2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selna odanızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın

kızlar hepinize iyi akşamalar ben çıkıyorum

kızlar valla herşey alınmış genelde altın bilezik ve tam yarım ve çeyrek altınlar kimisinin kocası pirltanta yüzük almış kimisininki bir ciçek bile almamış kişiye göre değişiyor. benim annemler daha bir ay önce aldılar sağolsunlar götürüp kendileri seçtirdi kelepçe yapacaklardı çok pahalı geldi 30 grlık bilezik modelini eşimde onların bileziklerinden alacak ikramiye parasıyla kayınvalidemlerinki muamma bakalım kızkadeşimde bekar ama çalışıyor diye yarım altın alacak. gerçekten ne olursa olsun kız tarafı herzaman daha fazla yapıyor kayınvalidem beşibiryerde sözü vermişti. ama eşime altın çok yüksek bilezik yaparız demişler oda iyi ama yerine getirmeyecekti madem söz vermeyeceklerdi ben o beşibiryerdeyi kaç kere takarım ailede bir hatira olarak oğluma saklarım diyordum dedesinden deyip moralim bozulmadı değil. Beklenti içine girmemek en iyisi ne yaparlarsa yapsınlar ben rahatça doğurayımda gerisi boş

benim kaynana tarafından yana bi umudumyok..torunlarına bile bişey almadılar...annem ve ablalarında çeyrek takıcaklar kii bana kalsa hiç almasalarda olur bebeğimin yatağını yorganını biçok eksiğini onlar aldı...eşimdende çok beğendiğim bi tlf vardı onu istedim tamam dedi ama bakalım alıcak mı...

arkadaşlar bugün gerçekten son günümdü yarın gelmem artık servisle gelip öyle gitçektim vizitemi almaya ama eşim izin almış ısrar etti yarın beni o getirip götürecek yani sabah gelemeyeceğim odama cuma sabahıda kontrolum var dr da yine gelicem hastaneye ama uğrayamam topiğe eşim olunca evde pc yok ancak annemlere gidersem yazacağım size kontrol sonucunu hepinizi çoooook öpüyorum inş, berayda rahatça doğumunu yapmıştır. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın bir aile gibi olduk işten ayrılmak tuhaf geliyor ama sizden ayrılmak daha bir zor olacak benim için eksikliğinizi hissedicem annemlerden her fırsatta girmeye çalışırım.bana dua edin bebeğim zeliha nın dediği gibi dönmüş olsun. iyi akşamlar........

tomurcuk, iznin hayırlı olsun... bizi habersiz bırakma, merak ederiz seni... görüşmek üzere opuyorumnanaktan

benim bebeğimde ters kızlar
umarım döner

gökkuşakçım ben pembe mavide İsmail beye gidiyorum
oda zübeyde hanımın doktoru
sen sühendan hanımda mısın

ben cumalıkızık tarafında öğretmenim değirmenönü mh.
ama okuluma hiç gidemedim
hep hmilelik ve heyet raporlu olunca 2 yılda 5 ay çalıştım
sen nerde öğretmensin

edamecrin inşallah bebeğin döner, dönmezse de hayırlısı olsun...

ben de çıkıyorum kızlar, herkese iyi akşamlar boshayallersmile

selam kızlar giremiyorum hiç katılamıyorum aranıza bu sıralar kayınvaldemlerdeyim bi süredir evde durma dediler korkuyo herkes bende burdayım yiyip içip yatıyorum birazkilo aldım galiba :)
dün gece acaip bir sancı girdi hem karnıma hem belime çok korktum ağlatıcak kadar şiddetliydi biraz sürdü sonra geçti bi dahada olmadı ama ben doğuruyorum sandım yani:)) kafamçokkarıştı
annem bizde ilk bebekte hemen o sancıyla doğurucaz sanmıştık ama daha şiddetlisini çekiceksin dedi
sürekli ağlıyasım var psikolojim çok bozuk yaa neden bilmiyorum çok korkuyoorum herşeyden nasıl olcak diye. eyvahedigeldismile

bende bugun sancılandım doğurcam sandım :)
birde gece ablamlar annemlerde kaldılar,ablamn bebeği ağladı yan daire olduğu için bende sesini duydum,uyandım,eşimi de kaldırdım kalk kalk devrrim ağlıyor diye :)çok tuhaf bir hisdi anlatamam,kendi bebeğim sandım ya

tamamen ona adapte olduk gerçekten. bende o sancıyla uyuyunca gece doğurdum rüyamda. sabah uyanınca karnımı yokladım bianda dümdüz geldi uyku sersemi
offf çok stres oluyorum yaa az kaldı bilmiyorumkismile

slm kızlar ben geldim yine...yaa bu sancılarınızdan ağrılatrınızdan yada sertleşmelerinizden dr.unuza bahsedince ne diyo..ben nezaman desem nst+tuşe ye gidiyorum..erken değilmi sizin için...

slm kızlar nasılsınız doğumumu yapacağım gün 30 nisan dı dr um bugün aradı 30 unda ankaraya gitmesi gerekiyormuş 29 unda alıcak bebişi

slm kızlar ben geldim yine...yaa bu sancılarınızdan ağrılatrınızdan yada sertleşmelerinizden dr.unuza bahsedince ne diyo..ben nezaman desem nst+tuşe ye gidiyorum..erken değilmi sizin için...

canım ben dah hiç nstye falan girmedim herşey normalde şimdiye kadar kasık ağrılarım oluyodu tabi onada bebek aşağıda olduğu için normal demişti. ama dün geceki sancım hiç bişeye benzemiyordu devam etmedi yoksa hemen gidicektik hastaneye. erken tabi henüz 35+4üm korkumda o yüzden işte
cuma kontrolüm var ozaman nsyte giricem sanırım bakalım.

slm kızlar nasılsınız doğumumu yapacağım gün 30 nisan dı dr um bugün aradı 30 unda ankaraya gitmesi gerekiyormuş 29 unda alıcak bebişi

hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah. bir gün erken kavuşacaksın bebeğine demekki hayırlısıyla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…