hoşbuldum canım...bende çıkmıyo hiç yaaa..sancım olsa belki çoktan doğuma almış olurdu dr.um..bende de açılma var tam tersiyiz desene..ayy sorma düşün artık o muayneyi 35. haftadan beri oluyorum..bi geçen kontrolde olmadım...amaağrım var die gitsem direk tuşe muaynesine postalıyo dr.um..allahtan çataldan iner inmez unutuyosun..
herkese selamlar, bebişlerini görenlere gözünüz aydın, tarihi belli olanlara hayırlı olsun, beraya da hayırlı doğumlar diliyorum
biz iyiyiz çok şükür, bekliyoruz işte
sevvvgi, valla ben de aynen olayi kafamda buyutmemeye calisiyorum. kaldi ki insanoglu 3 milyon yildir doguruyor yahu biz de beceririz heralde :)
slm tuba...hepimiz beklemedeyiz..aysonuna doğru sırayla başlarız dökülmeye heralde...
amin sevvvgi insallah hepimiz icin kolay olur:)
tubatuba, cok alemsin :) hehee
ay senin çok az kaldı zaten, çok özeniyorum sana,
geçmişe baktım, saçlardan bahsetmişsiniz ben iki kez kestirim bi de röfle yaptırdım valla çok iyi oldu, bebek olunca gidemezdim , bi röfle 4 saat sürüyo
sütyen olarak emzirme sütyeni aldım bakalım nasıl olcak, yazın göbeğimle çok yapışık şeyler giyemem diye düşünüyom o yüzden sorun olmaz herhalde, doğum yaptığımız gibi mankene dönmiycez sonuçta :))))
bende artık doğursamda kurtulsam diyorum...ayy bide o var demi yaa benim hiçbi kıyafeti olmıcak bana sanırım evde tıkalı kalıcam...bende 1 tane emzirme sütyeni aldım..evde takarmıyım bilmiyorum normalde de takmam zaten evde..
Arkadaslar kontrolden geldım bebısın herseyı normal cok sukur 2700 olmus normal dogum pozısyonunda gecen sefrkı gıbı.38.haftda vajınal muyayenede de bı sorun olmazsa normal dogum dedı doktor.ayrıca ılk kez nst ye gırdım.kalp atıslarındada cok sukur sorun yok bundan sonra hergun say hareketını 10 dan az olmasın dedı.
Yaa kızlar bır de ben artık hastaneye gıdınce cok etkılenıyorum ya dogum yaklastıgı ıcın sanırım durduk yere agladım orda resmenmafoldumben
Arkadaslar kontrolden geldım bebısın herseyı normal cok sukur 2700 olmus normal dogum pozısyonunda gecen sefrkı gıbı.38.haftda vajınal muyayenede de bı sorun olmazsa normal dogum dedı doktor.ayrıca ılk kez nst ye gırdım.kalp atıslarındada cok sukur sorun yok bundan sonra hergun say hareketını 10 dan az olmasın dedı.
Yaa kızlar bır de ben artık hastaneye gıdınce cok etkılenıyorum ya dogum yaklastıgı ıcın sanırım durduk yere agladım orda resmenmafoldumben
maşallah bebeğine....e artık nstlerde başlayınca insanın sancısını çekeceği doğum yapacağı yeri görmesi dahada bi etkiliyo...
evet ayrılmayacağızzzzopuyorumnanaktanHmm anladım canım. Kendi işin olunca bırakamıyo insan doğal olarak. Ne güzel hep bebeğinle beraber olacaksın...
o konuda şanslıyımopuyorumnanaktanevet ama bazen sorumluluk ağır geliyorrr........gökkuşak oh ne güzel bebeişin yanında olcak şanslısın
evet uçlarının beli olması ve ayrıklık beni deli eder...1 ayda hemen çalışmayada devam edeceğim içinnn şimdiden hazırlayayımmmmbadilerle berbat duruyor tabi.ama şimdi karın önde olunca kamufle ediyor,gömlekle falan belli olmuyor.yaza kadar normal sütyene döneriz heralde. ben onu ilk 1 bilemedin 2 ay için düşünüyorum.onlarla asla işe gitmem :))) gögüs uçları çok belli oluyor birde dediğin gibi ayrık ayrık duruyor. ama şu aralar çok canım yanıyor. rahat ettim onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?