Nidah en sıcakkanlı burçmuş boğa.Boğalarımız olucak bizim sositososito
eşim boğa burcudur o kadar iyi mizacı vardır ki hep boğa burcu bi bebeğim olsun istedim, rabbim nasip etti şükürler olsun. boğa burcunu bebek ya da yetişkin sevgiyle besleyebilirsiniz kızlar. onu sadece sevin başka bişey istemez o.a.s.
Mide yanmasına 3 yudum süt iyi diyolar
valla doğru dion tatlım sen uzmanlığını bulantılar konusunda yaptın valla. benim 8. haftada başladı ve hep geceleriydi. ay geçsin gitsin gali bunlar yaaa elimi karnıma koyup tek kelam etmedim hala çocuğumla. bulantılar bitsin die bekliom o zaman kendime gelcem sankim..:uhm:
Canımm ciddi misin:)) Ayy ben de çok sıkı takipçisiyim oranın hem de 7 yıldır:)) Demek sen de itirafçısın:)) Kızz valla pek bi sevindim şimdi niyeyse:))
bir dahakine süt içeyim.ondanda bu aralar tiksinmeye başladım gibi ama mecbur içicez.bana mutlaka yumurta ye diyolar ama ben önceden sevmeme rağmen şimdi hiç yiyemiyorum.kalsiyum için gerekliymiş siz yiyomusunuz?
yaa nerden bahsediyonus kızlar siz:mymeka:
ben anlamadımmmmmmmmmmklava:
bende yumurtayı önceden yerdim ama hamile kald. beri yiyemiyorum 2 tane yada 3 tanedir toplasan bu ğüne kadar içim kalkıyor aklıma gelince bileeebir dahakine süt içeyim.ondanda bu aralar tiksinmeye başladım gibi ama mecbur içicez.bana mutlaka yumurta ye diyolar ama ben önceden sevmeme rağmen şimdi hiç yiyemiyorum.kalsiyum için gerekliymiş siz yiyomusunuz?
:roflol:bırak bebişle kelam etmeyi,kocamla iki hasbihal edemiyorum, köşe bucak kaçıyom garibimden :roflol::roflol::roflol:
bırak bebişle kelam etmeyi,kocamla iki hasbihal edemiyorum, köşe bucak kaçıyom garibimden :roflol::roflol::roflol:
evet yaaa..kızlar ben de o siteyi takip ederdim hatta yayınlanmış 2 itirafım bile oldu....orda büyülü bahçe diyorlardıııı hamilelereee:CüvCüv:
İtiraflı bi site var ya.O :smiley-cool: Ben de 7 8 senedir takip ederim.Ama yazmadım hiç
hahhahaha niye kızzz bulantılar yüzünden miii? hahhahahaaa çok alemsn valla.. kızlar yaaa bende hamile kalırsam bebişimle hergün konuşcam diodum hatta bi ay hamilelik şüphesinden kendimi hamile sanmıştım, ogün ne güzel konuşmuştum bebeğimle ama bebek yoktu içimde. şimdi bebeğim var ama konuşcak ana yok karşıda.. siz konuşuomusunuz bebişinizle? ya da günlük tutan var mı kızlar?
hadi hadi dökülün itirafçılarr kaydirigubbakcemile3
benimde vardı ama kaç tane hatırlamıyom.
Hatta birde orda platonikim kısmı vardı kızın bitanesi benim kocama laf atmıştı, araç plakasını vererek, nasıl sinir olmuştum. Bi güzel cvp döşemiştim ona.
ben yalnız kalınca konuşuyorum sonrada utanıyorum kendimden zemuszemushahhahaha niye kızzz bulantılar yüzünden miii? hahhahahaaa çok alemsn valla.. kızlar yaaa bende hamile kalırsam bebişimle hergün konuşcam diodum hatta bi ay hamilelik şüphesinden kendimi hamile sanmıştım, ogün ne güzel konuşmuştum bebeğimle ama bebek yoktu içimde. şimdi bebeğim var ama konuşcak ana yok karşıda.. siz konuşuomusunuz bebişinizle? ya da günlük tutan var mı kızlar?
hahhahaha niye kızzz bulantılar yüzünden miii? hahhahahaaa çok alemsn valla.. kızlar yaaa bende hamile kalırsam bebişimle hergün konuşcam diodum hatta bi ay hamilelik şüphesinden kendimi hamile sanmıştım, ogün ne güzel konuşmuştum bebeğimle ama bebek yoktu içimde. şimdi bebeğim var ama konuşcak ana yok karşıda.. siz konuşuomusunuz bebişinizle? ya da günlük tutan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?