Respi, inşallah ihtiyacımız olmaz hepimizin sütü bol olur ama olmazsa iyi bir yönteme benziyor :ecrin_bebek:
tanıdık doktor bulup üst üste rapor alıyorlar sanırım, benim de bir iki tanıdığım öyleydi, bir gün işe gelip tekrar rapor alıyorlardı...
ooohhh ne güzell çok var böyle yAPANNN...ama en azından ücretsiz alsınlar yaa böyle onun bunun hakkını yiyorlar...özellikle bu kişi öğretmense çocuklra da yazık kadrosu devam ettiği için yerine biri de gelmiyor..yazık yanii.bizim insanımızda gözünü çıkartıyor yanii...........
günaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun
Günaydın sevgili annişler,
Dün dolaştım fıldır fıldır... Saçlarımı kestirdim, manikür yaptırdım, annemle vitrin gezdik :))) Arkadaşımla kahvaltı, bebeğin şekerleri... Akşam pestil uyumuşum :))) Şimdi yine çıkıyorum, depoluyorum gezmeleri.. Öptüm hepiniziiiii
respi mantıklı bir yöntem...nş..gerek kalmaz amaa....,,mmeye yapışsınlar kuzular inşallah..normal doğumu yada epiduralli sezeryanı sırf bu yüzden istiyorum..bebek doğduğu gibi memeye anneye yapıştırılmalı.....
günaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun
benım sutum gec gelicek gibi bi his var içimde.kızlar göğsümden süt gelmeye basladı yazmıslardı, benımkılerde tık yok daha.bir de sezaryen olucam o yuzden sanırım bu yontem bana lazım olacak
canım maşallah bebeğine,Ant'tan sonra sırada sen varsın yanılmıyorsam
o gun dualarımız senınle olacak :1hug:
günaydın kızlarrr...
yeterb maşallah bebeşine doğum tarihinizde hayırlı olsun...
aaaa az önce topikte senın adını geçirdim ,iyi insanmışsın lafının ustune geldın valla kaydirigubbakcemile3
ayy inanmıyorum yaaa 40 haftanın dolmasına 11 gün kalmış...ama umarım haftaya salı bebeğim kollarımda olur...
öyle oldu valla..yaa benimde göğsümden süt gelmiyo..bi kere atletimde çok az vardı okadar..anneminde sütü olmamış...benimdemi olmıcakki..mafoldumben
gözün aydın canım sağlıkla al kucğaına inşgünaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun
öyle oldu valla..yaa benimde göğsümden süt gelmiyo..bi kere atletimde çok az vardı okadar..anneminde sütü olmamış...benimdemi olmıcakki..mafoldumben
ben de şimdi senin çizelgene baktım, aman Allahım normal doğum tarihine 11 gün kalmış... inşallah sağlıkla kollarına alırsın canım... bak bebeğin erken gelecek diye endişelendin ama oğlun seni üzmedi gününü bekliyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?