ay şaşırdım habrim yoktu böyle vbir siteden iyi yapmışsn
hadi hadi dökülün itirafçılarr kaydirigubbakcemile3
benimde vardı ama kaç tane hatırlamıyom.
Hatta birde orda platonikim kısmı vardı kızın bitanesi benim kocama laf atmıştı, araç plakasını vererek, nasıl sinir olmuştum. Bi güzel cvp döşemiştim ona.
hoşgeldin canımve bir de yeni üye
heyecanlı mayıs annelerinden biri olacağım herhalde, şimdiden doğumu nerde nasıl kiminle yapacağım diye düşünmekten helak oluyorum erken mi? bir de mayıs annelerinden hangi kadın doğum doktorlarını gittiklerini öğrensek..?
ben vatan caddesindeki 29 Mayıs Hastanesi Hale Aktün'e gidiyorum ama ilk hamileleiğim biraz endişeliyim doğruyu seçip seçmediğim konusunda
ve bir de yeni üye
heyecanlı mayıs annelerinden biri olacağım herhalde, şimdiden doğumu nerde nasıl kiminle yapacağım diye düşünmekten helak oluyorum erken mi? bir de mayıs annelerinden hangi kadın doğum doktorlarını gittiklerini öğrensek..?
ben vatan caddesindeki 29 Mayıs Hastanesi Hale Aktün'e gidiyorum ama ilk hamileleiğim biraz endişeliyim doğruyu seçip seçmediğim konusunda
bende konuşamıyom ya, utanıyorum sanırım. Ama biraz daha karnımız şişsin ozaman konuşurum heralde :)
ben yalnız kalınca konuşuyorum sonrada utanıyorum kendimden zemuszemus
ama günlük fln tutmuyorum ne yzaıcağımı bilemem zaten daha ne konuşacağımı bilemiyorum ben
günlüğe başladım ama 1 sayfa yazdım daha . sonra tıkandımm:mymeka:
hoşgeldin canımmmaysesinemk kullanıcısından alıntı
ve bir de yeni üye
ve bir de yeni üye
bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor
Herkese teşekkür ediyorum, forumda bir kaç kişi gördüm benim gibi tahmini doğum tarihi 11 mayıs olan, gerçi ben hep nisan sonu ya da 5 mayıs gibi hissediyorum ama:)) Şimdiden nasıl oluyor demeyin..İlginç bir duygu. Yaprak_Sarma, Umarım bir daha böyle bir şeyi yaşamazsın sen de, hiçbirimiz de. Dualarımız kabul olsun inşallah ve bebişlerimizi sağ salim alalım kucaklarımıza
Günaydın kızlar,
bugün çok heyecanlıyım, akşama doktor kontrolüm var. :sinifsinif: Belki bu sefer karından bakar daha önce hep alttan muayene olmuştum. Karından bakması için sıkışıkmı gitmem lazım. İnşallah herşey yolundadır ya bana dua edin yine lütfen. Bide bu çikolatayı nezaman yeniyo??
Şule sen en son kontrolde ne kadar çikolata yedin bacım, çocuk yerinde duramamış kaydirigubbakcemile3 bidahakine az ye bari.
Sağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler
Herkese günaydınnnnn...kızlar bugün öğleden sonra doktora gidiyorum...heyecandan uyuyamadım gece inanın..
]
canım ben cumartesi gittim 11+3 de 4,5 cm.di o yüzden normaldir bence
insan çok merak ediyor değil mi :roflol:
kızlar ikili taramam kasımın ikisinde benim heyecan bastı şimdiden
Aynen ya kalçalarım benimde agırmaya başladı. oturdugum yerden kalkarken feci agırıyor ama sonra hemen geçiyor. bendemi bir problem var diye düşünüyorum. yakında çürüge çıkıcam ya:kedi:offff deme canım yaaaa insan herşeye alışıyor cidden. benim de hep geceleri oluodu 7 den sonra ama dün sabahtan bi başladı teeeeee yatana kadar valla yaaaaa.. hatta ilk kez kusma noktasına geldim. çok zor bişimiş yaaaa..
bide benim sağ kalçama kramp girio hep, bebiş sağa yerleşince o kısma ağrı girermiş. sağdan sağdan seviom bebişi. sizde kalça krampı yaşayan varmı? benim 20 gündür felan var o ağrı..
kalçam kasığım belim sanki heryerden vuruyor banada soldan soldan amaaa akşam başladı tam gaz devam ediyoruz buğünde
oo kızlar noluyorsunuz yaa..11.haftadan sonra coştunuz, geçmesi lazım bulantıların...klava:derin derin nefes alın canlarım, havasız kalmayın olduğunuz yeri sürekli havalandırın...
6. haftadan beri bulantı çekiyorum...uzman oldum artık...:bbo:
canım dedem dün anneme demiş ki yüzde yüz oğlu olcak oğlanlar çok eziyet çektirirler anneye diye..sağlıklı olsun da ..belki bugün doktor amcamız söyler cinsiyetini.... bu arada benim midem acayip yanıyor kızlar..:1no2:
Canımm ciddi misin:)) Ayy ben de çok sıkı takipçisiyim oranın hem de 7 yıldır:)) Demek sen de itirafçısın:)) Kızz valla pek bi sevindim şimdi niyeyse:))
aynen ben de hamile kalmadan önce konuşucam,kitap okurum,klasik müzik dinletirim,vs kendi çapımda saçmalıyordum.Hatta annem masal kitabı almış akşamları 2 sayfa bebişe oku diye.Ben kendimi yatağa zor atıyorum.........:kedi:
aynı ben de senin gibiydim yaklaştırmıyodum yanıma ama geçti iyiyim şimdi canım geçiyomuş zamanla bu duygudakocamdan kaçıyorum çünkü nefes kokusu, ten kokusu bile mahvediyor benii....kötü olduğu için değil ama acayip hassas olduğum için...:1no2:
önceden aşktan bayılırdım :kedi:bu kokulara şimdi bulantıdan:bbo:
kocamdan kaçıyorum çünkü nefes kokusu, ten kokusu bile mahvediyor benii....kötü olduğu için değil ama acayip hassas olduğum için...:1no2:
önceden aşktan bayılırdım :kedi:bu kokulara şimdi bulantıdan:bbo:
kızzlllarrrr
kalkmam gerekti bilgisayardan oo neler kaynatmışınız baktım hepsini okuyamıcam bende son sayfaya atladım
ama sesi seninkiini okudum
ben sana cvp yazmıştım hatta 2 kere ben kolan hastanesine gidiyorum dedim
internetden gir bi bak sitesine yazmıştım
KOLAN HOSPITAL GROUP
herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrr. geçmişi okumaktan helak oldummmm.nidah cnm cici elbiseler için teşekkür ederimmmm..
günaydın güzel anneler
benim bulantım tamda geçti diyodum bu sabah uyandığımda beri bulantılarımla baş ediyorum çok kötüyüm çünkü
bu arada 11 haftaya girdikkk hihoyyyt hihoyyyt
selam kızlar zaman öyle çabuk geçiyor ki
ben şimdi 25. haftadayım krampla bulantılar sona erdi çok şükür
bebişleriniz o kadar hızlı büyüyecek ki şaşıracaksınız
o 8-10 cm parmak kadar şeyler 30-35 cmlere ulaşacak 500-600 gr olacaklar
çok şaşırtıcı mutlu edici bi duygu
inşallah hepiniz sağlıkla gecirirsiniz hamileliğinizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?