2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar sizi takip ediyorum ama fazala yazamıyorum.
bişeyi merak ediyorum bu nts girerken hastane ekstra ücret talep ediyormu?

Arkadaslar tsk ederım hepınıze ınsallah sızde bebıslerınızın ıyı haberlerını alırsınız

canım gözün aydın maaşllah bebişine

kızlar bi kereye mahsus 22 tl ödüyorum ben nst muayene fln içinde..

selam kızlar sizi takip ediyorum ama fazala yazamıyorum.
bişeyi merak ediyorum bu nts girerken hastane ekstra ücret talep ediyormu?

Canım ben bugun ılk kez gırdım ekstra 10 lıra daha verdım normal muayeneye gıttıgım zamandan.32 verıyodum 42 verdım

s-g ve ant sizde bebişleri görmüşsünüz gözünüz aydın gayette iyiler sanırım maşallah

şu basur olayından bahsetmişsiniz o memelerden bendede oldu daha gecen farkettim ama acı felan yok öyle acaba geçermi doğumdan sonra kızlar

kızlar siz süt saklama kabı yada poşetlerinden aldınızmı aldıysanız hangi marka aldınız acaba

bizim iş yerine sormuş başka hamile arkadaş eğer erken çıkarsan izin kullanamazsın diye dönüş almış neyse zaten 2 gün sabredicez artık, kızlar siz ne kadar izin almayı düşünüyorsunuz ben buarada bir şey duydum doğum izninden sonra süt izni kullanırsan hemen ücretsiz izin alamıyormuşsun, doğum izninden sonra ücretsiz izin alman gerekiyormuş eğer ücretsiz izin istiyorsan.. Bir arkadaş bilmiyordu bu nedenle işten ayrılmak zorunda kaldı...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…