2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Respi, inşallah ihtiyacımız olmaz hepimizin sütü bol olur ama olmazsa iyi bir yönteme benziyor :ecrin_bebek:

eger sütümüz gelmezse zaten hemşireler kaşıkla veriyorlarmıs
bu sekilde hiçdeğilse bizi emmeyi bırakma ihtimali sıfır

tanıdık doktor bulup üst üste rapor alıyorlar sanırım, benim de bir iki tanıdığım öyleydi, bir gün işe gelip tekrar rapor alıyorlardı...

ooohhh ne güzell çok var böyle yAPANNN...ama en azından ücretsiz alsınlar yaa böyle onun bunun hakkını yiyorlar...özellikle bu kişi öğretmense çocuklra da yazık kadrosu devam ettiği için yerine biri de gelmiyor..yazık yanii.bizim insanımızda gözünü çıkartıyor yanii...........

günaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun

ben de hiç etik bulmuyorum böyle yapanları, yani zorunlu raporsa diyecek bir şey yok ama keyfi rapor her halukarda bana ters... 12 yıllık memurum daha hiç raporum yok... dediğin gibi durumumuz uygun olursa ücretsiz izin alacağım inşallah ben...

maşallah oğluna, doğum tarihiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah

ha haaa helal bizim dernek baskanına yakısan hareketler bunlar,maşallah sana
genciz güzeliz tecrübeliyiz :sm_cool:

benım sutum gec gelicek gibi bi his var içimde.kızlar göğsümden süt gelmeye basladı yazmıslardı, benımkılerde tık yok daha.bir de sezaryen olucam o yuzden sanırım bu yontem bana lazım olacak

canım maşallah bebeğine,Ant'tan sonra sırada sen varsın yanılmıyorsam
o gun dualarımız senınle olacak :1hug:

bende de daha tık yok, hiç süt falan gelmedi, inşallah doğumdan sonra hemen gelir

ayy inanmıyorum yaaa 40 haftanın dolmasına 11 gün kalmış...ama umarım haftaya salı bebeğim kollarımda olur...

ben de şimdi senin çizelgene baktım, aman Allahım normal doğum tarihine 11 gün kalmış... inşallah sağlıkla kollarına alırsın canım... bak bebeğin erken gelecek diye endişelendin ama oğlun seni üzmedi gününü bekliyor maşallah

Maşallah canım gözunaydın mayıs annelerı de hep nısan da mı dogurcak ya bu ıs nıye boyle gıdıyo

öyle oldu valla..yaa benimde göğsümden süt gelmiyo..bi kere atletimde çok az vardı okadar..anneminde sütü olmamış...benimdemi olmıcakki..mafoldumben

inşallah hem sütümüz bol olur hem de bebeklerimiz emmek ister. annemin sütü varmış ama ben emmek istememişim, çok az emmişim nedense...

gözün aydın canım sağlıkla al kucğaına inş

ohhh ne güzel görmüşsün oğlunu....maşallh kuzucuğa..tarihte belli olmuş hayırlı olsun..

öyle oldu valla..yaa benimde göğsümden süt gelmiyo..bi kere atletimde çok az vardı okadar..anneminde sütü olmamış...benimdemi olmıcakki..mafoldumben

benım de senın gibi endişelerim.ama şimdiden üzülmek yerine olması için elimizden geleni yapıcaz naapalım .her fırsatta bebegı gogsumuze dayıycaz emsede emmesede.ki az önce yazdıgım tüyo benım de aklıma yattı.olmadı o sekilde denicez
kendımızı rahat bırakmamız lazımmıs emzirirken,kendımızı kasarsak da gelmezmiş
rahat olmamız lazım her açıdan

beklesem 42.yi bile doldurcak kerata..bi heycan yaşattı..şimdi halinden memnun...son zamanlar çok zormuş..acaba ne zaman doğcak die düşünmek ayrı bi stres..oyüzden dr.um salı günü doğuma alsın istiyorum..bakalım ne olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…