2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende öyle duymuştum..doğum yapanlarddan..sürekli sütüm gelicek sütüm var bebeğime yetiyo die düşünmek lazımmış..

gözün aydın canım maaşallah oğluşuna...........

evet kesinlikle etik değil ...zorunlu rapor amenna..ama keyfi..yazık atanamayan bir sürü genç var..birde artık iyice yaşlanıp emekliliğe çıkmayanlarıda anlamam meyse kuşummm........bunlar derin konular demiikaydirigubbakcemile3 senin annen yanında çalışma saatlerin kısa birde süt izni falan kıvırırsın bu işi 5 aylıktan sonra yavaş yavaş ek besinlerede geçiliyor zaten sağıp sütünü bırakırsın bol boll....benim ilk kızım 13 aylıka kadar cokur cokur emdii...ek besinlere geçildiğinde kahvaltısını sağdığım sütle hazırlıyordum birde ben yoksam uzun süre anneme bıraktığım sağılmış sütle milupanın aptamil mmasını hazırlayıp veriyordukk...tosun gibi oluyordu maaşallahh........doktorlar çok yönlendiriyorlar zaten.............

ay ne guzel yakında ''2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları'' topiğini mis gibi süt kokulularla dolum dolum doldurucaz inşallah kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa göbeğimin çatlayan kısmı hem acıyo hemde kaşınıyo..oğlanda hep sol tarafımda..iyice geriliyo...mafoldumben...yağlıyorum ama nafile..krem serada işe yaramıcak sanırım gerçi yeni başladım ama pek rahatlatmıyo sanki..

bende sana katılıyorum. ben ozel sektorde calısıyorum. kasımdan beri rahatsızım. gecici oldugunu dusundugum için 2 defa 15 er gunluk rapor aldım. sonra devam ettişini gorunce sirketide departmanımdaki arkadaslarıda sıkıntıya sokmamak için işten ayrılmayı teklif ettim. bir muddet evden calısmamı istediler belki gecer diye ve izinlerimi kullandırttılar. sonra şirketim anlasma yaptı benimle sen ayrılma biz seni cıkartmıs olalım tazminat verelim ve iyileşince geri don diye bende seve seve kabul ettim tabi. sagolsunlar sahiplendiler yani. ama yerime calısacak kimse yoktu ben cıkmadan da kimseyi alamıyorlardı. sonuc olarak heyet raporuyla hem ssk mı hemde maasımı alabilirdim ama bence bu hiç etik bira davranıs degil.

evet canım, annem bakacağı için içim rahat olacak, bir de pompa aldık mı işlem tamam :ecrin_bebek: Allah sağlık versin gerisi hallolur zaten...

iyi haberlerini alırsın inş

üzüldüm senin adına anlıyorum seni işte keşke anlayışlı olsalar ama dediğin gibi anlayış yok şükür kurtulmuşsun iyice dilen bugün

sağol canım gerçekten zıordu yani ağırlaşmışım artık insan anlamıyo...

bu arada slm kızlar tontiş anneler......bugün dr randevumuz var bakalım kuzum nasıl...
bu arada tıfff fotoyu görünce bende korktummm o neydi öleee eyvahedigeldismile

gerçekten rahatsızlık söz konusuysa tabi ki rapor almak hepimizin hakkı... benim bahsettiğim keyfi şeylerdi canım, mesela işyerinde bir sürü insan yıllık izne çıkar memleketine gider, oradan bir de heyet raporu alır oldu mu sana yıllık izin 2 ay :)) hem de söylerler kafadan rapor aldıklarını... hatta buna rapor patlatmak deniyor :))

bu arada çalıştığın yer çok iyi ve anlayışlıymış, sağolsunlar gerçekten...

Son düzenleme:

kuzunun güzel haberlerini bekliyoruz...

öyle oldu valla..yaa benimde göğsümden süt gelmiyo..bi kere atletimde çok az vardı okadar..anneminde sütü olmamış...benimdemi olmıcakki..mafoldumben

ayyy kızlar sakın endişelenmeyinn..benim ikinci biliyorsunuz benim ilk hamileliğimdede hiç süt gelmedi göğüslerimden ama sütüm maaşallah iyiydi.normal doğumun hemen ardından emzirmeye başladım ve ilk gün tabiki çok şakır şakır değil ama sonra geliyor..merak etmeyin emzirmekten yılmayın pompalar da çok işe yarıyorr.

respi kız bi de kendin diyorsun kasarsak gelmez diye şartlamayın gelmez diye kendinizi.....şu an gelmemeesi süt olmadığından değil inanın...

