2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herşeyi zaten minicik olduğundan çorap hurcuna kolay sığdı benimkiler:)) Resimlerini eklersen bakarız canım:))

saol canım..yatıyorum ve günde 2 tane magnezyum alıyorum...dr bide ağrı kesici al dedi..bakayım geçecekmi....

inşallah geçecek canım.magnezyum hemen etki ediyor.yinede tedbirli ol. hep yat.bu haftalar kritik. bebek büyüdü ama ciğerleri halen gelişiyor. benimde 31 haftalıkken çok az sol kasığımda batma olmuştu.doktor vajinal muayene bile yaptı. hemen izne ayıralım dedi. her ihtimale karşı. çok korktum o zaman.korktukça daha çok ağrım sızım oldu. 3, gün yeter dedim.kalktım ayağa.çalışmayada devam ettim.sonra hiç batma olmadı.kasılma hele hiç olmadı zaten. şimdi 36 haftam bitiyor. tehlikeyi atlattım.bebiş çok büyüdü.şimdide bacaklarım ve kalçalarım ağrıyor.2 gündür de hafif bel ağrım var. herkes bir olmaz. benim şikayetim çok azdı o yüzden gözümü kararttım. ama sen o kadar ağrın varsa dikkatli ol. sakinliğini koru.bebekler anne karnında hissediyorlar. ona hergün zamanında doğacaksın biliyorum de sakın erken gelme diye tembihle.konuş onunla.çok işe yarıyor. umarım sende de yarar.çok geçmiş olsun.

aynen annemde eşyalarını küçük hurçlara koyup getirmiş..yıkayıncada onlara koyduk çok iyi oldu...

canım benim çok saol...sanada geçmiş olsun..senin artık normal ağrılar...sağlıkla gelsin yavrun....

selam kızlar bakıyorum da kiimsecikler kalmadı topicikte ben de 10 gündür deli gibi kaşınıyorum ya ne olacak bilmiyorum hiçbir sorun yok cildiye doktoru doğumdan önce geçmez diyo 700 kadından 1 inde oluyomuş düşünün artık 10 gündür hergün en fazla 3 saat uyuyorum delirecem artık ama çok şükür bebişim iyi 1 hafta önden gidiyomuş 2750 gram olmuş bebişim ağzını açıp kapatıyodu bal böceğim sizler nasılsınız ANT nerdesin doğurdun mu yoksa

slm kızlar herkes iyidir inş...geçmişiokudumaklımda kalanları yazıyorum..
devrimim gözün aydın herşey normale dönmüş seninde sevindimm..
umutluyuz doğum tarihiniz hayırlı olsunn
berayada hayırlı doğumlar inş...
umarım unuttuğum yoktur..

yok canımyaa doğurmadım ablam gelmişti..şimdi öbür ablama geçti..bende geldim hemen..doğurmadım doğurmasına ama yürepim ağzımda devamlı...eğer kendi gelmezse haftaya mudahale edicek dr.um..bu arada maşallah bebeğine..

ne mutlu azıcık kalmıs:) bende dun rruyamda gordum dogum belirtileri baslıyordu:))) cok korkmustum. benim erkenden alacaklar ya dogum baslamadan:)))) gece baslamıstı doktoru aramak istiyordum deli tavuk gibiydim:))) sonra uyandım ve bir ohhhh cektimm:)

evet az önce uzandım acık geçti gibi. burnum tıkalı nefes almıyor. dekor olarak kullanıyorum kendisini. şıp diye açılcak inşallah memecikler (tabi biraz daha büyüyebilirseee)

meme pedleri koyunca uçlar belli olmaz heralde. ucu olsun da belli olsun şeker napalım.

kızlar merhabalar...
ağrılarlla geçiriyorum günleri...(özellikle sol kasığım fena durumda...(

al bir ağrılı bacı dahaaa geçmiş olsun dicem ama doğurmadan geçmicek

desteklileri ben de sordum. küçük bedensin sanırım sende. satıcı yazın zaten emzirirken terliceksiniz bir de destekli takarsan iyice ter yapar bakteri olur falan dedi. bilemiyorum ki

ben daha çantamı hazırlamadım hiç elimi sürmedim. yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim. kendime hiç bir şey almadım gecelik sütyen vs. acil doğuma gitsem yandım yani.

zelihaa hazırla artık. vallaha eğilip kalkmalar zorlaşıyor. gecelik olayını 2 hafta önce falan hallettim. konakta çeşit çok. fiyatlar 50-150 arası değişiyor. düz penye istersen 10 a bile var. git al bacım vallaha şimdi bana hadi konağa deseler gidemem. mevsim bile gözümde büyüyor düşün yanii

maşallah bebişine. uykusuzluk bende de var.

kızlar müjdeee, dün gece benimle birlikte bir yıldır yaşıyan basur memeciğime 2kardeş daha geldi. ağlamak istiyorum ya hiç ağrım yoktu bir de o eklendii :gitme:

sorma yaa..dün gece bel ağrısına uyandım çok canımıyaktı..tamam dedim ben sabaha doğuma giderim sabah namazından sonra saçlarımı falan düzleştirdim...plan yaptım kendi kendime doğurana kadar böyle olucak sanırım..

