2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun . darısı hepimizin başına

ben oğlumu 50 günlükken sokmuştum denize çok hoşuna gitmişti 3 aylıkken sudan çıkmıyordu bence denizin temizliği çok önemli ona dikkat et ben ayvalıkta sokmuştum denize

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..
:Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..

Allah Beray a kolay güzel doğum nasip etsin inşallah... darısı sırasıyla bizlerin başına
bebeğini görenlerin gözü aydın, bebişlere de maşallah

ayyyyyyyyyyy inanmıyoruuumm...çok heycanlandım ben yaaaa....
inşallah haberini hemen alırız..

bu arada günaydın...
birazdan annem gelicek kızlar...bebeğin yatağını ve benim yatacağım yatağın nevresimini falan ayarlıycaz...
bu da ayrı bir heycan..
ben bi geçmişe bakayım..

ben oğlumu 50 günlükken sokmuştum denize çok hoşuna gitmişti 3 aylıkken sudan çıkmıyordu bence denizin temizliği çok önemli ona dikkat et ben ayvalıkta sokmuştum denize

inşallah benimki de senin oğlun gibi sever denizi, buranın denizi ılık da oluyor... evet temizliği çok önemli, ona göre bir yerde gireriz denize...

selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

doğum tarihiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

umutluyuz sezeryan tarihinmi haftaya cuma merak ettim.

muhtemelen sezeryan tarihidir canım, dün bebeğin dönmediği için bu gidişle sezeryan olacağını yazmışsın... üzülme olur mu, buradakilerden yarısından fazlası sezeryan olacak zaten ... büyük ihtimal ben de dahil... Allah her iki şeklin de hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...

günaydınnnnn herkese,kahvaltımızı yaptık,babamızı gönderdik geldik kızlar,dünde hastaneye gittik suyumuz normale dönmüş,şu an için erken doğum riskimiz ortadan kalktı ve sezeryanda,yine normal doğum beklemeye başladık,ayrıca oğluşum 250gr daha almış bu hafta 2400küsür olmuş,bu hızla giderse 4kilo doğurursun dedi dr
beray bugun mü doğuma giriyor,hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım

hayırlı olsun canım günün de belli olmuş ne güzel...hem de 23 nisan da...
benim doğum günüm de 23 nisan ben de o gün doğum yapmak istiyorum ama sanırım doktorum bekletmede kararlı..20sine gidicem bakalım ozaman karar vercek...
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

gözün aydın canııımmm..senin adına çok sevindim..rahatlamışsın çok şükür...
bebişine de maşallah

suyunun normale dönmesine çok sevindim canım. bebeğine de maşallah
bir haftada 250 gr çok iyi maşallah, tosuncuk olacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…