2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bebeğine, kocaman olmuş artık

selam kızlar sizi takip ediyorum ama fazala yazamıyorum.
bişeyi merak ediyorum bu nts girerken hastane ekstra ücret talep ediyormu?

benden nst için extra ücret almadılar. bir de gittiğim hastanede 20 gün içinde tekrar gidince kontrol sayılıyor ücret ödenmiyor genelde 1 defa ödüyorum 1 defa ödemiyorum çok güzel oluyor valla :))

benim hastanemde 15 gün içinde gidersen almıyo ama nst için ödeme yapılcak demişlerdi yattığımda..c.tesi günü muayneye bile para vermedim yatan hasta olduğum içinmiş 16.gün gitmiştim..

bizim işyerinde doğum yapan kızlar lavaboda sağıyorlar mecburen, ben de onlar gibi olacağım ( gerçi sütüm olsun da gerisi önemli değil...

bizim işyerinde doğum yapan kızlar lavaboda sağıyorlar mecburen, ben de onlar gibi olacağım ( gerçi sütüm olsun da gerisi önemli değil...

dediğin gibi sütün olsun kuşum 15 dk sağarsın zaten...süt iznide kullanırsın aslında ipek evinde yakınmış iş yerinee..........ne zaman döneceksin işine........

dediğin gibi sütün olsun kuşum 15 dk sağarsın zaten...süt iznide kullanırsın aslında ipek evinde yakınmış iş yerinee..........ne zaman döneceksin işine........

8 haftam kaldı izinden, 30 gün yıllık iznim duruyor, biraz da rapor alırım sanırım. 4 aylıkken falan başlarım Allah izin verirse... evet işim yakın baya, artık mecbur işe arabayla gidip geleceğim süt izni boyunca, normalde işyeri servisimiz var...

kızımın odası geliyor yarın çok şükür....en azından yerleştirme vs. oyalar beni birazcık...

tubacım hemen tüketilecekse biberonda kalırda bazen saklamak istenebiliyor dondurucuda o zamn gerekli olur.ben dondurma taraftarı değilim ama mecbur kaanlar olabiliyor...........

bilemiyorum canım, geçen bi topik vardı bununla ilgili herkes biberona sağıyomuş,zaten ben şuan çalışmıyorum ,ilgi alanıma girmiyo süt saklama işi :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…