devrimim, masallah bebegine de sana da :)
askin bahar tomurcugu, ben de garip hissediyorum izne ciktigimdan beri, hatta arada ugruyorum uygun saatlerinde is arkadaslarimla takilmaya
tüllerin hepsi çok güzelmiş canım, Devrim bey güzel günlerde sağlıkla kullansın cicilerini
maşallah bebeğine gözün aydınn
gözün aydın canım suyunun normale dönmesine çok sevindim bebişine de maşallah
günaydınlarrr kızlarrrrr..........
devrimim herşeyin normale dönmüş kuşum gözün aydınnn.....
beraayında hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.....neden sezeryan berayın bilen var mı?
tomurcuk gözün aydın ayrılıyorsun ne güzell....bir çalışan ben kaldım sanırımm....benne zaman gideceğim yaaaaa............
teşekkür ederim kızlargünaydın annişler
devrimim gözün aydın.
beraya da Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
kızlar yaa ne gece uykum var ne gündüz. biri beni beşikte sallasın. napıyonuz bakalım
çok teşekkür ederim canım saoldevrimim gözün aydın suyunun düzelmesine sevindim canım maş oğluşuna.
seyyah benimkide dönmedi hala bu gidişle sezeryan olucaz benim kontrolum cuma günü inş, seninkide benimkide döner annelerini uğraştırmazlar.
umutluyuz sezeryan tarihinmi haftaya cuma merak ettim.
günaydınlarrr kızlarrrrr..........
devrimim herşeyin normale dönmüş kuşum gözün aydınnn.....
beraayında hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.....neden sezeryan berayın bilen var mı?
tomurcuk gözün aydın ayrılıyorsun ne güzell....bir çalışan ben kaldım sanırımm....benne zaman gideceğim yaaaaa............
kızlar geceden beri ara ara belime hafif hafif adet sancısı gibi bir ağrı vuruyor korkuyorum yaaa. nolur 2 hafta daha sabretsin oğlum dua edin
kızlar geceden beri ara ara belime hafif hafif adet sancısı gibi bir ağrı vuruyor korkuyorum yaaa. nolur 2 hafta daha sabretsin oğlum dua edin
az kalmış canım hazırlık yapıordur bebiş yada yorulmuşsundur bugüm çok yorma kendiniii....kızlar geceden beri ara ara belime hafif hafif adet sancısı gibi bir ağrı vuruyor korkuyorum yaaa. nolur 2 hafta daha sabretsin oğlum dua edin
Canım ben de halen çalışıyorum. Bu ayın sonuna kadar da Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum:)
ipeknil teşekkür ederim dediğin doğru aslında hiçbir sebep yokken yapanlarda fazla kendime yüklenmeyeceğim daha fazla dün gece sıkıntı girdi içime bir türlü uyumadım gece 4 te eşime ben yarın daha işe gitçem dedim kızdı uyu diye sabah kalktım 6 da bir duş aldım giyindim hazırlandım işe geldim dün çok yoğundu kimseyle vedalaşamadım ayrıca yarın 15 nisan da almak daha iyi geldi raporu hastanedeki sekreter pzt ile cuma arası gelip al demişti zaten yarın 37+0 olucam ama onlara göre salı günü 37 haftama girmiştim. neyse işten ayrılmak çok tuhaf geldi kendimi boşlukta hissettim sanırım bugün son ama :kedi:
Ben de sırf doğumdan sonraya fazla iznim kalsın diye direniyorum. Bir de evde sıkılırımbende son hafta bırakabilirim işlerin durumuna bağlı....ayrılamıyorum bir türlü...
canım hayırlı olsun iznin darısı başımıza artık. Bol bol dinlen. Benimde bu cuma son ama artık sürünerek geliyorum işe. Parfüm kokularından tiksinir oldum. Kimseyede sıkma şu kokuyu diyemiyorsunlmaz: neyse az kaldı sabrediyorum. Ama en fazla 1-2 hafta deinlenebileceğim bilmiyorumkismile
günaydın kızlar... ben artık çok az uyuyabiliyorum.bacaklarım taşıyamıyor artık.dün doktorum bebeğin suyu azalmış dedi.ama normal bir azalma, zaman yaklaştığı içinmiş.doğum çantamda son eksikleri halledicem bugün. iki ayrı çanta yapmaya karar verdim.biri bebeğe biri bana.siz neler yaptınız neler koydunuz ?
