2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ihmal etme bence gittiğinde ağrın olmasada anlat...

ant nst den nefret ediyorum yaa,ama malesef her muanemde giriyorum,dün girdim tam 1 saat bomboş çıkdı yazmadı,gidip kahvaltı yaptım yine girdim 35 dk bekle et tam 3saatim nst de geçiyor,eskiden ne güzel 25 dk muane ol evine gitti :)

nst için tamamen tokmu olmak gerekiyor

1 sa.mi kalıyosun nst de...valla ben 15-20 dk. durdum hep şimdiye kadar..

nst için tamamen tokmu olmak gerekiyor
tatlım bana göre alette sorun vardı,çünkü yarım simit,1çikolata,yarm lt su içmişdim girmeden ama hemşireler bebek uyuyor dediler,halbuki çok hareketliydi,söyledim ama hareketleri çıkmıyor dediler,bir daha gittim tost ve çay içtim,belkide kafeterya ile anlaşmaları vardır :)

1 sa.mi kalıyosun nst de...valla ben 15-20 dk. durdum hep şimdiye kadar..
şöyle oluyor genelde,bir hemşire geliyor tülay hemşire çözelimmi artık bayanı diyor,tülaycığımda yok onun suyu az yatsın daha diyor,öyle tülay hemşireciğimle sohbet ediyorum,diğer hastalarla konuşuyorum bende

hıımm ondan sıkıyodur nst..bende doğuma yada sancı çeken birine denk gelmedim sürece hiç sıkılmıyorum..hemen geçiyo zaten..

iyiakşamlar kızlar ben çıkıyorum görüşürüz opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım
hıımm ondan sıkıyodur nst..bende doğuma yada sancı çeken birine denk gelmedim sürece hiç sıkılmıyorum..hemen geçiyo zaten..
ben daha sancı çekene hiç rastlamadım,sadece ilk girdiğimde doğuma şahit oldum oda yan odamdaydı zaten,ama çok komik şeyler oluyor,kızın biri yırtınıyor resmen dr gelince,dr diyor sancın çıkmıyor,aleti kontrol ediyorr felan,dr gitti sordum,çokmu sancın var,ne diyor biliyormusunuz,yooo çok sıkıldım artık sezeryana alsınlar istiyorum biran önce o yüzden bağırıyorum :)38.haftasıymış,devlette 39a 40a kadar bekletiyorlar sezeryanları,beklemek istemiyormuş

kasıklarıma çok kısa süreli ağrılar giriyor...off yaa doğum yaklaştıkça daha çok korkuyorum,

slm kızlar nasılsınız doğumumu yapacağım gün 30 nisan dı dr um bugün aradı 30 unda ankaraya gitmesi gerekiyormuş 29 unda alıcak bebişi

Hayırlısı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim doğumgünümde 29 Nisan:)))

inanmıyourm yaa hatuna bak öyle bağırıp bizi korkuttuklarının farkında değiller tabi...benimde cesaretim bu bağırmaları duyunca kırılmıştı...dövmek lazım böylelerini..klava:

kasıklarıma çok kısa süreli ağrılar giriyor...off yaa doğum yaklaştıkça daha çok korkuyorum,

aynen canımyaa..bende heran tetikteyim sancım falan yok ama ne zaman belim ağrısa tamam diyorum doğurcam..eşim işe giderken tlfnunun sesi açık olsun diyorum..zavallım yüreği ağzında bekliyomuş ben ole dediğimde..hele arada bişey için arasam tlfnu sancın mı başladı doğuruyomusun die açıyo...

senin az kaldı çok şükür,bende korkak oldum iyice,inşallah sorunsuz,sağlıkla doğururuz hepimiz...

Benım esımde normalde bellı etmıyo duygularını ama gercekten de dogum zamanından korkuyo heyecanını anlıyorum.arabada benı ıse gotururken bıle cukura felan gırıp ben ah of deyınce oyle deme bende strese gırıyorum arzu dıyor. tlfda da bı kere heyecanlı gelmıs sesım hemen noldu dıye sordu korkma daha dogurmuyom dedım kaydirigubbakcemile3

erkekler hep aynı desenize kızlar...bizdende korkaklar ama belli etmiyolar..gerçi benim kocam açık açık korktuğunu söyledi..kaydirigubbakcemile3...bide o doğurcak olsa ne olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…