2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben işlere dönüyorum azcık
hadi baş baş:hulya:

bende konuşamıyorum günlük hiçten tutamam sonra yazdıklarımı okuyunca çok komik ve aptalca geliyor o yüzden hiç günlük tutamadım :)) ama yapabilen ne güzel

ay şaşırdım habrim yoktu böyle vbir siteden iyi yapmışsn
hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun a.s.

bende konuşamıyom ya, utanıyorum sanırım. Ama biraz daha karnımız şişsin ozaman konuşurum heralde :)

ben yalnız kalınca konuşuyorum sonrada utanıyorum kendimden zemuszemus
ama günlük fln tutmuyorum ne yzaıcağımı bilemem zaten daha ne konuşacağımı bilemiyorum ben

günlüğe başladım ama 1 sayfa yazdım daha . sonra tıkandımm:mymeka:

hahahahaa al benden de o kadar kızlar.. aslında edebiyatım fena diildir ama tek kelam edesim gelmiyor içimden. hala bi şüphe var galiba içimde yarım kalma duygusu gibi allah korusun.. eşim bi günlük almış al bak buna yaz diye verdi bana ama ölece duruyor köşede.. açıp okucak diye çekiniyorum galiba. ama dayıya mektuplarımız var bizim teyzeleri, her hafta rapor veriyorum dayısına bebişimin ağzından, birgün onları derleyip koycam buraya 9 ay bittiğinde inşallah.. çok duygusal ve şeker oldu o mektuplar, dayımız okuyup okuyup duygulanıyor..opuyorumnanaktan

kocamdan kaçıyorum çünkü nefes kokusu, ten kokusu bile mahvediyor benii....kötü olduğu için değil ama acayip hassas olduğum için...:1no2:
önceden aşktan bayılırdım :kedi:bu kokulara şimdi bulantıdan:bbo:

benim defterim var günlük tutmasamda yazarım bazen ilk bebeğimi öğendiğimde yazmıştım ara ara yazıyom bakalım gzel oluyo bence

hoşgeldin canımmm

hoşgeldiiinn hayırlı olsunnn

kızzlllarrrr
kalkmam gerekti bilgisayardan oo neler kaynatmışınız baktım hepsini okuyamıcam bende son sayfaya atladım
ama sesi seninkiini okudum
ben sana cvp yazmıştım hatta 2 kere ben kolan hastanesine gidiyorum dedim
internetden gir bi bak sitesine yazmıştım
KOLAN HOSPITAL GROUP

bugün kontrolümüz vardı dr amcamıza gittik
maşallah sübhanallah kıpır kıpırdı bebişim durduğu yerde durmuyor:ecrin_bebek:
boyumuz 7,5 cm olmuş veeeeeeeeeee
teyzeleri kızım oluyor

ay canım çok sevindim ya. Saglıkla kucagına almayıda nasip etsin Rabbim inşAllah. İkinci kızımız geliyor demek zemuszemus

Amin inş. hiç bir anne yaşamasın. dualarımız hep böyle. Teşekkür ederim canım.a.s.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah:Saruboceq:

Sağlık ocağını aradım.1 2 ay içinde taşınma durumumuz var.Size kayıt olayım mı taşındığım yere mi olayım diye.Yarın sabah gidicem.Gelin görüşelim dediler

2 hafta zil açldı açtım karşımda bir hemşire. Çigdem hanım gebeymişsiniz dedi. Kadınla bir kaç dakika bakıştık. kadının kulagına egilip dedimki ben bunu herkesten saklıyorum siz nasıl duydunuz? oda benim kulagıma egilerek saglık bakanlıgı söyledi dedi. sonra başladık gülmeye çok şaşırmıştım ne yapayım:kedi:

Herkese günaydınnnnn...kızlar bugün öğleden sonra doktora gidiyorum...heyecandan uyuyamadım gece inanın..
]

Canım hayırlı haberlerle gel inşAllah:Saruboceq:

canım ben cumartesi gittim 11+3 de 4,5 cm.di o yüzden normaldir bence
insan çok merak ediyor değil mi :roflol:

Sorma bebem kısa olcak diye ödüm koptukaydirigubbakcemile3

kızlar ikili taramam kasımın ikisinde benim heyecan bastı şimdiden

Benimde ayın 26 sında pazartesi çok heycanlanıyorum ya.