Ben de sırf doğumdan sonraya fazla iznim kalsın diye direniyorum. Bir de evde sıkılırımNe yapacağım akşama kadar ya... Bu ayın sonunda ayrılmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım...
Canım illaki 37.haftayı beklemek zorunda değilmişsin. Zorlanıyosan ayrıl bence... Ben de kokudan çok etkileniyorum(
benim izinle raporla falan bağlantılı değil ben yararlanamıyorum o rapordann..işlerden ayrılamıyorum ne kadar durursam o kadar iyi ama doğumdan yaklaşık kırk sonra yine döneceğim.ama bebişimle..ona burdada oda hazırlıyorum...şimdiden pemde bir çekyat alıp kouydum...onda oturuyorum arada uzanıyorumm....idae ediyorum iştee...........
bende iki çanta yaptım biri bana biri bebişe canım...
ütüleyip takım halinde iç-dış zıbın eldiven şapka çorap buzdolabı poşetlerine koydum...doğumhaneye vereceğimi penya battaniyeye sarıp hazırladım .2 penye battaniya bir de kadife battaniye koydum..kıyafet 4 takım koydum..pişik kremini 10 adet bezini gerek görülürse alınır ana kucağımız hazır....emzik de kararsızım verip vermemek de o yüzden almadım bile.....ıslak mendilini bel desteğini ve ağız mendillerini koydumm......
kendim için 2 adet rahat ve şık pijama 4 külot 2 atlet çorap özbakım eşyalarım ve makyaj malz..lohusa tacım....terlikim..üşürsem diye çok ince tacımla uyumlu bir hırka......lansinoh krem ve göğüs pedi......sadece emzirme sütyenim yok onuda önden klipsli normal sütyenalıp koyacağımmmm.......diğerini kullanmam imkansız nine sütyeni gibi...kaydirigubbakcemile3
ben 3 takım hastane çıkışı birde nolur nolmaz diye tulum koydum. 6 tane bez koydum.10 çok değil mi ? ıslak mendil.pudra koydum.pişik kremi aklıma gelmemişti onuda koyayım bari. ağız mendili koydum.emzik koyacağım ben.alıştırma biberonu ,burun aspiratörü, gögüs pompası da koyacağım.daha dezenfekte etmedim ama hazırladım. bugün dezenfekte edicem.
kendime bir gecelik,terlik,ped, gögüs pedi koydum.daha alacaklarım var. geceliğim eksik. atlet napıcam bilmiyorum.kaç beden almam gerektiğini kestiremiyorum. şimdi hamile atleti kullanıyorum. emzirme sütyeni çoktan kullanmaya başladım. diğerleri acayip sıkıyo. gögüslerim çok büyüdü. birde hasta bezi duydum. o niçin anlamadım. bileniniz var mı ?
ben 3 takım hastane çıkışı birde nolur nolmaz diye tulum koydum. 6 tane bez koydum.10 çok değil mi ? ıslak mendil.pudra koydum.pişik kremi aklıma gelmemişti onuda koyayım bari. ağız mendili koydum.emzik koyacağım ben.alıştırma biberonu ,burun aspiratörü, gögüs pompası da koyacağım.daha dezenfekte etmedim ama hazırladım. bugün dezenfekte edicem.
kendime bir gecelik,terlik,ped, gögüs pedi koydum.daha alacaklarım var. geceliğim eksik. atlet napıcam bilmiyorum.kaç beden almam gerektiğini kestiremiyorum. şimdi hamile atleti kullanıyorum. emzirme sütyeni çoktan kullanmaya başladım. diğerleri acayip sıkıyo. gögüslerim çok büyüdü. birde hasta bezi duydum. o niçin anlamadım. bileniniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?