2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canııımmm..senin adına çok sevindim..rahatlamışsın çok şükür...
bebişine de maşallah

suyunun normale dönmesine çok sevindim canım. bebeğine de maşallah
bir haftada 250 gr çok iyi maşallah, tosuncuk olacak desene
çok saolun canlarım,valla çok rahatladım,cuma günü tekrar kontrolüm var,o zamana kadar normal hayatıma dönmem yasak yine,yatak istiratine devam ama ben artık kuş gibi hafifledim,ama doğum tarihim birden çok uzadı :)1.5aya yakın zamanımız var,olsun ben sabırla beklerim kuzumu

ipeknil teşekkür ederim dediğin doğru aslında hiçbir sebep yokken yapanlarda fazla kendime yüklenmeyeceğim daha fazla dün gece sıkıntı girdi içime bir türlü uyumadım gece 4 te eşime ben yarın daha işe gitçem dedim kızdı uyu diye sabah kalktım 6 da bir duş aldım giyindim hazırlandım işe geldim dün çok yoğundu kimseyle vedalaşamadım ayrıca yarın 15 nisan da almak daha iyi geldi raporu hastanedeki sekreter pzt ile cuma arası gelip al demişti zaten yarın 37+0 olucam ama onlara göre salı günü 37 haftama girmiştim. neyse işten ayrılmak çok tuhaf geldi kendimi boşlukta hissettim sanırım bugün son ama :kedi:

devrimim, masallah bebegine de sana da :)

askin bahar tomurcugu, ben de garip hissediyorum izne ciktigimdan beri, hatta arada ugruyorum uygun saatlerinde is arkadaslarimla takilmaya

Günaydın kızlar...
Beray'a Allah yardım etsin, kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bana doktorum aşağı yukarı bir tarih vermedi. Sizce vermesi gerekir mi? Şimdilik normal doğum istiyorum...

Günaydın kızlar...
Beray'a Allah yardım etsin, kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bana doktorum aşağı yukarı bir tarih vermedi. Sizce vermesi gerekir mi? Şimdilik normal doğum istiyorum...

günaydın, normal olacaksa tarih veremiyorlar sanırım, benimki sezeryan olursa 7-9 mayıs, normal olursa bekleyeceğiz dedi...

selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
inş canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..
:Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağlıkla kucağına alır inş berayın allah yardımcısı olsun
maşallah bebeğine gözün aydınn

Canım sen normal doğum mu istiyosun?

aslında ben sezeryan istiyorum ama doktorum ne derse ona uyacağım... gelecek hafta çatı muayenesi olacağım, ondan sonra karar verecek. ama dr sanki sezeryana daha yakın gibi konuşuyor genelde. hayırlısı bakalım... ben ikisinden de korkuyorum nasılsa bilmiyorumkismile

gözün aydın canım suyunun normale dönmesine çok sevindim bebişine de maşallah

günaydınlarrr kızlarrrrr..........

devrimim herşeyin normale dönmüş kuşum gözün aydınnn.....

beraayında hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.....neden sezeryan berayın bilen var mı?

tomurcuk gözün aydın ayrılıyorsun ne güzell....bir çalışan ben kaldım sanırımm....benne zaman gideceğim yaaaaa............

günaydın annişler

devrimim gözün aydın.
beraya da Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

kızlar yaa ne gece uykum var ne gündüz. biri beni beşikte sallasın. napıyonuz bakalım

günaydın herkese.doğumlar başlamış heyecanlandım bende.37.haftadayım.oğlum doğum pozisyonunda değildi.bu hafta kontrolüm var bakalım naptı benimki?sezaryan olma ihtimali kuvvetli.hayırlısı sizde durumlar nasıl?

günaydın annişler

devrimim gözün aydın.
beraya da Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

kızlar yaa ne gece uykum var ne gündüz. biri beni beşikte sallasın. napıyonuz bakalım

ben de malesef hiç uyuyamıyorum, gece boyunca 10 defa kalkıyorum, yarım saat uyuyorum 2 saat oturuyorum sabahı sabah ediyorum vallahi... gündüz de yatsam uyuyamiyorum ( Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hayırlısı olsun inşallah, Allah gönlüne göre doğum nasip etsin inşallah....

günaydınnnnn

berayyy Allah yardımcın olsun inş sağ salim alırsın kucağına bebişini..

devrimim gözün aydın suyunun düzelmesine sevindim canım maş oğluşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…