neden kimsecikler konuşmuyor???
Arkadaslar kontrolden geldım bebısın herseyı normal cok sukur 2700 olmus normal dogum pozısyonunda gecen sefrkı gıbı.38.haftda vajınal muyayenede de bı sorun olmazsa normal dogum dedı doktor.ayrıca ılk kez nst ye gırdım.kalp atıslarındada cok sukur sorun yok bundan sonra hergun say hareketını 10 dan az olmasın dedı.
Yaa kızlar bır de ben artık hastaneye gıdınce cok etkılenıyorum ya dogum yaklastıgı ıcın sanırım durduk yere agladım orda resmenmafoldumben
selam kızlar sizi takip ediyorum ama fazala yazamıyorum.
bişeyi merak ediyorum bu nts girerken hastane ekstra ücret talep ediyormu?
ben başka yerdeydim doğum sonrasında eşiniz ve yakınları size ne aldı topiğine bakıp geldim arada iş te yaptım ama bende süt için bişey almadım.
maşallah bebeğine, kocaman olmuş artık
benden nst için extra ücret almadılar. bir de gittiğim hastanede 20 gün içinde tekrar gidince kontrol sayılıyor ücret ödenmiyor genelde 1 defa ödüyorum 1 defa ödemiyorum çok güzel oluyor valla :))
bizim işyerinde doğum yapan kızlar lavaboda sağıyorlar mecburen, ben de onlar gibi olacağım( gerçi sütüm olsun da gerisi önemli değil...
tomurcuk neler almışlarrrr............merak ettim .......sempatiksalakcinni
süt saklama poşetine gerek olmuyomuş,biberona sağıp bırakılabiliyomuş, bilginize
ay ben de merak ettimmm zemuszemus kayınvalidemden umutluyum ama eşim almaz gibi geliyor...
dediğin gibi sütün olsun kuşum 15 dk sağarsın zaten...süt iznide kullanırsın aslında ipek evinde yakınmış iş yerinee..........ne zaman döneceksin işine........
hehehekaydirigubbakcemile3ben herkesten ümitliyim ama...inş.hüsran olmaz....
tubacım hemen tüketilecekse biberonda kalırda bazen saklamak istenebiliyor dondurucuda o zamn gerekli olur.ben dondurma taraftarı değilim ama mecbur kaanlar olabiliyor...........
hehehekaydirigubbakcemile3ben herkesten ümitliyim ama...inş.hüsran olmaz....
kızımın odası geliyor yarın çok şükür....en azından yerleştirme vs. oyalar beni birazcık...
güzel günlerde kullanın inş, sağlıkla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?