2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanada geçmiş olsun..bende kabızlıkta olur sanıyodum..her durumda olabiliyo demekki..

doktorum sabit kalmaktan oluyor dedi. kan dolasımıyla alakalıymıs??? ANT senin bebiş nekadar oldu? gorundun mu doktoruna? benim diyetim işe yaramıstı cumartesi gitti kontrole. ama şimdi bogazıma hakim olamıyorum. biraz kacırmaya basladım. sıfır tuz sıfır seker de cekilmiyor ki:))))[/QUOTE]

c.tesi günü gittim canım çok...3048gr olmuş kuzum çok şükür 3 kiloyu gördük bana yeter zaten...bende dr haftaya salı suni sancı veriri doğuma başlatırız belki dedi die saldım valla önüme ne gelirse yiyorum...birde 41.haftayı beklersem top gibi olurum

darısı başımıza inş...hepimizde korku var sanırım...şimdilik serin kanlı gibiyim ama p.tesi ggünü dr.umun dediklerinden sonra nasıl olurum bilemiyorumm..

c.tesi günü gittim canım çok...3048gr olmuş kuzum çok şükür 3 kiloyu gördük bana yeter zaten...bende dr haftaya salı suni sancı veriri doğuma başlatırız belki dedi die saldım valla önüme ne gelirse yiyorum...birde 41.haftayı beklersem top gibi olurum[/QUOTE]

cok guzelllll cok sevindim 3 u gormeyi istiyordun?? kac haftada kac gr almıs bebişin??? benimkide cılgınlar gibi alıyodu yaaa... 3 haftada 900 gr almıstı dr uyarmıstı diyet yaptım. 3 haftada 450 gr aldı en son. 2560 gr olmustu. şimdi yine biraz saldım. zaten 38. haftada alıcaklar bebişi en geç. en fazla 1 kilo alsa 3 bucuk olur sanırım?? cok degil işte dimi?

c.tesi günü gittim canım çok...3048gr olmuş kuzum çok şükür 3 kiloyu gördük bana yeter zaten...bende dr haftaya salı suni sancı veriri doğuma başlatırız belki dedi die saldım valla önüme ne gelirse yiyorum...birde 41.haftayı beklersem top gibi olurum[/QUOTE]

canım normal doğum düşünüyorsan ne gerek var suni sancıya. sancı gelince git. normal doğum sezeryan gibi planlanıyormuymuş?eyvahedigeldismile

ELVOSCAN geçmiş olsun tatlım bene o memecikten vajinamda var düşün ANT canım maşallah bu zamana kadar geldin bravo valla oğluşunda büyüsün büyüyeceği kadar az kaldı nasılsa ne bulursan ye valla

cok guzelllll cok sevindim 3 u gormeyi istiyordun?? kac haftada kac gr almıs bebişin??? benimkide cılgınlar gibi alıyodu yaaa... 3 haftada 900 gr almıstı dr uyarmıstı diyet yaptım. 3 haftada 450 gr aldı en son. 2560 gr olmustu. şimdi yine biraz saldım. zaten 38. haftada alıcaklar bebişi en geç. en fazla 1 kilo alsa 3 bucuk olur sanırım?? cok degil işte dimi?[/QUOTE]

sezeryan olcaksın nasıl olsa. bırak ozaman semirsin içerde işte ne güzel

ELVOSCAN geçmiş olsun tatlım bene o memecikten vajinamda var düşün ANT canım maşallah bu zamana kadar geldin bravo valla oğluşunda büyüsün büyüyeceği kadar az kaldı nasılsa ne bulursan ye valla

vajinada mı? beze falan mı yani. normal doğuma engel olurmuymuş?

cok guzelllll cok sevindim 3 u gormeyi istiyordun?? kac haftada kac gr almıs bebişin??? benimkide cılgınlar gibi alıyodu yaaa... 3 haftada 900 gr almıstı dr uyarmıstı diyet yaptım. 3 haftada 450 gr aldı en son. 2560 gr olmustu. şimdi yine biraz saldım. zaten 38. haftada alıcaklar bebişi en geç. en fazla 1 kilo alsa 3 bucuk olur sanırım?? cok degil işte dimi?[/QUOTE]

benim oğlan baya dengesiz gitti bi ara 3 haftada 725 gr aldım..bi ara 1 haftada 150 gr..ensonda 9 günde 400 gr almış..son zamanlarda çok aldıkları doğru yani...

