tıff korktum kız resmi görünce kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
olur olurboya işleri bitti Allaha şükür, halı ve koltukların yıkanması kaldı, onlar da bugün yarın biterse rahatlayacağım canım...
devletin tüm çalışanlara sağladığı sosyal hakkın iyi bişey olduğundan bahsettim canım yanlış anlamışsın, yoksa benim de vardı öyle bi hakkım tabii kiaysecim ben devletteyim canım ama 32 de izin alamadım maalesef çünkü doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirmek için çalışmam lazım 37 ye kadar şükğr benim bitiyo ama haftaya darısı senin başına tabi istersen 32 de ayrılabilirsin o hakkın yani
ilknurr çok hoşsun ya ne diyim sana günaydın kızlar buaradaa.s.
kızlar nasılsınız bugün,bu arada fotoğrafı görünce çok şaşırdım,zaten çok tırsıyorum bu aralar,bir yandan yapma allah yardım eder diyorum,bir yandanda böyle güçlü görünmeye çalışıyorsun ama o an gelince zorluğu görünce ne yapacağıksın diye kara kara düşünüyorum.hayatta çok cesaretli ve gözü kara birisiyimdir,isteyipte allahın izniyle ulaşmadığım bir şey çok az oldu,ama bu doğum konusunda gerçekten hiç cesaretim yok,ya kızlar ben gerçektende çok korkmaya başladım.zaten doğum korkum var,şimdi had safhada diyebilirim.
bu arada izin konularını konuşuyorsunuz,konuştuğum bir sürü insan ,doğum izni bittikten sonra doktorla konuşup izinlerini hep bir sene uzattıllar hem ücret aldılar hemde bir sene baktılar bebeklerine,gerçi böyle bir şey doğrumu onu bilmiyorum ama böyle yaptılar.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr vakit yaklaşıoooo sonumuz naaa böyleeee..:roflol:
Günaydın sevgili annişler,
Dün dolaştım fıldır fıldır... Saçlarımı kestirdim, manikür yaptırdım, annemle vitrin gezdik :))) Arkadaşımla kahvaltı, bebeğin şekerleri... Akşam pestil uyumuşum :))) Şimdi yine çıkıyorum, depoluyorum gezmeleri.. Öptüm hepiniziiiii
heyet raporumu bilmiyorum ama sapasağlamlardı inan bebeklerini arabayla gezdiriyorlardı çarşıda gördüğümde,devlette çalışıyorlar onlar,özel işyeri değil,belki sizin doktorunuzda biliyordur nasıl olduğunu,ben bilmiyorum,ücret aldıkları konusunda eminim,kendileri söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?