2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aa güzelmiş, güle güle mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah..:) benim baktığımda işte 1200-1300 civarında puset -araba çok para yaa.. veremedim yani ama almakta istiyorum..

canım ben chicco dan aldım travel sistem 2 li set,kullanışlı diye duymuştum,

ya ben netten chicco ya bakıyodum böle 500-600 lira civarında güzel görünüyodu..sonra bir gidip görünce beğenmedim.. beğendiğim modelde 1300 lira ( 1300 lirada vermek saçma geliyo ne bilim yaa...

Selam arkadaslar, gecmisin hepsini okuyamadim, masallah cosmussunuz bugun:)

Beni arayan soran cicek yollayan olduysa eger iste geldim

Bugun kontrolum vardi, ultrasonla bakildi, NST ye girdim, derken bitti doktorum geldi, "Kasilmalarin var hissetmiyor musun" dedi. Ben cok hafif regl agrisi gibi seyler hissediyordum. Ama NST de 65 falan gosterdi. Hemen alttan muayeneye aldi beni. (Moralinizi bozmayayim ama biraz acitiyor)
Acilman yok ama geliyor olabilir yakinda dedi ve beni cumaya tekrar cagirdi.

1.NST ye giren arkadaslar, bu 60-65 degerler ne civarda bir sancinin gostergesidir biliyor musunuz ?
2. Yoksa cok mu yakinda doguracagim?
3. Bu arada ben 34. haftamda doktorumun izniyle saclarima rofle yaptirdim :)
4. Ayy heyecanlandim yahu :/

Benımde yarın kontrolum var nst ye ılk defa gırıcem o yuzden bılmıyorum doktorun soylemıs zaten canım sen zaten 38 ncı haftadasın bence normaldır bu durum

slm canim hayirlisi olsun saglicakla insallah:Saruboceq:

arcak81, gulumse35 :) tesekkurler ilginize, heyecanlaniyorum iste, darisi basinizaaa

cnim heycanlanmakta cok haklsiin kolay mi ama sonu cok guzel,,bende simdiden heycanliyim ama gidip gidip bbegimin odasina oturuyorum unutuyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah:Saruboceq::CüvCüv:

hoşgeldin canım,
gözünaydın herşeyin yolunda olması güzel,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşalllah...

Pancakee öyle hissetmeden oluyor muymuş? Demek ki ağrı eşiğin yüksek, acaba alakası var mı* saçmaladım mı? Hayırlısı olsunnnn :))

kız ben bile heyecan yapytım bende o günleri görecek miyimmm :uhm:

cnim heycanlanmakta cok haklsiin kolay mi ama sonu cok guzel,,bende simdiden heycanliyim ama gidip gidip bbegimin odasina oturuyorum unutuyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah:Saruboceq::CüvCüv:

ayy bende öle gidipp oğlummmm diye oturuyorum odasınaaaa :CüvCüv:

selna, cok tesekkur ederim, darisi basina senin de insallah saglikla

ozlemco, bilmem doktor biraz sasirdi, gerci evet agri esigim biraz yuksektir, bilemedim ben de neyse...

benimde kontrolum haftada 1 e düştü. ilk defa gecen cuma günü nst ye bakıldı. normal dedi o kadar. bakalım bu cuma yine gidicem.. kan idrar tahlili yaptırdı onlarda normal çıktı.. bebeğim 2900 olmuş..:)) gözlerini açıp kapıyodu sürekli:)) ağzı nasıl oynuyodu :)) çok tatlı çok şeker yaaa...Allah hayırlısıyla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah...

masallah bebegine :))

maşallah canım bebeğine,Allah sağlıkla kucağına alayı nasip etsin inşallah,,,,
benimde önümüzdeki hafta kontrolüm herhalde sonra bende haftalık giderim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…