2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım nasıl bir iş seninki:) Bebeğinle nasıl döneceksin ki? Sen şimdi rapor parası filan alamayacak mısın??

yok alamayacağım kuşummm..kendim iş verenim..o yüzden..fiziksel bir işde yapmıyorum çünkü..ama başından ayrılamıyorum...bebişle ilgilenmek için bir yardımcımız olacak..ama gözümün önünde olacak emzireceğim sık sık o yüzden geri dönmeyi pek dert etmiyorum.yazın tatil olduğundan da daha sakin geçiyor zaten bakalım iştee.............

hastabezi senin icin canim, dogumdan sonra kanama olacakmis, fazla olursa ped yetemzse diye hastabezi de bulundurun diyorlar. ben koymadim cantama gerci..

bir arkadaşım kendisi 2 çocuk annesi kanama doğumdan 2-3 gün sonra başlıyor ancak dedi. bilemiyorum o yüzden. diğer sebepleri düşünüyorum zaten lavman yapılıyor sonda takılıyor. doğumda anlarız artık :)

canım o bende de hep oluyordu merak etme zaten doğsada senden benden sağlıklı olur o merak etme aklına kötü şeyler getirme

sağol canım. ama acık semirsin içerde istiyorum. bir de sanırım korkuyorum sempatiksalakcinni

Canım dünden beri benim de belimde inanılmaz bir ağrı var. Bunun doğuma yakın olmakla alakası var mıdır? Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum...

eh yaklaştığımızın bir göstergesi bence...

ben tekerlekli bir bavulu ortadan ikiye ayıracak şekilde yerleştirdim eşyaları. biberonları dezenfekte edicem onu koyucam. bir de yedek kocakarı donu almam lazım.

kızlar eskimiş süngersiz bikinileriniz varsa onları da emzirme sütyeni gibi kullanabilirsiniz. ben evde bikinilerimi kullanıcam. çünkü hem ince hem de esnek. meme şıp diye açılabiliyor.

benimde 4 takım dediğim kıyafet 2 hastane çıkışı iki tulum tulumları daha çok seviyorum ben...bezleri çok sık değişiyor kuşum arttırabilirsin.burun aspiratörü doktorlar önermiyorlar ilk kızımda da hiç kullanmadım...göğüs pompam var ama koymadım..gerek olursa hastanemde varmış..hasta bezine gerek olacağını sanmıyorum uzun gece için olan pedler yeterli olur bence...emzik alırım herhalde ama biberonada gerek yok mama verilmesi gerkse bile hastanenin steril araçlarıyla veriyorlar..bizimkini kullanmazlar hatta çoğunlukla kaşıkla.....

etmemiz gerekir diye düşünüyorum. hepsinin paketlerinde nasıl kullanılması gerektiği ve temizliği yazıyor.ordan okuyacağım.tecrübeli annelerden şunu duydum.sakın kulak temizleme çöpü ile bebeğin burnunu temizlemeyin mantar yapıyor dediler. tecrübeye güvenirim.vardır bir bildikleri.benim gögüs pompası basit olanlardan.sağma makinası değil yani.ilk anda süt gelmeyebiliyor o yüzden aldım. gögüs ucu olmayan kadınlar mutlaka almalıymış.gögüs ucu problemim yok ama süt gelmezse gögüslerime masaj yapacağım ve onu kullanacağım. saksafona benziyor :) hamile atleti,hamile kilodu hatta hamile kilotlu çorabı bile aldım. kullandım kullanıyorumda.toplamda 18 kilo alınca hiçbiri olmuyor çünkü.buna rağmen her gören aaa sadece göbeğin var ne güzel hiç kilo almamışsın diyor. önden açılan sütyen derken neyi kastediyorsunuz ? askıları çıkanı mı? aynı şey değil haberiniz olsun.gögüslerim şimdiden sızım sızım sızlıyor. ben bir tane olsun emzirme sütyeni alın derim.pahalı bişey değil zaten. 7-8 lira.

selam kızlar nasılsınız,,,,benim de bebişim haftaya cuma gelecek inşallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
UMUTLUYUZ,Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn!!zemuszemus
bugün bir bebeğimiz daha geliyooorrrrr; Beray doğuma gittiiiiii.. yakında buralar bebekten geçilmeyecek inşşşş..
:Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşur,çok heyecanlı......

gözünaydın canım çok sevindim senin adına,Allah doğuma kadar başka sıkıntı göstermesin

önden açılan şu klips yeri arkadan değilde önden iki göğsün arasından olan kuşummm........emzirme sütyenlerinin de o modeli var ama..ben balenli kulanmaya alışkınımm.....emzirme sütyenlerni ancak evde kullanabilirimm..ama yazın incecik badilerle hoş duracaklarını sanmıyorum.o sütyenler göğüsleri ayırıp armut gibi gösteriyor..ben de sevmiyorum...

