Canım nasıl bir iş seninki:) Bebeğinle nasıl döneceksin ki? Sen şimdi rapor parası filan alamayacak mısın??
hastabezi senin icin canim, dogumdan sonra kanama olacakmis, fazla olursa ped yetemzse diye hastabezi de bulundurun diyorlar. ben koymadim cantama gerci..
canım o bende de hep oluyordu merak etme zaten doğsada senden benden sağlıklı olur o merak etme aklına kötü şeyler getirme
Canım dünden beri benim de belimde inanılmaz bir ağrı var. Bunun doğuma yakın olmakla alakası var mıdır? Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum...
az kalmış canım hazırlık yapıordur bebiş yada yorulmuşsundur bugüm çok yorma kendiniii....
yok tüm işlerimi bitirdim. herşey hazır çok şükür. bir ben hazır diiilim. (hafta sonu perdelerim yıkanıp kocam tarafından asılacak)
bende son hafta bırakabilirim işlerin durumuna bağlı....ayrılamıyorum bir türlü...
günaydın kızlar... ben artık çok az uyuyabiliyorum.bacaklarım taşıyamıyor artık.dün doktorum bebeğin suyu azalmış dedi.ama normal bir azalma, zaman yaklaştığı içinmiş.doğum çantamda son eksikleri halledicem bugün. iki ayrı çanta yapmaya karar verdim.biri bebeğe biri bana.siz neler yaptınız neler koydunuz ?
Canım burun aspiratörünü de dezenfekte etmemiz gerekiyo mu? Ben göğüs pompası almadım daha. Alsam mı? Seninki nasıl??
Ben de bebeğim için bişeyler hazırladım ama kendim için hiç bir hazırlığım yok daha. Bebeğimin kıyafetlerini de çorap hurcuna koydum. Onu da valize koyarım. Ben hamile atleti kullanmadım hiç, zaten atletlerim hep likralıydı hala onları giyiyorum. Bir tane de emzirme sütyeni aldım. Onu da evde olduğum zamanlarda takarım. Gökkuşak gibi bende önden açılan sütyenlerden almayı düşünüyorum...
ben 3 takım hastane çıkışı birde nolur nolmaz diye tulum koydum. 6 tane bez koydum.10 çok değil mi ? ıslak mendil.pudra koydum.pişik kremi aklıma gelmemişti onuda koyayım bari. ağız mendili koydum.emzik koyacağım ben.alıştırma biberonu ,burun aspiratörü, gögüs pompası da koyacağım.daha dezenfekte etmedim ama hazırladım. bugün dezenfekte edicem.
kendime bir gecelik,terlik,ped, gögüs pedi koydum.daha alacaklarım var. geceliğim eksik. atlet napıcam bilmiyorum.kaç beden almam gerektiğini kestiremiyorum. şimdi hamile atleti kullanıyorum. emzirme sütyeni çoktan kullanmaya başladım. diğerleri acayip sıkıyo. gögüslerim çok büyüdü. birde hasta bezi duydum. o niçin anlamadım. bileniniz var mı ?
Canım burun aspiratörünü de dezenfekte etmemiz gerekiyo mu? Ben göğüs pompası almadım daha. Alsam mı? Seninki nasıl??
Ben de bebeğim için bişeyler hazırladım ama kendim için hiç bir hazırlığım yok daha. Bebeğimin kıyafetlerini de çorap hurcuna koydum. Onu da valize koyarım. Ben hamile atleti kullanmadım hiç, zaten atletlerim hep likralıydı hala onları giyiyorum. Bir tane de emzirme sütyeni aldım. Onu da evde olduğum zamanlarda takarım. Gökkuşak gibi bende önden açılan sütyenlerden almayı düşünüyorum...
