Nesra sen hastane ile doğum ücretleri hakkında görüştün mü canım?
görüştük canım, benim özel sağlık sigortası ile olacağından diğer fiyatları bilmiyorum açıkçası.ama zam gelmiş ve kdv eklenmiş onu biliyorum..
evet canım zam gelmiş,ben daha görüşmedim önümüzdeki hafta söyler herhalde doktorum,...
senin hangi hastaneydi unuttum..
seninle aynı canım Hizmet hastanesi,ama benim doktorum dışarıdan gelecek...
a.s.sa kızlar
a.s hoşgeldin
gözün aydın çok mutlu oldum senin adına benimde 1 haftam kaldı su gibi geçer inş iyice dinlen evinde yorma kendini sakına.s.hayırlısıyla bu günle beraber iş hayatıma 9 aylık bir ara veriyorum son iş günüm bitti darısı sizin başınıza yarın sabah yazarım yine gelicem cünkü işe ama çalışmaya değil vizite kağıdı almaya hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
hoşgördüm ya çok mutlu oldum çogu zaman benim selam havada kalıyodu.teşekkür ederim...vereliniortak
ya ne zamandır giremiyodum bugun bi muhabbet edesim vardı bugunde pc kafayı yedi anlamadım ara sıra gidiyo format atmaktan beyni karıştı hala aynı bu takos sayesinde bilgisayardan master yapıcamklava:
ben en son eşrefpaşalılara gitmiştim fena degildi eglenceli,komik..hala gösterimdeyse gidebilirsin.ya çok imrendim şimdi bizim yerimizede izle çok eglenirsin inş.
akıntı sorunu olan var mı aranızda,beyaz,kokusuz bir akıntı???
vaaarrr hemde bana göre anormal derecede... son gittigmde doktoruma söyledim muayene etti çok akıntın var diye fitil verdi...ya fitil kullanmaktan nefret ediyorum:sinifsinif:..günde 2-3 çamaşır degiştiriyorum..çok sinir bi durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?