selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
korkarsa ben de sokmam zaten canım, hep sinir olurum öyle inatla bebeklerini denize sokmaya çalışanlara... bir denerim hoşuna giderse sokarım, bazı bebekler suyu çok seviyor ya...gelecek yaz çok güzel olur tabi, Allah nasip ederse baya hareketlenmiş olacaklar....
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..:Saruboceq:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..:Saruboceq:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben oğlumu 50 günlükken sokmuştum denize çok hoşuna gitmişti 3 aylıkken sudan çıkmıyordu bence denizin temizliği çok önemli ona dikkat et ben ayvalıkta sokmuştum denize
bu arada günaydın...
birazdan annem gelicek kızlar...bebeğin yatağını ve benim yatacağım yatağın nevresimini falan ayarlıycaz...
bu da ayrı bir heycan..
ben bi geçmişe bakayım..
selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
umutluyuz sezeryan tarihinmi haftaya cuma merak ettim.
günaydınnnnn herkese,kahvaltımızı yaptık,babamızı gönderdik geldik kızlar,dünde hastaneye gittik suyumuz normale dönmüş,şu an için erken doğum riskimiz ortadan kalktı ve sezeryanda,yine normal doğum beklemeye başladık,ayrıca oğluşum 250gr daha almış bu hafta 2400küsür olmuş,bu hızla giderse 4kilo doğurursun dedi dr
beray bugun mü doğuma giriyor,hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım
günaydınnnnn herkese,kahvaltımızı yaptık,babamızı gönderdik geldik kızlar,dünde hastaneye gittik suyumuz normale dönmüş,şu an için erken doğum riskimiz ortadan kalktı ve sezeryanda,yine normal doğum beklemeye başladık,ayrıca oğluşum 250gr daha almış bu hafta 2400küsür olmuş,bu hızla giderse 4kilo doğurursun dedi dr
beray bugun mü doğuma giriyor,hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?