Son düzenleme:
elvan senin konuşmalarına hayranım kız şıp diymi açılcak kaydirigubbakcemile3 bel ağrılarını dert etme herkeste var hele karın sertlemeleri beni bunaltıyo canımı yakıyo ama kanama olmadan korkma dedi doktor oda doğuma hazırlanıyo annesi başlasın hazırlıklaa demi

kızlar bende 2 çanta hazırladım
bebişe:
2tkm hastane çıkışı
3çift çorap
2yedek tulum
penye battaniye
bir tane polar tulum,çıkarken giydirmek için
ana kucağı
pişik kremi
ıslak mendil(unibaby yeni doğan)
10tane bebek bezi
kendim:
2tkm pijama
3çift çorap
kişisel bkm mlzleri
3alt 2 üst çamaşır
1emzirme sütyeni
havlu,terlik
fotoğraf makinesi ve kamera

Hmm anladım canım. Kendi işin olunca bırakamıyo insan doğal olarak. Ne güzel hep bebeğinle beraber olacaksın...

gökkuşak oh ne güzel bebeişin yanında olcak şanslısın

badilerle berbat duruyor tabi.ama şimdi karın önde olunca kamufle ediyor,gömlekle falan belli olmuyor.yaza kadar normal sütyene döneriz heralde. ben onu ilk 1 bilemedin 2 ay için düşünüyorum.onlarla asla işe gitmem :))) gögüs uçları çok belli oluyor birde dediğin gibi ayrık ayrık duruyor. ama şu aralar çok canım yanıyor. rahat ettim onlarla.

kızlar merhabalar...
ağrılarlla geçiriyorum günleri...(özellikle sol kasığım fena durumda...(

kızlar merhabalar...
ağrılarlla geçiriyorum günleri...(özellikle sol kasığım fena durumda...(

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen. daha erken haftalardasın. bebiş gelmeye çalışmasın ..
bir de o ağrılara ve kasılmalara magnezyum iyi geliyor.doktorun vermiştir mutlaka.

günaydın kızlar

bende bebeğimin kıyafetlerini çorap hurcuna koydum çekebilirsem resimlerini çekip koymayı düşünüyorum tek valiz yeterli oldu hemde kalıp gibi düzenli oldu bayağ sıkıntı yaratmıştı şu çanta meselesi bende

tulum hiç koymadım kızlar çünkü arkadaşlarım ilk anda kullanmanın zor olduğunu söyledi alt üst takım olarak koydum bende 3 tane alt üst takım yanlarına iç zıbın ve çorap bir tane tam takım hastane çıkışı bir tane yedek kalın penye battaniye ve birtane peluş battaniye koydum tabi her takıma uygun birer de yelek bugün bir ara resimlerini çekerim

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen. daha erken haftalardasın. bebiş gelmeye çalışmasın ..
bir de o ağrılara ve kasılmalara magnezyum iyi geliyor.doktorun vermiştir mutlaka.

saol canım..yatıyorum ve günde 2 tane magnezyum alıyorum...dr bide ağrı kesici al dedi..bakayım geçecekmi....

merhaba kızlar
evet bencede bende sevmiyorum onları hatta alıcagım zaman satıcıya bunların destekli olanı yada daha hoş olanları varmı diye sormuştumkaydirigubbakcemile3 hoşuma gitmediginden 1 tane aldım...atletli olanlar sanki daha kullanışlı geldi hoşunuza gitmediginde sonra sadece atlet olarak kullanabiliyosunuz ben 2 tane aldım.

ya ben bide dün plastik çatal,kaşık,bardak ve kamış aldım(burda okumuştum dogum sonrası çok ihtiyaç oluyomuş):kedi:aslında özel hastenede olcak belki gerek olmaz ama 1 sene önce acil ameliyat olmam gerekti hazırlıksız gitmiştim çok ihtiyaç duymuştum...

ben daha çantamı hazırlamadım hiç elimi sürmedim. yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim. kendime hiç bir şey almadım gecelik sütyen vs. acil doğuma gitsem yandım yani.

emzirme sütyenini bende kopçası önden olan alttan destekli olandan aldım..penye sevmiyorum ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…