım. allah herseyin sabrınıda veriyor. bana oyle buyuk bir sabır verdiki bebişimi kaybettikten hemen sonra hiç ara vermeden yenisini diledim ve oldu. ve rahmim iyilesmeden oldugu için de surekli yatarak gecti gebeliğim. normalde isyan ederdim. cıt cıkarmıyorum. saglık diliyorum ve surekli yatıyorum. bebegime hersey feda olsun. herseyyy... canım bileee derdim ama yasamak lazım guclu olmak lazım bunu ogrendim digerinde. sensiz kucucuk bir kuzu ne yapar caresiz????

sim, bence uyuyabilmen çok güzel maşallah ben uyuyamıyorum hem gündüz hem gece, herhalde benim oğlan çok yaramaz olacak beni uykusuzluğa alıştırıyor aylardır
canım gece bende uyuyamıyorum ac kalkıyorum hep sonra uykum açılıyo dön dur hep 5 de kalkıyorum 7 y buluyo uyumam
aynen şu 37 ye kaadar böyleymiş sanırım şu an işteyim ama zor duruyom ayakta yatsam uyurum mışıl mışıl evdeysen yat canım ya bak keyfine
evdeyim canım amaevde işin olmadan dinlenmek süper bi şeymişş zemuszemus

hoş geldin iyiyiz canı sen nasılsın?
benimde devamlı bir uyku halim var ama midemden dolayı uyuyamıyorum 3-4 gündür,uyuyabiliyorsan ne güzel işte,bol bol enerji toplarsın...

sağol canım oğlumla büyüyoruzz
uyuyabiliyorum ama sanırım uyku bölüklüğü çok olduğundan bi an gidiyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
enerji toplasam da gece yat kalk gidiyoo sempatiksalakcinni

ayy canıminş. hep iyi şeyler düşünmek istiyorum ama böle şeyler duyuynca çok üzülüyorum Allah sabır versin...

ahh canım ya çok üzüldüm..allah arkadaşına sabır versin çok acı...
kızımı ölüme doğuruşum geldi aklıma çok kötü oldum...mafoldumben
allahım oğlumun acısını göstermesin...

çok üzücü gerçekten düşüncesi bile korkunç ama taktir ilahi işte..en iyisi konuyu dağıtayım ben..bazı arkadaşlarım bana bebek arabası için erken dediler ilk 6 ay hiç gerek yok diyorlar, sadece puset almam yeterliymiş. bende travel sistem oluyor ya puset-araba takım öyle almak istiyordum. hafta sonu baktık istediğim model ve marka çok pahalı geldi..sizler nasıl aldınız, ne yaptınız?

canım Allah sabır versin arkadaşına gerçekten çok zor bir durum,Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına alıp büyütmeyi naip etsin inşallah...

bende doğumdan 1 ay sonra falan ihtiyaca göre almak istiyorum..şimdilik portbebe aldım..zaten bir 10 gün falan dışarı çıkmayız...araba sonradan ihtiyaç olur...

ama 2li travel sistem düşünüyorum ama banada pahalı geldi bakalım o zaman ne alıcam..:))

ayy allah razı olsun cok iyi ettin bir anda gozlerim dolu dolu gecen seneyi hatırlamıs bunalıma girmiştim (((( canım ben de travel sistem istiyordum agır oluyor diye vaz gectim pierre cardinin beşik gibi olan enigma 2020 diye bi modeli var onu aldım 0(sıfır) aydan itibaren kullanılıyomus. cokda hafif. ben şimdilik mutluyum:) daha kalkıp da suremedim ama eşim cok kullanıslı diyor. bide bebişle denemrek lazım tabiii:)

buda fotosu. onundeki ayak koruyucu cıkınca ve sırtı ve ayaklıgı duzeltilince normal bebek arabası oluyor cift yonlu hafif bişey.

Eki Görüntüle 41446

bende aldım ama yaz bebeğiolacağı için kullanırız diye düşündüm bebek arabasına puseti monteleyebiliyoruz ya ondan gezdirmede filan rahat olur en ufak bi yere gitsek elde kalmaz kuzucuğummm....

bende aldim daha dogrusu dedesi hediye aldi cift travel set alindi kraftin en cok satilan modeliymis sanirim insallah memnun kaliriz

Valla bız ılk arabayla anakucagını aldık bakalım nasıl kullanıslı olacak mı pierecardin takım deıl ama renklerı aynı takım yaptık arabası cıft yonlu anakucagı da oto koltugu olanlardan bılıyosunuz.Bebek ılk olunca tecrubesızız cesıtlı soylentıler var puset daha kullanıslı veya anakucagı yerıne portbebe dıyenler.Sonucta etrafta hepsını goruyoruz bı sekılde kullanılır dıye dusunuyorum bebekler cabuk buyuyo kullanıslı olanı bıle bellı bır sure kullanılcak sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…