arkadışımın sezeryandan sonra ilk 3 gün pek gelmedi sütü ama yılmadı bebiş ağladı o verdi.mamaya kesinlikle dayanmadı..3 günden sonra bir başladı maaşallah ilk 6 ay bir şey vermesine gerek kalmadı.....herkesin değişiyor yani ama eninde sonunda gelir.
ben hastane çantama milupa humana anne çayı var ya ondan koydum doğumdan sonra hemen içmek için işe yarıyormuş..tavsiye ederim

gökkuşak söylediğin iyi oldu biz de alıp koyalım çantaya, ne olur ne olmaz :ecrin_bebek:

sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için ya bende sütüm gelmezse diye çok korkuyorum. benim bazı hormonlarım az çalışıyor zaten o yüzden tüp bebek tedavisi ile bebişim oluyor .süt hormonuda salgılanmaz mı diye düşünmeye başladım doktora sordum ama kesin birşey diyemedi hayırlısı artık inşallah hepimizin sütü bol bol gelir. anneliğin en güzel yanlarından biride emzirmek bence

haklısın canım da işte sanırım ilk doğum olacagı için endişeler tavan yapıyo bizde
valla bendeki teçhizat tamam;süt sağma makinası,humana steel tea,bir de anneciğimin hazırladıgı kavanozda kayısı hoşafı hazır
artık gerisi sabırla azmetmeye kalıyo sanırım :ecrin_bebek:

Merhaba güzel anneler,

maşallah canım bebeğine

ayy inanmıyorum yaaa 40 haftanın dolmasına 11 gün kalmış...ama umarım haftaya salı bebeğim kollarımda olur...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok az kaldı....

milupanın çayı bende de var içer içmz getiriyomu hemen...

canım ben denemedim daha önce ama çok işe yaradığını arkadaşlarım söylüyor.birde bir topicte okumuştum biri pet şişeye yapıp koyuyorum sıcak soğuk demeden sürekli içiyorum çok faydasını gördüm demişler..banada ilk bebeğime çocuk doktorumuz aktardan alınan rezene tohumu çayını önermişti o da çok getiriyor.çok içerdim hem gazı önlüyor hemde doğum sonrası rahmin kendini temizlemesinede yardımcı oluyormuşş....kaynatmıyorsun yalnız kaynar suya bir tutam atıp3-4 dk demlendiriyorsun.....birde gaz için çörek otu balla yerdim yine hazırladım ama çiğnenecek oda gazı önlüyorr......
,
ay çok konuştummm....ay iyi ki ikinci doğuruyor demeyin heeeee..faydalı olur diyeeee...bilmiyorumkismile

kızlar sütün ne memenin büyüklüğüyle ne sezeryanla ne de öncesinden göğüsten gelmesiyle ilgisi var 3. anneliğim dolu dolu emzirdim ilk altı ay sadece anne sütüyle ayda 2 kilo bile aldı benim prensesler ve sezeryandan 10 dakika sonra sütüm de geldi ama şartlanmanız çok önemli şimdiden böyle gelmez falan derseniz olmaz tabiki de gelecek bu doğanın allahın annelere bir lütfu ben ilk başlarda yeterince çekemediği için sağıp dolaba koydum o açıdan pompaya ve poşetlere ihtiyacınız olacak sonrasında da dışarı çıktığınızda falan çok işe yarıyor hele o ilk ağız sütünüdü kaybetmemiş oluyorsunuz ama şimdiden almayın ihtiyacınız olunca anında alınıp steril edilebiliyor zaten, ber de rezeneyi şiddetle tavsiye ediyorum coşturuyor öyle böyle değil lütfen güzel şeyler düşününeğer guatr ile ilgili bir probleminiz yoksa emzirmeyle ile ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız asla da çevredekilerin doymuyor bu çocuk sözlerine aldırış etmeyin doymayan çocuğun bezi böyle olmaz deyip kulak ardı edin anne sütü kadar faydalı bir besin yok çünkü

süpersinnnnn....:lepi: bahsettiğim arkadaşında tüp bebek ti kuşum ilk 3 gün biraz zorlandı ama bu hiç yok anlamında değildii sonra maaşallahhhhh zaten bebişler emdikçe gelirrrrr rahat ol sennn.........

bende atayım çantama ozaman..olurmuu canımm çoğumuz deneyimsisiz ne yapıcamızı bilmiyoruz.ikinci doğumları olanlar yönlendiriyo..yani şahsen benimiçin öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…