canım ben dah hiç nstye falan girmedim herşey normalde şimdiye kadar kasık ağrılarım oluyodu tabi onada bebek aşağıda olduğu için normal demişti. ama dün geceki sancım hiç bişeye benzemiyordu devam etmedi yoksa hemen gidicektik hastaneye. erken tabi henüz 35+4üm korkumda o yüzden işte
cuma kontrolüm var ozaman nsyte giricem sanırım bakalım.
sağol canım inş.hepimizin bebişi hayırlısıyla kucağımızda olur inş.
ant nst den nefret ediyorum yaa,ama malesef her muanemde giriyorum,dün girdim tam 1 saat bomboş çıkdı yazmadı,gidip kahvaltı yaptım yine girdim 35 dk bekle et tam 3saatim nst de geçiyor,eskiden ne güzel 25 dk muane ol evine gitti :)
ant nst den nefret ediyorum yaa,ama malesef her muanemde giriyorum,dün girdim tam 1 saat bomboş çıkdı yazmadı,gidip kahvaltı yaptım yine girdim 35 dk bekle et tam 3saatim nst de geçiyor,eskiden ne güzel 25 dk muane ol evine gitti :)
nst için tamamen tokmu olmak gerekiyor
tatlım bana göre alette sorun vardı,çünkü yarım simit,1çikolata,yarm lt su içmişdim girmeden ama hemşireler bebek uyuyor dediler,halbuki çok hareketliydi,söyledim ama hareketleri çıkmıyor dediler,bir daha gittim tost ve çay içtim,belkide kafeterya ile anlaşmaları vardır :)nst için tamamen tokmu olmak gerekiyor
şöyle oluyor genelde,bir hemşire geliyor tülay hemşire çözelimmi artık bayanı diyor,tülaycığımda yok onun suyu az yatsın daha diyor,öyle tülay hemşireciğimle sohbet ediyorum,diğer hastalarla konuşuyorum bende1 sa.mi kalıyosun nst de...valla ben 15-20 dk. durdum hep şimdiye kadar..
şöyle oluyor genelde,bir hemşire geliyor tülay hemşire çözelimmi artık bayanı diyor,tülaycığımda yok onun suyu az yatsın daha diyor,öyle tülay hemşireciğimle sohbet ediyorum,diğer hastalarla konuşuyorum bende
iyi akşamlar canımiyiakşamlar kızlar ben çıkıyorum görüşürüz opuyorumnanaktan
ben daha sancı çekene hiç rastlamadım,sadece ilk girdiğimde doğuma şahit oldum oda yan odamdaydı zaten,ama çok komik şeyler oluyor,kızın biri yırtınıyor resmen dr gelince,dr diyor sancın çıkmıyor,aleti kontrol ediyorr felan,dr gitti sordum,çokmu sancın var,ne diyor biliyormusunuz,yooo çok sıkıldım artık sezeryana alsınlar istiyorum biran önce o yüzden bağırıyorum :)38.haftasıymış,devlette 39a 40a kadar bekletiyorlar sezeryanları,beklemek istemiyormuşhıımm ondan sıkıyodur nst..bende doğuma yada sancı çeken birine denk gelmedim sürece hiç sıkılmıyorum..hemen geçiyo zaten..
slm kızlar nasılsınız doğumumu yapacağım gün 30 nisan dı dr um bugün aradı 30 unda ankaraya gitmesi gerekiyormuş 29 unda alıcak bebişi
iyi akşamlar canım
ben daha sancı çekene hiç rastlamadım,sadece ilk girdiğimde doğuma şahit oldum oda yan odamdaydı zaten,ama çok komik şeyler oluyor,kızın biri yırtınıyor resmen dr gelince,dr diyor sancın çıkmıyor,aleti kontrol ediyorr felan,dr gitti sordum,çokmu sancın var,ne diyor biliyormusunuz,yooo çok sıkıldım artık sezeryana alsınlar istiyorum biran önce o yüzden bağırıyorum :)38.haftasıymış,devlette 39a 40a kadar bekletiyorlar sezeryanları,beklemek istemiyormuş
kasıklarıma çok kısa süreli ağrılar giriyor...off yaa doğum yaklaştıkça daha çok korkuyorum,
aynen canımyaa..bende heran tetikteyim sancım falan yok ama ne zaman belim ağrısa tamam diyorum doğurcam..eşim işe giderken tlfnunun sesi açık olsun diyorum..zavallım yüreği ağzında bekliyomuş ben ole dediğimde..hele arada bişey için arasam tlfnu sancın mı başladı doğuruyomusun die açıyo...
aynen canımyaa..bende heran tetikteyim sancım falan yok ama ne zaman belim ağrısa tamam diyorum doğurcam..eşim işe giderken tlfnunun sesi açık olsun diyorum..zavallım yüreği ağzında bekliyomuş ben ole dediğimde..hele arada bişey için arasam tlfnu sancın mı başladı doğuruyomusun die açıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?