kaydirigubbakcemile3 .ben yarın halletcem inş temizligimi.. belgrat ormanı gibi oldum..cumada randevum var temiz temiz giderim:CüvCüv:

canım normal doğum düşünüyorsan ne gerek var suni sancıya. sancı gelince git. normal doğum sezeryan gibi planlanıyormuymuş?eyvahedigeldismile[/QUOTE]

ya aslında oyle ama epidural istiyorum..gece sancılanırsam epidural uzmanları olmadığından yaptıramıyorum..e 2 cm açıklık var ama sancım hala yok..dr.umda böyle bişey önerince atladım resmen...yoksa yasal olarak 41. haftaya kadar bekliyebiliriz dedi dr.um zaten 39 haftayı dolduruyoruz p.tesi..

sezeryan olcaksın nasıl olsa. bırak ozaman semirsin içerde işte ne güzel[/QUOTE]

canım keske oyle olsaaa:) 18 kilo dogururdum:))) benim bebişin esi asagıda surekli yatıyorum. hareketsizlikten gebelik sekerim yuksek cıktı. yani ben normal kilo alıyorum ama ne yesem bebişe yarıyor. ustelik ben şeker ve tuz cok az tuketiyorum sevmiyorum yani. buna ragmen cocuk cok beslenince dr uyardı. gebelik sekerinden oturu bebiş cok kilo alınca ilerde problem olabiliyomus. yani kucuk olması kadar buyuk olmasıda zararlıymıs. ilerde bebde yada bebişte seker problemi olmasın diye:)

canım normal doğum düşünüyorsan ne gerek var suni sancıya. sancı gelince git. normal doğum sezeryan gibi planlanıyormuymuş?eyvahedigeldismile

ya aslında oyle ama epidural istiyorum..gece sancılanırsam epidural uzmanları olmadığından yaptıramıyorum..e 2 cm açıklık var ama sancım hala yok..dr.umda böyle bişey önerince atladım resmen...yoksa yasal olarak 41. haftaya kadar bekliyebiliriz dedi dr.um zaten 39 haftayı dolduruyoruz p.tesi..[/QUOTE]

hııım mantıklı ozaman

sezeryan olcaksın nasıl olsa. bırak ozaman semirsin içerde işte ne güzel

canım keske oyle olsaaa:) 18 kilo dogururdum:))) benim bebişin esi asagıda surekli yatıyorum. hareketsizlikten gebelik sekerim yuksek cıktı. yani ben normal kilo alıyorum ama ne yesem bebişe yarıyor. ustelik ben şeker ve tuz cok az tuketiyorum sevmiyorum yani. buna ragmen cocuk cok beslenince dr uyardı. gebelik sekerinden oturu bebiş cok kilo alınca ilerde problem olabiliyomus. yani kucuk olması kadar buyuk olmasıda zararlıymıs. ilerde bebde yada bebişte seker problemi olmasın diye:)[/QUOTE]

aaa evet eskiden annelerimizde bu şeker araştırması yokmuş. kadınlar hep 4üstü doğuruyorlarmış. ben de 4buçuk kilo ile doğmuşum. 3buçuk ideal ozaman doğunca semirsin artıkk

benim oğlan baya dengesiz gitti bi ara 3 haftada 725 gr aldım..bi ara 1 haftada 150 gr..ensonda 9 günde 400 gr almış..son zamanlarda çok aldıkları doğru yani...[/QUOTE]

bende 1 kitap var yabancı bir kaynak oradan okudum canım. her ayı ayrı incelemiş. dikkatimi cekti 6. ayın sonunda 800 gr 1 kg falan diyor. 7. ayın sonunda 2 kglik bebek karnı dolduracak hale gelir diyor. 8. ayın sonunda 2.5 kg diyor son ayda 40 haftada dogdugunu var sayıp ortalama 1 ve birbucuk kilo arasında artıs olur diyor. yani 8. ayda buyumede bir miktar yavaslama oluyor. anlasıldıgı gibi? sanırım normali bu. sendede bu olmus olabilir????

