2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görüştük canım, benim özel sağlık sigortası ile olacağından diğer fiyatları bilmiyorum açıkçası.ama zam gelmiş ve kdv eklenmiş onu biliyorum..

evet canım zam gelmiş,ben daha görüşmedim önümüzdeki hafta söyler herhalde doktorum,...

Akşam sinemaya gideceğim, önerilerinizi bekliyorum. Ben Ferzan Özpetek hayanıyım. Son filmi "serseri mayınlar" ı gören var mı? Biraz eğlenceli olsun istiyorum... Neyse izleyip beğendiklerinizi yazar mısınız? aman değmez dediklerinizi de...

seninle aynı canım Hizmet hastanesi,ama benim doktorum dışarıdan gelecek...

he hatırladım tamam.. :)) bi arkadaşım senin gibi başka hastaneden getirecekti fiyat aldı SSK lı 2700 lira mı ne demişlerdi..yada daha fazlaydı..dışardan doktor gelince biraz daha artıyo tabi ücret..

hayırlısıyla bu günle beraber iş hayatıma 9 aylık bir ara veriyorum son iş günüm bitti darısı sizin başınıza yarın sabah yazarım yine gelicem cünkü işe ama çalışmaya değil vizite kağıdı almaya hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

gözün aydın çok mutlu oldum senin adına benimde 1 haftam kaldı su gibi geçer inş iyice dinlen evinde yorma kendini sakına.s.

ya ne zamandır giremiyodum bugun bi muhabbet edesim vardı bugunde pc kafayı yedi anlamadım ara sıra gidiyo format atmaktan beyni karıştı hala aynı bu takos sayesinde bilgisayardan master yapıcamklava:
ben en son eşrefpaşalılara gitmiştim fena degildi eglenceli,komik..hala gösterimdeyse gidebilirsin.ya çok imrendim şimdi bizim yerimizede izle çok eglenirsin inş.

Çok teşekkür ederim. O aklımda yoktu, dur onu da düşüneyim bir.... Eşimin gelmesine 1 saat kadar var. Karar vermeliyim :))

akıntı sorunu olan var mı aranızda,beyaz,kokusuz bir akıntı???

vaaarrr hemde bana göre anormal derecede... son gittigmde doktoruma söyledim muayene etti çok akıntın var diye fitil verdi...ya fitil kullanmaktan nefret ediyorum:sinifsinif:..günde 2-3 çamaşır degiştiriyorum..çok sinir bi durum..

bende yoktu normalde bugün çok hafif olmuş...o yüzden merak ettim.

ben çıkıyom millet eşimi karşılamaya gitcem beraber bebişimize küvet vs banyo gereçlerini alcaz...:teytey:

selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…