2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm mayıs anneleri tecrubenizden yararlanmak istiyorum bende haziran annesiyim inşallah yarın şu gecelik pijama olayını bitirmek istiyorum sizce neler almam lazım kaçtane almam yeterli olur fikir verin lütfen bide emzir sütyenimi yoksa emzirme aletli sütyenmi daha iyi olur şimdiden çok tşk ederimm hepimize hayırlı sağlıklı doğumlarr

selam kızlar
giremedim bu ara nete
kaynanam geldi pazar günü bugün temizliğimiz bitti
hazırız artık :)
yarın dr randevumuz var gün verecekmi bilmiyorum bııırrrr çok heyecanlıyıımmm eyvahedigeldismile

:))) heyecan dorukta:)) benimde 38. haftada alınacak ama heran da olabilir:) kanamam var benim 5 aydır sürekli yatıyorum:)) dogum baslamadan alacaklar bebişi. bende de korku oldu hergece dogum yapıyorum rüyamda:))

slm tontişler..gelen bebiş yok dimi geçmişe bakamadım..
bu gece doğuma gitmedm ya artık korkmuorum..
dün kayınvalidemler görümcemler yemeğe geleceklerdi gündüzden de k.validem 2komşusuyla geldiöldüm kızlar anlatamam ya aniden haber verdiler bi saat içinde 3 çeşit hazırladım çaya hizmet akşama yemek bi taraftan yamuldum resmen akannehir
ayy çok zor oluyo ama anlayan yok 10 a geliyodu gittiler inliye inliye öldümm ağrıdan...

ben de doğurdum doğuracağım neredeyse ama daha oğluşumun kıyafetlerini bile yıkamadım bu hafta perdelerle ve kitap dergilerle işlerimi halledebilirsem haftasonu da oğluşumun kıyafetlerini yıkar yerleştirirm artık yıkama faslından sonra hemn çantamı da hazırlıyım diyorum
lansinohu da almıycam dedim ama dün jokere girdim indirim vardı olmadı başka bişeyde kullanırım dedim 15 tl'ye aldım küçük boy bi tane

benim iznime iki hafta var daha ama ben galiba haftaya son kez gelicem çok çok çok yorgunum bütün aklım fikrim iş bittiğinde yatacağım o bir iki haftada bir de erken gelirse o haftalar olmadan nasıl bebek bakarım diye düşünmeden edemiyor insan,dinlenmem lazııımmmmm

gerçekten hepiniz iyi dayandınız kızlar, ben iyi ki izine 32 de ayrılmışım diye düşünüyorum... Allah hepinize güç kuvvet versin...

günaydın opuyorumnanaktan
günaydın canım

gerçekten hepiniz iyi dayandınız kızlar, ben iyi ki izine 32 de ayrılmışım diye düşünüyorum... Allah hepinize güç kuvvet versin...

valla 32 de diyordum ki devlet iyi hakkaten sosoyal haklar konusunda rahat bir hamileleik dönemi sağlıyor kadınlara, aslında 32de izne ihtiyacı olmuyor insanın bir sürü iş yapabilir herhalde hazırlıklarda kullanmak için bu zaman diye ama 34. hafta olunca benim ne zorum var hala çalışıyorum demedim değil ben mi kurtarıcam şirketi bırakın beni çığlıkları atıyorum içimden, aksi gibi evde de işte de işler olmadığı kadar yoğun ve yorucu şu sıralar

bu arada amin canım Allah hepimize güç kuvvet versin işten ayrılınca ihtiyaç olmuyor değil senin boya badana işlerini hallettiler mi? vAR MI evde öyle ayakta kalan yer benim gibi

bu arada amin canım Allah hepimize güç kuvvet versin işten ayrılınca ihtiyaç olmuyor değil senin boya badana işlerini hallettiler mi? vAR MI evde öyle ayakta kalan yer benim gibi

boya işleri bitti Allaha şükür, halı ve koltukların yıkanması kaldı, onlar da bugün yarın biterse rahatlayacağım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…