[QUOTE
kızlar müjdeee, dün gece benimle birlikte bir yıldır yaşıyan basur memeciğime 2kardeş daha geldi. ağlamak istiyorum ya hiç ağrım yoktu bir de o eklendii :gitme:[/QUOTE]

su basur olayı cok kotu yaaa hiç kabız olmadım hatta hep isal problemim var ama yine de oldu bende o memecikten. bide kabızlık yapıyor diyorlar yalaaannnnn((

ay müjde falan yazınca anlamatım tamolarak ne olduğunu..geçmiş olsun...doğumdan sonra geçer inş..

ya kadın olmak zor meziyet vallahi. yerimden kalkmam yasak ben hala doktorun gel doguma alıcaz dedigi gun kuafore gitmeyi planlıyorum:))))) saclarımı yaptırıcam. hiç gebelik resmim yok hep yatakta pasaklıyım diye kactım objektiflerden:))) bari dogumun ardından bebişimle guzel gorruneyim onun derdine dustum:))))

[QUOTE
kızlar müjdeee, dün gece benimle birlikte bir yıldır yaşıyan basur memeciğime 2kardeş daha geldi. ağlamak istiyorum ya hiç ağrım yoktu bir de o eklendii :gitme:

su basur olayı cok kotu yaaa hiç kabız olmadım hatta hep isal problemim var ama yine de oldu bende o memecikten. bide kabızlık yapıyor diyorlar yalaaannnnn(([/QUOTE]

sanada geçmiş olsun..bende kabızlıkta olur sanıyodum..her durumda olabiliyo demekki..

kokoş seniii. (gerçek sancıyı hissetsen saçını tarayabilirmisin acaba)

[QUOTE

su basur olayı cok kotu yaaa hiç kabız olmadım hatta hep isal problemim var ama yine de oldu bende o memecikten. bide kabızlık yapıyor diyorlar yalaaannnnn(([/QUOTE]

sadece kabızlıkta değil ishalde de oluyor. ikisi de normal sayılmadığı için basur memecikleri hooop yerleşiveriyorlar.

sezeryan olan bayanlar bakımlı gidiyorlar hastaneye, manikürler, ağdalar, fönler, makyajlar doğur düğüne git yani o derece.amaaa normal doğurcaklar ise o telaşla ohooo

[

su basur olayı cok kotu yaaa hiç kabız olmadım hatta hep isal problemim var ama yine de oldu bende o memecikten. bide kabızlık yapıyor diyorlar yalaaannnnn((

sanada geçmiş olsun..bende kabızlıkta olur sanıyodum..her durumda olabiliyo demekki..[/QUOTE]

doktorum sabit kalmaktan oluyor dedi. kan dolasımıyla alakalıymıs??? ANT senin bebiş nekadar oldu? gorundun mu doktoruna? benim diyetim işe yaramıstı cumartesi gitti kontrole. ama şimdi bogazıma hakim olamıyorum. biraz kacırmaya basladım. sıfır tuz sıfır seker de cekilmiyor ki:))))

sadece kabızlıkta değil ishalde de oluyor. ikisi de normal sayılmadığı için basur memecikleri hooop yerleşiveriyorlar.

sezeryan olan bayanlar bakımlı gidiyorlar hastaneye, manikürler, ağdalar, fönler, makyajlar doğur düğüne git yani o derece.amaaa normal doğurcaklar ise o telaşla ohooo

[[/QUOTE]

işte o yüzden her duştan sonra düzleştiriyorum ne olur ne olmaz...dün üşenmiştim sabahın 6 sında yaptım..ben sancı gelince duş bile alamamaktan korkuyorum valla...

2 gün öncede bir akrabamız dogum yapmış normal dogum olmuş çok mutlu oldum
şimdi gözler bana çevrildi sende sıra diyolareyvahedigeldismile korkuyom anacım ya...
her gece dogum yapılırmı her gece dogum yapym sonrada aaa çok kolay oldu hiç korkulcak bişiy yokmuş diyorum...pisikolojim bozuldu iyice-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…