UMUTLUYUZ,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşur,çok heyecanlı......herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..:Saruboceq:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
günaydınnnnn herkese,kahvaltımızı yaptık,babamızı gönderdik geldik kızlar,dünde hastaneye gittik suyumuz normale dönmüş,şu an için erken doğum riskimiz ortadan kalktı ve sezeryanda,yine normal doğum beklemeye başladık,ayrıca oğluşum 250gr daha almış bu hafta 2400küsür olmuş,bu hızla giderse 4kilo doğurursun dedi dr
beray bugun mü doğuma giriyor,hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım
etmemiz gerekir diye düşünüyorum. hepsinin paketlerinde nasıl kullanılması gerektiği ve temizliği yazıyor.ordan okuyacağım.tecrübeli annelerden şunu duydum.sakın kulak temizleme çöpü ile bebeğin burnunu temizlemeyin mantar yapıyor dediler. tecrübeye güvenirim.vardır bir bildikleri.benim gögüs pompası basit olanlardan.sağma makinası değil yani.ilk anda süt gelmeyebiliyor o yüzden aldım. gögüs ucu olmayan kadınlar mutlaka almalıymış.gögüs ucu problemim yok ama süt gelmezse gögüslerime masaj yapacağım ve onu kullanacağım. saksafona benziyor :) hamile atleti,hamile kilodu hatta hamile kilotlu çorabı bile aldım. kullandım kullanıyorumda.toplamda 18 kilo alınca hiçbiri olmuyor çünkü.buna rağmen her gören aaa sadece göbeğin var ne güzel hiç kilo almamışsın diyor. önden açılan sütyen derken neyi kastediyorsunuz ? askıları çıkanı mı? aynı şey değil haberiniz olsun.gögüslerim şimdiden sızım sızım sızlıyor. ben bir tane olsun emzirme sütyeni alın derim.pahalı bişey değil zaten. 7-8 lira.
yok alamayacağım kuşummm..kendim iş verenim..o yüzden..fiziksel bir işde yapmıyorum çünkü..ama başından ayrılamıyorum...bebişle ilgilenmek için bir yardımcımız olacak..ama gözümün önünde olacak emzireceğim sık sık o yüzden geri dönmeyi pek dert etmiyorum.yazın tatil olduğundan da daha sakin geçiyor zaten bakalım iştee.............
önden açılan şu klips yeri arkadan değilde önden iki göğsün arasından olan kuşummm........emzirme sütyenlerinin de o modeli var ama..ben balenli kulanmaya alışkınımm.....emzirme sütyenlerni ancak evde kullanabilirimm..ama yazın incecik badilerle hoş duracaklarını sanmıyorum.o sütyenler göğüsleri ayırıp armut gibi gösteriyor..ben de sevmiyorum...
kızlar merhabalar...
ağrılarlla geçiriyorum günleri...(özellikle sol kasığım fena durumda... (
geçmiş olsun canım. bol bol dinlen. daha erken haftalardasın. bebiş gelmeye çalışmasın ..
bir de o ağrılara ve kasılmalara magnezyum iyi geliyor.doktorun vermiştir mutlaka.
evet bencede bende sevmiyorum onları hatta alıcagım zaman satıcıya bunların destekli olanı yada daha hoş olanları varmı diye sormuştumkaydirigubbakcemile3 hoşuma gitmediginden 1 tane aldım...atletli olanlar sanki daha kullanışlı geldi hoşunuza gitmediginde sonra sadece atlet olarak kullanabiliyosunuz ben 2 tane aldım.önden açılan şu klips yeri arkadan değilde önden iki göğsün arasından olan kuşummm........emzirme sütyenlerinin de o modeli var ama..ben balenli kulanmaya alışkınımm.....emzirme sütyenlerni ancak evde kullanabilirimm..ama yazın incecik badilerle hoş duracaklarını sanmıyorum.o sütyenler göğüsleri ayırıp armut gibi gösteriyor..ben de sevmiyorum...
kızlar bende 2 çanta hazırladım
bebişe:
2tkm hastane çıkışı
3çift çorap
2yedek tulum
penye battaniye
bir tane polar tulum,çıkarken giydirmek için
ana kucağı
pişik kremi
ıslak mendil(unibaby yeni doğan)
10tane bebek bezi
kendim:
2tkm pijama
3çift çorap
kişisel bkm mlzleri
3alt 2 üst çamaşır
1emzirme sütyeni
havlu,terlik
fotoğraf makinesi ve kamera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?