sanada geçmiş olsun..bende kabızlıkta olur sanıyodum..her durumda olabiliyo demekki..
sezeryan olan bayanlar bakımlı gidiyorlar hastaneye .!.:umarım diledigim gibi olur. :))) ani bir kanamam olursa artık doktorun ne cıkarsa bahtına:)))) tobe tobe saka bir yana bir elimde epilasyon aleti klozete her oturdugumda elim bacaklarımda :)) bi tuvalet iznim var ne yapayım degerlendiriyorum:)))
2 gün öncede bir akrabamız dogum yapmış normal dogum olmuş çok mutlu oldum
şimdi gözler bana çevrildi sende sıra diyolareyvahedigeldismile korkuyom anacım ya...
her gece dogum yapılırmı her gece dogum yapym sonrada aaa çok kolay oldu hiç korkulcak bişiy yokmuş diyorum...pisikolojim bozuldu iyice-tatlicadiarzu-
doktorum sabit kalmaktan oluyor dedi. kan dolasımıyla alakalıymıs??? ANT senin bebiş nekadar oldu? gorundun mu doktoruna? benim diyetim işe yaramıstı cumartesi gitti kontrole. ama şimdi bogazıma hakim olamıyorum. biraz kacırmaya basladım. sıfır tuz sıfır seker de cekilmiyor ki:))))
doktorum sabit kalmaktan oluyor dedi. kan dolasımıyla alakalıymıs??? ANT senin bebiş nekadar oldu? gorundun mu doktoruna? benim diyetim işe yaramıstı cumartesi gitti kontrole. ama şimdi bogazıma hakim olamıyorum. biraz kacırmaya basladım. sıfır tuz sıfır seker de cekilmiyor ki:))))
c.tesi günü gittim canım çok...3048gr olmuş kuzum çok şükür 3 kiloyu gördük bana yeter zaten...bende dr haftaya salı suni sancı veriri doğuma başlatırız belki dedi die saldım valla önüme ne gelirse yiyorum...birde 41.haftayı beklersem top gibi olurum
ELVOSCAN geçmiş olsun tatlım bene o memecikten vajinamda var düşün ANT canım maşallah bu zamana kadar geldin bravo valla oğluşunda büyüsün büyüyeceği kadar az kaldı nasılsa ne bulursan ye valla
c.tesi günü gittim canım çok...3048gr olmuş kuzum çok şükür 3 kiloyu gördük bana yeter zaten...bende dr haftaya salı suni sancı veriri doğuma başlatırız belki dedi die saldım valla önüme ne gelirse yiyorum...birde 41.haftayı beklersem top gibi olurum
umarım diledigim gibi olur. :))) ani bir kanamam olursa artık doktorun ne cıkarsa bahtına:)))) tobe tobe saka bir yana bir elimde epilasyon aleti klozete her oturdugumda elim bacaklarımda :)) bi tuvalet iznim var ne yapayım degerlendiriyorum:)))
cok guzelllll cok sevindim 3 u gormeyi istiyordun?? kac haftada kac gr almıs bebişin??? benimkide cılgınlar gibi alıyodu yaaa... 3 haftada 900 gr almıstı dr uyarmıstı diyet yaptım. 3 haftada 450 gr aldı en son. 2560 gr olmustu. şimdi yine biraz saldım. zaten 38. haftada alıcaklar bebişi en geç. en fazla 1 kilo alsa 3 bucuk olur sanırım?? cok degil işte dimi?
canım normal doğum düşünüyorsan ne gerek var suni sancıya. sancı gelince git. normal doğum sezeryan gibi planlanıyormuymuş?eyvahedigeldismile
sezeryan olcaksın nasıl olsa. bırak ozaman semirsin içerde işte ne güzel
cok guzelllll cok sevindim 3 u gormeyi istiyordun?? kac haftada kac gr almıs bebişin??? benimkide cılgınlar gibi alıyodu yaaa... 3 haftada 900 gr almıstı dr uyarmıstı diyet yaptım. 3 haftada 450 gr aldı en son. 2560 gr olmustu. şimdi yine biraz saldım. zaten 38. haftada alıcaklar bebişi en geç. en fazla 1 kilo alsa 3 bucuk olur sanırım?? cok degil işte dimi?
darısı başımıza inş...hepimizde korku var sanırım...şimdilik serin kanlı gibiyim ama p.tesi ggünü dr.umun dediklerinden sonra nasıl olurum bilemiyorumm..
benim oğlan baya dengesiz gitti bi ara 3 haftada 725 gr aldım..bi ara 1 haftada 150 gr..ensonda 9 günde 400 gr almış..son zamanlarda çok aldıkları doğru yani...
aslında piskolojim etrafımdaki insanlardan bozuluyo beni gören herkesin aklına dogumu geliyo başlıyo anlatmaya e be anacım karşındaki insanın pisikolojisini düşün dimi yalmaz: tepki verincede yok korkma seninki kolay olur inş demiyolarmı-tatlicadiarzu-
geçen gün komşum karnını gösterdi kaç gün aklımdan çıkmadı....
ben kendimi dogumum çok kolay olcak diye inandırıyorum...ne demiş can yücel inandıgın gibi yaşarsınhihoyyyt
vajinada mı? beze falan mı yani. normal doğuma engel olurmuymuş?
ya aslında oyle ama epidural istiyorum..gece sancılanırsam epidural uzmanları olmadığından yaptıramıyorum..e 2 cm açıklık var ama sancım hala yok..dr.umda böyle bişey önerince atladım resmen...yoksa yasal olarak 41. haftaya kadar bekliyebiliriz dedi dr.um zaten 39 haftayı dolduruyoruz p.tesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?