2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi haberlerini alırsın inş
üzüldüm senin adına anlıyorum seni işte keşke anlayışlı olsalar ama dediğin gibi anlayış yok şükür kurtulmuşsun iyice dilen bugün

aysecim ben devletteyim canım ama 32 de izin alamadım maalesef çünkü doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirmek için çalışmam lazım 37 ye kadar şükğr benim bitiyo ama haftaya darısı senin başına tabi istersen 32 de ayrılabilirsin o hakkın yani

kızlar dün işlerim vardı giremedim..bugün de vaktim yok geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir..
benim bütün işlerim bitti..kızların dağıttıklarını toplamayı saymazsak tabi:))
kayınvaldemler gelicekler...yatakları hazır..benim yatacağım yatak ve bebişimin yatağı da hazır...artık doğursam da kurtulsam...ayyyyyyyy unutmuşum pastalarım kaldı..neyse onu da pazartesi halledicem...kuzenlerim gelip yardım edecekler...pasta kursuna gitmişlerdi..iyi anlıyorlar bu işlerden..
bugün de benim için son bi ziyafet düzenliyorlar saolsunlar...teyzelerim yengemler kuzenlerim...teyzemin evi bahçeli...gidip orda piknik gibi bişey yapıcaz..
benim için iyi olucak walla...sanki kayınvaldemler gelince hayat duracak zannediyorum...içime sıkıntılar girmeye başladı...off neyse sağlık olsun diycem ama hiç rahat bir insan değilim nedense...hiçbir zaman kaygısız olamıyorum...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr vakit yaklaşıoooo sonumuz naaa böyleeee..:roflol:

canım ben jimere jale hn ma gidiyorum.ne güzel öyle 2 yılda 5 ayy..ben nilüfer bölgesinde özel bir okuldayım canım.........
slm kızlar ben geldim yine...yaa bu sancılarınızdan ağrılatrınızdan yada sertleşmelerinizden dr.unuza bahsedince ne diyo..ben nezaman desem nst+tuşe ye gidiyorum..erken değilmi sizin için...
erken bencede benim doktor hemen almıyor öyle geçen hafta çok sertleşmelerim olmuştu çok korkmuştum bende muayaneye gidince söyledim.çok normal hazırlık yapıyor bebiş dedi...nst ye almayacak mısınız dedim gerek yok acil bir durumun olursa dedi........

allah kolaylık versin canım..sıkma canınını stres de yapma..yardım ederler belki sana faydaları olur naz yap birazz.......

[B .!.:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr vakit yaklaşıoooo sonumuz naaa böyleeee..[/B]:roflol:

günaydın herkeseee...:))
sayfayı açar açmaz noluyor dedim bu neee.fisfisfis sonradelikafaduldendelikafadulden

tıfffff çılgınım benim çosmuşsun yineeeee..........öyle rahatça çıkarlar inşallah........:roflol:

Tıff alemsin vallahi hihoyyyt

hahaha TIFF cok komiksin :))

günaydın herkeseee...:))
sayfayı açar açmaz noluyor dedim bu neee.fisfisfis sonradelikafaduldendelikafadulden

tıfffff çılgınım benim çosmuşsun yineeeee..........öyle rahatça çıkarlar inşallah........:roflol:

amin vallaaaa bu foto çıkmış hali bide çıkarken ki halleri vardır ama ona ulaşamadım hehheheee:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…