iyi haberlerini alırsın inşselam kızlar
giremedim bu ara nete
kaynanam geldi pazar günü bugün temizliğimiz bitti
hazırız artık :)
yarın dr randevumuz var gün verecekmi bilmiyorum bııırrrr çok heyecanlıyıımmm eyvahedigeldismile
üzüldüm senin adına anlıyorum seni işte keşke anlayışlı olsalar ama dediğin gibi anlayış yok şükür kurtulmuşsun iyice dilen bugünslm tontişler..gelen bebiş yok dimi geçmişe bakamadım..
bu gece doğuma gitmedm ya artık korkmuorum..
dün kayınvalidemler görümcemler yemeğe geleceklerdi gündüzden de k.validem 2komşusuyla geldiöldüm kızlar anlatamam ya aniden haber verdiler bi saat içinde 3 çeşit hazırladım çaya hizmet akşama yemek bi taraftan yamuldum resmen akannehir
ayy çok zor oluyo ama anlayan yok 10 a geliyodu gittiler inliye inliye öldümm ağrıdan...
aysecim ben devletteyim canım ama 32 de izin alamadım maalesef çünkü doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirmek için çalışmam lazım 37 ye kadar şükğr benim bitiyo ama haftaya darısı senin başına tabi istersen 32 de ayrılabilirsin o hakkın yanigünaydın canım
valla 32 de diyordum ki devlet iyi hakkaten sosoyal haklar konusunda rahat bir hamileleik dönemi sağlıyor kadınlara, aslında 32de izne ihtiyacı olmuyor insanın bir sürü iş yapabilir herhalde hazırlıklarda kullanmak için bu zaman diye ama 34. hafta olunca benim ne zorum var hala çalışıyorum demedim değil ben mi kurtarıcam şirketi bırakın beni çığlıkları atıyorum içimden, aksi gibi evde de işte de işler olmadığı kadar yoğun ve yorucu şu sıralar
canım ben jimere jale hn ma gidiyorum.ne güzel öyle 2 yılda 5 ayy..ben nilüfer bölgesinde özel bir okuldayım canım.........benim bebeğimde ters kızlar
umarım döner
gökkuşakçım ben pembe mavide İsmail beye gidiyorum
oda zübeyde hanımın doktoru
sen sühendan hanımda mısın
ben cumalıkızık tarafında öğretmenim değirmenönü mh.
ama okuluma hiç gidemedim
hep hmilelik ve heyet raporlu olunca 2 yılda 5 ay çalıştım
sen nerde öğretmensin
erken bencede benim doktor hemen almıyor öyle geçen hafta çok sertleşmelerim olmuştu çok korkmuştum bende muayaneye gidince söyledim.çok normal hazırlık yapıyor bebiş dedi...nst ye almayacak mısınız dedim gerek yok acil bir durumun olursa dedi........slm kızlar ben geldim yine...yaa bu sancılarınızdan ağrılatrınızdan yada sertleşmelerinizden dr.unuza bahsedince ne diyo..ben nezaman desem nst+tuşe ye gidiyorum..erken değilmi sizin için...
kızlar dün işlerim vardı giremedim..bugün de vaktim yok geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir..
benim bütün işlerim bitti..kızların dağıttıklarını toplamayı saymazsak tabi:))
kayınvaldemler gelicekler...yatakları hazır..benim yatacağım yatak ve bebişimin yatağı da hazır...artık doğursam da kurtulsam...ayyyyyyyy unutmuşum pastalarım kaldı..neyse onu da pazartesi halledicem...kuzenlerim gelip yardım edecekler...pasta kursuna gitmişlerdi..iyi anlıyorlar bu işlerden..
bugün de benim için son bi ziyafet düzenliyorlar saolsunlar...teyzelerim yengemler kuzenlerim...teyzemin evi bahçeli...gidip orda piknik gibi bişey yapıcaz..
benim için iyi olucak walla...sanki kayınvaldemler gelince hayat duracak zannediyorum...içime sıkıntılar girmeye başladı...off neyse sağlık olsun diycem ama hiç rahat bir insan değilim nedense...hiçbir zaman kaygısız olamıyorum...
[B .!.:günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr vakit yaklaşıoooo sonumuz naaa böyleeee..[/B]:roflol:
TIFF sen çok yaşa emi
allah iyiliğini versin kız korktum bir andaa bu ne resimi diye
Tıff alemsin vallahi hihoyyyt
hahaha TIFF cok komiksin :))
günaydın herkeseee...:))
sayfayı açar açmaz noluyor dedim bu neee.fisfisfis sonradelikafaduldendelikafadulden
tıfffff çılgınım benim çosmuşsun yineeeee..........öyle rahatça çıkarlar inşallah........:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?