2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nidah en sıcakkanlı burçmuş boğa.Boğalarımız olucak bizim sositososito

Ben pek bilmezdim bu burcu kızlar sevdim vala şimdiden oyyyyyyy sevgi dolu yavrum benimkaydirigubbakcemile3

Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı sevmeyi koklamayı da nasip etsin inşş:Saruboceq:

evet yaaa..kızlar ben de o siteyi takip ederdim hatta yayınlanmış 2 itirafım bile oldu....orda büyülü bahçe diyorlardıııı hamilelereee:CüvCüv:

Mide yanmasına 3 yudum süt iyi diyolar

bir dahakine süt içeyim.ondanda bu aralar tiksinmeye başladım gibi ama mecbur içicez.bana mutlaka yumurta ye diyolar ama ben önceden sevmeme rağmen şimdi hiç yiyemiyorum.kalsiyum için gerekliymiş siz yiyomusunuz?

bırak bebişle kelam etmeyi,kocamla iki hasbihal edemiyorum, köşe bucak kaçıyom garibimden :roflol::roflol::roflol:

kızlar benim hamileliğimin başından beri miğdemde yanma varr ama çaresini bulamadım halaa sütü içiyorum bende ama o an için geçiriyor sonra yine aynı.. dr. lar hap veriolar ama onuda kullanmak istemiyorum sürekli elimde bişiler var atıştırıorumm

Canımm ciddi misin:)) Ayy ben de çok sıkı takipçisiyim oranın hem de 7 yıldır:)) Demek sen de itirafçısın:)) Kızz valla pek bi sevindim şimdi niyeyse:))

yaa nerden bahsediyonus kızlar siz:mymeka:

ben anlamadımmmmmmmmmmklava:

bir dahakine süt içeyim.ondanda bu aralar tiksinmeye başladım gibi ama mecbur içicez.bana mutlaka yumurta ye diyolar ama ben önceden sevmeme rağmen şimdi hiç yiyemiyorum.kalsiyum için gerekliymiş siz yiyomusunuz?

Haftada 5 gün yemek gerekiyomuş.Ben yiyorum şakkıdı

bende yumurtayı önceden yerdim ama hamile kald. beri yiyemiyorum 2 tane yada 3 tanedir toplasan bu ğüne kadar içim kalkıyor aklıma gelince bileee

bırak bebişle kelam etmeyi,kocamla iki hasbihal edemiyorum, köşe bucak kaçıyom garibimden :roflol::roflol::roflol:
:roflol:
yapma kıs yasık adama:mymeka:

yaa yumurtadan ben de sıkıldım artık pek midem almıyo bişilerin içine kırıp yiyiorum şimdi sölemiim canım çeker:roflol:

hahhahaha niye kızzz bulantılar yüzünden miii? hahhahahaaa çok alemsn valla.. kızlar yaaa bende hamile kalırsam bebişimle hergün konuşcam diodum hatta bi ay hamilelik şüphesinden kendimi hamile sanmıştım, ogün ne güzel konuşmuştum bebeğimle ama bebek yoktu içimde. şimdi bebeğim var ama konuşcak ana yok karşıda.. siz konuşuomusunuz bebişinizle? ya da günlük tutan var mı kızlar?

evet yaaa..kızlar ben de o siteyi takip ederdim hatta yayınlanmış 2 itirafım bile oldu....orda büyülü bahçe diyorlardıııı hamilelereee:CüvCüv:

hadi hadi dökülün itirafçılarr kaydirigubbakcemile3
benimde vardı ama kaç tane hatırlamıyom.
Hatta birde orda platonikim kısmı vardı kızın bitanesi benim kocama laf atmıştı, araç plakasını vererek, nasıl sinir olmuştum. Bi güzel cvp döşemiştim ona.

bende konuşamıyom ya, utanıyorum sanırım. Ama biraz daha karnımız şişsin ozaman konuşurum heralde :)

Aaaa iyi farketmişsin edepsizi Ben de orda bi üçlü keşfetmiştim.Kız sevgilisini biriyle aldatıyo.Sevgili bunu siteden öğreniyo kızı dövüyo, diğer adam da siteden falan.Rumuz versem olur mu ki.İlginç bi üçlüydü.

ben yalnız kalınca konuşuyorum sonrada utanıyorum kendimden zemuszemus
ama günlük fln tutmuyorum ne yzaıcağımı bilemem zaten daha ne konuşacağımı bilemiyorum ben

ve bir de yeni üye
heyecanlı mayıs annelerinden biri olacağım herhalde, şimdiden doğumu nerde nasıl kiminle yapacağım diye düşünmekten helak oluyorum erken mi? bir de mayıs annelerinden hangi kadın doğum doktorlarını gittiklerini öğrensek..?
ben vatan caddesindeki 29 Mayıs Hastanesi Hale Aktün'e gidiyorum ama ilk hamileleiğim biraz endişeliyim doğruyu seçip seçmediğim konusunda

günlüğe başladım ama 1 sayfa yazdım daha . sonra tıkandımm:mymeka:

aynen ben de hamile kalmadan önce konuşucam,kitap okurum,klasik müzik dinletirim,vs kendi çapımda saçmalıyordum.Hatta annem masal kitabı almış akşamları 2 sayfa bebişe oku diye.Ben kendimi yatağa zor atıyorum.........:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…