kızımın odası geliyor yarın çok şükür....en azından yerleştirme vs. oyalar beni birazcık...
şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın inşallah... evet baya oyalanırsın yerleştirirken falan
selna odanızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın
kızlar hepinize iyi akşamalar ben çıkıyorum
bende bugun sancılandım doğurcam sandım :)selam kızlar giremiyorum hiç katılamıyorum aranıza bu sıralar kayınvaldemlerdeyim bi süredir evde durma dediler korkuyo herkes bende burdayım yiyip içip yatıyorum birazkilo aldım galiba :)
dün gece acaip bir sancı girdi hem karnıma hem belime çok korktum ağlatıcak kadar şiddetliydi biraz sürdü sonra geçti bi dahada olmadı ama ben doğuruyorum sandım yani:)) kafamçokkarıştı
annem bizde ilk bebekte hemen o sancıyla doğurucaz sanmıştık ama daha şiddetlisini çekiceksin dedi
sürekli ağlıyasım var psikolojim çok bozuk yaa neden bilmiyorum çok korkuyoorum herşeyden nasıl olcak diye. eyvahedigeldismile
bende bugun sancılandım doğurcam sandım :)
birde gece ablamlar annemlerde kaldılar,ablamn bebeği ağladı yan daire olduğu için bende sesini duydum,uyandım,eşimi de kaldırdım kalk kalk devrrim ağlıyor diye :)çok tuhaf bir hisdi anlatamam,kendi bebeğim sandım ya
slm kızlar ben geldim yine...yaa bu sancılarınızdan ağrılatrınızdan yada sertleşmelerinizden dr.unuza bahsedince ne diyo..ben nezaman desem nst+tuşe ye gidiyorum..erken değilmi sizin için...
slm kızlar nasılsınız doğumumu yapacağım gün 30 nisan dı dr um bugün aradı 30 unda ankaraya gitmesi gerekiyormuş 29 unda alıcak bebişi
hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah. bir gün erken kavuşacaksın bebeğine demekki hayırlısıyla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?