selam kızlar sizi takip ediyorum ama fazala yazamıyorum.
bişeyi merak ediyorum bu nts girerken hastane ekstra ücret talep ediyormu?
Arkadaslar kontrolden geldım bebısın herseyı normal cok sukur 2700 olmus normal dogum pozısyonunda gecen sefrkı gıbı.38.haftda vajınal muyayenede de bı sorun olmazsa normal dogum dedı doktor.ayrıca ılk kez nst ye gırdım.kalp atıslarındada cok sukur sorun yok bundan sonra hergun say hareketını 10 dan az olmasın dedı.
Yaa kızlar bır de ben artık hastaneye gıdınce cok etkılenıyorum ya dogum yaklastıgı ıcın sanırım durduk yere agladım orda resmenmafoldumben
s-g ve ant sizde bebişleri görmüşsünüz gözünüz aydın gayette iyiler sanırım maşallah
kızlar siz süt saklama kabı yada poşetlerinden aldınızmı aldıysanız hangi marka aldınız acaba
ben almadım çalışmadığım için yanlız lansinoh un süt saklama poşetinin daha iyi olduğunu duydum..[/QU
saol canım ya onlarda tek kullanımlıkmış sanırım biraz pahalı gibi geldi bana ama alacaz artık napalım
Ben de sırf doğumdan sonraya fazla iznim kalsın diye direniyorum. Bir de evde sıkılırımNe yapacağım akşama kadar ya... Bu ayın sonunda ayrılmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım...
Canım illaki 37.haftayı beklemek zorunda değilmişsin. Zorlanıyosan ayrıl bence... Ben de kokudan çok etkileniyorum(
ben almadım çalışmadığım için yanlız lansinoh un süt saklama poşetinin daha iyi olduğunu duydum..[/QU
saol canım ya onlarda tek kullanımlıkmış sanırım biraz pahalı gibi geldi bana ama alacaz artık napalım
hımm valla hiç araştırmadım oyledir..ama daha uyunuda vardır sanırım çok para vermeye gerek yok aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?