herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..:Saruboceq:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
gözün aydın canııımmm..senin adına çok sevindim..rahatlamışsın çok şükür...
bebişine de maşallah
çok saolun canlarım,valla çok rahatladım,cuma günü tekrar kontrolüm var,o zamana kadar normal hayatıma dönmem yasak yine,yatak istiratine devam ama ben artık kuş gibi hafifledim,ama doğum tarihim birden çok uzadı :)1.5aya yakın zamanımız var,olsun ben sabırla beklerim kuzumusuyunun normale dönmesine çok sevindim canım. bebeğine de maşallah
bir haftada 250 gr çok iyi maşallah, tosuncuk olacak desene
kızlar bebeğimin perdesi için buna karar verdik babasıyla baby safari olan ve nevresim takımı da aynısının nevresimi olucak nasıl sizce?
bu arada burda belli olmuyor ama tülün üzerinde açık mavi bulutlar var
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay1.aspx?seriID=26
Günaydın kızlar...
Beray'a Allah yardım etsin, kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bana doktorum aşağı yukarı bir tarih vermedi. Sizce vermesi gerekir mi? Şimdilik normal doğum istiyorum...
inş canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniselam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
sağlıkla kucağına alır inş berayın allah yardımcısı olsunherkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..:Saruboceq:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
maşallah bebeğine gözün aydınngünaydınnnnn herkese,kahvaltımızı yaptık,babamızı gönderdik geldik kızlar,dünde hastaneye gittik suyumuz normale dönmüş,şu an için erken doğum riskimiz ortadan kalktı ve sezeryanda,yine normal doğum beklemeye başladık,ayrıca oğluşum 250gr daha almış bu hafta 2400küsür olmuş,bu hızla giderse 4kilo doğurursun dedi dr
beray bugun mü doğuma giriyor,hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım
günaydın, normal olacaksa tarih veremiyorlar sanırım, benimki sezeryan olursa 7-9 mayıs, normal olursa bekleyeceğiz dedi...
Canım sen normal doğum mu istiyosun?
günaydınnnnn herkese,kahvaltımızı yaptık,babamızı gönderdik geldik kızlar,dünde hastaneye gittik suyumuz normale dönmüş,şu an için erken doğum riskimiz ortadan kalktı ve sezeryanda,yine normal doğum beklemeye başladık,ayrıca oğluşum 250gr daha almış bu hafta 2400küsür olmuş,bu hızla giderse 4kilo doğurursun dedi dr
beray bugun mü doğuma giriyor,hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım
günaydın annişler
devrimim gözün aydın.
beraya da Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
kızlar yaa ne gece uykum var ne gündüz. biri beni beşikte sallasın. napıyonuz bakalım
günaydın herkese.doğumlar başlamış heyecanlandım bende.37.haftadayım.oğlum doğum pozisyonunda değildi.bu hafta kontrolüm var bakalım naptı benimki?sezaryan olma ihtimali kuvvetli.hayırlısı sizde durumlar nasıl?
ben de malesef hiç uyuyamıyorum, gece boyunca 10 defa kalkıyorum, yarım saat uyuyorum 2 saat oturuyorum sabahı sabah ediyorum vallahi... gündüz de yatsam uyuyamiyorum( Allah hepimizin yardımcısı olsun...
amin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?