2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeliha ağzından bal damlıyor inşallah dönmüştür benim oğlan bebek kokusu seninde iznin hayırlı olsun bitirdik günleri çok şükür hayırlısıyla doğumuda bir geçirsek refaha çıkacağız

merhaba hanımlar ve bebişler..nasılsınız? biri bana nasıl video ykleyecegimi anlatabilirmi??

herkese selamlar, bebişlerini görenlere gözünüz aydın, tarihi belli olanlara hayırlı olsun, beraya da hayırlı doğumlar diliyorum

biz iyiyiz çok şükür, bekliyoruz işte

hoşbuldum canım...bende çıkmıyo hiç yaaa..sancım olsa belki çoktan doğuma almış olurdu dr.um..bende de açılma var tam tersiyiz desene..ayy sorma düşün artık o muayneyi 35. haftadan beri oluyorum..bi geçen kontrolde olmadım...amaağrım var die gitsem direk tuşe muaynesine postalıyo dr.um..allahtan çataldan iner inmez unutuyosun..[/QUOTE]

ant. sanci da gelir merak etme, ben cok hareketli bir tipim, belki ondan mi sancilarim erken basladi bilemiyorum. biraz dinlenmem gerek belki de :)
sen de biraz hareket et ne bilim hehee

ant. sanci da gelir merak etme, ben cok hareketli bir tipim, belki ondan mi sancilarim erken basladi bilemiyorum. biraz dinlenmem gerek belki de :)
sen de biraz hareket et ne bilim hehee[/QUOTE]

valla 2 gündür çarşıdayım..sanki 38 haftalık hamile değilmişim gibi ablamla gezdim durdum...benim açılmada temizlik sonrası oldu ama sancı yok...bel ağrısı oluyo...ebelerde bebek hareket ederken oluyodur sancın farketmiyosundur dediler ama bilmiyorum artık..p.teside gircem nst ye bakalım orda ne çıkıcak

sevvvgi, valla ben de aynen olayi kafamda buyutmemeye calisiyorum. kaldi ki insanoglu 3 milyon yildir doguruyor yahu biz de beceririz heralde :)

tabi canım bir ıkınmalık işi var sonra bebiş kollarımızda:sm_cool: (seninde benim gibi ilk galiba:))))
yahu bende aynen kendimizi nasıl inandırırsak öyle yaşarız diye düşünüyorum.bir tanıdıgım anlattı sancısı geldiginde hasteneye gitmiş açılması yeterli,herşey normal iken kendini kasmış ve doktorlara zorluk çıkarmış bacaklarını açmamış 2. hastanedede aynısını yapınca sezeryana almışlar.işini kendi kendine zorlaştırmış...
aynen büyütmemek lazım herkes nası çatır çatır doguruyosa bizde dogururuz inş...
nevar neyimiz eksiksırnaşık şey

slm tuba...hepimiz beklemedeyiz..aysonuna doğru sırayla başlarız dökülmeye heralde...

ay senin çok az kaldı zaten, çok özeniyorum sana,

geçmişe baktım, saçlardan bahsetmişsiniz ben iki kez kestirim bi de röfle yaptırdım valla çok iyi oldu, bebek olunca gidemezdim , bi röfle 4 saat sürüyo

sütyen olarak emzirme sütyeni aldım bakalım nasıl olcak, yazın göbeğimle çok yapışık şeyler giyemem diye düşünüyom o yüzden sorun olmaz herhalde, doğum yaptığımız gibi mankene dönmiycez sonuçta :))))

bende artık doğursamda kurtulsam diyorum...ayy bide o var demi yaa benim hiçbi kıyafeti olmıcak bana sanırım evde tıkalı kalıcam...bende 1 tane emzirme sütyeni aldım..evde takarmıyım bilmiyorum normalde de takmam zaten evde..

Arkadaslar kontrolden geldım bebısın herseyı normal cok sukur 2700 olmus normal dogum pozısyonunda gecen sefrkı gıbı.38.haftda vajınal muyayenede de bı sorun olmazsa normal dogum dedı doktor.ayrıca ılk kez nst ye gırdım.kalp atıslarındada cok sukur sorun yok bundan sonra hergun say hareketını 10 dan az olmasın dedı.

Yaa kızlar bır de ben artık hastaneye gıdınce cok etkılenıyorum ya dogum yaklastıgı ıcın sanırım durduk yere agladım orda resmenmafoldumben

bulunur bişeyler alırız giycek nasılsa yaz, üç beş kuruşa heryer penye bi de tayt oldu bitti :teytey::teytey:

ben de evde zorla takıyom ya resmen sırtımın kemikleri ağrıyo nefes alamıyom o derece

ay canım ya ,seni anlıyoruz hepimiz aynıyız ama bebeğin sağlıklıymış maşallah bunları düşün , üzme kendini:teselli:

maşallah bebeğine....e artık nstlerde başlayınca insanın sancısını çekeceği doğum yapacağı yeri görmesi dahada bi etkiliyo...

canım maşallah bebeğine,kocaman olmuş,
aynı korku ama az ama çok hepimizde var,,,Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah....

maşallah bebeğine....e artık nstlerde başlayınca insanın sancısını çekeceği doğum yapacağı yeri görmesi dahada bi etkiliyo...

Aynen oyle canım saka gıbı gelıyodu heralde bu zamana kadar bana. Arkadaslarım dogum yapıp bebegı gorunce aglama tutuyo demıslerdı bana ben sımdıden boyleysem o zaman susturamazlar benı heralde:kedi:

Hmm anladım canım. Kendi işin olunca bırakamıyo insan doğal olarak. Ne güzel hep bebeğinle beraber olacaksın...
evet ayrılmayacağızzzzopuyorumnanaktan
gökkuşak oh ne güzel bebeişin yanında olcak şanslısın
o konuda şanslıyımopuyorumnanaktanevet ama bazen sorumluluk ağır geliyorrr........
evet uçlarının beli olması ve ayrıklık beni deli eder...1 ayda hemen çalışmayada devam edeceğim içinnn şimdiden hazırlayayımmmm

gözün aydıınn canım bebiş sağlıklıymışş.....hepimiz kurtulacağız hayırlısıylaaaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…