Aynen ya kalçalarım benimde agırmaya başladı. oturdugum yerden kalkarken feci agırıyor ama sonra hemen geçiyor. bendemi bir problem var diye düşünüyorum. yakında çürüge çıkıcam ya:kedi:

kalçam kasığım belim sanki heryerden vuruyor banada soldan soldan amaaa akşam başladı tam gaz devam ediyoruz buğünde

Geçmiş olsun canım.Benimde öyle bide gaz sancısı çok bende karnım davul gibi

Canım maden suyu iç mide yanmasına iyi geliyor denenmiştiryerimseniben

Canımm ciddi misin:)) Ayy ben de çok sıkı takipçisiyim oranın hem de 7 yıldır:)) Demek sen de itirafçısın:)) Kızz valla pek bi sevindim şimdi niyeyse:))

oo itiraf kadınları burdaymış:) bende sıkı bir takipçisiyimyerimseniben

günde bir kaç kere bebem iyi ol lütfen sana çok ihtiyacım var diyorum. zaten klasik müzik dinlemeyi çok severim bebegimde bu sayede dinliyor. Ama en çok annesinin kuran okurken ki sesine aşina olucak. Bol bol onu dinliyor.yerimseniben

BU ARADA HERKESE HAYIRLI GÜNLER

aysesinemk hoşgeldin hayırlı olsun.hepimiz çok heycanlı hamişleriz 9 ay boyunca hep araştırma içinde olucaz bu gidişle :))

aynı ben de senin gibiydim yaklaştırmıyodum yanıma ama geçti iyiyim şimdi canım geçiyomuş zamanla bu duyguda

selam kızlar zaman öyle çabuk geçiyor ki
ben şimdi 25. haftadayım krampla bulantılar sona erdi çok şükür
bebişleriniz o kadar hızlı büyüyecek ki şaşıracaksınız
o 8-10 cm parmak kadar şeyler 30-35 cmlere ulaşacak 500-600 gr olacaklar
çok şaşırtıcı mutlu edici bi duygu
inşallah hepiniz sağlıkla gecirirsiniz hamileliğinizia.s.

ayyyy üzüldüm buna:ecrin_bebek:
en çok ondan korkuyodum biliyomusun ben ya kocamdan soğursam diye ama çok şükür öyle bişey olmadı:kedi:

günaydın güzel anneler
benim bulantım tamda geçti diyodum bu sabah uyandığımda beri bulantılarımla baş ediyorum çok kötüyüm çünkü
bu arada 11 haftaya girdikkk hihoyyyt hihoyyyt

Şule ben de yazmıştım Sesi'ye cevap ama anlamadım açıkçası.Özelden de yazdım.Cevap vermedi.Kimse yapmasın bunu kızlar ya.
Çiğdem senin hemşire olayı çok hoşmuş kaydirigubbakcemile3
Gamze de aramızda ama yazmadı henüz bişey.Niye ki CADIARZU

herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrr. geçmişi okumaktan helak oldummmm.nidah cnm cici elbiseler için teşekkür ederimmmm..

:)) rica ederim tatlımmm

günaydın güzel anneler
benim bulantım tamda geçti diyodum bu sabah uyandığımda beri bulantılarımla baş ediyorum çok kötüyüm çünkü
bu arada 11 haftaya girdikkk hihoyyyt hihoyyyt

al benden de okadarkaydirigubbakcemile5

bulantılarım ve ben adlı makale yayınlıcam yakındaşakkıdı

ya işlere bakamıyorum kıslar sizin yüzünüzden aklım burda:roflol:

Öncelikle hoşgeldiniz. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Amin. buyrunnnnnnnnn

günde bir kaç kere bebem iyi ol lütfen sana çok ihtiyacım var diyorum. zaten klasik müzik dinlemeyi çok severim bebegimde bu sayede dinliyor. Ama en çok annesinin kuran okurken ki sesine aşina olucak. Bol bol onu dinliyor.yerimseniben

ne güzel sen okuyabiliyorsun,zaman bulabiliyorsun.sanırım bizim zamansızlık bahanesi.ben de çok isterdim okumayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…