ya aslında oyle ama epidural istiyorum..gece sancılanırsam epidural uzmanları olmadığından yaptıramıyorum..e 2 cm açıklık var ama sancım hala yok..dr.umda böyle bişey önerince atladım resmen...yoksa yasal olarak 41. haftaya kadar bekliyebiliriz dedi dr.um zaten 39 haftayı dolduruyoruz p.tesi..[/QUOTE]

ant. hosgeldin oglunun kilo almasina cok sevindim:) benim de dun nst de sancilarim cikti 65 falan, ama acilmam yokmus henuz, cuma yine cagirdi bakalim.
ayrica alttan muayene biraz sevimsizmis hakkaten neyse..

darısı başımıza inş...hepimizde korku var sanırım...şimdilik serin kanlı gibiyim ama p.tesi ggünü dr.umun dediklerinden sonra nasıl olurum bilemiyorumm..

aslında piskolojim etrafımdaki insanlardan bozuluyo beni gören herkesin aklına dogumu geliyo başlıyo anlatmaya e be anacım karşındaki insanın pisikolojisini düşün dimi yalmaz: tepki verincede yok korkma seninki kolay olur inş demiyolarmı-tatlicadiarzu-
geçen gün komşum karnını gösterdi kaç gün aklımdan çıkmadı....
ben kendimi dogumum çok kolay olcak diye inandırıyorum...ne demiş can yücel inandıgın gibi yaşarsınhihoyyyt

benim oğlan baya dengesiz gitti bi ara 3 haftada 725 gr aldım..bi ara 1 haftada 150 gr..ensonda 9 günde 400 gr almış..son zamanlarda çok aldıkları doğru yani...

bende 1 kitap var yabancı bir kaynak oradan okudum canım. her ayı ayrı incelemiş. dikkatimi cekti 6. ayın sonunda 800 gr 1 kg falan diyor. 7. ayın sonunda 2 kglik bebek karnı dolduracak hale gelir diyor. 8. ayın sonunda 2.5 kg diyor son ayda 40 haftada dogdugunu var sayıp ortalama 1 ve birbucuk kilo arasında artıs olur diyor. yani 8. ayda buyumede bir miktar yavaslama oluyor. anlasıldıgı gibi? sanırım normali bu. sendede bu olmus olabilir????[/QUOTE]

belkide...ama tabi 3 kiloolmıcak die stres yapmıştım ozaman..şimdi rahatım..sabah sa.leri olduğu sürece istediği zaman gelebilir kuzum...zemuszemus...

sevvvgi, valla ben de aynen olayi kafamda buyutmemeye calisiyorum. kaldi ki insanoglu 3 milyon yildir doguruyor yahu biz de beceririz heralde :)

vajinada mı? beze falan mı yani. normal doğuma engel olurmuymuş?

evet tatlım beze gibi vajinal doku dışarı taşmı normal doğumda sorun olmazmış koca deliğin yanında o minick kalır zaten ama rahatsız edici tabi gerçi ağrı olmaması sevindirici yani öyle duruyo oracıkta :)

ant. hosgeldin oglunun kilo almasina cok sevindim:) benim de dun nst de sancilarim cikti 65 falan, ama acilmam yokmus henuz, cuma yine cagirdi bakalim.
ayrica alttan muayene biraz sevimsizmis hakkaten neyse..[/QUOTE]

hoşbuldum canım...bende çıkmıyo hiç yaaa..sancım olsa belki çoktan doğuma almış olurdu dr.um..bende de açılma var tam tersiyiz desene..ayy sorma düşün artık o muayneyi 35. haftadan beri oluyorum..bi geçen kontrolde olmadım...amaağrım var die gitsem direk tuşe muaynesine postalıyo dr.um..allahtan çataldan iner inmez unutuyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…