benım de senın gibi endişelerim.ama şimdiden üzülmek yerine olması için elimizden geleni yapıcaz naapalım .her fırsatta bebegı gogsumuze dayıycaz emsede emmesede.ki az önce yazdıgım tüyo benım de aklıma yattı.olmadı o sekilde denicez
kendımızı rahat bırakmamız lazımmıs emzirirken,kendımızı kasarsak da gelmezmiş
rahat olmamız lazım her açıdan
gözün aydın canım maaşallah oğluşuna...........günaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun
ben de hiç etik bulmuyorum böyle yapanları, yani zorunlu raporsa diyecek bir şey yok ama keyfi rapor her halukarda bana ters... 12 yıllık memurum daha hiç raporum yok... dediğin gibi durumumuz uygun olursa ücretsiz izin alacağım inşallah ben...
maşallah oğluna, doğum tarihiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah
Maşallah canım gözunaydın mayıs annelerı de hep nısan da mı dogurcak ya bu ıs nıye boyle gıdıyo
ben de hiç etik bulmuyorum böyle yapanları, yani zorunlu raporsa diyecek bir şey yok ama keyfi rapor her halukarda bana ters... 12 yıllık memurum daha hiç raporum yok... dediğin gibi durumumuz uygun olursa ücretsiz izin alacağım inşallah ben...
maşallah oğluna, doğum tarihiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah
gözün aydın canım maaşallah oğluşuna...........
evet kesinlikle etik değil ...zorunlu rapor amenna..ama keyfi..yazık atanamayan bir sürü genç var..birde artık iyice yaşlanıp emekliliğe çıkmayanlarıda anlamam meyse kuşummm........bunlar derin konular demiikaydirigubbakcemile3 senin annen yanında çalışma saatlerin kısa birde süt izni falan kıvırırsın bu işi 5 aylıktan sonra yavaş yavaş ek besinlerede geçiliyor zaten sağıp sütünü bırakırsın bol boll....benim ilk kızım 13 aylıka kadar cokur cokur emdii...ek besinlere geçildiğinde kahvaltısını sağdığım sütle hazırlıyordum birde ben yoksam uzun süre anneme bıraktığım sağılmış sütle milupanın aptamil mmasını hazırlayıp veriyordukk...tosun gibi oluyordu maaşallahh........doktorlar çok yönlendiriyorlar zaten.............
iyi haberlerini alırsın inş
üzüldüm senin adına anlıyorum seni işte keşke anlayışlı olsalar ama dediğin gibi anlayış yok şükür kurtulmuşsun iyice dilen bugün
bende sana katılıyorum. ben ozel sektorde calısıyorum. kasımdan beri rahatsızım. gecici oldugunu dusundugum için 2 defa 15 er gunluk rapor aldım. sonra devam ettişini gorunce sirketide departmanımdaki arkadaslarıda sıkıntıya sokmamak için işten ayrılmayı teklif ettim. bir muddet evden calısmamı istediler belki gecer diye ve izinlerimi kullandırttılar. sonra şirketim anlasma yaptı benimle sen ayrılma biz seni cıkartmıs olalım tazminat verelim ve iyileşince geri don diye bende seve seve kabul ettim tabi. sagolsunlar sahiplendiler yani. ama yerime calısacak kimse yoktu ben cıkmadan da kimseyi alamıyorlardı. sonuc olarak heyet raporuyla hem ssk mı hemde maasımı alabilirdim ama bence bu hiç etik bira davranıs degil.
sağol canım gerçekten zıordu yani ağırlaşmışım artık insan anlamıyo...
bu arada slm kızlar tontiş anneler......bugün dr randevumuz var bakalım kuzum nasıl...
bu arada tıfff fotoyu görünce bende korktummm o neydi öleee eyvahedigeldismile
benım sutum gec gelicek gibi bi his var içimde.kızlar göğsümden süt gelmeye basladı yazmıslardı, benımkılerde tık yok daha.bir de sezaryen olucam o yuzden sanırım bu yontem bana lazım olacak
canım maşallah bebeğine,Ant'tan sonra sırada sen varsın yanılmıyorsam
o gun dualarımız senınle olacak :1hug:
öyle oldu valla..yaa benimde göğsümden süt gelmiyo..bi kere atletimde çok az vardı okadar..anneminde sütü olmamış...benimdemi olmıcakki..mafoldumben
benım de senın gibi endişelerim.ama şimdiden üzülmek yerine olması için elimizden geleni yapıcaz naapalım .her fırsatta bebegı gogsumuze dayıycaz emsede emmesede.ki az önce yazdıgım tüyo benım de aklıma yattı.olmadı o sekilde denicez
kendımızı rahat bırakmamız lazımmıs emzirirken,kendımızı kasarsak da gelmezmiş
rahat olmamız lazım her açıdan
ayyy kızlar sakın endişelenmeyinn..benim ikinci biliyorsunuz benim ilk hamileliğimdede hiç süt gelmedi göğüslerimden ama sütüm maaşallah iyiydi.normal doğumun hemen ardından emzirmeye başladım ve ilk gün tabiki çok şakır şakır değil ama sonra geliyor..merak etmeyin emzirmekten yılmayın pompalar da çok işe yarıyorr.
respi kız bi de kendin diyorsun kasarsak gelmez diye şartlamayın gelmez diye kendinizi.....şu an gelmemeesi süt olmadığından değil inanın...
arkadışımın sezeryandan sonra ilk 3 gün pek gelmedi sütü ama yılmadı bebiş ağladı o verdi.mamaya kesinlikle dayanmadı..3 günden sonra bir başladı maaşallah ilk 6 ay bir şey vermesine gerek kalmadı.....herkesin değişiyor yani ama eninde sonunda gelir.
ben hastane çantama milupa humana anne çayı var ya ondan koydum doğumdan sonra hemen içmek için işe yarıyormuş..tavsiye ederim
maşallah canım bebeğinegünaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun
ayy inanmıyorum yaaa 40 haftanın dolmasına 11 gün kalmış...ama umarım haftaya salı bebeğim kollarımda olur...
milupanın çayı bende de var içer içmz getiriyomu hemen...
haklısın canım da işte sanırım ilk doğum olacagı için endişeler tavan yapıyo bizde
valla bendeki teçhizat tamam;süt sağma makinası,humana steel tea,bir de anneciğimin hazırladıgı kavanozda kayısı hoşafı hazır
artık gerisi sabırla azmetmeye kalıyo sanırım :ecrin_bebek:
canım ben denemedim daha önce ama çok işe yaradığını arkadaşlarım söylüyor.birde bir topicte okumuştum biri pet şişeye yapıp koyuyorum sıcak soğuk demeden sürekli içiyorum çok faydasını gördüm demişler..banada ilk bebeğime çocuk doktorumuz aktardan alınan rezene tohumu çayını önermişti o da çok getiriyor.çok içerdim hem gazı önlüyor hemde doğum sonrası rahmin kendini temizlemesinede yardımcı oluyormuşş....kaynatmıyorsun yalnız kaynar suya bir tutam atıp3-4 dk demlendiriyorsun.....birde gaz için çörek otu balla yerdim yine hazırladım ama çiğnenecek oda gazı önlüyorr......
,
ay çok konuştummm....ay iyi ki ikinci doğuruyor demeyin heeeee..faydalı olur diyeeee...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?