2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boya işleri bitti Allaha şükür, halı ve koltukların yıkanması kaldı, onlar da bugün yarın biterse rahatlayacağım canım...
olur olur
sen rahat ol bi onlar kaldıysa maşaşllah maşallah ben onları saymıyorum bile kendi adıma benim yapacak işim değil ya
:)

devletin tüm çalışanlara sağladığı sosyal hakkın iyi bişey olduğundan bahsettim canım yanlış anlamışsın, yoksa benim de vardı öyle bi hakkım tabii ki

gokkuşak sen onu bir de tavuğa sor bakalım kolay mı olmuşsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız bugün,bu arada fotoğrafı görünce çok şaşırdım,zaten çok tırsıyorum bu aralar,bir yandan yapma allah yardım eder diyorum,bir yandanda böyle güçlü görünmeye çalışıyorsun ama o an gelince zorluğu görünce ne yapacağıksın diye kara kara düşünüyorum.hayatta çok cesaretli ve gözü kara birisiyimdir,isteyipte allahın izniyle ulaşmadığım bir şey çok az oldu,ama bu doğum konusunda gerçekten hiç cesaretim yok,ya kızlar ben gerçektende çok korkmaya başladım.zaten doğum korkum var,şimdi had safhada diyebilirim.
bu arada izin konularını konuşuyorsunuz,konuştuğum bir sürü insan ,doğum izni bittikten sonra doktorla konuşup izinlerini hep bir sene uzattıllar hem ücret aldılar hemde bir sene baktılar bebeklerine,gerçi böyle bir şey doğrumu onu bilmiyorum ama böyle yaptılar.

ilknurr çok hoşsun ya ne diyim sana günaydın kızlar buaradaa.s.

kızlar ben kaçtımmmmm annemle alışverişe gidiyoruz son eksikler vs.. hala gecelik almadım bide onu alim yeter galiii artık bu sonnn..
öptüm hepsinizi gebeşşş davuklarrrr hadiyiinnnnn...
kaydirigubbakcemile3

izinlerini uzatmış olabilirler rapor +ücretsiz izin +yıllık izin vs ama ücret aldıkları kısmını yanlış anlamış olabilirsin devletin öyle bir uygulması yok ne yazıkki belki özel sektördeyse işyerleri jest yapmış olabilirki onuda pek sanmıyorum

canım onlar heyet raporu almışlardır...bende riskler yüzünden ekimden beri yatıyorum hep heyet raporu veriyor drar..maaşımda verliyor...

heyet raporumu bilmiyorum ama sapasağlamlardı inan bebeklerini arabayla gezdiriyorlardı çarşıda gördüğümde,devlette çalışıyorlar onlar,özel işyeri değil,belki sizin doktorunuzda biliyordur nasıl olduğunu,ben bilmiyorum,ücret aldıkları konusunda eminim,kendileri söylemişti.

Günaydın sevgili annişler,
Dün dolaştım fıldır fıldır... Saçlarımı kestirdim, manikür yaptırdım, annemle vitrin gezdik :))) Arkadaşımla kahvaltı, bebeğin şekerleri... Akşam pestil uyumuşum :))) Şimdi yine çıkıyorum, depoluyorum gezmeleri.. Öptüm hepiniziiiii

ben de devlet memuruyum prosedür çok değişmiyor 5 haftayı çalışıyorsanız doğum sonrasına 13 hafta aktarıyorsunuz ardından 30 gün izin bir de heyet alırsanız 5 aylık falan oluyor bebekler işte 1 yıla kadar da 1.5 saat süt iznimiz var günün istediğimiz saatinde kullanmak üzere olur alıyoruz yani bu yazdıklarım ücretli izinler ama artık heyet falan almak bayağı bir zor

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr vakit yaklaşıoooo sonumuz naaa böyleeee..:roflol:

canım dün akşam bu resmi babytwin'in tüp bebek topiğine ben koymustum.serenanesin doguma yaklastın ne hissediyorsun sorusuna yanıt olarak aynen işte böyle yolunacak tavuk gibi demiştim kaydirigubbakcemile3
yoksa senın de mi tüp bebek tedavisiyle oldu hamileliğin?

kızlar bakın forumda gezerken bişi okudum benım hosuma gitti.inşallah lazım olmaz ama aklınızın bir kösesinde bulunsun:

''benimde ilk hafta sütüm gelmedi oğlum göğsümü almak istemedi ama direttim..hastanede hemşireler bi yöntem öğretmişti.. sende onu dene bence.şimdi bebiş göğsünü alınca süt gelmeyince sinirleniyo almak istemiyo..göğsün ağzındayken yada göğsüne yakınken dışardan iğnesi çıkarılmış enjektörle mamayı sık ağzına..yani bebeğin ağzında hem göğsün hemde yandan enjektörün ucu olsun..yandan yavaş yavaş sık mamayı..mama göğsünden geliyo sanıyo cukkkur cukkkur nasıl emiyo görünce şaşırcaksın...böle eme eme sütün geliyo hemde bebişin mamayla karnı doyuyo... biraz sağa sola akıyo hepsi tam ağzına gitmiyo ama yinede doyuyo..bana bunu öğreten hemşireye hala dua ediyorum Allah ondan razı olsun..yoksa benimkide almıyodu meme boş diye.. bir de goğuslerım benim başlarda cok kötü olmustu.krem kullandım iyi geldi birde meme uclarını çevresini ıslat hafif nemi kalacak sekilde emzir.emzirdikten sonra yine suyla aynı şeyi yap.internette bir sitede okumustum daha önceleri çok işe yaradı bende tavsiye ederim.''

Respi, inşallah ihtiyacımız olmaz hepimizin sütü bol olur ama olmazsa iyi bir yönteme benziyor :ecrin_bebek:

özlem maşallah sana, ben çok halsizim evde yamışıp duruyorum :))

respi mantıklı bir yöntem...nş..gerek kalmaz amaa....,,mmeye yapışsınlar kuzular inşallah..normal doğumu yada epiduralli sezeryanı sırf bu yüzden istiyorum..bebek doğduğu gibi memeye anneye yapıştırılmalı.....

tanıdık doktor bulup üst üste rapor alıyorlar sanırım, benim de bir iki tanıdığım öyleydi, bir gün işe gelip tekrar rapor alıyorlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…